Rekapitulace webináře Rainbow Currency
5. února 2018
Prezentuje: Cate Kozikovski


Tento webový seminář je vlastnictvím sítě Unicorn Network Inc. a Rainbow Currency Foundation nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy / překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

 

Ahoj všichni! Dnes bude hlavním tématem volby správní rady Rainbow Currency Foundation (RCF).

Za prvé, pro ty z vás, kteří mě neznáte, dovolte mi, abych se představila, jmenuji se Cate a jsem generálním ředitelem a prezidentem Unicorn Network a já zde mluvím jménem Nadace pro měnu Rainbow, abych mohli sdílet s vámi zprávy. Pokusím se mluvit pomalu, abyste mohli lépe porozumět a co nejrychleji se objeví rekapitulace webinářů. Prosím, počkejte, až budek dispozici chat, pokud máte nějaké dotazy.

Dnes vám všechno vysvětlím a pak máte spoustu času na to, abyste si přečetli rekapitulaci a hlasovali ve volbách.

Začněme pokyny pro volby. Tyto pokyny budou důkladnější než pokyny, které uvidíte v hlasovací lhůtě uvnitř webové stránky Rainbow Currency, takže pokud potřebujete připomenout některý z těchto bodů, přečtěte si prosím recap.

1. Hlasování má začít dnes v 12:00. PDT (pondělí 5.února 2018) a končí v pondělí 12. února 2018 v 11:59 hodin PDT. Takže máte k dispozici 7 dní pro hlasování. Hlasování začíná téměř okamžitě po tomto webináři. Pokud dojde k nepředvídaným okolnostem, časový rámec bude v případě potřeby upraven.

2. Bod č. 2 se týká způsobilosti kandidáta. Potenciální kandidáti musí mít v okamžiku dokončení hlasování pozitivní bilanci TWNKL ve své soukromé peněžence (peněženka PERNUM). Musí také bydlet v regionu, který zastupují po většinu roku, a musí být plynulí v písemné a mluvené angličtině. Nebyl čas na rozhovor s každým kandidátem, takže pokud se zjistí, že jejich dovednosti v anglickém jazyce nejsou na dostatečně vysoké úrovni, mohou být později odstraněny a nahrazeny podle pokynů Nadace Rainbow Currency Foundation, jak bude popsáno v připravované ústavě.

3. Celkový počet hlasů se rovná celkovému počtu Twinkles ve vaší soukromé peněžence v době, kdy se rozhodnete hlasovat. Například pokud máte ve své soukromé peněžence 1000 Twinkles, pak každý kandidát, pro který hlasujete, dostane 1000 hlasů. Můžete převést Twinkles z veřejné peněženky na soukromou peněženku ještě předtím, než budete hlasovat, ale musíte to udělat před hlasováním, protože můžete hlasovat pouze jednou. Pro tyto pokyny k převodu naleznete v rekapitulaci z 29. ledna uvnitř webové stránky Rainbow Currency.

4. Takže jsme již zmínili další bod, a to je, že můžete hlasovat jen jednou, takže pokud chcete převést Twinkles z veřejné peněženky na soukromou peněženku, musíte to udělat před hlasováním.

5. Zkontrolujte prosím informace o každém uchazeči, abyste se rozhodli co nejvíce. Nejlepší je podívat se na stránku, zjistit, kdo jsou kandidáti, prozkoumejte to a uvidíte, kdo je nejlepší. Máte čas na rozhodnutí.

6. Můžete hlasovat pouze jednou pro jednoho kandidáta v každém regionu a obdrží jeden hlas za každý Twinkles ve vaší soukromé peněžence.

Musíte to udělat společně najednou. Takže nejde o to, abyste mohli vstoupit a hlasovat pro jednu osobu, řekněme v Severní Americe a pak se vrátit a hlasovat znovu pro jiného kandidáta jiného regionu. NE! Musíte provést všechny své výběry najednou, pro všechny kandidáty, a pak uložit své hlasování jedním kliknutím.

7. Po dokončení hlasování klikněte na tlačítko SUBMIT v dolní části stránky. Tímto způsobem odešlete všechny své výběry najednou.

8. Zvolený člen představenstva v každém regionu je kandidát s nejvyšším počtem hlasů na konci hlasování.

Takže, to bude v pondělí odpoledne, nebo v úterý a Nadace pro měnu Rainbow se poté s tím podrobně seznámí.

9. V těchto sedmi regionech bude zvoleno sedm členů: Afrika, Asie, Evropa, Indie, Severní a Střední Amerika, Jižní Amerika a Jižní Asie / Oceánie.

Zde je několik dalších informací o představenstvu a jejich povinnostech:

- Člen ze země Severní a Střední Ameriky, bude automaticky zastávat funkci tajemníka správní rady a bude zodpovědný za veškeré administrativní úkoly, které vyžaduje postavení.

- Nadace Rady pro měnu Rainbow, volí předsedu a případně místopředsedu po volbách během jednoho z jejich raných schůzí.

- Rada vypracuje a přijme ústavu, která bude obsahovat pokyny pro všechny zasedání a funkce Rady pro založení společnosti Rainbow Foundation Foundation. Ústava bude mít také pokyny pro členy rady o délce služby, o budoucích volbách a o veškerých náhradách, které mohou být poskytnuty členům představenstva nebo jakýmkoli jiným osobám, které jsou smluvními partnery, aby vykonávaly nějaké poradenství nebo povinnosti týkající se Nadace pro měnu Rainbow.

- Rada bude pečlivě usilovat o nejlepší zájem v Rainbow Currency. Tyto povinnosti mohou mimo jiné zahrnovat například: psaní tiskových zpráv a článků, návštěvy a / nebo diskuse na fórech a konferencích o šifrovacích prostředcích, kontrola aktiv Rainbow Currency Foundation a aktiv, které podporují hodnotu měny Rainbow  a obecně analyzovat svět kryptoměn a dělat a provádět plány, které dávají Rainbow Currency nejlepší šanci překonat jiné cryptoměny.

To shrnuje to, co se děje s volbami členů představenstva Rainbow Foundation Foundation Board.

Jedná se o skvělý krok ve vývoji měny Rainbow a rozhodně je to, co je třeba, aby bylo zajištěno, že Rainbow Currency Foundation a i samotná měna Rainbow mohou provést další nezbytné kroky, aby zajistily, že bude pokračovat po dlouhou, dlouhou dobu. Protože to je absolutně to, co chceme pro celý tento projekt.

Takže nezapomeňte, máte sedm dní na to, abyste hlasovali a tak nepospíchej, protože je spousta času na hlasování. Nemusíte hlasovat hned, věnujte pozornost kandidátům, prohlédněte si informace, rozhodněte se a hlasujte.

Uděláme vše pro to, abychom co nejdříve, dnes večer, nebo brzy ráno, zopakovali tento webinář. Také budou rekapitulace v jiných jazycích, dokončené co nejrychleji pro ty z vás, kteří dávají přednost jinému jazyku, abyste lépe porozuměli.

Máte-li jakékoli dotazy nebo problémy, zejména pokud jde o převedení Twinkles na soukromou peněženku, přejděte zpět na poslední webinar recap na webových stránkách měny Rainbow od 29. ledna 2018.

Dovolte mi zjistit, zda v sekci Otázky a odpovědi jsou nějaké otázky, které jsem ještě neřešila ...

 

Otázka: Zdá se, že je RCF pověřen sledováním obchodování s mincemi na otevřeném trhu a strategií, jak zvýšit hodnotu TWINKLES?

Odpověď: Absolutně ano, v některých ohledech budou dělat tyto věci. Jejich hlavním zaměřením je, pomáhat zajistit, aby měna Rainbow se chovala jako měna, která je dlouhodobá. Takže máme dobrý základ a budeme vycházet z těch, které jsme již začali a ještě lépe s tím propojíme.

 

Otázka: Za jaký časový rámec bude představenstvo jednat? Kdy budou příští volby?

Odpověď: Jakmile bude správní rada zvolena, budou pracovat celou dobumt, která bude mezi volbami. Tyto informace budou zveřejněny v Ústavě pro založení měny Rainbow. Ale dáme jim alespoň pár týdnů, protože musí být zvoleni.

 

Otázka: Mohu hlasovat pro sebe, pokud jsem kandidátem?

Odpověď: Ano, můžete.

 

Otázka: Musíme hlasovat pro každý region?

Odpověď: Můžete volit jednoho kandidáta z každého regionu, ale nemusíte hlasovat ve všech regionech. Nezapomeňte, že když předložíte své konečné hlasy pro některé regiony, nemůžete se vrátit a hlasovat znovu pro jiné regiony, musí to být provedeno najednou.

 

Otázka: Mohu mít více než jeden hlas pro oblast svého regionu a hlasovat pro jiné oblasti regionu?

Odpověď: Můžete hlasovat pro jednu osobu v každém regionu a pouze jednou zašlete všechny své hlasy.

 

Otázka: Jsou naše hlasy anonymní?

Odpověď: Ano, absolutně.

 

Otázka: Proč jsme odešli z 3 desetinných míst na 4?

Odpověď: Měna Rainbow má pouze 3 desetinná místa a to se nezmění. Zdá se, že americký dolar má 4 desetinná místa. Vzhledem k tomu, že americký dolar je hlavní měnou, proti které Twinkle obchoduje proti tomuto páru USD / TWNKL, pak jde o počet desetinných míst pro hlavní měnu, což je USD.

Pokud se podíváte na TWNKL versus BITCOIN, je to deset desetinných míst, protože bitcoin používá tolik desetinných míst. Bude záviset na měně, kterou si vyměníte s Twinkle, o tom, kolik desetinných míst zobrazuje.

Také cena mince závisí na tom, jak byly zavedeny, pokud jde o obchodování s měnami fiat, takže se mohou lišit na různých burzách.

 

Otázka: Jak si myslíte, že Twinkle se vyvíjí v příštím období?

Odpověď: Bude se vyvíjet v nadcházejících týdnech a měsících, rozhodně. Pokud se budeme v příštím rocespolu bavit, mohu si představit, že budeme mluvit o spoustě úžasných věcí. Takže to je můj osobní názor - jako Cate. Já nejsem odborník a vždy si udělejte hloubkovou analýzu, vždy hledejte své vlastní rady a vždy mějte vše v bezpečí. Ale osobně jsem tak nadšena a doufám, že jste taky!

 

Otázka: Hlasovací tlačítko by mělo být zobrazeno po rekapitulaci!

Odpověď: Děkujeme vám za návrh, nicméně, aby to bylo spravedlivé pro ty, kteří chápou pro koho chtějí hlasovat a umožňuje to co nejvíce času, pro hlasování během 7 dnů, je hlasování otevřeno, formulář je plně funkční. Takže udělejte své výběry moudře. (Bylo to jen asi 3 hodiny od webináře až po čas spuštění.)

 

Takže tady skončím tady. Děkuji všem za to, že jste se přihlásili. Hlasování bude otevřeno asi za 30 minut (nyní je otevřeno). Najděte nejdříve kandidáty, věnujte si čas a nezapomeňte, že máte jeden týden na předložení hlasů.

Wazzzuuuubbbb a nezapomeňte si poslechnout rozhlasovou show SafeZone zítra ráno od 9:00 do 10:00 PDT a můžete ji zkontrolovat pomocí šestiúhelníku RADIO SHOW zevnitř stránky www.safe.zone

Znovu vám děkuji, všechno nejlepší pro každého a by-bye.

 

S vaším úspěchem v mysli,

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

Další informace od podpory:

 

Podpora Live Chat je dostupná prostřednictvím následujícího odkazu.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

Pro všechny webové servery Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si recaps a zaregistrujte se na webináře zde: https://www.safe.zone  (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o Rainbow Currency Webinar:

Přihlaste se a přečtěte si recaps a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com  (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

***

 

Pro jakoukoliv pomoc s převodem nebo další informace o burzách TWNKL si prosím přečtěte rekapitulaci webináře z 29. ledna 2018, zejména poznámky na podporu na konci. Děkuji.

                                 

***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright ©2018 Unicorn Network Inc. and Rainbow Currency Foundation. Všechna práva vyhrazena.