Rekapitulace webináře Unicorn Network
17. dubna 2018
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím Unicorn Network, Inc. a SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti.Jakékoliv přepisy / překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání; nic obsažené v tomto, nebo v jakémkoli webináři nesmí být z jakéhokoli důvodu bráno jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání.

 

Témata v této rekapitulaci:

1. Konečné potvrzení první smlouvy o nemovitostech, zaplacené společností TWNKL.

2. Naše vlastní aukční stránka TWNKL, která bude brzy...

3. Dvě nové revoluční partnerství s Unicorn Network a Rainbow Currency.

4. Aktualizace soutěže Biggest Talent.

 

Vítejte všichni! V naší síti jsou velmi vzrušující věci. Děkujeme, že jste se připojili k nám a začneme!

Jsem tak pyšná a ráda, že vám dnes přináším tuto fantastickou zprávu! Vím, že každý má velký zájem vědět, jaké budou další kroky se sítí SafeZone a Unicorn a zejména s Rainbow Currency. Abyste bylo jasno, měna Rainbow je zcela oddělená, ale SafeZone přijímá měnu Rainbow a také Unicorn Network. Takže jsem dnes tady s vámi, abychom se podělili o nějaké zprávy, které se těchto témat týkají.

 

1. Konečné potvrzení první smlouvy o nemovitostech, zaplacené společností TWNKL.

Jsem ráda, že dnes sdílíme konečné potvrzení První smlouvy o nemovitostech v Německu, placené s kryptoměnou. Chystám se sdílet detaily a mnoho dalších věcí. Budete si moci přečíst oficiální tiskovou zprávu z nadace Rainbow Currency Foundation. Podělím se s vámi o nejdůležitější události a budete si moci přečíst celou tiskovou zprávu.

https://rainbowcurrency.com/opr/18-04-17_Official_Press_Release_Rainbow_Currency_Foundation.pdf

Jsem tak nadšená, že s vámi sdílím tyto informace!

"16. března byla podepsána smlouva o nemovitosti v Aue (Sasko) notářem, jde o byt a nyní zodpovědný katastrální úřad hlásí, že nový majitel byl zaregistrován. "

Takže toto je tisková zpráva z Las Vegas a Berlína a ...

"Pronajatá nemovitost v ​​Meerane (Sasko) změní vlastnictví. Zatímco to na první pohled vypadá jako nadpis, ale je to jen pocit na stále mladém kryptoobchodním trhu, protože poprvé byla úplná kupní cena za nemovitost v Německu uhrazena digitálními penězi. "

Nyní byste se možná zeptali: bylo to provedeno v Bitcoin, Ether nebo nějaké jiné přední digitální měně? Nicméně, ne. Byla vyplacena měnou Rainbow. A to je tak vzrušující! Mám několik obrázků a věcí o které se s vámi podělím. A tady jsou...

 

 

Zde vidíte Dr. Peter Pitz (vlevo) a Jesko Präckert před notářskou kanceláří, po podpisu smluv.

"Vidíme mnohem lepší potenciální cenu než Bitcoin a Co., takže jsme s prodejní cenou více než spokojeni," říká Jesko Präckert, zaměstnanec prodejní realitní společnosti a dále: "Plánujeme nabídnout další byty za Rainbow Currency. "

Dr. Peter Pitz představuje stranu kupujícího a je také velmi spokojen; a cituje: "Díky zhodnocení měny Rainbow jsme dosud dosáhli velmi příznivé kupní ceny. Jelikož pevně věříme v úspěch digitální měny, nabídneme nyní nájemníkovi bytu, aby v budoucnu zaplatil svůj nájem v kryptoměně. "

Takže je to opravdu fantastické! Jsme tak hrdí, že jsme rádi, že sdílíme tuto skvělou zprávu se všemi.

 

 

A pak je tu výtah z notářské smlouvy. Budete ji moci vidět jasněji v oficiální tiskové zprávě. Budete si ji moci přečíst sami a zkontrolovat to.

A jsem si jistý, že se všichni zajímáte "Kde je tenhle byt?" A "Jak vypadá?"

 

 

No, tady máte foto bytového domu v Meerane (Sasko). Byt je uvnitř této budovy. Takže je to opravdu skvělé!

 

 

A pak, samozřejmě, zde je představenstvo naší úžasné Nadace pro měnu Rainbow. Jsme tak hrdí. Dělají tak skvělou práci! Děkujeme jim za vše, co dělají, aby pomohly Rainbow Currency být nádherná, velmi cenná a uznaná celosvětová měna, o níž už víme.

A to je opravdu vzrušující, protože dosud jsme dokázali říct, že předtím bylo v Bitcoinu uzavřeno pouze jedna nebo několik transakcí s nemovitostmi. Nenalezli jsme žádné realitní transakce za Ether, ani za žádné jiné populární mince. A když půjdete hledat webové stránky, kde si můžete koupit nemovitosti za kryptoměnu, ať už je to Bitcoin nebo cokoli jiného, ​​když se už dostanete k podpisu smlouvy, zjistíte, že když ukončíte tento prodej, musíte prodat kryptoměnu a osoba nakonec obdrží měnu Fiat.

Takže, tato transakce s nemovitostmi, která se stala v Německu za měnu Rainbow, je velmi zvláštní, protože byt byl zcela uhrazen Rainbow Currency. Nyní byly zaplaceny daně a notář v eurech, ale celý zbytek, který je skutečnou cenou bytu, byl zaplacen Rainbow Currency. Takže toto je velmi zvláštní a jsme tak hrdí na to, že jsme první s touto, s měnou Rainbow.

[Důležitou aktualizaci také naleznete v části "Další informace od podpory".]

 

2. Naše vlastní aukční stránka TWNKL, která bude brzy...

Teď, pokud jste věnovali pozornost, slyšeli jste, že mají více bytů, které chtějí nabídnout pro měnu Rainbow. Tak, jak by to mohlo vypadat na světě? No, jsem si jista, že existuje řada různých způsobů, ale také jsem velmi potěšena, poctěna a pyšná, že se s vámi dnes podělím o to, že jsme našli řešení, že nejen tato realitní společnost v Německu by mohla nabídnout nemovitost k prodeji pro měnu Rainbow, ale i jiné realitní společnosti po celém světě, stejně jako další firmy by mohly nabízet všechny druhy produktů a služeb. A samozřejmě i naši členové, komunita SafeZone, pokud možná mají nějaký produkt nebo něco, co chtějí za Rainbow Currency prodávat, to teď dokážou. Takže jsme našli řešení, pro toto vše.

Při hledání tohoto řešení jsme museli říct: dobře, jak by to fungovalo? Jaký by byl nejlepší způsob, jak tuto službu nabídnout, kde by lidé a podniky, nezávislí agenti, realitní kanceláře a další mohli nabídnout věci skutečné hodnoty a obdržet měnu Rainbow (Twinkles)?

Takže když jsme o tom přemýšleli, rozhodli jsme se, že jedním z nejlepších způsobů, jak tuto službu nabídnout, bude prostřednictvím aukcí! Takže s potěšením oznamuji, že velmi brzy (očekáváme to na konci tohoto týdne nebo začátkem příštího týdne), budeme mít vlastní aukční stránku; kde, jak jsem již řekla, mohou realitní makléři, jiné firmy, nezávislí agenti, tvůrci a členové SafeZone nabízet skutečné produkty prostřednictvím naší aukční sítě - a dokonce i služeb. Máme vše pokryté - takže je to opravdu skvělé!

Každá dražba bude probíhat jako tradiční aukce. Nechci vám sdělit všechny podrobnosti, ale budeme mít další webový seminář, kde budeme sdílet všechna tyto specifika a jak to funguje přesně s každým. Právě teď chceme, abyste všichni věděli, takže pokud někoho znáte, můžete je pozvat, aby se připojili, zvlášť pokud mají zájem o měnu Rainbow. Mohou se samozřejmě připojit zdarma. A máme tu co nabídnout.

Kromě toho víte, že bude k dispozici nemovitost. Nyní vám o tom povím. Tohle je velmi důležité. Tato nemovitost, která bude nabízena, bude dostupná k nákupu všem na celém světě. Ať žijete v Německu, nebo chcete žít v Německu, nebo prostě chcete do nemovitosti investovat, nyní máte tu možnost.

Samozřejmě, dovolte mě upřímnost. Stejně jako u všech věcí, vždy proveďte vlastní důkladnou analýzu. Vždy se snažte o vlastní radu. Neposkytuji radu ani něco takového. Vždy máte svou vlastní odpovědnost. Takže, jsme si to vysvětlili.

Ale to je naprosto fantastické!

Nyní jsou to fantastické apartmány. Jak jste viděli tuto jednu budovu, nádherný areál, krásná budova a hodnota těchto bytů je od US $ 30,000 do US $ 50,000. Takže, pojďme vzít 50.000 dolarů jako příklad. Pokud se podíváme na aktuální cenu TWNKL, kterou vidíme na trzích (US $ 0.0005), bylo by to 100 000 000 Twinkles.

Takže to je něco, čeho se mnoho držitelů Twinkle bude moci zúčastnit. Až do této doby existovali omezené způsoby, jak byste mohli utratit své Twinkle. Pokud to nezmění hodnotu těchto způsobů, je to vždycky fantastické, když můžete samozřejmě mít co nejvíce různých možností. Tak se stanou "každodenními penězi". To je důvod, proč měna Rainbow má co nejvíce různých možností.

Dovolte mi, abych vám dala příklad. Řekněme, že vlastníte toustovač, který už nepotřebujete, a předpokládejme, že hodnota je 50 USD. Někdo, kdo je ochoten prodat Twinkle za US $ 0,0005, by měl být ochoten vám zaplatit až 100 000 Twinkle za toaster. Protože 100.000 TWNKL x US $ 0.0005 = 50 USD. To je skutečná výměna hodnot.

Samozřejmě, jak jste dnes viděli (a mám další dobré zprávy, s nimiž se s vámi podělím), to není celý rozsah. Protože stále zvyšujeme hodnotu, kterou můžeme obdržet s měnou Rainbow, také se zvýší hodnota na burzách. A čím víc o tom mluvíme a podělíme se o tento skvělý vývoj, o této skvělé zprávě, s našimi přáteli a rodinou, tím více lidí bude vědět o měně Rainbow, bude vědět o SafeZone a bude vědět o síti Unicorn.

Takže je to samozřejmě přirozené - samozřejmě, cena půjde nahoru. Zvláště, jakmile těchto pár držitelů Twinkle, kteří prodávají Twinkle na trhu, mohou buď získat vyšší hodnotu, kterou hledají, nebo pochopí, že jsou to oni, kteří určují cenu. Pokud jste prodejcem, nastavíte cenu. Pokud nechcete, aby cena klesla, neprodávejte za nižší cenu. Vždy se podívejte!

Nyní, řekněme, že cena skočí na 0,01 USD. Teď jste prodali ten toustovač a obdrželi 100.000 Twinkles, což znamená, že Twinkle by měly cenu 1.000 dolarů, když cena jednoho Twinkle dosáhla US $ 0.01. Takže to je docela dobré za toustovač! A totéž platí pro jakýkoli jiný nákup. Nyní se to týká všech nákupů uskutečněných s kryptoměnou a vždy máte tu možnost, že hodnota kryptoměny bude vyšší než cena produktů, které kupujete. Takže je zapotřebí, méně kryptoměny k nákupu stejného množství produktů, protože cena stále stoupá.

Samozřejmě, že může vždy jít opačným směrem - k úplnému rozkrytí. To je důvod, proč musíte vždy provádět vlastní důkladnou analýzu. Současně s hodnotou, kterou budeme i nadále vytvářet jako Unicorn Network, se společností SafeZone (kde ostatní podniky třetích stran mohou volně přijít a připojit se k nám a využívat naše služby pro své podnikání) a prostřednictvím Rainbow Currency Foundation a jejich práce na dalším šíření Rainbow Currency a všech skvělých věcí, které s tím přicházejí. Všichni očekáváme a víme, že cena bude i nadále růst. Všichni spolupracujeme. My, všichni členové a uživatelé internetu po celém světě, My všichni jsme "síla My". A to je něco zvláštního, co nás opravdu odděluje. Takže, absolutně, všichni očekáváme a víme, že cena bude i nadále růst.

Nyní, pokud hledáte větší hodnotu, kterou můžete použít s vaší Rainbow Currency, prostřednictvím tohoto aukčního webu, budeme samozřejmě mít všechny různé typy věcí - od nemovitostí, až po šperky a mnohem víc! Jsem tak ráda! Víte, že to je také skutečná ukázka vlivu naší sítě, protože to bylo požadováno prostřednictvím naší sítě, našimi členy, mít takovou platformu, kde by mohli nabídnout věci k prodeji, jako jednotlivci. Takže jsme tak šťastní, že můžeme sdílet tuto zprávu se všemi a skutečně ji přinést do reality. Podívejte se tedy na další informace o tom, co se děje ke konci tohoto týdne nebo na začátku příštího týdne a co samozřejmě, budeme zveřejňovat

Nyní je to jen jeden krok. A budeme postupovat krok za krokem, abychom vše co nejrychleji uvolnili a to vše, co se děje. Víte, je to jen jeden projekt. V různých fázích máme tolik různých projektů a stejně jako mnoho firem, které se již zaregistrovaly na naše služby a které jsou v současné době v procesu vytváření svých služeb pro své podniky. Uvidíte spoustu věcí. To jsou jen některé zkousky z hádanky, kterou s vámi dnes sdílím. Takže je to velmi vzrušující.

 

3. Dvě nové revoluční partnerství s Unicorn Network a Rainbow Currency.

Nyní můžete nejen používat Twinkle pro nákup zboží a služeb prostřednictvím této nové aukční stránky, ale budete také moci používat Twinkles v některém velmi vzrušujícím vývoji.

Nyní vám dovolím říci něco o několika nových ICO, které vystupují. Tato ICO, ve skutečnosti nejsou z Unicorn Network. Jedná se o třetí strany, které se spojily s Unicorn Network, aby přijaly měnu Rainbow.

S první ICO mluvíme o jedné z nejcennějších věcí, které se na celém světě ctí, což je jedna z těch věcí, o kterých se vždy říká, že jsou v tomto světě stabilní, pokud jde o "věci, do kterých je třeba investovat". Nebylo by to opravdu skvělé, kdybyste mohli použít Twinkles, abyste investovali do něčeho takového? No, velmi brzy, budete moct. A o čem mluvím je zlato. Takže první mince v těchto nadcházejících ICO bude podpořena zlatým pravým zlatem. To znamená, že můžete doslova investovat do zlata se svými Twinkles. To je velmi vzrušující!

 

Druhá mince (Solario) je ještě něco zvláštnějšího.

(Poznámka: V důsledku posledních aktualizací se informace o systému Solario změnily. Aktuální informace naleznete zde: https://safe.zone/recaps/recap.php?id=734)

 

 

4. Aktualizace soutěže Biggest Talent.

Nyní poslední věc, o které jsem chtěla mluvit předtím, než skončíme, jsou aktualizace našeho Biggest Talent.

Za prvé, odpovím na nejdůležitější otázku: Ano! Prodloužili jsme čas, aby se soutěžící připojili a zúčastnili se. Chtěli jsme skutečně sdílet se světem, jak velká a vzrušující je tato soutěž.

Také jeden z našich celých způsobů, jak dělat tyto věci, je to, že "máme zájem a my sdílíme". Takže jsme se podívali na Biggest Talent a rozhodli jsme se, že bychom se mohli ještě více podělit, protože věříme v tuto soutěž a věříme v umělce, které najdeme v této soutěži, a věříme v zábavní hodnotu, kterou přináší všem našim členům. Protože slyšíme jejich zpětnou vazbu, slyšíme odpověď a je to fantastické.

Takže jsme si mysleli, co bychom mohli udělat, abychom to udělali ještě lépší. A s radostí oznamuji, že jsme se rozhodli zvýšit některé ceny a zahrnout tam Rainbow Currency. Předtím jsme vás informovali, že vítěz Grand Prize obdrží v Twinkles až 100 000 USD. Nyní udělámeto, že Grand Prize bude zahrnovat 1 000 000 Twinkles (což je hodnota US $ 100 000) a to bude navíc k ceně CD nebo DVDvytvořených profesionály, vyráběné a uváděné na trh lídry v oboru a stejně tak jako výlet do Las Vegasna Most Famous Awards Show, který zahrnuje letenku, dopravu a ubytování.

Takže vítěz Grand Prize obdrží 1 000 000 Twinkles v hodnotě 100 000 USD. To je fantastické, ale přemýšleli jsme o tom, "Jak můžeme dát ještě víc?" S potěšením oznamuji, že pozvaný vítěz Grand Prize, také obdrží Bonusovou cenu a bude to 100.000 Twinkles, což je hodnota 10 000 USA dolarů. Opět, protože "my se o to staráme a my sdílíme", bude zde také 5-generační bonusová cena, která bude 5 x 10.000 Twinkles, což je hodnota Twinkle v hodnotě 1.000 US $.

Takže to je velmi vzrušující!

Ale proč by měl vítěz Grand Prize získat všechny ceny? Tak jsme o tom ještě přemýšleli a rozhodli jsme se, že i národní vítězové by měli získat větší cenu. Národní vítězové obdrží každý 50 000 Twinkle (nebo hodnotu 5 000 USD) a stejně jako s Vítězem velké ceny, zvoucí každého národního vítěze, obdrží bonusovou cenu 5000 Twinkles (hodnota 500 USD) a 5 generací hluboko získá bonusovou cenu 500 Twinkles nebo hodnotu 50 USD ve Twinkles.

Takže je to skvělé a my jsme tak nadšeni a rádi, že to sdílíme s každým, a že jsme schopni dát tyto vzrušující ceny.

Nyní, když jsme přemýšleli o tom, že jsme chtěli zvýšit ceny, chtěli jsme také dát více času na sdílení těchto skvělých zpráv, kontaktovat umělce a pozvat je k účasti, pokud chtějí být slavní. Protože si pamatujte, jako finalista, obdržíte bezplatný výlet do Las Vegas - to zahrnuje váš let, dopravu v Las Vegas a ubytování, když jste tam - to vše je pokryto – pro finalistu.

Osm šťastných lidí se chystá do Las Vegas. Z těchto 8 šťastných lidí bude vybrán jeden vítěz a to jsme my, publikum, my jsme soudci! Ale dřív, než se můžeme dostat k jednomu vítězi, musíme nejprve zjistit, kdo jsou Biggest Talent v našich zemích.

Takže je to první fáze - kdy si každý vybírá, kdo je Biggest Talent v jejich vlastních zemí a pak tito národní vítězové budou soutěžit navzájem a pak zjistíme, kdo je 8 finalistů do Las Vegas. A pak, kdo je Biggest Talent světa!

Přemýšleli jsme o tom, že vám dáme dostatek času, abyste se s každým podělili o zajímavé zprávy o cenách a také o samotné soutěži. Takže to, co jsme se rozhodli udělat, je prodloužit čas, aby se umělci / soutěžící mohli zaregistrovat do 1. července ve 24:00 v noci Tichomořského času. To znamená, že soutěžící mají do 1. července do 24:00 odpoledne zaregistrovat a nahrát své video.

A teď, pokud jde o video: vždycky si pamatujte, že jako soutěžící potřebuje krátký, malý úvod o sobě. A ráda sdílím, že jsme prodloužili dobu, po kterou může být video nahráno. Může to trvat až 4 minuty, takže by se měly vyřešit některé problémy, které někteří lidé měli. A pamatujte, že všichni soutěžící musí mít své video nahráno do 24:00.

Takže to znamená, že národní hlasování začne 9. července a to bude trvat přibližně do 9. srpna do 12:00 hod. A pak, kolem 16. srpna ve 12:00, začne bitva zemí a odtud bude určeno, kdo bude 8 finalistů.

Živá Final Show bude oznámena později, ale bude přibližně koncem září nebo začátkem října. Takže to připomeňte soutěžícím. A budeme samozřejmě aktualizovat Podmínky a ty budou zveřejněny v příštích několika dnech.

Takže to je super vzrušující a já jsem tak šťastná, že to mohu sdílet se všemi.

Teď, jak jsem řekla, je to jen začátek. Máme tolik plánovaných věcí, tolik práce a budeme vám přinášet všechny skvělé zprávy, jakmile je budeme mít.

Chtěla bych poděkovat všem za to, kdo se dnes sem přihlásil. Nezapomeňte zkontrolovat, zda jste vyhráli cenu v Prize Mania a stejně tak stahujte bezplatné e-knihy na EEBOOX.com a hlasujte pro bezplatnou e-knihu pro příští týden. A také nás můžete vždy sledovat a sdílet své příspěvky v sociálních médiích, pro další informace a aktualizace.

Takže, děkuji moc a budu s vámi mluvit i příště. Vše nejlepší! Ahoj.

 

S vaším úspěchem v mysli,

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

 

Informace z podpory:

 

Horké novinky z tisku!

Nejnovější mincovna přidá na seznam Rainbow Currency!

https://www.cryptorank.online/

Unicorn Network, nyní Rainbow Currency je zaměřena na hodnocenou mincovní stránku, kde můžete rychle vidět novinky, Rainbow Currency sociální odkazy, zkontrolovat současné hodnocení mincí a dokonce je dodáván s praktickým převodníkem, takže můžete sledovat směnné hodnoty od jedné kryptoměny k druhé nebo oproti fiatovým měnám.

Cryptorank má dokonce i nejnovější tiskové zprávy, které jsme sdíleli již s Rainbow Currency, a jsou již uvedeny! Podívejte se na něj a přečtěte si všechny podrobnosti o prvním prodeji nemovitostí v Německu zaplacené kryptoměnou na CryptoRank.online

 

 

***

Podpora Live Chat je dostupná prostřednictvím následujícího odkazu.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

Pro všechny webové servery Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si recapitulaci a zaregistrujte se na webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINÁŘE šwstiúhelník)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency :

Přečtěte si recapitulaci a zaregistrujte se na webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko REKAPITULACE WEBINÁŘE z menu)

 

Nezapomeňte se také podívat na Radio Safe Show!

Živě každé úterý a čtvrtek od 9 do 10 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulá show: https://www.safe.zone  (šestiúhelník RADIO SHOWS)

 

 

***

BUĎTE S NÁMI NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

 

Můžete se také s námi spojit přes internet. Hodnotíme Vaši podporu, lajkujeme, sdílíme a komentujeme. Děkuji!

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Facebooku

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Twitteru

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Můžete být také s Rainbow Currency Foundation!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2018 Unicorn Network, Inc. a SafeZone, Inc. Všechna práva vyhrazena.