Rainbow Currency Webinar recap
November 9, 2017
Presented by: Dan Settgast and Gee DaCosta


Tämä webinaari on Unicorn Network, Inc.:in ja SafeZone, Inc.:in omaisuutta ja sitä ei saa tallentaa ja siten julkaista muualla julkisesti. Mikään kirjoitus/käännös tarjottuna livenä ei ole virallinen “Power of We”:n julkaisu. Odota virallista englanninkielistä jälkikirjoitusta ja täydellistä käännöstä tietoineen jotka esitetty webinaarissa.

Vastuuvapautuslauseke: Sinä olet aina henkilökohtaisesti vastuussa omista toimistasi; mikään tähän ilmoitukseen sisältyvä tai mikätahansa webinaari on asettanut neuvoksi mistä tahansa syystä. Tee omia tutkimuksia ja puhu omien asiantuntijoiden kanssa ennenkuin teet mitään päätöksiä, kuten niitä jotka liittyvät terveyteen, talouteen, veroihin, ja bisnekseen, muutamia nimetäkseen.

 

Aiheet tässä webinaarissa:

1. Ensimmäinen kolmannen osapuolen suuri projekti SafeZonessa, tulossa pian…

 

Hyvät Unicorn jäsenet,

Niille jotka ette tunne minua, nimeni on Dan, ja olen yksi perustajista Unicorn Networkissa. Olen iloinen ollessani täällä tänään ja jakaessani suuri uutisia!

Ensiksi, minulla on tärkeä viesti kaikille jotka odotatte seuraavaa askelta CBMstä ja WSSstä. Tulee erikois webinaari 15pv toukokuuta 2018 klo 11 a.m. PDT (=klo 21 Suomen aikaa) tärkeillä päivityksillä ja pysyvällä maksu aikataululla.

Toiseksi, olen iloinen että julkistaa että me olemme saaneet virallisen vahivistuksen että Rainbow Currency on laillinen maksuväline Euroopan Unionissa, kun molemmat, myyjä ja ostaja tuotteilla/palveluilla hyväksyvät TWNKLin heidän valuutakseen siirroissa/maksuissa.

Tämän lisäksi, me saimme vahvistuksen että asuntokauppa diili joka noteerattiin 16pv maaliskuuta 2018, on ensimmäinen asuntokauppa joka on tehty digirahalla Saksassa, ja tietysti, se oli tehty Rainbow Currencyllä.

Ja meidän huutokauppa nettisivuilla https://www.twnklbds.com/ voit löytää monia erilaisia tuotteita myynnissä, mukaan lukien kiinteistöt, Saksassa ja Georgissa.

Lyhyesti sanottuna, ME olemme tekemässä historiaa! Ei Bitcoin, Ripple, tai Ether, mutta Rainbow Currency!

Me olemme tekemässä toimintasuunnitelmaa luodaksemme enemmän tietoisuutta TWNKLelle, ja tietysti, saadaksemme meidän TWNKL arvon sille tasolle jonka sen kuuluisi olla.

Joten tässä ovat pääaiheet tänään. Tänään me puhumme meidän ensimmäisestä suuresta maailmanlaajuisesta kolmannen osapuolen projektista, joka tullaan julkaisemaan SafeZonessa. Joten tehdäkseni sen selväksi, tämä ei ole projekti jota me kehitämme; se on kolmannen osapuolen projekti jonka kanssa olemme rakentaneet kumppanuuden.

Tämä on projekti joka sopii täydellisesti meidän filosofiaan muuttaa maagisesti maailmaa, ja tehdä siitä paremman paikan. Tällä projektilla on potentiaalia maksaa miljoonia dollareita (USD) palkkioina ja bonuksina meidän jäsenillemme, ja sillä on potentiaalia säästää meiltä kaikilta 50-90% sähkölaskuistamme, riippumatta siitä missäpäin asumme. Tämä projekti on mahtava; se on mahtavampi kuin mikään meidän omista projekteista, ja me voimme olla ylpeitä että he päättivät työskennellä kanssamme.

Tämä projekti on synkroonissa Greenpeacen kanssa, YK (=Yhdistyneet Kansakunnat) ja kaikki maat tällä planeetalla pyrkivät tähän – 100% puhtaaseen, uudistuvaan energiaan kaikkialla maailmassa, ja lopettaa maailmanlaajuisen lämpenemisen niin pian kuin me voimme.

Katsokaa tämä lyhyt video, sen on tuottanut Greenpeace, että ymmärtäisitte paremmin:

[Webinaarissa esitetty video, tulee nähtäväksi uudella nettisivulla]

Nyt, kuinka voimme osallistua tähän vallankumoukseen? Niin, luovuttaessaan paremmin, tehokkaampaa teknologiaa!

Minulla oli ilo tavata insinööri täällä Saksassa, joka aloitti vuonna 2009 hänen tiiminsä kanssa kehittämään aurinko teknologiaa joka on noin 3.8x tehokkaampi kuin keskimääräiset aurinkopaneelit joita näet maailmanlaajuisesti juuri nyt, katoilla.

Vuonna 2011, heillä oli valmiina paperit teknologiasta patenttia varten, ja vuonna 2014 patentti myönnettiin. Sinun on pidettävä mielessä että tämä teknologia on mullistava, ja pelin kääntäjä. Me olemme puhumassa noin 3.8 kertaisesta lisätehosta. Ja siksi he ovat halunneet pitää sen salaisena, tähän asti.

Seuraavassa vaiheessa, vuonna 2015 he tekivät yhteistyötä teknisen yliopiston kanssa täällä Saksassa saadakseen heidän teknologiansa tieteellisesti hyväksytyksi, joka tapahtui vuonna 2017.

Joten tällä projektilla, meillä on teknologia joka on patentoitu, ja tietysti, meillä on patentin haltija/keksijä, mukana. Ja meillä on teknologia tieteellisesti näytettynä todeksi Saksalaisen teknisen yliopiston toimesta.

Nyt he ovat valmiina kehittämään tuotteen perustuen heidän teknologiaan, ja varmentamisen jälkeen, menemään massa tuotantoon.

Joten me emme ole puhumassa tietystä tuotteesta, joka voisi olla hyvä tai mahtava; me olemme puhumassa koko teknologiasta, pelin muuttavasta teknologiasta. Meidän kumppanuudella, ja meidän joukkorahoitus kampanjalla, me autamme heitä saamaan sen mitä he tarvitsevat. Ja se mitä he tarvitsevat on kasoittain rahaa mahdollistaakseen keskittymisen heidän teknologiansa kehittämiseen. Heidän tavoite on toimittaa sähköä kaikkialle maailmaan, alkaen vuonna 2022.

Puhua suurille sijoittajille ja potentiaalisille teollisuus kumppaneille, sisältäen riskin että he menettävät teknologian hallinnan, jopa heidän patenttien hallinnan. Joten, he päättivät aloittaa maailmanlaajuisen rahojen keräys kampanjan ja kumppanikseen Unicorn Networkin tähän tarkoitukseen.

Tässä on jotain numeroita maailman sähkön kulutuksesta. Vuonna 2017, Wikipedian mukaan, maailma kulutti noin 20’000 TeraWatti tuntia (TWh) sähköä vuodessa. Vuonna 2014, maailman energia kulutuksesta, lähdetietojen mukaan, oli kivihiiltä enemmän kuin 40.8%, luonnonkaasua 21.6%, atomivoimaa 10.6%, vesivoimaa 16.4%, ja muita lähteitä (aurinko, tuuli, maalämpöä, biomassaa, ja niin edelleen) 6.3%, ja öljyä 4.3%.

Nyt sinun tarvitsee tietää että aurinko toimittaa 1.5 miljardia TWh joka vuosi, vain se mikä osuu meidän planeettaan. Joten, jos meillä olisi teknologia joka muuttaisi edes murto-osan tästä aurinko energiasta sähköksi, ja tekisi sen saatavaksi 24/7 kulutukseen, TA-DAAA! - kaikki ongelmat olisi ratkaistu.

Tässä on yksi kaikkein mielenkiintoimista tosiasioista tästä teknologiasta. Se ei ole vain valosähköinen, koska valosähkö järjestelmät muuttavat noin 5% aurinko energiaa sähköksi. Tämä teknologia josta olemme puhumassa käyttää, tietysti, valosähköä käsittelyssään, mutta lisäksi he käyttävät lämpögeneraattoreina niin sanottuja peltier laitteita (=siis peltier on esim komponentti jolla voidaan lämmittää tai kylmentää), ja muita toimintoja tuottaessaan enemmän energiaa yhdellä käsittelyllä. Ja kuten muistatte, me olemme puhumassa että anto on 3.8 kertaa korkeampi kuin yksinkertaisella PV (=Photovaltaic = valosähköinen) järjestelmällä. Ja kiitoksena näiden eri teknologioiden yhdistämisille, he ovat löytäneet tavan sähkölle jota on saatavissa 24/7, ei vain silloin kun aurinko loistaa. Tämä on yksi pelin muuttajista.

Kaiken tämän lisäksi, tällä teknologialla voimme sanoa hyvästit kanssallisille keskitetyille sähköverkoille, askel kerrallaan.

Ennenkuin puhumme pääkohdista tässä kampanjassa ja mitä se on Unicorn jäsenille, tässä toinen video joka selittää isoa kuvaa myöskin, koska me olemme yhdistämässä aurinko teknologiaa lohkoketju teknologiaan:

[Webinaarissa esitetty video, tulee nähtäväksi uudella nettisivulla]

Joten, mullistava teknologia josta puhumme on osa kolmatta teollista vallankumousta. Se on heidän tavoitteensa rakentaa pieniä sähköverkkoja kaikkialle maailmaan, ja leikata kuluta alas sähköstä vähintään 50% alemmas, riippumatta siitä missä asutte.

Joten, tässä ovat pääkohdat tulevasta kampanjasta:

- Paitsi fiat valuutat, kuten dollari (USD) tai Euro, ja paitsi digirahat kuten Bitcoin tai Ether, he hyväksyvät TWNKL virallisella markkina arvolla, maksuksi.

- He myyvät tokeneita (kolikkoja), ja jokainen heidän tokeni vastaa 100 kWh sähköä, jonka toimitus alkaa 1pv tammikuuta 2022.

Esimerkiksi Saksassa 1 kWh maksaa noin 0.35$. Tämä tarkoittaa että 100 kWh Saksassa on arvoltaan noin 35$. Mutta tokeneita ei myydä 30$, 20$, tai 10$ kappale, mutta hinta on 1$ per tokeni.

Jos sinun taloudessa energian kulutus on sanokaamme 2’500 kWh/vuosi, tarvitset vain 25 tokenia saadaksesi sähköä koko vuodeksi. Tai tarvitset 250$ 10 vuoden sähköihin. Se on miksi kerroin alussa että säästät jopa 90%.

Nyt, on suunnitelma seuraaviksi 40 kuukaudeksi, ja tokenit ovat tiukasti rajattu 50 miljoonaan tokeniin kokonaisuudessaan. Me aloitamme, kuten kerroin, 1$ per tokeni. He tulevat nostamaan hintaa heidän tokeneille, joka kuukausi 0.10$ tokenilta, kunnes 40 viikon jälkeen hinta 5$ tokenilta saavutetaan, joka on edelleen mahtava diili kaikkialla maailmassa.

Nyt, mitä tapahtuu jos sinä, et joistain syystä saa mahdollisuutta vastaanottaa sähköä ja/tai käyttää sähköä, kun ostat tokeneita?

Niin, tämä mahtava osuus on lohkoketju teknologia. Joten voit myydä tokeneita koska vain, etkä tarvitse edes pörssiä niiden myymiseen, koska meidän aurinkosähkö projektilla on oma markkinapaikka jossa sinulla on mahdollisuus myydä tokeneita joita et enää tarvitse, voimassa olevaan kurssiin. Joten, vaikket haluaisi odottaa vuoteen 2022, sinulle on mahdollisuus tehdä voittoa näillä tokeneilla.

Joten joukkorahoitus tulee alkamaan 21pv toukokuuta 2018.

Me vakuutimme heidät antamaan 2-viikkoa esi-joukkorahoitus vaiheeseen, jossa erityisesti sinä, Unicorn jäsen, meidän yleinen jäsen, ja ihmiset jotka kutsutte, saavat mahdollisuuden rekisteröityä ja saada erikois 10% alennus heidän tokenista.

Ja tämä esi-joukkorahoitus vaihe julkaistaan maanantaina, 7pv toukokuuta 2018.

Nyt, voit kysyä, “Mutta, eikö tämä ole ICO? Miksi Dan puhuu joukkorahoituksesta?” Niin me puhumme joukkorahoituksesta koska jokainen tokeni on etuseteli tuotteelle tai palvelulle joka toimitetaan myöhempänä aikana, joka on 100 kWh sähköä: kun useimmilla ICOilla ei ole tuotetta tai palvelua toimitettavaksi tokenia vastaan. Joten se tekee tästä projektista joukkorahoituksen.

Mutta tässä on enemmän:

Siellä on affiliate ohjelma joka maksaa 8% asti palkkioita, plussana perhe bonus viiteen tasoon asti, kun kutsut muita liittymään. Ja palkkiot maksetaan TWNKLeinä kaikista niistä tilauksista jotka on maksettu digirahana; ja palkkiot maksetaan dollareina (USD) kaikista niistä jotka on maksettu fiat valuutalla (fiat = dollari, euro, kruunu, …).

Nyt, tehkäämme lyhyt yhteenveto:

Maanantaina, 7pv toukokuuta 2018 me julkaisemme aurinkoenergia projektin, erityisesti sinulle, Unicorn jäsen, 2-viikon esi-joukkorahoitus jaksolla.

Kaksi viikko myöhemmin, 21pv toukokuuta 2018 on virallinen julkistus joukkorahoitus kampanjalle.

Joten, voit käyttää nämä 2 viikkoa esi-joukkorahoitukseen, joka on kohdistettu sinulle. Sinulle tulee referenssi linkki ja bannerit projektin mainostamiseen.

Ja perustuen tokenien määrään, ja hintahaarukkaan 1$ - 5$ tokenilta, me olemme puhumassa kokonaismäärästä joka on enemmän kuin 16 miljoonaa dollaria affiliate palkkioina, maksettuna sinulle, Unicorn jäsen. Ja tämä rahan teko mahdollisuus alkaa maanantaina (7.5.2018). Joten voit aloittaa ansaitsemaan rahaa heti. Ja tietysti, tiedät säännöt: sinun ei tarvitse ostaa tokeneita osallistuaksesi affiliate ohjelmaan.

Tiedät että tämä on yksi meidän lupauksistamme, että sinun ei tarvitse maksaa osallistuaksesi.

Joten, tämä projekti todellakin on kaikille. Jos haluat osallistua, tietysti voit ostaa tokeneita, ja jos haluat, voit maksaa ne TWNKLeinä. Jos haluat vain tehdä hieman rahaa, sitten voit promota tätä projektia. Ja tietysti, nettisivu tehdään sillä tavalla että sinulla on mahdollisuus nähdä sinun kutsumasi ja sinun palkkiosi. Ja kyllä, tietysti, sinulla on mahdollisuus nostaa palkkiosi.

Joten tämä on varmasti virstanpylväs Unicorn Networkin historiassa, koska ensimmäistä kertaa maailmanlaajuinen kolmannen osapuolen projekti on kumppanina Unicorn Networkissa. Ja voit olla varma että siellä on monia, monia tulossa, seuraavina kuukausina ja vuosina.

Joten, älä unohda ilmoitusta maanantaina (7.5.2018), kun nettisivut avautuvat, ja kyllä, siellä on eritelty ‘white paper’ (=selvitys) jossa teknologia selitetään. Ja siellä tulee olemaan linkki patenttiin, joten ne jotka ovat kiinnostuneita teknologiasta ja patentista sen takana, voivat lukea ja ymmärtää kuinka se toimii.

Tässä kaikki tänään. Tarkkailkaa ilmoitusta, SafeZonessa ja Skype ryhmissä, ettet jää paitsi mistään. Tietysti, meillä on seuraava webinaari ensi viikolla, jossa teknologian keksijä tulee esittelemään itsensä.

Kiitoksia kuuntelusta. Pitäkää hyvä päivä tai yö riippuen missä olette, olkaa ylpeitä Unicornista (uskokaa minua se tulee paremmaksi ja paremmaksi), ja tietysti aina HYVÄÄ TERVEYTTÄ.

Muuten, puhuakseni HAPPY HEALTHistä, sain puhelun tänä aamuna Dr. Forsytheltä ja hän ilmoitti että tulee kuponkeja TWNKLBDSiin jotka voi maksaa Twinkleinä, joita voi käyttää joihinkin hänen hoitoihinsa. Tämä on todellakin ennen kuulumatonta millään digirahalla.

Joten kiitos taas. Kaikkea hyvää. Hei-hei.

 

Teidän menestys mielessäni,

Dan Settgast, ja

Sinun WAZZUB avustaja tiimi

 

 

***

Lisäinfoa avustajilta:

 

Live chat keskutelu löytyy alla olvasta linkistä:

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE  

 

Kaikki Unicorn Network webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lue recapit ja rekisteröity webinaareihin täällä:

https://www.safe.zone  (WEBINARS kuusikolmion alla)

 

Kaikki Rainbow Currency webinaarien tiedot:

Kirjaudu ja lue recapit ja rekisteröity webinaareihin täällä:

https://www.rainbowcurrency.com  (WEBINAR RECAPS nappulasta menu valikosta)

 

Muistakaa tarkistaa SafeZone Radio showt myöskin!

Suorana joka tiistai & torstai klo 9-10 a.m. USA Pacific aikaa (klo 19-20 Suomen aikaa). Kuunnelkaa suorana ja tarkistakaa menneiden showden äänitykset osoitteesta: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS kuusikulmiosta)

 

 

***

 

OLE SOSIAALINEN KANSSAMME!

Voit myös liittyä meihin internetissä. Me arvostamme apuasi, tykkäämistä, jakamista, ja kommentteja. Kiitoksia!

Ota yhteyttä Unicorn Network:iin ja SafeZone:een Facebook:issa

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Ota yhteyttä Unicorn Network:iin ja SafeZone:een Twitter:issä

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Voit olla sosiaalinen myöskin Rainbow Currency Foundation:issa!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

***

 

Ansioiden vastuuvapautuslauseke: Kaikki toimet on tehty esitelläksemme projektin mahdollisimman tarkasti. Mitään esimerkkiä tuloksista ei voi tulkita lupauksena tai takuuna ansioista. Onnistumisesi saada tuloksia kotisivuilta rippuu ajasta jonka omistat projektille, tietämyksestäsi ja muista markkinointi taidoista. Koska nämä tekijät ovat erilaisia eri yksilöillä, me emme voit taata mitään määrättyä tulosta. Emmekä ole vastuussa tekemisistäsi. Materiaalit jotka löytyvät kotisivuiltamme voivat sisältää tietoa jotka sisältävät tai perustuvat tuleviin ilmoituksiin. Tulevaisuuteen katsovat ilmoitukset antavat arvioita tai ennakko arvioita tulevista tapahtumista. Voit tunnistaa nämä ilmoitukset sillä toteamuksella että ne eivät kerro suoraan historiasta tai tämänhetkisestä tiedosta. Ne käyttävät sanoja kuten “anticipate=aavistaa”, “estimate=arvioida”, “except=paitsi”, “project=projekti”, “intend=pyrkiä”, “plan=suunnitella”, “believe=luottaa”, ja muita sanoja ja termejä samaa tarkoittaen potentiaalista tulosta tai ansioita.

 

Copyright © 2018 Unicorn Network, Inc. ja SafeZone, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.