Rekapitulacija Unicorn Network vebinara
4. maj 2018
Izlagač: Dan Settgast


Ovaj vebinar je vlasništvo Unicorn Network, Inc. i SafeZone, Inc., i ne može se snimati i zatim distribuirati javnosti. Svaka transkripcija/prevod ako su rađeni uživo uz pomoć "Power of WE" nisu zvanični. Molimo sačekajte zvaničnu rekapitulaciju na engleskom i prevode za sve detalje predstavljene tokom bilo kog vebinara.

Odricanje od odgovornosti: Uvek ste lično odgovorni za svoje radnje; ništa sadržano u ovom ili bilo kom vebinaru ne treba smatrati kao savet iz bilo kog razloga. Ophodite se sa dužnom pažnjom i razgovarajte sa vlastitim stručnjacima pre donošenja bilo kakvih odluka, poput onih koji se odnose na zdravlje, finansije, poreze i biznis, da imenujemo nekoliko.

 

Teme ove rekapitulacije:

1. Prvi veliki globalni projekat trećeg lica u okviru SafeZone, uskoro…

 

Dragi Unicorn članovi,

Za one of vas koji me ne znaju, moje ime je Dan i ja sam jedan od osnivača kompanije Unicorn Network. Zadovoljstvo mi je biti ovde danas sa vama i podeliti ove sjajne vesti!

Prvo, imam važnu poruku za sve vas koji čekate naredni korak u CBM i WSS-u. Za vas će biti poseban vebinar 15. maja 2018. u 11 sati PDT sa važnim ažuriranjima i fiksnim rasporedom za isplate.

Drugo, zadovoljstvo mi je objaviti da smo dobili zvaničnu potvrdu da je Rainbow Currency legalna forma plaćanja u okviru Evropske unije, kada se oboje, i prodavac i kupac proizvoda/usluga saglase za TWNKL kao svoju valutu za transakciju.

Povrh toga, dobili smo potvrdu da je ugovor o kupoprodaji nekretne koji je overen kod notara 16. marta 2018. godine bio prvi ugovor o nekretninama koji je bio odrađen u kriptovaluti u Nemačkoj, i naravno, to je urađeno u Rainbow Currency.

A na našoj aukcijskoj vebstranici https://www.twnklbds.com/ možete naći mnoge različite predmete za prodaju, uključujući nekretnine, locirane u Nemačkoj i Gruziji.

Ukratko, MI stvaramo istoriju! Ne Bitcoin, Ripple, ili Ether, već Rainbow Currency!

Radimo na strategijama za stvaranje veće svesti o TWNKL, i naravno, kako bi doveli vrednost našeg TWNKL do mesta gde pripada.

Dakle, ovde je naša glavna tema za danas. Danas ćemo govoriti o našem prvom velikom globalnom projektu trećeg lica, koji će biti pokrenut u okviru SafeZone. Da bi to bilo jasno, to nije projekat koji smo mi razvili; to je projekat trećeg lica sa kojim smo izgradili partnerstvo.

Ovo je projekat koji savršeno odgovara našoj filozofiji Magične promene sveta i pravi ga boljim. Ovaj projekt ima potencijal da plati milione U.S. dolara u provizijama i bonusima za naše članove, i ima potencijal da uštedi svima nama 50% do 90% od našeg računa za struju, bez obzira na to gde živimo. Ovaj projekat je sjajan; on je veći nego bilo koji od naših vlastitih projekata, i možemo biti ponosni što su odlučili da rade sa nama.

Ovaj projekat je u saglasnosti sa onim što Greenpeace, Ujedinjene nacije i sve zemlje na ovoj planeti teže: za—100% čistu, obnovljivu energiju za ceo svet i što brže zaustavljanje globalnog zagrevanja.

Molimo vas, radi boljeg razumevanja, pogledate ovaj kratki video, proizveden od strane Greenpeace International:

[Video prikazan tokom vebinara biće dostupan uskoro na predstojećem sajtu]

Sada, kako možemo učestvovati u ovoj revoluciji? Pa, pružanjem bolje i efikasnije tehnologije!

Imao sam zadovoljstvo da se sretnem sa inženjerom ovde u Nemačkoj, koji je 2009. godine započeo sa svojim timom da razvija solarnu tehnologiju koja je oko 3,8 puta efikasnija od prosečnih solarnih panela koje trenutno možete videti širom sveta, na krovovima.

U 2011. godini bili su spremni da podnesu zahtev za patentiranje tehnologije, a 2014. godine je patent odobren. Trebate imati na umu da je ova tehnologija revolucionarna, da utiče na značajan pomak u trenutnom načinu rada ili razmišljanja u ovoj oblasti menjajuci dosadašnja pravila igre. Radi se o 3,8 puta većoj efikasnosti. I to je razlog zašto su to držali u tajnosti, do sada. 

Kao sledeći korak, u 2015. godini su se udružili sa tehnološkim Univerzitetom u Nemačkoj da bi naučno odobrili svoju tehnologiju, što se dogodilo 2017. godine.

Dakle, sa ovim projektom, mi imamo tehnologiju koja je patentirana, i naravno, imamo nosioca patenta/pronalazača, sa nama. I imamo tehnologiju koja je naučno odobrena od strane Nemačkog tehnološkog Univerziteta.

Oni su sada spremni da razvijaju proizvode zasnovane na svojoj tehnologiji, a nakon sertifikacije, da idu u masovnu proizvodnju.

Dakle, ne govorimo o određenim proizvodima, koji bi mogli biti dobri ili odlični; govorimo o celoj tehnologiji, tehnologiji koja menja dosadašnja pravila igre. Sa našim partnerstvom, i našom crowdfunding* kampanjom (*vid finansiranja poslovnih projekata prikupljanjem manjih iznosa novca od velikog broja ljudi, putem interneta), mi ćemo im pomoći da dobiju ono što im treba. Ono što im je potrebno je mnogo novca da bi mogli ostati fokusirani na njihov tehnološki razvoj. Njihov cilj je isporuka struje širom sveta, počevši od 2022. godine.

Dogovaranja sa velikim investitorima i potencijalnim partnerima u industriji sadrži rizik od gubitka kontrole nad svojom tehnologijom, čak i kada je patentirana. Dakle, odlučili su se za pokretanje globalne crowdfunding kampanje i za partnerstvo sa Unicorn Network-om za tu svrhu.

Ovde su neki brojevi o svetskoj potrošnji električne energije. Od 2017. godine, prema Vikipediji, ceo svet troši oko 20.000 TerraWatt sati (TWh) električne energije godišnje. U 2014. godini, udeo u proizvodnji električne energije za pokrivanje svetskih energetskih potreba, prema izvoru, imali su: ugalj u više od 40,8%, prirodni gas u 21,6%, nuklearna energija 10,6%, hidro energija u 16,4%, drugi izvori (solarna, vetar, geotermalna, biomasa, itd.)  6,3% i nafta 4,3%.          

Sada vi trebate znati da sunce isporučuje 1,5 milijardi TWh godišnje, samo od sunčeve svetlosti koja stiže na našu planetu. Dakle, ako bismo imali tehnologiju koja bi mogla da pretvori samo mali deo ove solarne energije u električnu energiju i da bude dostupna 24 sata dnevno, TA-DAAA! - ceo problem bi bio rešen. 

Evo jedne od najuzbudljivijih činjenica o ovoj tehnologiji. To nije samo fotonaponska, jer fotonaponski sistemi pretvaraju samo oko 5% sunčeve energije u električnu energiju. Ova tehnologija o kojoj govorimo jeste, naravno, fotonaponski proces, ali dodatno koriste termo generatore tzv. Peltier uređaje i druge procedure za proizvodnju više energije u jednom procesu. A kako se sećate, pričamo o tome da je proizvodnja približno 3,8 puta veća od jednostavnih PV (fotonaponskih) sistema. Zahvaljujući kombinaciji ovih različitih tehnologija, pronašli su način za električnu energiju koja će biti dostupna 24 sata dnevno, dakle ne samo kada sija sunce. To je ono što donosi značajan pomak u dosadašnjem načinu rada.

A povrh svega toga, sa ovom tehnologijom ćemo reći zbogom javnim centralizovanim elektroenergetskim mrežama, korak po korak.  

Pre nego što razgovaramo o istaknutim tačkama ove kampanje i šta tu imamo za vas kao Unicorn članove, ovde je još jedan video koji vrlo dobro objašnjava i daje vam veću sliku, jer kombinujemo solarnu tehnologiju sa tehnologijom blokčejna:

[Video prikazan tokom vebinara biće dostupan uskoro na predstojećem sajtu]

Prema tome, revolucionarna tehnologija o kojoj govorimo je deo ove treće industrijske revolucije. Njihov je cilj da se izgrade mikroenergetske mreže širom sveta, i da smanje troškove za električnu energiju najmanje za 50%, bez obzira gdje živite.

Dakle, ovo su istaknute tačke nadolazeće kampanje:

- Pored fiat valuta, kao što su USD ili Euro, i osim kriptovaluta kao što su Bitcoin ili Ether, oni će prihvatiti TWNKL po trenutnoj tržišnoj vrednosti, za plaćanja.

- Oni prodaju tokene, a svaki od njihovih tokena je dovoljan za 100 KWh električne energije, koja će se isporučivati od 1. januara 2022. godine. 

Na primer u Nemačkoj 1 KWh košta oko 35 američkih centi. To znači da je 100 KWh u Nemačkoj vredno oko 35 USD. Ali tokeni neće biti prodati za US$30, US$20, ili US$10, ali za US$1 po tokenu.

Ako u vašem domaćinstvu imate potrošnju energije od recimo 2500 KWh, potrebno je samo 25 tokena da biste imali pokrivenu vašu potrošnju električne energije za celu godinu. Ili trebate US$250 za 10 godina potrošnje struje. Zato sam vam na početku rekao da možete uštedeti do 90%. 

Sada, postoji plan za narednih 40 meseci, a tokeni su strogo ograničeni na ukupno 50 miliona tokena. Počinjemo, kao što sam rekao, od US$1 po tokenu. Zatim će podići cenu za svoje tokene, svaki mesec za 10 centi po tokenu, dok se za 40 meseci ne postigne cena od US$5 po tokenu, što je i dalje odličan dil svuda u svetu.

E sad, šta će se desiti ako vi iz bilo kog razloga, niste u mogućnosti da primate isporuku i koriste električnu energiju, kada kupite tokene?

Pa, ova sjajna vest je deo blockchain tehnologije. Tako da možete prodati svoje tokene u bilo koje vreme, a vi čak ne trebate menjačnice za to, jer će naš solarni projekat imati svoje tržište na kom ćete moći prodati tokene koji vam više nisu potrebni, po trenutnoj stopi. Dakle, čak i ako ne želite čekati do 2022. godine, moći ćete napraviti bogatstvo na ovim tokenima.   

Dakle crowdfunding kampanja će startovati 21. maja 2018.

Ubedili smo naše partnere da dozvole fazu pre-crowdfunding u trajanju od dve nedelje, gde se isključivo vi, Unicorn članovi i ljudi koji su pozvani od vas, mogu prijaviti i pridružiti kampanji, a uz to i dobiti specijalni 10% popust na ove tokene.

A ova pre-crowdfunding faza će startovati 7. maja 2018.

Sada, vi se možda pitate, "Ali, zar nije ovo ICO? Zašto Dan govori o crowdfunding-u?” Pa, govorimo o crowdfunding-u zato što svaki token jeste vaučer za proizvod ili uslugu koji bi bili isporučeni kasnije, a što je 100 kWh električne energije; dok većina ICO nema proizvod ili uslugu koja se isporučuje za token. Dakle, to je ono što čini ovaj projekat da je crowdfunding.

Ali to nije sve:

Postoji afiliate program koji vam plaća do 8% provizije, plus porodične bonuse u 5 generacija, kada pozovete druge da učestvuju. A provizije se plaćaju u TWNKL za sve porudžbine koje se plaćaju u kriptovaluti; i plaćaju se u USD za sva porudžbine plaćene fiat valutom.

Sada, hajde da napravimo kratko ponavljanje:

U ponedjeljak, 7. maja pokrećemo naš projekat solarne energije, ekskluzivno za vas, Unicorn članove, u pre-crowdfunding periodu u trajanju od 2 nedelje.

Dve nedelje kasnije, 21. maja ćemo imati zvanično lansiranje crowdfunding kampanje.

Dakle, vi možete koristiti ovaj dvonedeljni pre-crowdfunding, da biste se pozicionirali. Imaćete Reflink i banere da promovišete projekat.

I na osnovu broja tokena i raspona cena od US$1 do US$5 po tokenu, govorimo o ukupnom obimu od preko 16 miliona dolara vrednosti afiliate provizija, da budu plaćene vama, Unicorn članovima. I ova prilika za pravljenje novca počinje u ponedeljak. Što znači da odmah možete početi zarađivati novac. I, naravno, znate naša pravila: ne morate kupiti tokene da biste mogli učestvovati u afiliate programu. Vi znate da je to jedno od naših obećanja, da ne morate platiti da biste mogli učestvovati.

Dakle, to čini ovaj projekt da definitivno ima po nešto za svakoga. Ako želite da učestvujete, naravno možete kupiti tokene, i ako želite, možete platiti sa TWNKL. Ako vi samo želite da napravite nešto novca, onda možete samo promovisati ovaj projekat. I naravno, vebsajt je postavljen na način da ćete biti u mogućnosti videti svoje upise i provizije. I da, naravno, moći ćete zatražiti isplatu provizije.

Ovo je sigurno prekretnica u istoriji Unicorn Network-a, jer po prvi put globalni projekat trećeg lica je u partnerstvu sa Unicorn Network-om. I možete biti sigurni ima mnogo, još mnogo njih da dođu, u narednim mjesecima i godinama.  

Dakle, nemojte propustiti najavu u ponedeljak, kada će veb stranica krenuti uživo, i da, biće tamo i detaljan white paper koji objašnjava tehnologiju. I tu će biti link za patent, tako da oni od vas koji su zainteresirani za tehnologiju i patent iza toga, mogu pročitati i shvatiti kako to radi.

To je sve za danas. Pazite na najave u SafeZone i u našim Skype sobama, tako da ništa ne propustite. Naravno, sledeće nedelje ćemo imati vebinar, na kome će se predstaviti pronalazač tehnologije.

Hvala na slušanju. Imajte dobar dan ili noć, zavisno od toga gde ste, budite ponosni što ste Unicorn (verujte mi to ide na bolje) i naravno uvek HAPPY HEALTH.

Uzgred, govoreći o HAPPY HEALTH, jutros sam imao telefonski razgovor sa Dr. Forsythe i bilo mu je zadovoljstvo najaviti da će na TWNKLBDS ponuditi vaučere sa plaćanjem u TWNKL, koji će se moći koristiti za neke od njegovih tretmana. Ovo je definitivno nezamislivo za bilo koju drugu kriptovalutu.

Hvala vam još jednom. Sve najbolje. Doviđenja.

 

Sa vašim uspehom na umu,

Dan Settgast, i

Vaš WAZZUB tim za podršku

 

***

 

Dodatne informacije u vezi podrške:

 

Podrška uživo (Live Chat Support) je dostupna preko sledećeg linka.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

Za sve Unicorn Network vebinare:

Prijavite se da biste pročitali rekapitulacije i prijavili za vebinare ovde:  https://www.safe.zone (WEBINARS heksagon)

 

Za sve Rainbow Currency vebinare:

Pročitajte rekapitulacije i prijavite za vebinare ovde:

https://www.rainbowcurrency.com (WEBINAR RECAPS dugme na meniju)

 

Takođe, nemojte zaboraviti da slušate SafeZone Radio Show!

Emituje se uživo svakog utorka i četvrtka od 9-10 sati ujutru po SAD pacifičkom vremenu. Slušajte uživo i pronađite prethodne snimke na:  https://www.safe.zone (RADIO SHOWS heksagon)

 

***

 

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Takođe možete da se povežete sa nama preko interneta. MI cenimo vašu podršku, lajkove, deljenja i komentare. Hvala vam!

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Povežite se sa Unicorn Network i SafeZone na Twitter-u

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Možete pratiti Rainbow Currency Foundation, takođe!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

***

 

Izjava o odricanju od odgovornosti: Svaki napor je napravljen kako bismo precizno predstavili naš projekat. Bilo koji primer rezultata ne treba tumačiti kao obećanje ili garanciju zarade. Vaš stepen uspeha u postizanju rezultata spomenutih na našoj veb stranici zavisi od vremena koje ste posvetili projektu, od Vaših znanja i različitih marketinških veština. Pošto se ovi faktori razlikuju prema pojedincima, ne možemo garantovati bilo kakav uspeh ili specifičan rezultat. Niti smo odgovorni za bilo koji od Vaših radnji. Materijali pronađeni na našoj veb stranici mogu sadržavati informacije koje uključuju ili su zasnovane na izjavama šta planiramo ili mislimo da se može desiti u budućnosti. Takve izjave izražavaju samo naša očekivanja ili prognoziranja budućih događanja. Ove izjave možete identifikovati činjenicom da se ne odnose striktno na istorijske ili trenutne činjenice. U njima se koriste reči poput "predviđati", "proceniti", "očekivati", "projekat", "namera", "plan", "verovanje" i druge riječi i izrazi sličnog značenja u vezi sa opisom potencijalnih rezultata ili zarade.

 

Copyright © 2018 Unicorn Network, Inc. i SafeZone, Inc. Sva prava zadržana.