Резюме на общия вебинар на Unicorn Network
4 май, 2018
Водещ: Dan Settgast


Този вебинар е собственост на Unicorn Network, Inc. и SafeZone, Inc., и не може да бъде записан, а след това разпространен сред обществеността. Всеки превод или транскрипция от вебинар, което се предоставя от "Power of WE" - не е официален. Моля, изчакайте официалното резюме на английски език и техния превод, за да получите пълните подробности, представени по време на този вебинар.

Отказ от отговорност: Вие винаги сте лично отговорни за действията си; нищо не се съдържа в това съобщение или уеб-семинар, който трябва да се възприема като задължително ръководство за действие. Спазвайте дължимата грижа и консултирайте се с вашите експерти, преди да вземете каквито и да било решения, като например здраве, финанси, данъци и бизнес.

 

Теми в този вебинар:

1. Първият голям глобален проект на трета страна в рамките на SafeZone, който скоро ще бъде ...

 

Уважаеми членове на Unicorn,

За тези от вас, които не ме познават, името ми е Дан и аз съм един от основателите на Unicorn Network. Щастлив съм да бъда тук днес с вас и да споделя тази голяма новина!

Първо, имам важно послание за всички вас, които чакат следващата стъпка в CBM и WSS. На 15 май 2018 г. в 11:00 ч. PDT ще има специален уеб семинар с важни актуализации и фиксиран график за теглене.

На второ място, с удоволствие съобщавам, че получихме официално потвърждение, че Rainbow Currency. е законова форма на плащане в рамките на Европейския съюз, когато и продавачa, и купувачa на продукт / услуга се договарят за TWNKL като своя валута за транзакцията.

Освен това получихме потвърждение, че сделката за недвижимо имущество, която е нотариално заверена на 16 март 2018 г., е първата сделка за недвижимо имущество, която ще бъде обработена в крипто валута в Германия и разбира се, ,

И на нашия уебсайт за търг https://www.twnklbds.com/ можете да намерите много различни продукти за продажба, включително недвижими имоти, разположени в Германия и Грузия.

С една дума, ние правим история! Не Bitcoin, Ripple, или Ether, но Rainbow Currency!

Работим върху стратегии за повишаване на осведомеността за TWNKL и разбира се, за да получим стойността на нашия TWNKL там, където трябва.

Така че тук е нашата основна тема за днес. Днес ще говорим за първия си голям глобален проект на трета страна, който ще бъде пуснат в рамките на SafeZone. За да стане ясно, това не е проект, който сме разработили; това е проект на трета страна, с който сме изградили партньорство.

Това е проект, който е перфектно съвпадение за нашата философия за магическо променяне на света и го прави по-добро място. Този проект има потенциала да плати милиони щатски долари в комисионни и бонуси на нашите членове и има потенциала да ни спаси от 50% до 90% от нашите сметки за електричество, независимо къде живеем. Този проект е страхотен; това е по-голям от всеки от нашите собствени проекти и можем да се гордеем, че решиха да работят с нас.

Този проект е в синхрон с това, което Грийнпийс, Организацията на обединените нации и всички страни на тази планета се стремят към 100% чиста, възобновяема енергия за целия свят и спиране на глобалното затопляне възможно най-скоро.

Моля, гледайте този кратък видеоклип, създаден от "Грийнпийс интернешънъл", за по-добро разбиране:

[Представеният видеоклип по време на вебинара ще бъде на разположение скоро на следващия вебинар]

Сега, как можем да участваме в тази революция? Е, чрез предоставяне на по-добра, по-ефективна технология!

Имах удоволствието да се срещна с инженера тук в Германия, който започна през 2009 г. с екипа си да разработва слънчева технология, която е около 3,8 пъти по-ефективна от средните слънчеви панели, които можете да видите сега по целия свят, на покривите.

През 2011 г. те са готови да подадат технология за патент, а през 2014 г. патентът е издаден. Трябва да имате предвид, че тази технология е новаторска, променяща играта. Говорим за 3,8 пъти по-голяма ефективност. И затова те са запазили тайната, досега.

Като следваща стъпка, през 2015 г. те се сприятелиха с технологичен университет в Германия, за да имат научно одобрена технология, която се случи през 2017 г.

Така че с този проект имаме патентована технология и, разбира се, на борда имаме притежателя на патента / изобретателя. И тази технология е научно одобрена от немски технологичен университет.

Сега те са готови да разработят продукти, базирани на тяхната технология, и след сертифициране, да отидат в масово производство.

Така че не говорим за определени продукти, които може да са добри или големи; ние говорим за цялата технология, технология за промяна на играта. С нашето партньорство и нашата кампания за популяризиране ще им помогнем да получат това, от което се нуждаят. И това, от което се нуждаят, са много пари, за да могат да останат фокусирани върху технологичното им развитие. Целта им е да доставят електроенергия навсякъде по света, като се започне през 2022 г.

Говоренето с големите инвеститори и потенциалните партньори в индустрията съдържа риск от загуба на контрол върху тяхната технология, дори и с патентована технология. Така че те решиха да започнат глобална кампания за популяризиране и да си сътрудничат с Unicorn Network за тази цел.

Ето някои цифри за световното потребление на електроенергия. До 2017 г. според Уикипедия целият свят консумира около 20 000 часа Терават Часове (TWh) електроенергия годишно. През 2014 г. делът на световното енергопотребление за производство на електроенергия от източници е повече от 40,8%, природен газ - 21,6%, ядрен газ - 10,6%, водород 16,4% и други източници (слънчева, вятърна, геотермална, биомаса и т.н.) - 6,3%, а петролът - 4,3%.

Сега трябва да знаете, че слънцето доставя 1,5 милиарда TWh годишно, само със слънчевата светлина, която огрява нашата планета. Така че, ако имаме технология, която може да превърне само малка част от тази слънчева енергия в електричество и да я направи достъпна 24 часа в денонощието за консумация, TA-DAAA! - целият проблем ще бъде решен.

Ето един от най-вълнуващите факти за тази технология. Това не е само фотоволтаична, защото фотоволтаичните системи превръщат само около 5% от слънчевата светлина в електричество. Тази технология, за която говорим, използва, разбира се, фотоволтаичен процес, но в допълнение към това те използват термо генератори така наречените пелети устройства и други процедури за производство на повече енергия в един процес. И както си спомняте, ние говорим за това, че продукцията е около 3.8 пъти по-висока от обикновените PV (фотоволтаични) системи. И благодарение на комбинацията от тези различни технологии, те са намерили начин електроенергията да бъде достъпна 24 часа в денонощието, а не само когато слънцето грее. Това е един от играчите-променящ играта.

И на всичко отгоре, с тази технология ще каже сбогом на публичната централизирана електрическа мрежа, стъпка по стъпка.

Преди да говорим за най-важните моменти от тази кампания и за какво става дума за вас като член на Unicorn, ето още един видеоклип, който много добре обяснява по-голямата картина, защото комбинираме слънчевата технология с блокова технология:

[Представеният видеоклип по време на вебинара ще бъде на разположение скоро на следващия вебинар]

Така че, новаторската технология, за която говорим, е част от тази трета индустриална революция. Целта им е да изградят микропроизводителни мрежи по целия свят и да намалят разходите за електроенергия най-малко с 50%, независимо къде живеете.

Така че, тук са основните акценти на предстоящата кампания:

- Освен валутите, като щатски долари или евро, и освен криптовалутите като Bitcoin или Ether, те ще приемат TWNKL по текущата пазарна стойност за плащания.

- Те продават жетони и всеки от тях е подходящ за 100 KWh електроенергия, който трябва да бъде доставен от 1 януари 2022 г.

Например в Германия 1 KWh струва около 35 щатски долара. Това означава, че 100 KWh в Германия имат стойност от около 35 USD. Но символите няма да бъдат продадени за US $ 30, US $ 20 или US $ 10, но за US $ 1 на токен.

Ако във вашето домакинство имате консумация на енергия, да речем 2500 KWh, имате нужда от 25 жетона, за да покриете електроенергията си цяла година. Или имате нужда от US $ 250 за 10 години електроенергия. Ето защо в началото ви казах, че можете да спестите до 90%.

Сега има план за следващите 40 месеца и символите са строго ограничени до 50 милиона символа общо. Стартираме, както ви казах, на стойност 1 щ. Д. На символа. След това те ще увеличат цената за своите жетони, всеки месец с 10 цента на символа, докато до 40 месеца ще се достигне цена от 5 щ.д. на символа, което все още е голямо в целия свят.

Сега, какво ще стане, ако по някаква причина не сте в състояние да получавате и да използвате електроенергията, когато купувате символи?

Е, тази страхотна новина е част от технологията на блокчейнджа. Така че можете да продавате вашите символи по всяко време и дори нямате нужда от обмен за това, защото нашият соларен проект ще има свой собствен пазар, където ще можете да продавате символи, които вече не се нуждаете от текуща ставка. Така че, дори ако не искате да чакате до 2022 г., ще можете да направите състояние от тези символи.

Така че crowdfunding ще започне на 21 май 2018 година.

Убедихме партньорите си да разрешат двуседмична фаза, при която само вие, членовете на Unicorn и поканените от вас хора имате право да се регистрирате и да се присъедините към кампанията и освен това да получите специална 10% отстъпка за тези символи.

И тази фаза ще започне в понеделник, 7 май 2018 г.

Сега можете да попитате: "Но не е ли това ICO? Защо Дан говори за купуване и купувачи? "Е, говорим за купуване на купони, защото всеки символ е ваучер за продукт или услуга, която трябва да бъде доставена по-късно, което е 100 KWh електроенергия; докато повечето ICO не разполагат с продукт или услуга, които да бъдат доставени за означение. Така че това прави този проект crowdfunding.

Но има и още:
Има партньорска програма, която ви плаща до 8% комисионна, плюс семейни бонуси за 5 поколения, когато каните други да участват. А комисионните се заплащат в TWNKL за всички поръчки, които се заплащат с криптираща валута; и комисионните се заплащат в щатски долари за всички нареждания, платени с фиат валута.

Сега, нека направим кратък обобщение:
В понеделник, 7 май, стартираме нашия проект за слънчева енергия, изключително за вас, членовете на Unicorn, за двуседмичния период на преобличане.

Две седмици по-късно на 21 май официално стартира кампанията за популяризиране.

Така че, можете да използвате тези две седмици на пре-crowdfunding, за да се позиционирате. Ще имате релеф и банери, за да популяризирате проекта.

И въз основа на броя на символите и ценовия диапазон от US $ 1 до US $ 5 на символа, ние говорим за общ обем от повече от 16 милиона долара стойност  на комисионни, които трябва да бъдат изплатени на вас, членовете на Unicorn. И тази възможност за вземане на пари започва в понеделник. Така че можете веднага да започнете да печелите пари. И разбира се, вие знаете нашите правила: не е нужно да купувате символи, за да можете да участвате в партньорската програма. Знаете, че това е едно от нашите обещания, че не трябва да плащате, за да можете да участвате.

Така че това прави този проект определено нещо за всеки. Ако искате да участвате, разбира се, можете да купите символи, а ако искате, можете да платите с TWNKL. Ако просто искате да направите малко пари, то просто можете да популяризирате този проект. И разбира се, сайтът е създаден така, че да можете да видите вашите регистрации и комисионни. И да, разбира се, ще можете да извлечете комисионните си.

Така че това със сигурност е крайъгълен камък в историята на Unicorn Network, защото за първи път глобален проект на трета страна е партньор с Unicorn Network. И вие можете да бъдете сигурни, че в следващите месеци и години ще има още много други.

Така че, не пропускайте съобщенията в понеделник, когато уебсайтът се показва на живо, и да, ще има подробна бяла книга, обясняваща технологията. И ще има връзка към патента, така че онези от вас, които се интересуват от технологията и от патента зад нея, да могат да четат и разбират как работи.

Това е всичко за днес. Внимавайте за съобщения в SafeZone и в нашите Skype стаи, за да не пропуснете нищо. Разбира се, следващата седмица ще имаме вебинар, в който се представя авторът на технологията.

Благодаря ви, че слушахте. Имайте страхотен ден или нощ в зависимост от това къде сте, бъдете горди, че сте Unicorn (повярвайте ми, че той става все по-добър и по-добър) и, разбира се, винаги HAPPY HEALTH.

Между другото, говорейки за HAPPY HEALTH, имах телефонен разговор тази сутрин с д-р Форсайт и с радост съобщи, че ще изброи ваучери за TWNKLBDS, които ще бъдат платени с Twinkles, което може да се използва за някои от леченията му. Това определено е нечувано за всяка друга крипто валута.

 

С успех в мислите,

Dan Settgast, и

вашия тим за поддръжка WAZZUB

 

 

***

 

Допълнителна информация от поддръжката:

 

Поддръжката за чат на живо е достъпна чрез следната връзка.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

За цялата информация за вебинарите на Unicorn Network:

Влезте, за да прочетете записите и да се регистрирате за вебинарите тук:

https://www.safe.zone (шестоъгълнука WEBINARS)

 

За цялата информация за вебинарите на Rainbow Currency:

Четете резюмето и се регистрирайте за вебинарите тук:

https://www.rainbowcurrency.com (бутона WEBINAR RECAPS)

 

Не забравяйте да проверите SafeZone Radio Show също!

Излъчване на живо всеки вторник и четвъртък от 9-10 a.m. USA Тихоокенско време. Слушайте на живо и проверете последните записи на живо на: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS шестоъгълник)   

 

***

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ НАС В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

Можете също така да се свържете с нас в интернет. Оценяваме вашата подкрепа, харесва, споделя и коментира. Благодаря ви!

Присъединете се към Unicorn Network и SafeZone на Facebook

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Присъединете се към Unicorn Network и SafeZone на Twitter

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Вие може да се свържете с Rainbow Currency Foundation, също!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

 

***

Отказ от отговорност: Беше направено всичко възможно точно да представим нашия проект. Всички примери за резултати не трябва да се тълкуват като обещание или гаранция за приходите. Вашето ниво на успех в постигането на резултатите, заявени на нашия сайт зависи от времето, което отделяте за проекта, от вашите знания и от различните маркетингови умения. Тъй като тези фактори се различават според отделните хора, не можем да гарантираме успех или конкретен резултат. Нито сме отговорни за някое от вашите действия. Материалите, намиращи се на нашия уеб сайт, могат да съдържат информация, която включва или се основава на прогнозни изявления. Предстоящите изявления ни дават очаквания или прогнози за бъдещи събития. Можете да идентифицирате тези изявления от факта, че те не се отнасят стриктно до исторически или актуални факти. Те използват думи като "предусещане", "оценка", "очакване", "проект", "намерение", "план", "вярвам" и други думи и термини с подобен смисъл във връзка с описание на потенциалните резултати или доходи.

 

Copyright © 2018 Unicorn Network, Inc. и SafeZone, Inc. Всички права са запазени.