Rainbow Currency Foundation, Unicorn Network, SafeZone, CryptoCoinStreet, a 2Pay4You Společné oznámení – Webinář
21.června 2018
Prezentuje: Cate Kozikowski a Dan Settgast


Tento webinář je vlastnictvím Rainbow Currency Foundation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc. a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy / překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři, by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání.

 

Téma v této rekapitulaci:

1. Aktualizace Rainbow Currency

 

Od Cate:

Vítejte všichni! Děkuji všem, že jste se dnes k nám připojili. Máme spoustu informací, které se dnes mohou sdílet se všemi; spousta skvělých zpráv o věcech, na kterých jsme dlouho pracovali ve společném úsilí v mnoha týmech, a jsme velmi hrdí a rádi tyto informace dnes sdílíme všem.

Takže začneme. Máme prezentaci připravenou ke sdílení se všemi ...

 

Od Dana:

Ahoj všichni! Někteří z vás možná viděli, že existuje společné veřejné oznámení s velmi, velmi důležitými změnami, týkajícími se měny Rainbow a nejen změny, ale významné zlepšení. Když jsme tento webinář ohlásili, nevěděli jsme, že se to stane dnes, proto jsme ohlásili řadu témat, ale když jsme zveřejnili toto společné veřejné oznámení a týmy dokončily všechny potřebné změny, bude tento webový seminář pouze o tomto společném veřejném oznámení. Projdeme jej krok za krokem a zítra budeme mít další webinář (22. června) o všech dalších důležitých tématech. Samozřejmě, toto společné, veřejné oznámení je dnes nejdůležitějším tématem.

Takže začneme prezentaci.

 

Od Cate:

Děkuji Dan!

Ok, takže teď, jak můžete vidět, máme společné oznámení, a to mezi Rainbow Currency Foundation (RCF), Unicorn Network, 2Pay4You (2P4Y), CryptoCoinStreet (CCS) a SafeZone (SZ).

 

 

Rainbow Currency, také známá jako Twinkle (TWNKL), byla vytvořena více než 3 200 spoluzakladatelů ze 157 různých zemí. Byla vytvořena s cílem, být globálně využívána jako bezpečný a snadno ovladatelný způsob platby v zúčastněných podnicích. Kombinací výhod blockchain technologie s výhodami SafeZone, má Rainbow Currency potenciál, stát se novými "každodenními penězi" po celém světě.

Nezisková nadace pro Rainbow Currency se skládá ze sedmi členů představenstva, ze sedmi různých (pod-) kontinentů, které demokraticky zvolili vlastníci měny. Nadace je celosvětově zastupující Rainbow Currency, stejně jako v neustálém kontaktu s vládami a orgány ohledně plateb a daňových transakcí.

A nyní, abych sdílel nějaké další informace jménem RCF, chtěla bych představit Dana, který se tomu bude podrobněji věnovat.

 

Od Dana:

Je tedy důležité si uvědomit, že toto hlavní veřejné oznámení je z RCF, kterou zastupuje David Phillips, prezident RCF. Budu vám to číst a poté budeme mít prohlášení od Cate, jako generální ředitelky sítě Unicorn Network a poté vyjádření ode mne (jako generální ředitel společnosti SafeZone), které je součástí veřejného společného oznámení. Dále budeme mít krátké prohlášení a popis CCS a 2Pay4You.

 

 

Takže zde je zpráva od Davida, prezidenta RFC:

Od vydání Twinkle veřejnosti jsme neustále analyzovali trh a zejména obchodování s kryptoměnou. Zjistili jsme, že trh je velmi volatilní a lze ho snadno manipulovat. Navíc anonymita blockchain, umožňuje hackerům a podvodníkům hrát své špinavé hry. Navíc většina výměn neposkytuje žádné informace o vlastnících, umístění a to nejdůležitější, o jejich právním postavení.

Pro naše držitele měny to znamená nedostatek možností obchodovat s TWNKL za spravedlivé ceny a v nejhorším scénáři, ztráta cenné měny způsobené phishingem, hackováním, podvody a uzavřením výměn. Proto jsme se rozhodli chránit Rainbow Currency a posílit každodenní hodnotu našich Twinkles.

A aby se tak stalo, dnes jsou oznámeny 3 okamžité akce:

 

 

Akce č. 1: TWNKL bude stažen ze všech burz, kromě CryptoCoinStreet (CCS). Od této chvíle je CCS jedinou oficiální výměnou doporučenou Nadací pro Rainbow Currency.

Akce č. 2: Minimální obchodní hodnota 1 TWNKL je stanovena na 0,01 USD a (s aktuální hodnotou BTC, tj. Asi 150 Satoshi) BTC0.00000150. Minimální hodnota pro TWNKL / BTC může být čas od času upravena.

Akce č. 3: Bude vytvořeno přímé spojení mezi SafeZone a CCS. Každý člen se tedy může účastnit obchodní činnosti bez toho, aby na veřejném bloku vystavil jakýkoli TWNKL.

O těchto činnostech budeme mluvit trochu podrobněji poté, co projdeme celým veřejným oznámením. Nyní je další část, která je prohlášením Cate:

 

 

Od Cate:

Od roku 2011 usilujeme o perfektní zážitek z internetu pro naše členy - maximální soukromí, maximální bezpečnost a vysoce kvalitní obsah. Bohužel jsme se dozvěděli, že současný trh s kryptoměnou,není bezpečný: hackerové peněženky, pokusy o phishing a podvodné výměny znemožňují udržení našich vysokých bezpečnostních standardů.

Velmi vítáme rozhodnutí omezit počet burz pouze na jednoho spolehlivého partnera, stejně jako vytvoření přímého spojení mezi naší SafeZone a burzou. Nyní mohou naši členové dokonce obchodovat s TWNKL, aniž by vystavili své mince rizikům na blockchain, a zároveň je pro nové členy a obchodní partnery pro nákup prvního TWNKL mnohem jednodušší a pohodlnější.

 

Od Dan:

Ano, toto prohlášení Cate bylo pro Unicorn Network a mé prohlášení je oficiální prohlášení společnosti SafeZone, Inc.

Tak tady je:

 

 

Zabezpečení SafeZone se týká soukromí a kybernetické bezpečnosti. Při vývoji projektu jsme si uvědomili, že není možné provádět platby nebo převody s maximálním soukromím a maximální bezpečností. Technologie Blockchain nám pro nás otevřela novou cestu, ale globální měna by měla být nezávislá. Proto jsme navrhli našim členům vytvoření samostatné, neziskové, globální měny a vznikla Rainbow Currency.

Dnešní krok je zásadní pro všechny stávající držitele Twinkle, stejně jako pro budoucí vývoj našeho SafeZone. Cenová stabilita a pohodlný způsob, jak obchodovat se společností Rainbow Currency, přispívá ke vstupu do systému SafeZone a přijmutí Twinkles je snažší pro malé a střední podniky po celém světě.

A poslední část společného veřejného oznámení je o CCS a 2Pay4You.

Od Cate:

 

 

CryptoCoinStreet je vburza, kde všichni obchodníci musí projít procesem identifikace. Na vrcholu se, že má jedinečné funkce zabezpečení, aby se CCS stala velmi neatraktivní pro hackery a podvodníky. Všechny fiatové měny transakce do z CCS jsou zpracovány 2Pay4You, předním poskytovatelem globálních platebníchmetod, schválených Českou národní bankou pro poskytování platebních služeb podle předpisů o platebních službách 2009.

Tak tohle je opravdu fantastické. Jsme tak šťastní a hrdí na to být v této fázi vývoje celé věci: Rainbow Currency s Unicorn Network je SafeZone, a samozřejmě naše partnerství s 2Pay4You a CryptoCoinStreet (CCS).

 

Od Dan:

Hovoříme-li o 2Pay4You a CryptoCoinStreet ... CCS je jedinečná burza, když:

1. Známe lidi, kteří za tím stojí, víme, kde se nacházejí, a víme, že vše je v rukou spolehlivých lidí.

2. Shodli se na používání našich PerNums, jako řekněme číslo interního účtu pro převody mezi SafeZone a burzou. To znamená, že budete mít možnost přidat svůj PerNum na CCS, a poté, co jste to udělali budete moci posílat twinkle, že budete chtít obchodovat přímo prostřednictvím PernumPay z SafeZone do CCS. Takže není potřeba přenášet twinkle do blockchain, a pak odtud do CCS.

A samozřejmě, to samé platí opačně. Z CCS můžete přenášet twinkle přímo do svého soukromé PERNUM peněženky v SafeZone (aniž by bylo nutné projít veřejným blockchain).

A tady je ještě jedna věc, která je velmi důležitá. Díky partnerství CCS a 2Pay4You, když se prodávají twinkle řekněme za USD, budete moci vyměňovat USD na několik dalších měn s licencovaným partnerem 2P4Y a jste schopni profitovat z těchto prostředků přímo na váš bankovní účet  a 2Pay4You nám řekli, že tam budou přidány nějaké možnosti cashout, což je ve výrobě. Tak, teď máte možnost získat peníze zasláním na váš bankovní účet.

Když budeme přemýšlet o tom, co se stalo v posledních 6-8 týdnech ... víme, že Unicorn Network a SafeZone vám řekli, aby všechny vaše twinkle zůstaly v SafeZone, ale samozřejmě jsme museli nabídnout způsob přenosu a obchodu vašich twinkle na blockchain. Tak jsme vysvětlili, jak vytvořit MEW (Můj Ether Wallet) a samozřejmě jsme my a RCF představili SouthXchange a Octaex pro vás, kromě CryptoCoinStreet. Jen za posledních 8 týdnů (a myslím, že Cate vám může dát nějaké bližší informace o tom), u všech tří (MEW, SouthXchange a Octaex) došlo k masivním incidentům. Cate prosím, řekněte nám o tom více.

Od Cate:

Samozřejmě. Začněme nejdříve s pochopením, že když Rainbow Currency byla spuštěna na veřejných obchodních platformách, první byl CryptoCoinStreet. A to byla poptávka měnových držitelů, která povzbudila RCF, aby hledala další burzy. Vzhledem k tomu, že v té době byla myšlenka, že čím více burz pro Rainbow Currency bude k dispozici, tím jednodušší by bylo vytvořit poptávku po Twinkle. Nicméně, jak jsme viděli za posledních 6 měsíců, nebylo to tak.

Začneme s SouthXchange, protože byl první, který byl uveden vedle CryptoCoinStreetu. Navzdory skutečnosti, že existuje velký objem obchodů ve srovnání s jinými mincemi na SouthXchange, faktem je, že existuje řada problémů, které se vyskytly a nejpozoruhodnější z nich bylo, že RCF vydala doporučení, protože některé peněženky od SouthXchange byly napadeny. Oficiální zpráva spočívala v tom, že ti lidé, kteří byli napadeni, neměli aktivovanou dvoufázovou autentizaci, což znamená, že nemají dostatečně zajištěné účty. Nicméně, když se tato zpráva zveřejnila, v chatu SouthXchange bylo několik lidí, kteří říkali, že byli postiženi tímto hackem, a měli ověření dvoufázové. Komu tedy věřit, kde je  skutečná pravda? Takže za účelem ochrany držitelů měn, protože RCF nedokázala určit skutečná fakta, která se za touto otázkou zabývají, doporučili, aby v případě, že lidé chtěli obchodovat, mohli použít Octaex.

Nyní byla část z toho samozřejmě zaměřena na lidi, kteří prodávali Twinkle, protože v té době Octaex vypadal jako velmi slibná burza. Twinkle byl v poslední době na seznamu a cena za Twinkle ve srovnání s USD nebo BTC byla mnohem vyšší než kdekoli jinde. Takže jako osoba, která prodává Twinkle, byste ji lépe prodávali na platformě, kde byste mohli získat vyšší hodnotu. Takže to bylo součástí odůvodnění RCF za jejich rozhodnutím, doporučit Octaex pro obchodování.

Samozřejmě, na SouthXchange to bylo víc trh kupujících. RCF se však primárně zabývá samotnými držiteli Twinkle a tak jako měnový držitel, pokud chcete obchodovat se svými Twinkly, chcete získat za Twinkly co nejvíce. To byly důvody, proč bylo toto rozhodnutí učiněno.

Bohužel na Octaex v posledních týdnech zdálo, že skončil. Celková situace je v současné době nejasná. RCF zkoumala situaci a snažila se kontaktovat burzu a získat další informace, ale bohužel se zdá, že řízení společnosti Octaex zmizelo. Nevíme, zda mají nějaké technické problémy nebo možná i jiné problémy ... nyní je situace nejasná.

Bohužel jsou to rizika, když obchodujete na veřejném blockchain a na těchto burzách. A právě tyto menší burzy nejsou a dokonce ani druhý den jsem nečetl zprávy o velké burze, která byla také hacknutá a tokeny za 31 milionů dolarů,  byly ukradeny. Takže tyto problémy se dějí nejen na malých burzách, stává se to všude a je velmi obtížné se chránit nebo dokonce předcházet tomu, je to opravdu v některých případech jen otázka štěstí, budete- lipostiženi nebo ne.

To je také důvod, proč jsem ráda, jako generální ředitel Unicorn Network, že dnes s vámi sdílíme tyto informace o tomto partnerství, mezi Rainbow Currency Foundation, Unicorn Network, 2Pay4You, CryptoCoinStreet a SafeZone a předkládáme  řešení těchto problémů, které jsme viděli. Rainbow Currency, sama o sobě, byla vytvořena pro řešení problémů a Unicorn Network a všechny projekty, které děláme, jsou navrženy tak, aby poskytovaly řešení problémů, které najdeme ve světě, v podnikání a jako spotřebitel, obecně řečeno.

Takže je velmi nešťastné, pokud jde o všechno, co se stalo s těmito 3 výměnami. Co se stalo s MEW, byla jiná otázka. MEW využívá mrak Amazonu a někdo vnikl do Amazonského mraku, což postihlo MEW. Takže to nebylo nic, čemu by MEW mohla zabránit (kromě toho, že možná nepoužívá Amazon), ale to bylo něco, co skutečně postihlo velkou společnost, jako je Amazon. Takže vidíte, bez ohledu na to, co by mohlo být problémem kdekoli. Dobrá věc v MEW byla, že to byla dočasná situace a někteří lidé byli postiženi, nicméně Amazon se dokázal o tento problém postarat v několika hodinách, aby minimalizoval škody, které byly v té době provedeny.

Od Dana:

Stále však ztratili 6 nebo 7 číselných čísel v Etheru a útok na MEW byl klasický pokus o phishing. Na SouthXchange to bylo klasické hackování, a teď v Octaexu, samozřejmě nevíme, ale zdá se, že to může být podvod.

Stejně jako Cate říká, RCF se pokouší najít někoho z Octaexu a jediná dobrá zpráva, kterou máme je, že Twinkly jsou stále v peněžence Octaex. A samozřejmě ty Twinkles patří k některým našim členům, kteří je uložili na Octaex. A teď je to zajímavá věc: takže teď s kroky, které právě teď děláme tím, že máme pouze jednu burzu  a máme vstup do burzy prostřednictvím SafeZone, okamžitě budeme vědět, kdy někdo pokusí přenést Twinkly na CryptoCoinStreet a mybudeme vědět, kdo to je. Protože na CCS se obchodníci musí identifikovat. Tak to je přesně úroveň bezpečnosti, kterou chceme a potřebujeme v zájmu všech členů.

Samozřejmě, někteří by mohli říci, že chtějí obchodovat na různých burzách, ale věřte mi, že to mohou být přesně ti, kteří nechceme v naší síti a v našem systému.

A ještě jedna věc: RCF požádala iniciátory společnosti SouthXchange a Octaex, kdo jsou, pokud jsou regulováni a mají licenci, a tito kluci odmítli poskytnout tyto informace. Pro CCS mohu říci, že jsme se osobně setkali s iniciátory (byli v Las Vegas), takže víme, kdo jsou, víme, že jsou spolehliví a že kombinace CCS a partnerství s 2Pay4You jsou velmi silné. To usnadňuje lidem koupit Twinkly a to je to, na co bychom se měli zaměřit, protože to vytváří poptávku. A nyní máme stabilní hodnotu s pevnou minimální hodnotou 0,01 USD. Samozřejmě, že hodnota může jít až k nebi, protože nás všechny velmi zajímá. Ale přinejmenším máme nyní minimální hodnotu a to dává podnikům bezpečnost a zabezpečení, které potřebují, a to, že říkají, že přijmou Twinkly, protože v hodnotě alespoň jednoho centu nemají žádné riziko ztráty ,jako u všech ostatních kryptoměn.

Víte, co se stalo. Bitcoin ztratil více než 65% hodnotu od prosince 2017. A totéž platí pro většinu ostatních kryptoměn. Vím, že některé kryptoměny můžete ukázat na nějakém internetovém obchodě, kde si můžete koupit nějaké zboží a služby s jejich kryptoměnou, ale při kontrole těchto webových stránek je vždy to samé: směnný kurz, který nabízí, je hodně, hodně nižší, než jsou tyto mince obchodovány na burzách.

A my nemáme nic proti manažerům SouthXchange, mohli by být nejhezčí a nejčestnější lidé na světě, ale nevíme, jestli se zítra stejná věc nestane s nimi stejně, jako s Octaexem. Nevíme, jestli se toto hackování, které se stalo jednou, nestane znovu. Nevíme, jestli nebude další pokus o phishing, příště ještě úspěšnější. A to je důvod, proč jsme tak šťastní ohledně těchto rozhodnutí, která byla učiněna a jsou dnes oznámena.

Tak pojďme se vrátit k těmto třem akcím, o kterých jsme se zmínili dříve, a mluvme o nich trochu víc, takže víte, co se děje.

Akce č. 1: TWNKL bude stažen ze všech burz, kromě CryptoCoinStreet (CCS). Od této chvíle je CCS jedinou oficiální burzou, doporučenou  Rainbow Currency Foundation.

Co to znamená pro SouthXchange?  Oni obdrží oficiální dopis RCF (již je zaslán), že RCF stáhne měnu Rainbow z SouthXchange. Obvykle to trvá přibližně 3-4 týdny, takže to oznámí a asi kolem 15./22. července (to je něco, co by bylo možné právě teď přesně datovat,takže data zde použitá jsou příkladem) ... budou oznamovat, že Twinkle vystoupil z SouthXchange a požádá členy, aby odtamtud přenesli Twinkly. Právě teď, když půjdete na burzu, uvidíte oznámení, že CRU bude zrušeno 8. července a požádá členy, aby k tomuto datu stáhli své mince.

Taková zpráva bude zobrazena na určitou dobu i pro Twinkl a pak bude Twinkl zrušen ze SouthXchange. Samozřejmě, až do té doby, by na SouthXchange mohla existovat nižší cena za Twinkly než CCS. Ale nezáleží na tom, protože CCS je jedinou oficiální burzou pro Rainbow Currency.

A jen v případě, pokud se divíte, jestli mají povoleno toto udělat, dovolte mi, abych vám řekl "ano, mají". Je úkolem RCF chránit měnu Rainbow a to je přesně to, co dělají. Protože poslední týdny nám jasně ukázaly, že blockchain, veřejné peněženky, burzy ... přátelé, to je vše divoký, divoký západ. A my to nechceme, nikdy jsme to nechtěli, proto jsme všichni společně dělali vše, abychom mohli vás chránit.

A pro společnost ForkDelta, jestli to správně chápu, je to nějaký automatický systém nebo tržiště, ne reálná burza, takže zjistíme, zda je možné  také odstranit Twinkly. Prostě ji můžete porovnat s oficiálními měnovými úřady, například v turistických oblastech. V mnoha zemích máte oficiální směnárny a vždy můžete najít někoho na ulici, který vám říká, že by vám mohl poskytnout lepší sazbu. Takže je vaše riziko, pokud používáte tuto službu a časem to může být dokonce i nezákonné. Nikdy nevíš! Vzhledem k tomu, že trh s burzami bude online a offline velmi regulován. A již víme, že jsme na bezpečném místě s CCS.

Tak se to stane. Můžete vidět, že Twinkl se obchoduje na jiných burzách ještě několik týdnů. A když se podíváme do budoucnosti, může to být za 3, 6, 12 měsíců, 2 roky nebo kdykoli, nabídneme i jiné bezpečné poskytovatele burzy. Takže to není krok zpět, jde o krok směrem k SafeZone pro všechny naše současné měnové společnosti a pro všechny budoucí členy a obchodní partnery.

Nechceme je nutit, aby už otevřeli peněženku My Ether, šli na externí burzu, aby si koupili nějaké Twinkles, a proto děláme tohle všechno. V budoucnu je RCF samozřejmě otevřená i dalším burzám, ale pro tuto chvíli jsme se rozhodně poučili ... je tam opravdu horko, takže zůstaňte v SafeZone.

Akce č. 2: Minimální obchodní hodnota 1 TWNKL je stanovena na 0,01 USD a BTC0,00000150. Minimální hodnota pro TWNKL / BTC může být čas od času upravena.

Tak proč je to důležité? Vím, že existuje mnoho diskusí, pokud jde o manipulaci s trhem nebo o čemkoliv.

Stanovení minimální hodnoty pro měnu a její zavedení oficiálním zástupcem této měny, což je v našem případě RCF, není manipulací. Je to jen krok k ochraně měny.

V tomto případě, v SafeZone, je nutné, aby více a více firem používalo twinkly jako oficiální způsob platby, a tak je naprosto nezbytné, abychom měli pevnou minimální hodnotu. To je zásadní jistota pro firmy, aby mohli říci, že akceptují Twinkl jako způsob platby. Zvlášť pokud jim chceme říci, aby to oni viděli jako součást svého marketingového rozpočtu a garantujeme jim, že budou si moci koupit marketingový nástroj SafeZone, přinejmenším stejnou rychlostí i Twinkly. A to je vše pro podnikání srozumitelné. Věřte mi, mluvil jsem s mnoha z nich a byla to nejoblíbenější věc. Takže teď to máme! Takže to je naprosto fantastické

Co se stane nad 1 cent? Neexistuje automatické zvýšení hodnoty při uzavření obchodu, jako jsme to měli na začátku. Více než 1 cent, nyní máme volný trh. Oficiálně v obchodování v USD máme 3 číslice, takže další krok nad 1 cent bude 1,1 centu, pak 1,2, pak 1,3 centů apod.

Takže ti z vás, kteří chtějí prodat Twinkle, je opět 100% na vás. Bliká na 1 cent, udělejte to. Pokud chcete nabídnout, Twinkl za vyšší cenu, udělejte to. Samozřejmě, že Twinkles nabízí za nižší cenu, aby se nejdřív prodával.

To je všechno. A je to opravdu tak jednoduché. Pokud nikdo neprodává za 1 cent a tam jsou vyšší ceny (jakékoliv), někdo, kdo by si koupil Twinkly, bude muset zaplatit tuto cenu. A ještě jedna věc, kterou jsme se naučili v posledních 5-6 měsících. A to je, že obchod sám o sobě a převod na burzách nevytváří žádnou poptávku a nevytváří žádný objem obchodování. Jak to víme? Ano, zaznamenali jsme určitý objem obchodování na burzách, zejména za posledních 6 týdnů, kdy jsme zaznamenali objem obchodů až do výše 100 000 dolarů, ale víte co? Více než 90% tohoto objemu obchodu je započítáno naší antidumpingovou kampaní, kde systematicky nakupujeme levné Twinkly.Koupili jsme 10, 30, 40, 50 milionů twinklů a pak jsme čekali, až se opět zaplní knihy zakázek pro twinkly a pak jsme si koupili další dávku. Celkem jsme přinesli více než 300 milionů Twinkles zpět do SafeZone a z rukou lidí, kteří byli ochotni je prodat za ty nízké ceny. Jiné než tyto transakce doslova na tzv. Kromě těchto transakcí doslova nebyl na tzv. Volném trhu žádný objem obchodů. A pokud jste si prostě přečtete malé okno chatu v SouthXchange, zjistíte, že toto není opravdu místo, kde chcete mít svou seriozní a cennou měnu. Protože toto místo je plné lidí, kteří čerpají a dampují mince jen kvůli potěšení (a šíření špatných informací). Každý den doporučují minci nebo 2, 3 nebo 5 a poté provedou svoje schéma výběru a resetu.

Přátelé, tohle není naše místo. Máme misi. Chceme, aby se Rainbow Currency a Twinkle staly novými globálními každodenními penězi. A my jsme tolik toho dosáhli doposud. Jsem si jist, že jste o tom slyšeli, máme oficiální dopis, který potvrzuje, že v rámci Evropské unie, pokud se obě strany dohodnou na prodeji, když se prodávající a kupující dohodnou na přijetí Twinkle, bude s Twinkly oficiálně zacházeno přesně tak, jako je euro považováno za měnu. Přátelé, to je obrovské!

Rainbow Currency je první měna v Evropě a mluvíme i o celém světě, je to první měna, kromě Bitcoinu, kde byly transakce s realitními nemovitostmi od A do Z zpracovávány v kryptoobchodu v Rainbow Currency.Přátelé, byli jsme první! To se stalo v Německu, to nebyla žádná vnitřní transakce s členy - NE, oficiálně jsme koupili byt od profesionální realitní společnosti. Vysvětlili jsme jim potenciální sílu Rainbow Currency a říkali: "Dobře, zkusme to ". No, to byl příjemný pokus s bytem, ​​který má hodnotu asi 50 000 dolarů. Takže nyní obdrželi 21 milionů Twinkles. Nyní 1 cent za Twinkle, to je 210 000 USD, což je hodnota přibližně 180 000 EUR. Takže pro ně je to hodně! A oni nebudou prodávat své Twinkly, chtějí mít své Twinkles.

Co potřebujete vědět, je, že jsme již začali dělat co je potřeba, aby se Rainbow Currency stala globálně novou každodenní měnou. Potřebuje jen čas a potřebuje určitou minimální hodnotu, aby poskytla nějakou záchrannou síť pro zúčastněné podniky.

Takže samozřejmě, další krok byl automaticky, a to že jsme nabídli člověku, který si pronajal tento byt, aby zaplatil nájemné v Twinkles (a on přijal). Samozřejmě, že je to jen jedna osoba, ale teď, když mluvíte s realitními agenty, můžete jim říct: "Hej, nejste první, už to někdo dělá." Takže pro toho chlapíka v Německu , žijící v tomto bytě, Twinkl je už nějaký druh jeho každodenních peněz, protože jednou za měsíc platí svůj nájem v Twinkle.

A to nás přivádí k dalšímu důležitému tématu. Chceme-li vytvářet poptávku, nefunguje to tím, že bychom byli na burze uvedeni, funguje to tím, že vytvoříme více a více a více situací, kdy bude příznivé pro lidi platit s Twinkle namísto USD nebo Euro nebo jinou fiatovou měnu .

A tento proces jsme zahájili a dostaneme se tam. Takže teď máme 1 osobu , která platí j nájem v Twinklech. Místo 1 osoby, přemýšlejte o 1 milionu a přemýšlejte o průměrném nájemném ve výši 500 USD. No 1 milion x 500 = 500 000 000; to znamená, že každý měsíc bychom měli v Twinklech poptávku v hodnotě 500.000.000 USD!

Vzhledem k tomu, že počet dostupných Twinklů je omezen a právě 100 miliard mincí za 1 cent je objemem 1 000 000 000 USD, které lze za Twinkly zaplatit a lidé je budou muset koupit, koupit zpět nebo obchodovat s nimi, aby byli schopni platit znovu. Pouze 1 miliarda. Takže to znamená, že postupně zavádíme Twinkly ve více a více situacích, což znamená, že existuje pouze jeden způsob, jak tyto transakce zpracovat a že hodnota Twinklu stoupá. Pokud by hodnota Twinklu byla 1 USD místo 1 centu, už bychom měli 100 miliard dolarů objemu, které lze obchodovat.

Ale po všech těchto transakcích, prodeji, službách, placení za pronájem, zaplacení za služby, bez ohledu na to, ... poté, co se vynaloží 1 miliarda nebo 100 miliard dolarů v objemu, budete muset koupit další Twinkly na trhu. Mohli byste vědět, ach wow, cena vzrostla. Tak na co čekáš? Kupujete co nejvíce Twinklů a nechte je, aby zaplatili za věci později, když bude hodnota vyšší. To je síla pro všechny lidi, kteří vlastní Twinkly nyní a od ICO - to je síla. Takže vidíte, že nic se nezměnilo ve srovnání s tím, co jsme s vámi na začátku sdíleli - vize je to stejná.

Co se stalo na tzv. Volném trhu, to nebylo zábavné a jistě jsme se z toho ponaučili. A když jsme mluvili se skutečnými odborníky, všichni potvrdili, že to byl nejlepší krok, který RCF mohla udělat, co bylo dnes oznámeno. Jsem tak ráda, že RCF pochopila důležitost a byli velmi, velmi rychlí při rozhodování a provádění potřebných úprav. Takže DĚKUJEME VÁM Rainbow Currency Foundation, za toto.

Cate:

Děkuji Danovi, dobře řečeno! A jistě, za Unicorn Network, chci také říci díky RCF. Protože opravdu dělají skvělou práci. Mají velkou práci v této sféře, nicméně se o to pokoušejí krok za krokem, po částech, protože jsou také vlastníci měny! NY VŠICHNI, držitelé měn, jsme si je vybrali! Museli jsme si vybrat, kdo bude v představenstvu RCF. Takže to samo o sobě, je opravdu velké. Takže víte, že lidé, kteří jsou v představenstvu RCF, jsou to samotní držitelé měn, chtějí to nejlepší pro RC!

Takže, teď mluvíme o akci č. 3.

Akce č. 3: Bude vytvořeno přímé spojení mezi SafeZone a CCS. Každý člen se tedy může účastnit obchodní činnosti bez toho, aby riskoval na veřejném blockchain a vystavil jakýkoli TWNKL.

To je samo o sobě opravdu mocné. Protože Dan uvedl, kryptoměny, burzy, zabývající se blockchain a všechny tyto technické detaily, jsou pro většinu lidí nové. Ano, existují ti, kteří jsou s těmito věcmi obeznámeni, ale i přesto se někteří z nich právě začali o to zajímat buď v době, kdy byl Twinkl spuštěn, nebo krátce před tím, takže naše zkušenosti jako kolektivní celek v členství jsou do určité míry omezené . S tímto řešením, přímým spojením mezi SafeZone a CCS, to pomáhá usnadnit a ulehčit členům, aby mohli obchodovat, když chtějí, nebo si koupí více Twinklů, když chtějí. Nemusí se obávat nákupu ETH nebo toho,jak to správně udělat a všech těch dalších komplikací, které se mohou stát. Takže je to opravdu úžasný krok a byl vyžadován od ostatních měnových držitelů v minulém období. Takže je opravdu fantastické, že toto spojení je vytvořeno tak, abychom mohli tyto požadavky splnit, protože jak jsme vždy sdíleli (zejména prostřednictvím videa Základní hodnoty Unicorn Network, které se hraje na začátku webinářů), VLIV a RESPEkT jsou základními hodnotami Unicorn Network a který se promítá do každého projektu, na kterém se podílíme, ať už je to naše vlastní tvoření nebo partnerství, ať je to cokoli, vždy si pamatujeme své základní hodnoty. Je tedy opravdu fantastické, že toto spojení je vytvořeno.

Teď už chci trochu promluvit o tomto spojení a o technických podrobnostech - jak to opravdu funguje?

Jak řekl Dan, skvělá zpráva je, že společnost CCS souhlasila s použitím kódu PerNum jako typu identifikátoru účtu pro každého člena, takže tímto způsobem jednoduše přidáte své číslo PerNum na svůj účet u CCS a toto propojí dva účty dohromady. Tímto způsobem, když přenesete Twinkly do CCS, přejdete do vašeho účtu v systému CCS z Pernum a naopak při přechodu do SafeZone z CCS.

Jaké jsou poplatky?

Rovněž CCS stanovila paušální sazbu pro převody. Takže převod z Pernumu na CCS nebo naopak z CCS do Pernum je paušální sazba 50 Twinklů, která provede tento převod a převody jsou dokončeny prostřednictvím PernumPay. Takže to je opravdu fantastické a určitě cenově dostupné. A protože hodnota Twinkle stoupá, poplatky se budou také upravovat. Tak to je skvělé a to je velmi pohodlné a snadné pro každého.

Nyní je jednou z dalších výhod CCS, protože CCS je partnerem 2P4Y a 2P4Y je licencován pro fiatovou směnu, když prodáváte Twinkles na CCS, řekněme za USD, nebo když žijete v jiné části světa, kde preferujete Euro, nebo nějakou jinou fiatovou měnu, kterou podporují. Co můžete udělat, je výměna těch USD, které jste obdrželi od obchodu, do vaší preferované měny v hotovosti a vyplatit tyto prostředky přímo na váš bankovní účet.

Takže naprosto partnerství s technologiemi CCS a 2P4Y, se systémy SafeZone a RCF a samozřejmě s Unicorn Network je tak silné, protože opravdu poskytuje funkce a vlastnosti, které držitelé RC již požádali. Opravdu to jsou věci, které jsme my ve společnosti, Unicorn Network a SafeZone, chtěli mít samozřejmě od začátku, ale vše se děje krok za krokem. Takže jsme tak rádi, že jsme dnes v tomto kroku. Vím, že jsem ráda a doufám, že vy také.

Samozřejmě 2P4Y bude přidávat další funkce pro výběr v hotovosti krok za krokem. Takže začněte s tím, že budete moci vybrat vše z CCS přes 2P4Y, přímo na váš bankovní účet. Samozřejmě to také znamená, že když chcete něco koupit na CCS, můžete svůj účet CCS financovat také prostřednictvím svého bankovního účtu. A opět to, co lidé požadovali a co se jim líbí; oni mají rádi normálnost. Jsme zvyklí na transakce z našich bankovních účtů na různé služby a firmy, takže je to něco, co je pro lidi a zejména pro firmy velmi příjemné. Takže to je něco, co je velmi důležité a opravdu pomůže Twinklu růst, aby opravdu byl váš každodenní peníz a všichni chceme aby to byl Twinkl.

Chtěla bych také zmínit něco jiného, ​​co se týče obchodů, které mohou být na CCS. Nyní, když byla nastavena minimální hodnota, samozřejmě RCF a CCS chtějí udržet vše spravedlivé, samozřejmě chtějí spokojené zákazníky, chtějí, aby každý mohl obchodovat, podle svého výběru. Takže, aby se ujistili, že ti, kteří chtějí obchodovat, mohou tak učinit a nebudou jim to blokovat jen jedna osoba, která chce obchodovat se skupinou najednou, existují určité limity nastavené na to, kolik může být obchodováno najednou z jednoho účtu. Pro jednotlivce máte omezení na 250 000 Twinklů, které můžete obchodovat najednou. Pro obchodní účty máte omezení na 1 milion Twinklů, které můžete obchodovat najednou. A existuje pouze jedna transakce, která se může stát kdykoli. Takže jakmile prodáte první, můžete dát svou objednávku na další. Tímto způsobem poskytuje příjemný tok, lidé mohou obchodovat i když existuje řada lidí, kteří chtějí obchodovat, každý může mít šanci, každý může mít svou příležitost. Opět to řeší problém, protože jsme měli na začátku nějaké problémy, kde bylo příliš mnoho lidí, kteří prodávali a neměli dostatek lidí, kteří nakupovali, nebo příliš mnoho lidí prodávalo příliš mnoho v jednom záběru. A tak by vše uvízlo, protože nebyl někdo, kdo by koupil všechny transakce najednou. Takže toto je určitě velmi oceňované zlepšení, aby byly věci spravedlivé a konzistentní pro všechny.

 

Já, jako generální ředitel společnosti Unicorn Network, jsem opravdu ráda, že slyším o všech těchto skvělých vylepšeních, oznámeních a krocích, které všichni podnikáme společně s jednotlivci a podniky.

Dan:

OK, děkuji Cate. Budeme mít zítra další webinář pro všechna další témata, která byla dnes oznámena. Doufám, že pochopíte, že je to opravdu, opravdu ta nejdůležitější věc, kterou jsme dnes museli sdílet. Opět nebylo jasné, když jsme tento webinář oznámili, že toto společné veřejné oznámení bude připraveno. Můžete si představit připojení SafeZone s našimi vysokými bezpečnostními a soukromými standarty jiným, úplně jiným systémem, kterým je CCS a 2P4Y, tak, aby CCS přijalo PerNums a lze provádět přímé přenosy apod. Takže to není nic, co může být provedeno za hodinu nebo dvě, byly to týdny přípravy a programování. Samozřejmě, když jsme slyšeli, že je vše připraveno, už jsme nechtěli čekat, protože to je naprosto fantastická zpráva pro nás všechny. Samozřejmě, že nebudeme nic požadovat během jednoho, dvou dnů. Opět musíte pochopit, že když zkontrolujete objem obchodů na CCS a SouthXchange za posledních 6-8 týdnů, více než 90% z nich bylo z vlastní činnosti nákupu za levné Twinkly, aby je dostali zpět do SafeZone a z rukou lidí, kteří jen chtějí hrát ping-pong s Twinkly, aby udrželi cenu nízkou. Protože tito legrační, malí obchodníci žijí jen z nákupu na 0,0002 a prodávají se na 0,0003, protože mezi 0,0002 a 0,0003 je pro ně 50% rozdíl, takže nemají zájem o vyšší ceny, mají zájem o nákup a prodej -  ping a pong. Takže konečně se jich zbavíme. Takže to neznamená, že TA DA zítra budeme mít požadavek, že zítra budeme prodávat tuny Twinklů lidem - NE. Nyní, když jsme to udělali, nakonec můžeme mluvit s firmami, můžeme jim to vysvětlit, jak snadné je nyní otevřít obchodní účet na 2P4Y a CCS, mohou snadno odeslat fiatovou měnu k nákupu Twinklů na své účty u CCS přes 2P4Y. Nevím, jestli se někdo tady někdy pokoušel odeslat fiatovou měnu na SouthXchange, to ale opravdu nefunguje. Tak jak mohou lidé koupit Twinkles pro fiatovou měnu, pokud tam není způsob, jak tam poslat peníze. Takže teď můžeme sdělit tuto skutečnost a nyní ji můžeme skutečně stavět krok za krokem. Takže # 1 neočekávejte zázraky a # 2 prosím nezačněte si po několika dnech stěžovat, že neexistuje žádný prodej, nic se neděje, protože jsme doslova neměli žádné prodeje za poslední týdny vedle našich vlastních prodejů (na burzách). A nyní s vyšší cenou v CCS, jediné oficiální burze, přestaneme nakupovat ty levné Twinkly. Uvidíme, co se stane v následujících dnech nebo týdnech na SouthXchange, ale nečekejte, že se tam toho stane hodně. Pokud je někdo tak šílený a chce dát více Twinků na prodej, hej, kluci to udělejte to, budete zde vyřazeni. DOBA. Budeme mít nějaké období nyní na další 2,3,4 týdny, dokud se vyřazení nestane, lidi věřte mi, je to fantastická zpráva, to je skvělá zpráva, to je nejlepší zpráva vůbec, protože to je skvělé pro všechny z nás, kteří vlastníte desítky tisíc, stovek tisíc nebo více milionů Twinklů, je to velký, velký krok do správného směru.

Cate:

Absolutně! Souhlasím s tím na 100%.

Než budeme zavírat, nejdřív chci poděkovat všem programátorům, kteří pracovali na tom, aby to všechno bylo možné. Pracovali každý neúnavně a opravdu oceníme vše, co dělají, dělají fantastickou práci, zejména s našimi bezpečnostními a soukromými funkcemi, které děláme s projekty SafeZone a Unicorn Network, takže to je vysoce ceněno!

Dan:

Ano, máte naprostou pravdu a myslím, že by měli být pojmenováni, tak děkuji Stephenovi, děkuji Hassanovi a děkuji Rajeshovi, to jsou ti tři kluci, kteří tvrdě pracovali, velmi, velmi těžko, aby se to stalo a ano, je to velmi ceněné.

 

Cate:

Webinář rekapitulace 22. června a bude publikován co nejrychleji, takže se na to podívejme.

Děkujeme všem, že jste se připojili k nám, vážíme si každého z vás vždy a my se těšíme, že vás uvidíme v SafeZone.

 

S vaším úspěchem v mysli,

Cate Kozikowski, Dan Settgast a

Váš tým podpory WAZZUB

 

                                           ***

 

Další informace od podpory:

Funkce jsou nyní instalovány na Pernum a CCS pro přenosy TWNKL ... viz dále:

 

POKYNY - Ujistěte se, že si přečtete předtím, než něco uděláte!

 

1. Předtím, než provedete jakékoliv převody z Pernumu do systému CCS, PRVNĚ se ujistěte, že jste uložili svůj PerNum ve svém profilu CCS, aby byl váš převod správně dokončen na váš účet CCS.

2. Chcete-li přenést TWNKL na CCS, přihlaste se na adrese https://pernum.com

3. Klepněte na PERNUM WALLET

4. Uvidíte svůj zůstatek TWNKL (a aktuální hodnota založená na USD pro referenci)

5. Klepněte na tlačítko CCS WALLET TRANSFER pro spuštění

6. Zadejte množství TWNKL, které chcete přenést ... klikněte na tlačítko Další ... a postupujte podle kroků

7. Nezapomeňte spustit malé testování nejdřív ... Vaše TWNKL se ukáže v CCS po dokončení přenosu, uvědomte si, že to může chvíli trvat ...

 

Uvědomte si, že pokud přenášíte TWNKL z Pernum na CCS (a naopak), je zde převodní poplatek ve výši 50 TWNKL. A převodní poplatek se při převodu na veřejnou peněženku změnil, je nyní 500 TWNKL.

 

Pokud existují nějaké výzvy nebo otázky, které by mohly vědět příslušná podpora.

 

                                        ***

 

Držitel měny Rainbow udělal některé užitečné reference pro TWNKL v CCS, viz níže (Děkuji Angelovi):

 

 

 

A rychlý výukový program, jak přenést TWNKL zpátky do peněženky Pernum (nezapomeňte si nejprve nastavit volný PerNum v CCS) naleznete zde:

https://drive.google.com/file/d/1M1yClC0pIPK0YLvDLjJ9n2qFCylld9mP/view

 

RCF pohotovost

Vidíme, že někteří lidé stále přenášejí Twinkles z peněženky CCS z veřejné peněženky. Prosím, přestaňte! Může se stát, že ztratíte své Twinkly.

 

Nyní je jediný způsob, jak přenést Twinkles na CCS, z RC přímo do CCS po nastavení PERNUM na CCS Profile. Převod lze provést z webu PERNUM.com

 

                                           ***

Jako součást plánovaných aktualizací souvisejících s RC, se RCF stala samostatným místem pro informace o RC. Na některých vylepšení se stále pracuje, můžete si je prohlédnout zde:

https://www.rainbowcurrency.org/

 

***

Podpora Live Chat je dostupná prostřednictvím následujícího odkazu.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

Pro všechny webové servery Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si recapitulaci a zaregistrujte se na webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o Rainbow Currency Webinář:

Přečtěte si recaps a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show!

V éteru je každý čtvrtek od 9 do 10 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé show: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

 

***

BUĎTE S NÁMI NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

Můžete se také s námi spojit přes internet. Hodnotíme Vaši podporu, lajkujeme, sdílíme a komentujeme. Děkuji!

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Facebooku

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Twitteru

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Můžete být také s Rainbow Currency Foundation!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

Připojte se k odkazům na sociální média společnosti Solario!

Facebook stránku: https://www.facebook.com/SolarioOfficial

Skupina Facebook: https://www.facebook.com/groups/684744401696132

Twitter:

https://twitter.com/SolarioOfficial

Reddit:

https://www.reddit.com/r/Solario

Bitcointalk:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=3453824

Telegram:

https://t.me/solarioofficia

***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný i v jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. A i když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informace, které poskytujeme, ne předpokládáme, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké, vy a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde jsou v rozporu s předpisy.

 

 

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2018 Rainbow Currency Foundation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc. Všechna práva vyhrazena.