Capitulate webináře TwnklEstate
2. srpna 2018
Prezentuje: Cate Kozikowski a Dan Settgast


Tento webinář je vlastnictvím Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc. a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy /překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři, by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání.

 

Témata v tomto přehledu:

1. TwnklEstate mince

2. TwnklEstate Mince Předobjednávejte Q & A

 

Cate:

WAZZZZUUUB! Dobrý den, ahoj, ahoj všichni, vítejte.

Takže, děkuji všem za to, že jste se dnes připojili k nám, máme spoustu zajímavých věcí o kterých budeme mluvit, samozřejmě o mincích TwnklEstate. Takže během několika málo minut se k nám přidá Dan, který nám bude sdílet spoustu informací, mezitím ale trochu osvěžme to, o čem se mluvilo v úterý,  rekapitulace je stále v procesu a vypadá to dobře, takže bude zveřejněna později po dokončení tohoto webináře, zkontrolujte si to pak.

 

To,o čem se mluvilo, je způsob, jakým mohou všichni držitelé měn Rainbow zakoupit nemovitost s TWNKL. Takže to je super vzrušující. Vím, že mnoho lidí je připraveno koupit, ať už je to jejich dům snů, nebo možná hledáte, kde začít podnikání a chcete si koupit nějaký komerční majetek, nebo možná hledáte nějaký pronájem nebo něco takového, nebo si sami chcete pronajmout nemovitost a platit s TWNKL. No, máme pro vás řešení s firmou TwnklEstate, takže je to tak cool a určitě skvělý krok kupředu pro měnu Rainbow, která je přijímána vámi všemi!

Samozřejmě, dva z největších účtů, které musíte zaplatit ve svém životě, jsou vaše bydlení a vaše elektřina. A právě teď máme přes Solario elektřinu pokrytou, což je tak vzrušující. Víte, pokud nejste s Solario obeznámeni, určitě si to ověřte na solario.online, opravdu inovativní způsob výroby sluneční energie. To neublíží planetě takže je opravdu úžasné pro každého z celého světa, ať žijete v nejchladnějších klimatech nebo nejteplejších klimatických podmínkách, se Solario je to pokryto, takže je to opravdu skvělá věc.

 

Pokud máme elektřinu pokrytou, s TwnklEstate nyní dostáváme také pokryté bydlení, takže je to opravdu fantastické a jsem tak nadšená, doufám, že jste všichni také. Ve skutečnosti se každodenně děje stále víc a víc fantastických věcí, které se dostávají do sítě SafeZone prostřednictvím sítě Unicorn a to prostřednictvím partnerství, které máme, takže je to opravdu fantastické.

Nyní s mincí TwnkleEstate, co budete moci udělat je, zakoupit tyto mince za vašeTWNKL a Dan se bude dělit o všechny detaily jak přes TwnklEstate mince budete moci zakoupit nemovitosti. Všechny různé druhy nemovitostí budou k dispozici, samozřejmě krok za krokem, takže je to super vzrušující.

A určitě, rekapitulace z úterý (31. července), ujistěte se, že si ji přečtete, tam existuje spousta dalších informací, nejen o minci TwnklEstate, ale také jsou informace o tom, jak se Rainbow měna porovnává s Bitcoinem, jako počet dostupných mincí a to je opravdu dobrá informace, kterou musíte pochopit. Vím, že je spousta diskuzí o tom, že je 100 miliard TWNKL, tedy víc než Bitcoin se Satoshi, ale když se na to opravdu díváte, není to tak. Protože musíte pochopit, mluvíme oBitcoin (BTC), což je největší mince této kryptoměny, zde mluvíme o měně Rainbow, TWNKL je nejmenší mince, takže nemůžete porovnat největší minci s nejmenší mincí a říkat, že jeden je více než druhý, musíte porovnávat jablka s jablky. Například pokud srovnáváte Satoshi s TWNKL, jablko s jablkem, Satoshi je nejmenší denominací Bitcoinu, zatímco TWNKL je nejmenší mincí pro Rainbow Currency. A tak, když to uděláte, skutečně to funguje, existuje 21krát méně měny Rainbow než Bitcoin. To jsou zajímavé věci, které je třeba vědět, rozhodně jděte a podívejte se na to, prošli jsme všechno matematicky, takže pro ty z vás, kteří chtějí vidět důkaz, rozhodně je to všechno v rekapitulaci webináře z úterý (31. července), takže si to přečtěte.

Pokud se na to podíváte, Bitcoin má 8 desetinných míst a TWNKL má pouze 3. Proto bude Bitcoin mnohem menší než TWNKL, protože to je jednoduché, kolik desetinných míst je u každé měny. Takže to jsou rozhodně zajímavé věci, to jsou dobré informace, které byste měli vědět.

 

A samozřejmě jen obecná připomínka, pokud jste tak již neučinili, určitě čtete 19.července nejnovější zprávy o rainbowcurrency.com, protože za něco málo méně než 2 týdny od teď, Rainbow Currency se přesune do naší vlastní soukromé blockchain, takže je to opravdu skvělé a rozhodně pozitivní krok vpřed pro Rainbow Currency, takže to bude bezpečná, spolehlivá, transparentní, soukromá, legální a pohodlná blockchain, kterou chceme být, takže je to opravdu skvělé.

A krok za krokem poté, co je TwnklChain spuštěn, uvidíte další mince nebo žetony, které se k němu přidávají, například Cashback Marketing, máme marketingové jednotky, které jsou nyní svázány s blockchain, ty se přesunou na TwnklChain, stejně jako jako SOLR Tokeny, samozřejmě TwnklEstate mince, uvidíme, jaké další kromě těchto, ale rozhodně tam budou ty, které začnou. Tak se podívejte na další aktualizace, co se děje že v TwnklChain je vše založené a připravené.

A pro ty, kteří zpochybňují opět Cashback Marketing to bylo také zmíněno na webináři v úterý. Ale chtěla bych zopakovat, pro ty, kteří to možná chyběli a zajímají se, zůstaňte ujištěni, jak jsem právě zmínila, Cashback Marketing se přesune do TwnklChain . Až se tak stane, uvidíte, že se s Cashback marketingem objeví spousta aktualizací, takže je připraven jít správně, je to fantastické a velmi vzrušující, rozhodně opět skvělé kroky vpřed.

Teď se vrátím k mincím TwnklEstate a co se děje, jak bylo zmíněno v úterý. Jsme v procesu jednání s mezinárodními partnery. Jedná se o společný podnik po celém světě, takže to určitě znamená, že bez ohledu na to, kde žijete, budou k dispozici některé zajímavé příležitosti a věci, takže je to velmi vzrušující a já se těším, jaké věci budou k dispozici, a tak jsem stejně vzrušená, jako vy všichni tady, tak skvělé věci se dějí.

Rainbow Currency je jedna věc, která ji odlišuje od jiných virtuálních měn nebo kryptoměn, je to skutečnost, že je doopravdy navržena jako skutečná virtuální měna ... ve skutečnosti je v Evropské unii již legálně schopna být nahrazena EURO a existují některé velmi specifické požadavky na tuto klasifikaci a Rainbow Currency je jedna z mála virtuálních měn, které ji mají. Takže je to opravdu vzrušující, obzvláště od té doby, co Rainbow Currency není ani 1 rok stará, takže už dělá úžasné věci, a to jsou jen začátky. To je jen začátek a v Unicorn Network, vždycky přicházíme s mnoha inovacemi a řešeními, které se nikdy nezastaví, a tak opravdu velmi cool věci se dějí.

Vidím, že Dan je s námi teď, vítejte!

Dan:

Ahoj ahoj ahoj. Ok, přátelé, omlouvám se, že jsem vás nechal čekat.

No, vzrušující časy jsou ve většině případů zaneprázdněné a velmi vzrušující časy jsou automaticky velmi VYPLNĚNÉ časy a tak začneme hned, doufám, že už tady máme hezký párty.

Dokážu si představit, že někteří z vás jsou velmi zvědaví, když se dozvíme trochu víc o našem, zcela novém společném podniku. Řekl bych, žezačneme hned.

 

Cate: Děkuji ti Dane.

 

Dan: Dobře, tak milí členové Unicornu, dnes jsem hrdý, že vám představím TwnklEstate!

 

TwnklEstate je společný podnik mezinárodních realitních expertů, odborníků na blokády a marketingových odborníků. Spojením více než 100 let zkušeností s nemovitostmi pro maloobchodní, kancelářské, rekreační a rezidenční nemovitosti s výhodami moderních blockchain technologií jsme vyvinuli obchodní model pro mezinárodní průmysl nemovitostí.

Představte si trh s nemovitostmi, kde nepotřebujete žádné půjčky, žádné další hypotéky, žádné orgány a žádné veřejné knihy. A to vše je možné díky síle blockchain technologie a zejména, díky vlastnostem, našeho soukromého TwnklChain.

A dnes se dozvídáte, jak každý držitel měny Rainbow bude moci koupit cenné nemovitosti nebo alespoň zaplatit nájem za jakýkoli druh nemovitosti. Samozřejmě, to závisí trochu na vašem osobním rozpočtu. Vzpomínáte si, že před několika měsíci, když jsme oznámili, že první německá smlouva o nemovitostech byla uzavřena v Německu za použití TWNKL, jako způsobu platby? A ano, platba byla provedena z peněženky PerNum na peněženku PerNum. Žádná jiná virtuální měna to dříve neudělala, žádná jiná, virtuální měna nebyla dříve použita. A jsem si docela jist, že se toto,do této té doby nestalo v jiných virtuálních měnách, uzavřít a notarizovat dohodu o nemovitostech, kde je virtuální měna formou platby v rámci smlouvy.

A jen o pár týdnů později jsme uzavřeli první aukci na TWNKLBDS na internetových stránkách naší aukce. Mimochodem, podívejte se na ně, máme spoustu zajímavých aukcí a mnoho z nich začíná na 1 TWNKL. Ale dnes to není naše téma.

Takže přátelé, tyto prodeje nemovitostí se nestaly náhodou, tyto smlouvy se nestaly, protože někdo měl náladu prodat nějakou nemovitost za kryptoměnu. Ne, tyto obchody byly prvními testy, abychom zjistili, zda náš obchodní model funguje. A teď všichni víme, že to fungovalo a že to funguje velmi dobře.

Náš partner v těchto obchodech, která je velkou realitní společností v Německu, je velmi nadšený z výsledků a jsou velmi nadšeni nabídkou více nemovitostí prostřednictvím společnosti TwnklEstate. Kromě toho jsme našli mnoho dalších realitních odborníků, makléřů a firem z různých zemí, kteří jsou velmi, velmi nadšeni, že se připojili k našemu obchodnímu modelu. A přátelé, ještě jsme ani nepřikročili k propagaci tohoto obchodního modelu, byly to jen některé vybrané kontakty a každý odborník na nemovitosti, s nímž jsme mluvili, byl velice nadšený.

 

Takže teď, co přesně je náš obchodní model v TwnklEstate?

 

V prvním kroku shromažďujeme rozpočet, který je co možná největší, abychom mohli koupit nemovitosti po celém světě. Ale neusilujeme o rozpočet v USD nebo v EUR, usilujeme o rozpočet v měně Rainbow. Proč? Protože my věříme v budoucnost našeho TWNKL a stejně tak realitní odborníci, s nimiž jsme mluvili. Proto nabízíme všem držitelům měn Rainbow, aby převedli tolik TWNKL, kolik chcete, do TwnklEstate Coins (TEC) (nebo TEC, nebo zkrátka "Tecs", ale to zní jako daně, možná půjdeme s TEC vyslovte TEC), myslím, že to je v pohodě).

 

Takže TEC je zbrusu nová virtuální měna určená výhradně pro průmysl nemovitostí. Každá TEC může být použita k nákupu nemovitostí nebo k pronájmu nemovitostí. A samozřejmě, domov TEC je v našem TwnklChain.

 

Takže nyní, na naší webové stránce www.twnkl.estate , budou krok za krokem, stovky a tisíce, a za pár let, možná i stovky tisíců nabídek nemovitostí uvedených v seznamu. Vy, jako držitel TEC, můžete procházet nabídky a vybrat si libovolnou nemovitost, kterou chcete. A pokud ji nechcete používat pro sebe, můžete si ho pronajmout, nebo můžete nechat naše odborníky pro vás pracovat. Samozřejmě, pokud je to vaše nemovitost, obdržíte zaplacené nájemné.

 

Takže nyní je 1 TEC nabízen za 100 TWNKL, jinými slovy 1 TEC představuje hodnotu 1,00 USD. Teď, co děláme, uzavřeme smlouvy o nemovitosti s vlastníky nemovitostí po celém světě tím, že jim nabízíme smlouvy na určitou dobu, a to maximálně 24 měsíců (2 roky), mohlo by to být kratší.

Takže nyní, v závislosti na růstu hodnoty naší měny Rainbow, budeme moci kupovat stále více a více nemovitostí v čase s velmi nízkými sazbami. A protože hodnota TEC je vázána na TWNKL, ceny, které musíte zaplatit za nemovitost v TwnklEstate, se sníží.


Dovolte, abych vám dal příklad:

Jeden ze dvou bytů, které jsme koupili s TWNKL, má hodnotu 50 000 USD, což je dnes 50 000 TEC. Takže pokud se hodnota našeho TWNKL zdvojnásobí, cena se automaticky sníží na 25 000 TEC. Hodnota našeho TWNKL se zdvojnásobí, to neznamená nic jiného, ​​než že cena by neměla být 0,01 USD, ale 0,02 USD, což samozřejmě znamená, že zaplatíte pouze polovinu částky za stejnou hodnotu.

 

Takže nyní, ti z vás, kteří byli na webináři předevčírem (31. července), znáte již náš nový cíl VALUE pro TWNKL (od Unicorn Network), který má dosáhnout nejméně 1 USD za TWNKL během 24 měsíců ( 2 roky).

 

Takže teď, jen na chvíli, předpokládejme, že jsme dosáhli US $ 1,00 za TWNKL. Cena za tento byt, která by dnes činila 50 000 TEC, by se snížila na 500 TEC

A teď přichází další efekt, a to je, že nemovitosti, ceny nemovitostí, mohou jít jako vlna, ale doslova vždycky jdou nahoru, samozřejmě, že mezi tím i padají. A ano, všichni víme, co se stalo v letech 2007 a 2008, ale nestalo se to kvůli nemovitosti, to se stalo kvůli všem úvěrům a hypotékám.

Takže nyní v tomto příkladu by 500 TEC stačilo koupit nemovitosti, které dnes mají hodnotu 50 000 USD, a v závislosti na trhu, možná 55 000 za 2 roky, stačilo by, že za to zaplatíte 500 eur a budete vlastníkem.

Tento model funguje pro jakoukoli nemovitost, pokud je současný majitel nemovitosti ochoten uzavřít s sebou inteligentní smlouvu. Samozřejmě, že ne každý majitel bude mít zájem, ale to nevadí, protože nepotřebujeme každého pronajímatele, potřebujeme jen pár.

 

Takže nyní čím více majitelů nemovitostí, kteří s námi uzavřou dohodu a dostanou příjemný zisk z této inteligentní smlouvy, tím více dalších majitelů nemovitostí, se připojí k našemu obchodnímu modelu. Přátelé, existují stovky tisíc, ne-li miliony nemovitostí na trhu a jsem si jistý, že bez ohledu na to, kde žijete, můžete potvrdit, že na trhu existuje nějaká nemovitost. A samozřejmě ano, jestli jim uděláme pěknou nabídku, možná by měli zájem. A mnozí z nich budou, protože ještě předtím, než jsme se rozhodli vytvořit tento společný podnik, TwnklEstate, samozřejmě jsme kontaktovali odborníky na nemovitosti, diskutovali jsme o trhu a dostali zpětnou vazbu, takže víme, že je to reálné stran majitele nemovitosti.

 

Takže teď můžete říct: "No, to zní dobře", ale samozřejmě, pokud zaplatíte tyto majitele v TWNKL, a TWNKL je náš rozpočet na uzavření obchodů. Co se stane, pokud tito pronajímatelé chtějí vyvézt své TWNKL do fiatové měny, do USD, na EURO?

Takže je tu věc, s našim obchodní modelem budeme přitahovat obě strany, majitelé nemovitostí a ty, kteří chtějí investovat do nemovitostí, chtějí koupit nemovitosti. Takže nyní ti, kteří chtějí koupit nemovitost prostřednictvím našeho obchodního modelu a nemají TWNKL a nemají TEC, tak co mají dělat?

Musí je koupit na trhu a náš trh je právě nyní výhradně v CryptoCoinSteet (CCS). A navíc musíte pochopit, že se jedná o vlastníky nemovitostí, o kterých mluvíme, nemají jen 1 jednotku, 2 nebo 5, jsou to profesionálové v oblasti nemovitostí, mají 10, 100 nebo dokonce 1000 realitních jednotek. Takže je pravděpodobné, že jakmile pochopí náš obchodní model a samozřejmě to chápou, protože jsou součástí, myslíte si, že by bylo tak chytré, aby si za své TWNKL koupili TEC, protože TWNKL obdrží  a jednoduše budou investovat do jiných nemovitostí?

Takže jak vidíte, tento jeden projekt vytváří obrovský požadavek na Rainbow Currency a možná si zapamatujete, že máme velmi omezenou nabídku, zejména ti z vás, kteří byli v úterý v tomto semináři, vědí, o čem mluvím, tak děkuji Ishaqovi, že ještě jednou vysvětlil všechno. Dokonce i bitcoin má 21x více zásob než Rainbow měna.

 

Takže každý TWNKL, který převádíte na TEC, je TWNKL, který není na trhu k dispozici, a díky síle a potenciálu právě tohoto obchodního modelu v TwnklEstate jsem si celkem jist, že mnozí z těch, kteří jsou nyní ochotni prodávat své TWNKL za 0,01 dolaru a za dalších 10 dní, dokonce i za 0,01 dolaru a když se dozvědí o společnosti TwnklEstate a TEC, že mohou změnit svůj názor.

Teď pozorně poslouchejte, protože to je klíčové; Řekl jsem vám, že TEC je zbrusu nová virtuální měna a možná jste pochopili, že existuje velmi, velmi silný obchodní model, který zvedne hodnotu TEC a samozřejmě TWNKL a nebude existovat žádná ICO pro tuto měnu, pro TEC. TEC okamžitě zahájí obchodování 17. srpna (2018). Jedinou skupinou lidí, kteří jsou schopni předobjednat, jste VY, držitelé Rainbow Currency. Můžete, ale nemusíte, žádný tlak, jen další příležitost.

 

To znamená, že tato příležitost pro vás je otevřena po dobu 10 dní. Otevře se hned po tomto webináři a bude otevřen do pondělí 13. srpna a to je vše. To bude jediná šance, aby někdo předběžně objednal TEC.

 

Takže teď, co se stane 17. srpna?

A. TEC bude obchodováno.

B. Webová stránka TwnklEstate bude fungovat.

 

Předpokládám tedy, že nikdo nebude předem objednávat TEC ve výši 100 TWNKL za TEC, a pak je okamžitě prodá za méně než 100 TWNKL, protože přátelé, to naprosto nemá smysl. Bez ohledu na to, jak je váš TWNKL levný, pokud jste zaplatili 100 TWNKL za něco, nemá smysl prodávat jej levněji než 100 TWNKL.

 

Zde přichází skvělá zpráva; TEC na TWNKL bude jediným obchodním párem nabízeným pro TEC, takže pokud někdo chce koupit TEC, musí mít TWNKL.

 

Takže teď musíte vědět, že všichni odborníci na nemovitosti, s nimiž jsme mluvili, okamžitě řekli, že budou vědět o investorech do nemovitostí, kteří by se rádi účastnili společnosti TwnklEstate. A zůstaňte ujištěni, tito investoři, zatím nejsou držiteli měn Rainbow a přátelé, profesionální investoři v oblasti nemovitostí, nemyslím si, že na 1 000 nebo 5 000 nebo 10 000 myslím na stovky tisíc nebo dokonce v milionech. A teď, při kontrole trhu TWNKL, právě teď (Dan jde a zkontroluje život na SouthXchange), takže pokud byste chtěli koupit všechny dostupné TWNKL na SouthXchange pro Bitcoin, všechny TWNKL pod US $ 0,01, což je asi 130 Satoshi, víš co je Satoshi? Ano, 2,1 kvadrillion Satoshi na trhu jako nejmenší jednotka Bitcoin, takže byste potřebovali 5,5 Bitcoin, aby koupil všechny TWNKL pod hodnotou 0,01 USD v Bitcoinu. 5.5 Bitcoin je okolo 40 000 USD. Pak máme obchodní pár TWNKL / USD a tam byste potřebovali méně než 20 000 USD k nákupu všech TWNKL pod 0,01 dolaru, takže oba trhy dohromady jsou nižší než 60 000 USD.

Jen jeden investor v oblasti nemovitostí, který přitahuje náš obchodní model, by to mohl provéstv jedné transakci.

 

Takže náš nový TWNKL na TwnklChain začne 15. srpna na CryptoCoinStreetu.

Na CryptoCoinStreetu máme hned něco mezi 250.000 a trochu výše TWNKL k dispozici za US $ 0.01. Chlapci, víte, kdo nabízí ty TWNKL? To jste vy, držitelé měn Rainbow, nikdo jiný to nemůže udělat, protože potřebujete, abyste je nabídli. Samozřejmě, teď můžete říci: "hej wow, to je v pohodě, první velký investor za rohem za TWNKL říká, že potřebuje koupit TWNKL, TA-DADADÁ, můj TWNKL bude prodán za US $ 0,01".

Přátelé, je to chytré? Prosím, přemýšlejte o tom. Je to opravdu skutečná hodnota pro váš TWNKL? Nebylo by mnohem chytřejší, kdyby se TEC místo TWNKL prodávalo za 0,01 USD. A pokud budete muset prodat část vašeho TWNKL, abyste zaplatili některé z vašich účtů, nebylo by chytřejší nabídnout jim za vyšší cenu?

Protože tady je účinek; pokud je cena TWNKL vyšší, hodnota TEC je vyšší, takže investor zcela ztratí, pokud zaplatí více za TWNKL. Jediná věc, kterou musíte pochopit, je, že zapomenete na všechno toto obchodování (pípnutí), které se děje se všemi ostatními kryptoměnami v džungli. Nezáleží na tom, jestli Bitcoin, Ether, Ripple, ať už je jakýkoliv název, tyto kryptoměny všechny žijí z obchodování, obchodování, obchodování, obchodování, to je vše, co mohou dělat. Pokud stále myslíte na TWNKL a obchodování, prosím, rozloučte se s těmito myšlenkami, protože TWNKL je pro vytvoření ekonomiky, ekonomiky postavené na TWNKL. Na Bitcoinu není vybudována žádná ekonomika, v nejlepším případě najdou cestu k levnějším rychlejším transakcím a Bitcoin by mohl být přijatou měnou pro platby, nicméně Bitcoin nikdy nebude ekonomikou postavena a nikdy nebude ekonomika postavená na Eteru; ale již existuje ekonomika postavená na měně Rainbow a TWNKL. Ukažte mi všechny webové stránky, kde si opravdu můžete koupit produkty, jako je naše stránka TWNKLBDS za Bitcoin nebo jakoukoli jinou měnu, kde skutečně přijmou měnu za svou aktuální tržní hodnotu a bez okamžité konverze virtuální měny na fiatovou měnu.

Ukažte mi další virtuální měnu, kterou můžete použít k nákupu sluneční energie, elektronických knih, nemovitostí, všech druhů výrobků, elektroniky, oblečení, domácích a zahradních potřeb - a přátelé, teprve právě začínáme. Právě začínáme. To je budoucnost našeho TWNKL a naší měny Rainbow. Majitel firmy, který TWNKL přijímá za své produkty a služby, samozřejmě může potřebovat vykoupit některé TWNKL, ale část svého TWNKLu využije jako své každodenní peníze pro online marketing v CBM (Cashback Marketing). A ostatní lidé ji použijí k zaplacení svých účtů za elektřinu a jiní lidé ji použijí k zaplacení nájemného nebo ke sběru TWNKL a nákupu nemovitostí nebo další ebook nebo výživové doplňky nebo auto, že. To je způsob, jak si musíte myslet, a tak je třeba rozumět Rainbow Currency a TWNKL. Pokud to pochopíte, jsem si jist, že oceníte nabídku TwnklEstate, že jste jediní lidé na světě, kteří jsou schopni předem objednat TEC a jediný způsob, jak zaplatit za to je s TWNKL. Nesnažte se nám poslat USD nebo EURO nebo cokoliv; TWNKL je jediná přijatá měna a je přijata pouze na 10 dní.

 

Takže množství TwnklEstate mincí předběžně objednané do 13. srpna je přesně množství TEC, které bude vytvořeno na našem TwnklChain, nebude další TEC, což znamená, že jste jediní, kdo drží TEC a přátelé, pokud jste jediní, kdo drží něco a my budeme mít investory, budete diktovat cenu. A protože potřebují TWNKL, určujete cenu tím, že diktujete cenu za TWNKL.

Tato speciální nabídka předběžné objednávky TwnklEstate Coin najdete na adrese PerNumwww.pernum.com), snad asi za 30 minut, jistě, během následující hodiny. A ano, samozřejmě, budeme mít od dnešního dne rekapitulaci webináře a budeme z dnešního dne. Jsem si jistý, že budeme mít nějaké diskuze v našich Skype pokojích o TwnklEstate a minci TwnklEstate a budeme se snažit odpovědět co nejvíce otázek.

 

Začneme právě teď, chat otevíráme a můžete poslat své dotazy. Jsem si jistý, že nebudeme schopni okamžitě odpovědět na všechny vaše dotazy, ale budeme je mít a my bychom mohli přidat odpovědi v rekapitulaci a my zodpovíme otázky samozřejmě v našich místnostech Skype a možná i ve veřejných oznámení a možná i na webových stránkách - máme zde mnoho možností.

Takže Cate, prosím, otevřete chat a samozřejmě zpětná vazba je vždy vítána.

Cate: Chat je otevřený

Dan: Děkuji

 

Otázka: Můžeme také prodat TEC proti fiatové měně?

 

A. Ne. To je palivo pro naši Rainbow Currency - že TwnklChain je k dispozici pouze pro TWNKL, takžř kdo by chtěl mít TEC, potřebuje koupit TWNKL a pak musí koupit TEC od vás.

 

 

Q. Díky, Dane. Mluvíte o "předobjednávkách". Takže pokud existuje předběžná objednávka, předpokládám, že budou později vydány příkazy TEC. Tak jak můžeme být jedinými držiteli TEC?

 

A. Ne. Nebudou žádné jiné objednávky. Opět jste jediní, stávající držitelé RC. Jste jediní, kdo mohou předobjednávat TEC. Budou doručeny 17. srpna přímo do našeho TwnklChainu. Takže je uvidíte v peněžence PERNUM. A nebudou žádné další objednávky pro TEC - ledaže by se někteří z vás rozhodli prodat TEC. Opět nemá smysl kupovat je za 100 TWNKL za TEC a prodávat je za nižší cenu. Ale mohlo by to mít smysl nabídnout jim za vyšší cenu - nevím. Trh nám to řekne.

Ale vy, kdo předběhne máte objednávku TEC, která má být doručena 17. srpna, budete jediným držitelem TEC.

 

A právě pro ty, kteří to chtějí vědět, osobně si pro sebe  objednám nějakou TEC.

 

 

Q. Minimální nákup TEC?

 

A. Minimální nákup? Jeden TEC. Nemáme žádné limity, nízké ani vysoké. 100 TWNKL by bylo minimum pro 1 TEC. Pokud budete platit s TWNKL, můžete si objednat tolik TEC, kolik chcete. Proč to není problém? Nebylo by to neomezená dodávka - ne.

TWNKL shromážděné z těchto předběžných objednávek TEC bude použito všech 100% k uzavření smluv o nemovitostech; takže čím více máme TEC, tím více nemovitostí můžeme koupit a tím více možností si vyberete.

 

 

Otázka: Předpokládám, že jsem si koupil TEC, chtěl jsem ji vrátit zpět za Twinkles - jaký je proces toho dělat?

 

Prodáváte je na trhu někomu, kdo chce TEC a jsem si jistý, že tam bude spousta lidí, kteří to chtějí. Opět budete jedinými držiteli TEC.

A předobjednávka je otevřena pouze do 13. srpna.

 

Otázka: Bude existovat specializované tržiště, které bude moci prodat TEC?

Ano.

Otázka: Existují provize a bonusy sponzorovi?

 

Ne, ne pro objednávky před prodejem.

Ano, u TwnklEstate bude k dispozici nějaký nákup nebo objednávka. Tam budeme mít strukturu provizí, která bude sdílena. Ale teď, pro tuto předobjednávku, nic není. Je to jen speciální nabídka, na kterou se rozhodnete.

Takže není nic, co by se snažilo prodávat komukoli,  to by nebyla předobjednávka. To je šance pro vás.

 

Otázka: Existují tedy domy, byty, obchody v USA, které se kupují za TEC?

 

A. Samozřejmě ještě ne. Protože:

1) Webová stránka se otevře ve 2. týdnech a

2) Kdybyste je měli koupit hned, právě teď, když máme TWNKL na 0,01 Kč, nebudete mít žádný další bonusový zisk. Kapacita je nyní v předběžné objednávce TEC, protože máme pevnou minimální hodnotu za TWNKL 0,01 US $, takže za 100 TWNKL, 1 TEC; tak 1 TEC představuje 1 USD a pak, pokud hodnota TWNKL stoupne, například na US $ 0.02, pak hodnota TEC bude (boom!) US $ 2.00!

A jakmile se rozhodnete: "No, teď je to pro mě výhodné pro nákup nemovitostí," vaše přání (navíc) zvýší hodnotu nemovitosti. To je síla TEC!

 

 

Otázka: Můžete se s námi podělit o to, jaké jsou společnosti / experti/ zapojené do tohoto společného podniku?

 

A. Ne, uvidíš to 17. srpna. Právě teď jsme v procesu založení nejen jedné společnosti, nýbrž sítě společností jen pro společnost TwnklEstate; protože v některých zemích musíte být v této zemi registrováni, abyste mohli koupit nemovitost. Takže, to vše bude sdíleno na webových stránkách TwnklEstate, až bude fungovat, 17. srpna.

 

 

Q. Takže TEC bude vždy 100 TWNKL?

 

Ne, bude to přesně do 13. srpna 100 TWNKL. Po tomto datu bude na vás, vlastníky měny Rainbow, nebo vlastníky TEC za jakou cenu, chcete nabídnout - je to úplně na vás! A opět, samozřejmě, nemá smysl prodat TEC pod 100 TWNKL, protože proč byste utráceli 100 TWNKL a prodávali   za 100 TWNKL, nebo méně?

 

 

Otázka: Rozpracujte, jak funguje inteligentní smlouva pro majitele nemovitostí.

 

No, budeme mít speciální webináře pro držitele nemovitostí. Budeme mít speciální webináře pro realitní experty, makléře, kohokoli a samozřejmě je to nová příležitost pozvat lidi, aby se připojili k Unicorn Network - realitní makléři nebo agenti nebo vlastníci nebo vývojáři, architekti - kdokoliv. Pokud se chtějí účastnit obchodního modelu společnosti TwnklEstate, musí se připojit. Pokud se připojí k vaší pozvánce, jsou ve vaší první generaci.

Řekl jsem vám pár minut předtím, že budou provázet provize a Rodinné bonusy za každou, uzavřenou smlouvu na TwnklEstate. Takže pokud přivedete realitní společnost a prodají spoustu nemovitostí prostřednictvím společnosti TwnklEstate, pokaždé, když prodají jednotku, obdržíte provizi - jak je to skvělé?

 

 

Otázka: Nebyl to odborník na nemovitosti, který měl mluvit na webináři? Můžete zmínit některou z realitních společností, které se připojí?

 

Máte naprosto pravdu. Bylo oznámeno, že jeden z expertů na nemovitosti měl dnes na webináři mluvit. Pomysleli jsme si: "Nedělejme toho moc." Je to již více než 1 hodina a během příštích dnů budeme mít samozřejmě více informací, více webinářů a dalšch oznámení týkající se Twnklstate. Nejpozději dne 17. srpna na oficiálním webu TwnklEstate budou všichni schopni vidět, kdo je s námi.

 

 

Q. Chci přenést své Twinkly na TWNKLBDS na PERNUM, abych mohl koupit TEC.

 

To bude vyřešeno velmi brzy. Jen v případě, že chcete použít tyto Twinkly pro TEC předobjednávku, budete moci tak učinit. A opět - není limit; takže mezi dnešním dnem a 13. srpnem, v poledne (tichomořský čas v USA), nic nezmeškáte.

 

 

Q. Kolik Twinkles dělá TEC?

 

100 TWNKL až přesně do 13. srpna. Po tomto datu bude na vás vlastníky Rainbow Currency nebo vlastníkyTEC za jakou cenu, chcete nabídnout - je to úplně na vás! A opět, samozřejmě, nemá smysl prodat TEC pod 100 TWNKL; protože proč byste utráceli 100 TWNKL  a  prodávali za 100 TWNKL, nebo méně?

 

 

Otázka: TEC v budoucnosti není spojena s TWNKL?

 

Ne - není s TWNKL vázán. Znovu: shromažďujeme TWNKL jako rozpočet na realitní obchody, a to prostřednictvím těchto předobjednávek, které umístíte. Obvykle by nějaký jiný projekt společnosti dělal ICO po dobu několika týdnů nebo měsíců a vysvětloval cokoliv - ale jsme připraveni na rock! Takže to nepotřebujeme.

Takže po uzavření předobjednávek je to trh. Pokud řeknete: "No, chci prodat část svého TEC na cokoli - 101 TWNKL," 105, 110, 115, 200 - ať si vymyslíte cokoli. Jste jediní, kdo vlastní TEC, a pokud jste chytří, zjistíte, kolik investorů jsou ochotni zaplatit za TEC.

 

Otázka: Které země budou k dispozici TwnklEstate? Jinými slovy, mohu koupit majetek v mé zemi, Nový Zéland, s TEC?

 

To záleží na všech realitních partnerech. Samozřejmě, záleží na zákonu v určité zemi; pokud je to možné, nebo ne. Kromě zemí, jako je Severní Korea a Sýrie, bude několik zemí, kde to nebude fungovat, ale obecně by měla být legální ve většině zemí. Poté potřebujeme v těchto zemích realitní partnery - a na základě našich prvních kontaktů je najdeme. Pokud je nenajdeme, možnáo někom víte. Takže, zvete je, a vy si tak zajistíte pro sebe,nějaké další provize pro sebe.

 

 

Otázka: Nechápu potřebu vytvořit TwnklEstate. Proč nepoužívat Twinkle pro stejný proces?

 

Musím se zde opakovat. TEC je vytvořena zejména jako měna pro trh s nemovitostmi a hodnota TEC není vázána na TWNKL - právě teď, na začátku, pro VÁS. Pak ale uvidíme tržní hodnotu TEC a protože lidé potřebují TWNKL k nákupu TEC, bude mít vliv i na TWNKL.

 

 

Otázka: Po zavedení TEC, může člověk udržet Hold Twinkles jako dlouhodobou investici?

 

Pokud vidíte svůj TEC nebo vaše Twinkle, rostou v hodnotě a pak se možná prodávají, místo aby jste je použily - v naší ekonomice, můžete to dělat tak dlouho, jak budete chtít.

 

 

Otázka: Kdy má expert na nemovitosti mluvit?

 

Budeme mít experty na nemovitost, krok za krokem, možná. Záleží na jazyce, který mluví. Budeme mít speciální webináře, případně sérii videí nebo cokoli jiného.

 

 

Q. Může být TEC použita i pro koupi nemovitostí ve Švýcarsku?

 

Neptejte se na každou zem. Nevidím žádný důvod, proč by to nebylo možné ve Švýcarsku.

 

 

Otázka: Při koupi nemovitosti existuje nějaká daň v USD nebo v eurech?

 

Záleží na zemi. To záleží na zákonech. Zjistíme. Pokud však existují daně, které je třeba zaplatit, no, musí být zaplaceny. Nemůžeme to změnit. Určitě to nebude další daň.

 

 

Otázka: Kdy víme, v jakých zemí budou k dispozici nemovitosti? Na základě těchto informací víme, zda a kolik TWNKL se převede na TEC. Bude to možné vědět, předtím, než skončí předobjednávka?

 

Ne, samozřejmě, není možné znát všechny země před ukončením předběžné objednávky, protože firma začne po předběžné objednávce - proto je to PRE-objednávka. Opět, jak jsem již několikrát vysvětlil, bude ve většině zemí k dispozici a jistě najdeme realitní partnery a odborníky ve většině zemí, aby se k nám připojili k obchodnímu modelu společnosti TwnklEstate - a vy byste mohl být člověk, který je můžete pozvat a zajistit další provize pro sebe!

 

 

Otázka: Kolik jsou poplatky za nákup TEC na internetových stránkách TEC?

 

100 TWNKL za 1 TEC - žádné poplatky / poplatky samozřejmě! Chlapci, to jsme my - je to Unicorn Network.

 

 

Otázka: Není TEC v soutěži se společností SOLR?

 

Pěkná otázka! Ne, samozřejmě to není! Co si myslíš? Co si myslíte, že se jedná o naše nejoblíbenější nemovitosti, aby tam byl SOLR Micro Power Grids na střechách nebo na pozemcích, nebo co? Samozřejmě, bude to naše nemovitost TwnklEstate! Takže není konkurence.

Kdybychom řekli: "Wow. Máme zde další projekt sluneční energie. a kupujeme to to namísto SOLR, "a koupíme to nebo ono. Ale to není to, co tu děláme. Je to jen další produkt, jako každý jiný produkt. Takže určitě neexistuje žádná konkurence. Podporujeme SOLR.

 

Q. United American Capital Corporation je vaší společností, Dan?

 

United American Capital Corporation (UAC) je naší holdingovou společností pro celou síť Unicorn. Možná jste to nevěděli, ale to je přesně to, co je.

 

 

Otázka: Znamená to, že se v nové blockchain změní součet dodávek Rainbow Currency?

 

Ne - nemá nic společného s Rainbow Currency. V tom se tam nic nezměnilo - je to stále 100 000 000 000. Ještě tři desítky. Nic se nezmění. Všichni to přijmou, když se přesuneme na TwnklChain přesně 1 novou Twinkle, za 1 starou Twinkle.

 

 

Otázka: Jak mohou cizinci kupovat TEC později?

 

A. Nejprve budou muset koupit TWNKL, což vytváří poptávku po našem Twinkle, pak si mohou koupit TEC za jejich TWNKL (od těch, kteří prodávají své TEC zakoupené během tohoto předobjednávkového času).

 

 

Otázka: Když je čas, abychom mohli platit daně v TWNKL, pak je už nemusíte prodat proti euru ;-)

 

Ano, máte pravdu. Kdybychom nakonec mohli platit daně v TWNKL, pak by nebyl žádný důvod změnit je.

Cate: Jeden bod na daňové otázky - záleží na tom, kde jsi! Ve státě Nevada jsou šťastní, že přijímají kryptoměnu. Jedinou výzvou je, že chtějí tuto měnu prodat hned, aby získali fiatovou měnu. Je tedy na vás, abyste rozhodli, zda stojí za to platit vaše daně v TWNKL a prodávat hned? Nebo stojí za to platit daně v fiatové měně a zachránit vaše Twinkly protože budou potenciálně mnohem později dražší. Jen trochu přemýšlejte.

Dan: Díky, Cate.

 

 

Otázka: V průběhu fáze předobjednávky vidíme, kolik TEC již bylo předem objednáno?

 

 

To je pěkný nápad. Můžeme to dát tam. Tam není žádné tajemství. Takže to dnes nebude k dispozici, ale můžeme dodat, že zítra. Jsem si jist, že je to docela snadné. Děkuji za ten nápad. Uděláme to.

(Aktualizační poznámka: od okamžiku této rekapitalizace je nainstalováno počítadlo a naši členové předem objednali 15 596 867 TEC).

 

 

Otázka: Kolik TEC nakupujete DAN? Lidé následují vůdce.

 

Měli byste sledovat vlastní instinkt, založený na faktech, které znáte. Samozřejmě, kolik TEC osobně budu kupovat a kolik Twinklů vlastním, je to moje soukromá věc. Nebudu se na to ptát vás, tak prostě respektujte moje soukromí zde. Ale jak jsem vám řekl, budu kupovat TEC, protože stejně tak nikdy nebudu nikdy prodávat Twinkly za 1 cent, 2 centy, 3 centy, 4 centy a 5 centy z mých soukromých Twinklů. Takže to je pro mě stejně zajímavé, stejně jako pro ostatní zakladatele. Nemůžu mluvit za ostatní ředitele. My (také) máme UFM, zakládající členi Unicorn, kteří vlastní stovky milionů Twinkles, takže nemůžu o nich mluvit, ale jsem si jistý, že uvidí potenciál.

 

 

Otázka: Můžeme předem objednat víckrát než jednou?

 

Ano, jakmile projdete procesem objednávání, najdete tlačítko "Předobjednejte více TEC". Můžete to udělat několikrát.

Někteří z vás by si možná mohli myslet, že "Oooooh, možná super-levné Twinkle na SouthXchange se stává přitažlivějším," a tam si koupíte nějaký TWNKL a získejte nějaký TEC za ty Twinkles.

Chlapci, právě jsem se vrátil na stránku SouthXchange.

Existuje 1,23 milionu TWNKL, na .0003 (USD) Takže 1 milion za 300 USD. Takže to je 1 milion TWNKL rovný 10 000 TEC. Takže kluci, když bude TWNKL za 1 USD, budou TEC mít kupní hodnotu pro nemovitosti 10.000 x 100. To je 1 milion? Dnes je to 300 dolarů.

Co tedy mám říct? Dělej svou matematiku! Rozhodněte se. Nechci tě tlačit, abys koupil nějaký TWNKL nikde. Ať už máte jakýkoliv TWNKL, přemýšlejte o tom. Víš, co jsi za ně zaplatil. Opravdu doufám, že vidíte, co zde vytváříme.

Samozřejmě, vím, že všichni chtějí vědět (bam, bam, bam, bam, bam) všechny fakta a které země a tak-kluci krok za krokem! Nemohu to změnit. Jak si myslíte, že bychom mohli přijít na trh - TADA! - s (prsty prsty!) 100.000 nemovitostí nabízí po celém světě. To je nemožné!

Facebook začal se dvěma lidmi - a pozvali ostatní. Skupina Groupon začala s jedním kupónem, jedním voucherem. Amazon určitě nezačal s jednou knihou, ale začínaly jen knihy! Takže je to krok krok za krokem. Jsem si jist, že je to skvělý začátek. A opět je to vaše rozhodnutí. Jsou to vaše Twinkly, držte si své Twinkly! Pokud se vám to nelíbí, pusťte je.

 

Otázka: Když najdu na Novém Zélandu realitní makléře, s kým by se měli spojit, aby to vysvětlil lépe, než já? Děkuji!

 

Vše bude vysvětleno na webových stránkách po 17. srpnu. Pokud nejde jen o realitní makléře, ale o realitní společnost, tak jednoduše pošlete zprávu na podporu (nebo pokud jste v kontaktu s Cate); a my se o to postaráme. Ale průměrní realitní makléři, makléři, investoři - všichni musí počkat do 17. srpna.

Kluci, to není ani předběžný start! To je jen velmi, velmi zvláštní předobjednávka. Pokud to nebylo za posledních 6 měsíců - co jiného mám říct? Ale z toho jsme se naučili a my jsme to udělali. Bez tohoto poklesu cen bychom neměli před 5 měsíci TWNKLEstate - ale takový je život a my vždycky vyděláváme co nejlépe!

Takže, udělejte vlastní rozhodnutí!

 

Otázka: Můžete se v budoucnu zakoupit TEC přímo s měnou fiat, nebo bude VŽDY vázán na TWNKL?

 

Ano, TEC bude k dispozici pouze za TWNKL. Proč? Protože chceme vytvořit poptávku po TWNKL. To je důležité pro naši ekonomiku TWNKL. Ale je také to, že máme vlastní měnu pro průmysl nemovitostí.

 

 

Otázka: Někteří lidé, o nichž se domnívám, že jsou ztraceni, budou muset čekat na rekapitulaci.

 

Ano, omlouvám se. "Někteří lidé, o nichž se domnívám, že jsou ztraceni." Je mi to líto. Pro nás je webový seminář vždy nejsnazší a nejrychlejší způsob, jak získat informace. Samozřejmě, pro ty z vás, kteří se mohou připojit k webinářům a pochopit mou divnou angličtinu,znáte věci trochu dřív před ostatními lidmi. Ale tady nikdo nic neztratí, protože tam je doslova UNLIMITED zásoby TEC. To není omezené. Samozřejmě, že je omezeno množství Twinkles, které máte - a ještě jednou nebudou žádná další Twinkles vyrobená pro cokoli. Ale nikomu  nic neujde!

13. srpna je konečný termín. Pak se předobjednávka uzavře a pokud chcete koupit více TEC, musíte počkat až do 17. srpna a pak na trhu, musíte je koupit od jiného držitele TEC - ne od společnosti.

Ok, přátelé, DĚKUJEME! Musíme teď zavřít, protože potřebujeme provést poslední dolaďování, než vše můžeme nabídnout online na adrese pernum.com.

 

Ok, děkuji,přátelé. Doufám, že se vám to líbí. Získejte to nejlepší z toho pro vás, osobně. A, WAAAAAAZZUUUUUBBB! Buďte hrdí, že jste jednorožcem. Buďte hrdí, že jste držitelem Rainbow Currency. A víte, že vám přeji vždy zdravé zdraví!

Takže, děkuji, kluci! Bye-bye a zkontrolujte pernum.com asi za 30 minut. Dobře, ahoj.

 

Cate:

Děkuji, tolik, Dan! To jsou naprosto vzrušující a úžasné zprávy pro každého - absolutně! Děkuji za sdílení. Jak jste řekli, ano - určitě, rekapitulace bude trvat 24-48 hodin - zejména s FAQ, ale doufejme, že to nebude trvat déle.

Děkuji vám všem. Budeme vás všechny zveřejňovat; a sledujte naši komunitu pro zprávy nebo se podívejte na pernum.com.

Dan:

Otázka. Bude počet TEC omezen na TEC prodávanou v předobjednávacím režimu? Společnost nemůže vyrábět a prodávat další po předobjednávce, že?

Ano! Děkuji za to, že jste to uvedl na dvě inteligentní otázky. Přesně tak to je. Máš naprostou pravdu.

TEC bude omezena na TEC prodávanou během předběžné objednávky - nikoliv společnosti TwnklEstate jako společnost, nikoli síť Unicorn - nikdo nebude schopen vyrábět a prodávat nové TEC po předprodeji. Děkuji.

 

Cate:

Takže to jasně objasňuje věci! Děkuji mnohokrát! Skvělé!

To je všechno z mé strany. Děkujeme moc za to, že jste se k nám připojili. A my se uvidíme všichni v našem dalším semináři a v naší komunitě. Všechno nejlepší pro každého! WAAAZZUUUB! A my se uvidíme příště! S každým.

 

 

S vaším úspěchem v mysli,

Cate Kozikowski, Dan Settgast a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

 

Další informace od podpory:

Pro ty, kteří mají zájem o předběžné objednání TwnklEstate Coins (TEC), přihlaste se na stránku Pernum.com a klikněte na ikonu TwnklEstate a začněte. Předprodej TEC je otevřen pouze pro stávající držitele měnových drátových jednotek Unicorn Network do 13. srpna 2018 v 11:59 hodin USA Pacific Time. Pokud ještě nejste členem sítě Unicorn a SafeZone, obraťte se na SafeZone na stránkách Pernum.com nebo si promluvte s jiným současným členem.

UJISTĚTE SE, ŽE JSTE SI VŠE PŘEČETLI PŘED PROVEDENÍM NÁKUPU, NEUPLATŇUJÍ SE ŽÁDNÉ NÁHRADY A ZTRÁTY. Máte-li nějaké dotazy nebo byste chtěli další informace, nezapomeňte si přečíst 31.července a 2.srpna rekapitulace a / nebo promluvte s podporou před stisknutím jakýchkoli tlačítek. Můžete objednat tolik TEC, kolik chcete a můžete provést více objednávek. TEC s TWNKL můžete zakoupit pouze z vaší soukromé peněženky PerNum.

https://www.pernum.com

 

***

 

Podpora Live Chat je dostupná prostřednictvím následujícího odkazu.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

Pro všechny webové servery Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si recapitulaci a zaregistrujte se na webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o Rainbow Currency Webinář:

Přečtěte si recaps a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show!

V éteru je každý čtvrtek od 9 do 10 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé show: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

 

***

 

5 kroků denní plán na zvýšení svých osobních provizí a bonusů.

(A jako vždy, NE SPAM a BÝT ČESTNÝ VŽDY)

 

1) Přihlaste se do s WSS a získejte odkaz na kampaň. Právě teď, Solario a Invitation Marketing jsou skvělé pro použití.

 

2) Posílejte informativní příspěvky ve všech vašich sociálních médiích. Připomenutí, pokud máte zájem, se připojte k MIND prostřednictvím našeho odkazu. Nemusíte vždy dát odkaz na pozvánku, jednoduše požádejte o to, aby vám ho zainteresovaní lidé poslali.

 

3) Mluvte s lidmi, se kterými se setkáte o UN, RC, Solario.

 

4) Vložte reklamy do ZDARMA zdrojů ve vaší oblasti. Například v USA je Craigslist.

 

5) Uveďte své odkazy do bezplatných zdrojů, jako jsou poštovní zásilky a dopravní výměny. A každý den věnujte malý čas tomu, co chcete propagovat.

 

Pokud jste byli zodpovědní za 100 prodaných solárních tokenů každý měsíc a 5 nových aktivních členů affiliate pro svou hru TWNKL 5x5, vyplňovali byste vaše osobní úspěchy pravidelně měsíc po měsíci. Přemýšlejte o tom, jak rychle budete schopni dosáhnout všech svých osobních cílů úspěchu!

 

NAVZÁJEM SI POMÁHAT

Zveřejněte své skvělé nápady v naší komunitě!

VŠECHNY VÍTÁME!

 

BUĎTE S NÁMI NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

 

Můžete se také s námi spojit přes internet. Hodnotíme Vaši podporu, lajkujeme, sdílíme a komentujeme. Děkuji!

Počínaje 7. červencem 2018 přidáme Minds.com do našeho pravidelného zasílání na sociálních médií. Minds je sociální síť, která sdílí mnoho hodnot, které děláme v síti Unicorn. Pokud byste nás chtěli podpořit na Minds, připojte se prostřednictvím našeho odkazu, abychom mohli shromažďovat žetony, které se budou používat pro více shlédnutí na naše příspěvky, a pak rostou rychleji.

https://www.minds.com/register?referrer=UnicornNetwork

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Facebooku

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Twitteru

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Můžete být také s Rainbow Currency Foundation!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

Připojte se k odkazům na sociální média společnosti Solario!

Facebook stránku: https://www.facebook.com/SolarioOfficial

Skupina Facebook: https://www.facebook.com/groups/684744401696132

Twitter:

https://twitter.com/SolarioOfficial

Reddit:

https://www.reddit.com/r/Solario

Bitcointalk:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=3453824

Telegram:

https://t.me/solarioofficia

 

***

Unicorn Network - odmítnutí odpovědnosti za třetí strany sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využívaly s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicornu Network

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové vysílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookových stránkách skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolili. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

***

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je nadšený a velmi horlivý a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency a tohoto dění, které je jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě svou při propagaci. Několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nezadávejte tím, že děláte divoké tvrzení nebo změny významu Pokud si nejste jisti, co něco znamená něco, objasněte si to.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte mailing, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim neposílali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naši Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostanete do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, jestli budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudete je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustále označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která je v obraze, nebo označení někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něho relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost se připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate, pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

  https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

Konec***

 

***

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný i v jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. A i když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informace, které poskytujeme, ne předpokládáme, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké, vy a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde jsou v rozporu s předpisy.

 

 

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize :

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2018 Unicorn Network, Inc. a SafeZone, Inc. Všechna práva vyhrazena.