Rekapitulacija TWNKLCHAIN vebinara
15. avgust 2018.
Izlagači: Cate Kozikowski i Lora Bilger


Ovaj vebinar je vlasništvo Rainbow Currency Foundation, Unicorn Network, Inc. i SafeZone, Inc. i ne može se snimati i zatim distribuirati javnosti. Svaka transkripcija/prevod ako su rađeni uživo uz pomoć "Power of WE" nisu zvanični. Molimo sačekajte zvaničnu rekapitulaciju na engleskom i prevode za sve detalje predstavljene tokom bilo kog vebinara.

Odricanje od odgovornosti: Uvek ste lično odgovorni za svoje radnje; ništa sadržano u ovom ili bilo kom vebinaru ne treba smatrati kao savet iz bilo kog razloga. Ophodite se sa dužnom pažnjom i razgovarajte sa vlastitim stručnjacima pre donošenja bilo kakvih odluka, poput onih koji se odnose na zdravlje, finansije, poreze i biznis, da imenujemo nekoliko.

 

Teme ove rekapitulacije:

1. Pokretanje TWNKLCHAIN-a.

 

Cate:

Dragi Unicorn članovi i dragi vlasnici Rainbow Currency valute,

Danas smo dosegli još jednu prekretnicu. Danas pokrećemo TWNKLCHAIN. Na vebsajtu TWNKLCHAIN piše: "nova dimenzija blokčejn tehnologije". Zapravo, TWNKLCHAIN je više od blokčejna; to je najbolja blokčejn tehnologija kombinovana  sa svim prednostima naše SafeZone.  Zamislite: brze, sigurne, transparentne, jeftine transakcije (niske naknade za transakcije) sa maksimalnom privatnošću. Zamislite mrežu tako brzu da možete izvršiti trenutna plaćanja širom sveta; na internetu, kao i na prodajnom mestu. Zamislite mrežu u skladu sa svim saveznim zakonima, bukvalno ne ostavljajući prostor za loše momke (koji vole Bitcoin i njemu slične zbog anonimnosti).

Zamislite tehnologiju koja je savršeno postavljena; ne samo za platne transakcije, već i za sve vrste pametnih ugovora, uključujući, ali ne ograničavajući se na upravljanje portfolijima nekretnina i transakcijama nekretnina.

Od samog početka, biće pet novčića i tokena koji mogu nazvati TWNKLCHAIN njihovom novom  kućom. Kao prvo, i najvažnije, tu je Rainbow Currency (trgovački simbol TWNKL), naš globalni svakodnevni novac.

 

Drago mi je što je danas sa nama naša gošća, Lora Bilger, potpredsednica Rainbow Currency Foundation.

Ona će podeliti sa nama nešto više informacija u ime Rainbow Currency Foundation. Dobro nam došla, Lora!

 

Lora:

Dragi vlasnici Rainbow Currency valute, ja sam Lora Bilger, direktor i potpredsednik Rainbow Currency Foundation i zadovoljstvo mi je biti ovde sa vama na ovaj veoma poseban dan.

Od lansiranja naše Rainbow Currency na Ethereum blokčejnu, shvatili smo da javni blokčejnovi nisu pravo okruženje za našu visokokvalitetnu virtuelnu valutu.

Nemojte me pogrešno shvatiti, blokčejn tehnologija sama po sebi je sigurna i bezbedna.

Ali, očigledno, javni blokčejnovi su spori: jednostavna transakcija može trajati do nekoliko nedelja.

Javni blokčejnovi su skupi: naknade za transakciju mogu lako doseći 10%, 20% ili čak više.

Javni blokčejnovi su suviše transparentni: 100% transparentnost dovodi do situacije u kojoj svi mogu videti vaš pun saldo i svaku transakciju uključujući primaoca i iznos.

To je kao da objavljujete vaše bankarske izvode na socijalnoj mreži.

Javni blokčejnovi nisu zgodni: javni ključevi, privatni ključevi, fleksibilne naknade, različiti sistemi novčanika; ovo su samo nekoliko prepreka za svakodnevnu upotrebu.

TWNKLCHAIN je savršeno rešenje za našu Rainbow Currency; brze, jeftine, sigurne transakcije, maksimalna privatnost, ali bez anonimnosti, nema mesta za prevare, prava količina transparentnostiukratko rečeno, savršeno okruženje za vaš svakodnevni novac.

U ime celog Upravnog odbora Rainbow Currency Foundation, želim da se zahvalim osnivačima Unicorn-a, svim direktorima, osoblju podrške, programerima i našim specijalistima za blokčejn tehnologiju, za njihov ogroman posao koji oni ostvaruju za sve nas.

Osim toga, htela bih da se zahvalim stotinama, ako ne i hiljadama, članova koji su nas veoma podržali i bili strpljivi kada smo se suočili sa preprekama, i mnogima koji podržavaju druge gde god mogu.

Hvala vam puno na pažnji i želim vam svima sreću, veliki uspeh i blagostanje.

 

Cate:

Puno ti hvala, Lora!

Dakle, hajde da pogledamo malo dublje u naš TWNKLCHAIN. Prema programerima, TWNKLCHAIN je privatni blokčejn sistem koji je izgrađen na sistemu za držanje lanca podataka, zajedno sa balansima, potvrđivanjem brojeva, i indeksima.

Prednost svega toga je, da se ubrzava pristup informacijama, kako i kada je to potrebno.

U suštini, samo naši sopstveni interni sistemi mogu unositi upise u naš blokčejn. Istovremeno, ti upisi takođe mogu biti i pročitani od strane našeg internog sistema.

Takođe, može da reši hiljade zahteva za plaćanje u jednoj sekundi uz mogućnost grupisanja više transakcija zajedno u blok podataka. Svaki blok podataka sadrži svoju Hash vrednost, koja se izračunava korišćenjem podataka iz prethodnog bloka.

Ukratko, govorimo o osnovama tehnologije blokčejna. Neki od vas koji slušate možda već razumete sve ove stvari, i to je sjajno, ali drugi su možda vrlo novi u ovome. Dakle, hoću da izdvojim malo više vremena ovde i pobrinem se da su svi upoznati sa materijom. Ovaj deo je malo tehnički jer govorimo o TWNKLCHAIN-u  i šta to znači za nas kao vlasnike Rainbow Currency valute u SafeZone i Unicorn Network-u.

Ovo o čemu sam upravo govorila jeste osnova kako blokčejn funkcioniše. To je sistem prikupljanja podataka, potvrđivanja brojeva, ravnoteža, indeksa, a zatim ih grupišemo zajedno u onom što se zove blok i lanac (chain). Odatle i dolazi naziv blokčejn.

Jednom kada su podaci upisani u blok, to se nikada ponovo ne ažurira i ne može se manipulisati.

Svaki pokušaj ažuriranja bloka sa dodatnim transakcijama rezultiraće odbijanjem. Svaki put kada blok pregleda prikazivanje transakcije, duplo proverava Hash vrednosti kako bi potvrdio autentičnost.

Ovaj konkretni blokčejn je razvijen za rukovanje bilo kog broja imovinskih kategorija.

U vreme transakcija, ekvivalentna fiat valuta takođe se obračunava i evidentira, na osnovu registrovane i potvrđene  zemlje boravka vlasnika računa učesnika transakcije - pošiljaoca i primaoca.

Sada, šta to znači za dnevnu upotrebu za vas kao vlasnike valute?

Za potrošača je važno da je proces plaćanja siguran, brz, jeftin i zgodan. SaTWNKLCHAIN-om  smo sve to pokrili. Vaš PerNum je ID vašeg novčanika; drugim rečima, broj vašeg računa. Vaš novčanik je osiguran našom najsavremenijom 2-faktorskom proverom autentičnosti (vaša lozinka i jednokratni PIN).

Ono što to znači jeste, da sa TWNKLCHAIN-om imate transparentnost i sigurnost, kao i privatnost koju želite. Imate osnovno od blokčejna, a zatim, pored toga, imate sigurnosne i privatne karakteristike SafeZone. Dakle, imate najbolje sa obe strane. I ovo je privatni blokčejn; pa, naravno, sada, kao što smo već pričali, na početku će imati 5 različitih novčića i tokena. Naravno, uvek postoji mogućnost da se u TWNKLCHAIN uvedu dodatni novčići i tokeni; kao i uz budući razvoj ili partnerstvo kako god već da zatreba.

Dakle, imate sve ove dobre stvari. Imate 2-faktorsku proveru autentičnosti u SafeZone koja ne zavisi od sekundarnog uređaja. Budući da je izazov kada imate ove druge 2-faktorske provere autentičnosti gde koristite mobilni uređaj da tamo primite kod, to je lažan osećaj sigurnosti.

Upravo jutros sam čitala članak o tome kako je jedna osoba tužila AT&T u SAD jer je kompanija AT&T, telefonska kompanija, dozvolila hakeru da ima novu SIM karticu za telefon ove osobe. Dakle, ovaj haker je uzeo 24 miliona dolara kripto valute, jer je uspeo da dobije duplikat SIM kartice i tako ukrade podatke i kripto valute od ovog gospodina!

Dakle, sa našom 2-faktorskom proverom autentičnosti onako kako je imamo u SafeZone, ako ne date te informacije nekome, on ih ne može ni imati.  Prvo, jer jedina osoba koja ima vaš Master PIN ste vi; i šifriran je u bazi podataka. Mi ga me možemo videti, a pod "mi" mislim MI kao administracija, ili tim za podršku, ili bilo ko ko vam pomaže sa bilo kakvom podrškom za problem koju imate. Mi ne možemo vama dati tu informacijujer je nemamo! Dakle, samo vi i sistem imate te informacije. A sistem ih ima šifrirane. I to je to!

Dakle, ovo je revolucionarno zato što ima one bezbednosne funkcije koje smo svi očekivali i sviđaju nam se u našem savremenom svetu; međutim, ne zavisi od tehnologije u smislu da vam je potreban sekundarni uređaj samo da biste dobili kod; ili situacije da neko uzme vaš uređaj, ili vi zaboravite gde ste ostavili svoj uređaj.

Naravno, uvek trebate da držite svoje akreditive na sigurnom. Uvek ste odgovorni za svoju sigurnost u tom pogledu. Ali, i dalje se ne može hakovati komad papir (haha) i to je stvarno sjajno!

Koliko god da se krećemo napred sa tehnologijom, takođe je dobro shvatiti da ponekad, dobri staromodni način da se nešto uradi, zaista jeste jedan od najboljih načina.

Dakle, sve to zajedno kombinujemo: tehnologiju, staromodni zdrav razum, inovativno razmišljanje i pronalazenje rešenja za izazove sa kojima se svakodnevno suočavamo. I to je ono što mi radimo.

Dakle, sa TWNKLCHAIN-om, imate svu sigurnost koju želite i privatnost koju želite sa svojim PerNum-om. Ne radi se o anonimnosti, već o privatnosti; to je držanje vaših ličnih podataka u vašoj  kontroli. Mnogo ovih drugih kompanija napolju, kada se prijavite, oni čine maksimalnu količinu podataka koje podelite podrazumevanim. Ako želite nešto ograničiti, morate ući unutar toga; a ponekad i više koraka, više menija, a čak i ne znate gde da gledate. Oni zamagljuju stvari, pokušavaju da to učine veoma zavaravajućim, ili se osećate kao da ćete propustiti nešto ako im ne date svoje podatkesve to nije u redu!

Mi radimo stvari zdravom razumom; jednostavno, jasno, lako. U Unicorn Network-u i celoj SafeZone vi  odlučujete koje informacije delite, kako i kada se dele, i ko ima pristup tome. I sve to kroz vaš PerNum. Mi smo baš nedavno pokrenuli beta testiranje PERNUM Messenger-a, koji je jednostavan sistem poruka u okviru www.pernum.com kako biste komunicirali sa svojom prvom generacijom i osobom koja vas je pozvala.

Veoma je jednostavan, ali rešava izazov koji smo imali da niste mogli da komunicirate sa vašim generacijama. Veoma je jednostavan za korišćenje, jednostavno koristite PerNum-e. I vi, kao osoba koja prima poruke, odlučujete ko može da vam šalje poruke, a ko to ne može. Možete izabrati da ne dobijete poruku od osobe koja vas je pozvala. Dakle, na vama je. Ne bih to preporučio, samo zbog načina na koji naš sistem funkcioniše, znate da svi pomažemo jedni drugima. Znate "Mi delimo uspjeh. Brinemo se, i delimo." To je sve o čemu se ovde radiglobalna internetska porodica.

I tako, ovo je jedna neverovatna prekretnica koju danas stižemo. Tako sam sretna, uzbuđena i ponosna na sve nas, i tako zahvalna svima u timovima i svemu što rade svaki dan; i svako u našoj globalnoj porodici. Iskreno, mi, svi mi zajedno, smo Power of WE, i MI cenimo svakog od nas!

 

Koje druge valute su uključene u TWNKLCHAIN?

- SOLR, za Solario. To će takođe biti na listi u TWNKLCHAIN.

- TEC, TwinkleEstate Coin. Takođe će biti na listi u TWNKLCHAIN.

- CBMD & CBMT (Cashback Marketing jedinice). CBMD: jedinice bazirane na dolaru. CBMT: jedinice bazirane na TWNKL. Obe će biti u TWNKLCHAIN.

I, u narednih nekoliko dana ćemo dobiti puno informacija. Mi ćemo vam sve ove informacije dati korak po korak, tako da svi mogu

1) razumeti;

2) verifikovati određene stvari kroz ovaj proces;

3) saznati koje su promene i kako to utiče na njih;

4) imati pouzdanje da znaju šta se dešava, i koji koraci se preduzimaju.

Sutra ćemo imati još jedan vebinar na kojem ćemo govoriti konkretno o svakom od ovih drugih novčića i tokena koji će biti na listi u TWNKLCHAIN-u. I želim nešto da razjasnim; razumite, ovi drugi novčiće i tokeninisu svi valute. Imamo samo dve valute: imamo Rainbow Currency, naravno; naš svakodnevni novac. I imamo TEC, TwnklEstate Coin; naš svakodnevni novac za nekretnineon je stvarno za sve u vezi nekretnina.

A razlog da imamo dva odvojena je taj što postoje zakonske stvari, zakonski zahtevi da treba da bude vrlo specifičan za nekretnine. Ovim se održavaju odvojeno i lako rastu, lako održavaju, lako se vidi kako sve funkcioniše, a šta ih drži zajedno. U petak ćemo imati mnoštvo informacija o tome.

Današnji vebinar je generalni vebinar, za upoznavanje svih vas sa ovim stvarima i da odgovorimo na neka osnovna pitanja. Na sutrašnjem vebinaru ćemo razgovarati o različitim novčićima (koinima) i tokenima koji će biti na TWNKLCHAIN-u. I više ćemo razgovarati o vašem PerNum novčaniku, koji sada prolazi kroz proces re-dizajna; neke dodatne informacije će biti uključene (kao standardno) u svaku transakciju, sve što se dešava u vašem novčaniku.

Dođite na vebinare ove nedelje! Takođe, možda ćemp imati četvrti vebinar. Imaćemo više informacija o tome kada se približimožda u subotu ili ponedeljak. Treba to da vidimo. Postoji MNOGO informacija koje želimo da iznesemo svima; i želimo da budemo sigurni da imate sve informacije koje su vam potrebne, što je brže moguće.

Razumite, TWNKLCHAIN  je više od bloklejna. To je blokčejn sa našim funkcijama, karakteristikama i standardima mreže SafeZone i Unicorn Network-a.

Sada, kada se ovaj potez uradi, možemo se fokusirati na sledeće korake koje želimo da uradimo.

Sa svim ovim što se događa, hajde da razgovaramo o nekim izazovima kroz koje smo prošli u poslednjih nekoliko meseci:

Sa završetkom našeg prelaska na TWNKLCHAIN (već se dogodilo što se tiče koraka koje smo preduzeli da sprečimo korišćenje javnog blokčejna u okviru SafeZone), sve što je bilo moguće od Rainbow Currency valute je sada u SafeZone, tako da može "migrirati" u TWNKLCHAIN. Možda ste videli juče neka od ažurirnja koja su objavljena u našoj zajednici. Sve funkcije prenosa su privremeno onemogućene; tako da ne možete (trenutno) premestiti bilo koji TWNKL iz vašeg PerNum novčanika bilo gde drugde. U vašem PerNum novčaniku je na bezbednom, ne ide nikuda, sve dok sve ne bude potpuno povezano.

Dakle, budite svesni toga. To takođe znači da na mestima poput TWNKLBDS, vi ne možete premestiti Twinkle u i iz tog novčanika. Verujem da je učešće na licitaciji još uvek na raspolaganju jer je to unutrašnja stvar; i to zapravo ne pomera Twinkle izvan TWNKLBDS. Dakle, to je savim u redu. Ali, što se tiče transfera iz TWNKLBDS, ili u TWNKLBDS; trenutno trebate sačekati za to. Što se tiče kupovine Cashback Marketing jedinica, to je isto privremeno onemogućenokao i trgovanje na CryptoCoinStreet; jer su sve ove stvari pokretni delovi koji se trenutno ažuriraju, upravo sada.

Mi ćemo vas, naravno, držati sve ažurirane pošto se sve vraća online; i definitivno će se dešavati vrlo brzo. Cilj tima je da ovo sve uradi vrlo brzo. U narednih nekoliko dana, videćete sve različite funkcije koje se vraćaju online.

Sada kada je ovaj potez učinjen, možemo da prisilimo preostalu menjačnicu da ukloni sa liste naš stari token, koji je preimenovan u MOVED. Činjenica je da se, kolikogod da se MOVED tokeni trenutno trguju na toj drugoj berziu suštini sve što oni rade je da ih trguju; i pored toga nemaju nikakvu drugu vrijednost. To nema čak ni vrednosti tamo; jer ako je to da ga kupujete i prodate sve što možete da uradite, zašto ga čak i kupujete i prodajete? Koja je svrha da ga imate? Dakle, budite oprezni sa tim stvarima.

Bitna činjenica je: oni su bili pravilno obavešteni, sa poštovanjem, na način na koji treba poslovati; i oni su odlučili da ne preduzmu nikakvu akciju i da iznose neistinite izjave. Videla sam ih jučevrlo žalosno. Dakle, mi ćemo vas sve obaveštavati šta se dešava s tim.

Što se tiče drugih ljudi koji su možda bili žrtve prevare ili krađe, ili su imali druge izazove sa menjačnicama; kao što smo već rekli, mi ćemo imati neka rešenja i mi ćemo imati više informacija o tome u narednih nekoliko dana. Dakle, molimo vas da imate strpljenja, kako što smo to već i objavljivali u našoj zajednici: ako ste bili žrtva jednog od ovih kriminalnih radnji ili izazova, sačuvajte svoju evidenciju, vaše potvrde, vaše dokaze; tako da onda možemo proveriti te tvrdnje. Dakle, sačuvajte te stvari i držite ih negde pri ruci, da ih možete imati kad vam zatrebaju. I sve ćemo vas obaveštavati o tome.

Naravno, kao što smo već pričali, što se tiče ljudi koji su pogrešno preneli TWNKL na kontakt adresu, opet ćemo imati više informacija za vas u narednih nekoliko dana. Za to ćemo definitivno imati novijih informacija.

Sada, uz sve ovo, takođe imamo i MNOŠTVO sjajnih vesti za sve. Mnogo toga ima veze sa svim tim što radimo. Svi delovi se sjedinjuju, ljudi. Počeli smo u septembru prošle godine sa JEDNIM heksagonom u SafeZone! Sada imamo gomilu heksagona i trebamo napraviti više heksagona, jer imamo više projekata koji su u SafeZone a koji nisu u heksagonima.

Dakle, mi radimo sjajne stvari i ažuriramo sve korak po korak; i zaista smo sada stigli do tačke, gde imamo solidnu osnovu. Samo poliranje stvari i postavljanje poslednjih par delova, što je sjajno. Dakle, za manje od godinu dana, dobili smo čvrstu osnovu ispod nas; tako da je ovo zaista neverovatno sa ovom TWNKLCHAIN prekretnicom do koje danas stižemo. Neverovatno! Stvarno sam oduševljena.

Naročito za lansiranje TEC u petak. Znam da se MNOGO ljudi raduje kupovini kuća, iznajmljivanju kuća, kupovini imovine, prodaji imovinesvih takvih stvari. To je tako uzbudljivo.

I, imam još sjajnih vesti: s ovim potezom, mi (kako Rainbow Currency Foundation, tako i CryptoCoinStreet-u i svi partneri koji su tamo uključeni) smo u kontaktu sa CoinMarketCap-om. Sećate se da smo o tome ranije pričali, o tome da trebamo imati CryptoCoinStreet navedenu na listi menjačnica u CoinMarketCap; i, kao drugi korak, imati ne samo Rainbow Currency, ali i svih 5 novčića i tokena: dakle, Rainbow Currency, SOLR, TEC, CBMD, CBMT - svi će biti navedeni, uključujući CryptoCoinStreet kao menjačnicu, na CoinMarketCap. To je ovo na čemu se upravo sada radi.

Dakle, budite sigurni ljudi, kada vam nešto kažemo i kažemo: "Hej, ovo je nešto na čemu radimo", a onda se čitav niz izazova pojavi uz putne brinite, i dalje radimo stvari koje smo vam rekli radimo! Dakle, sve je u redu. Kao i u životu, stvari se događaju i morate se prilagođavati situaciji. I, naravno, to radimo i u poslovnom životu.

Ovo je vrlo otvorena kompanija. Kažemo vam šta se događa. U mnogim drugim, sve je tajna, tajna, tajna; onda možda nešto "iscuri" nešto da bi privuklo pažnju. Onda, sve kao odjednom, kaboom, "Evo, imamo ga!" Mi smo drugačiji. Nama se sviđa da dobijemo povratne informacije od vas dok smo u još procesu. Dakle, mi ćemo vam reći o stvarima: "Hej, mi radimo na tome. Mi to radimo. "I tražimo vaše povratne informacije, jer je UTICAJ jedna od naših osnovnih vrednosti u Unicorn Network-u. Stvarno želimo da vas čujemo. Stvarno želimo stvarati ono što svi želimo, kad god radimo projekat. Znajte to uvek. Dakle, to je tako uzbudljivo!

Kao što sam pomenula, shvatite, da jedine virtuelne valute koje su deo SafeZone i Unicorn Network-a su Rainbow Currency i TwnklEstate Coin. SOLR iz Solario, CBMD i CBMT iz Cashback Marketing-a definitivno nisu valute. To su korisni tokeni. SOLR predstavlja 100 kWh solarne energije; tako da se koristi za solarnu energiju. Marketinške jedinice se odnose na marketing. To je budžet za marketing. Dakle, očigledno to nisu valute; pa, imajte to na umu.

Na CoinMarketCap-u većina stvari koje su navedene na listi su zapravo tokeni, iako se nazivaju kripto valutama ili kako god. I ranije smo pričali o tome. Dakle, trudimo se da budemo veoma specifični o tome šta smo, a šta nismo. Dakle, to je jasno za svebilo da ste pripadnici vlasti ili ne, u svakom slučajuželimo da jasno razumete šta se dešava.

Dakle, to je stvarno super. U narednih nekoliko nedelja očekujemo da će se stvari finalizirati sa CoinMarketCap-om, te ćemo sve vas držati obaveštenim. Vrlo uzbudljive stvari se već dešavaju.

Šta još treba da znate? Šta vam je potrebno da se pripremite, tokom ovog vremena za pokretanjeTWNKLCHAIN-a? Kao što sam spomenula, današnji vebinar je bio samo opšti pregled, kako bismo bili sigurni da smo odgovorili na vaša pitanja, i kako biste shvatili šta se događa.

Sutra, ono što će se dogoditi je prvi korak (za ono što vi možete učiniti) tokom ovog pokretanja TWNKLCHAIN-a; a to je, prvo, nakon lansiranja, moći ćete proveriti i potvrditi sve svoje balanse. Ovo je veoma važno. Sada se sve migrira sa prethodnih načina kako smo radili, sa Ethereum blokčejna i sve to. Sve je pauziranotako da nema transfera, ne može doći do promena balansa, i sve se premešta u TWNKLCHAIN.

Dakle, ovo je prvi korak i to će biti urađeno zajedno sa vebinarom, ili ubrzo nakon toga. I svi će moći da se loguju i provere svoje balanse. Naravno, biće prikazano samo 4 novčića i žetona jer će se u petak govoriti o TEC, kao što sam već spomenula. Dakle, zapamtite da u petak imamo vebinar o TEC.

Sada, znam da ste svi bili toliko oduševljeni. Mislim da smo postigli rekord sa TEC. Iskreno, tokom čitavog procesa razmišljali smo: "Pa, ako dobijemo 100.000.000 u TEC, to će biti stvarno kul." I onda kada smo to prešli rekli smo: "U redu, ako dobijemo 140.000.000, to će biti stvarno kul", a onda smo prešli i to! Dakle, nakon nekih verifikacija i stvari da budu sve rešene, krajnji broj će biti 166.000.000 TEC! Postoje neke narudžbine koje još nisu potvrđene. Znam da ako se ulogujete, prikazani broj je malo drugačiji, ali konačni broj je (oko) 166.000.000 TEC. Ovo je tako kul.

To znači da je 16,6 milijardi TWNKL su u TEC-u, što je zaista fantastično i mnogo uzbudljivih stvari se dešava sa tim.

Šta još treba da znate? Kao što sam pomenula: transakcije. Spomenula sam da su trenutno zaustavljene; i pre nego što možemo da dozvolimo da se nove transakcije dese, moramo biti sigurni da su svi potvrdili svoje balanse. Dakle, zato ćemo prvo imati sledeći korak i svakom dati vremena da se uverimo da je sve dobro. Jer, kao što smo već na početku razgovarali, kad je sve postavljeno, menjati nešto kasnije može biti vrlo komplikovano, a možda čak i nemoguće, zavisno od toga o čemu se tačno radi.

Dakle, to je vrlo važno da radimo sve što možemo kako bi bili sigurni da je ovo što je moguće više gladak proces za svakoga; tako da imamo vreme za to. Očekuje se da će se transakcije aktivirati u petak nakon što pred-porudžbine TEC  budu obrađene. Zapamtite, za predprodaju TEC-a, vaši TWNKL su deponovani. To je samo da bi se držali odvojenovi ih ne možete dotaći, mi ih ne možemo dotaći. Niko ne može da ih dotakne dok se narudžbe ne izvrše. To će se dogoditi u petak, verovatno nakon ili tokom vebinara. Dakle, znajte da je vaša pred-narudžbenica u sistemu i da će se izvršiti u petak.

Sutrašnji vebinar će pokriti više o ovim temama; o 5 novčića i tokena, i novi dizajn vašeg PerNum novčanika, tako da možete razumeti dodatne informacije koje su navedene na listi. Ukratko smo se dotakli PERNUMPAY-a, ali ćemo u petak razgovarati više o PERNUMPAY-u; tako da to znate.

Dakle, shvatite da je ovo mali deo procesa, ali sve se radi u pravom trenutku i sa visokom brigom od strane celog tima. Budite sigurni da se sve završava kako treba i mora biti. Dakle, to je odlično. I, naravno, vebinar u petak je o TEC; i kao što sam pomenula, možda ćemo imati još jedan vebinar. Ima puno informacija koje izlaze, pa ćemo vas držati obaveštenim u našoj zajednici za informacije o tome.

Sada, što se tiče bilo kakvih drugih ažuriranja u poslednjem trenutku sa moje strane; želim da spomenem da su neki ljudi, pre isteka roka, imali neke izazove. Znam da su neke menjačnice držale u svojim sredstvima ili čineći da transakcije traju dugo, a bilo je i raznih drugih stvari koje su se dešavale; postojale su neke transakcije koje su obrađivale prenos iz javnog novčanika, poput MyEtherWallet (MEW), u PerNum novčanik. Znam da su se neke od njih zaglavile. Članovi su uradili sve kako treba pre isteka roka; sve je bilo tačno, ali transakcija je jednostavno trajala neko vreme, zbog saobraćaja ili što god da je.

Dobra vest je da su one očišćene pre nego što  se desio ovaj prelaz u TWNKLCHAIN; pa bi trebali da možete da ih vidite  (u vašem balansu). Za ljude kojima se to desilo, proverite svoje novčanike i balanse. Trebalo bi da vidite da je to završeno. Znam da je tim radio na tome odmah nakon što su pušteni.

Znam da je mnogo stvari bilo obrađenooko 3 sata kasnije, vroom! Sve je ušlo! Nadajmo se, ako ste imali taj izazov, da je sve na svom mestu kod vas.

I, definitivno hoću da kažem ogromno "Hvala" svim članovima tima. Znam da su radili danju i noću kako bi se osiguralo da se za sve naše članove, koliko god je to moguće, rukovodi i vodi računa o svemu. Cenimo vas sve.

Što se tiče ažuriranja sa moje strane, to je sve za danas. Hvala vam svima što ste nam se pridružili. Cenimo sve vas. Držaćemo vas obaveštenim o našim predstojećim vebinarima u našoj zajednici.

Hvala vam svima! Hvala, Lora, za govor. Cenimo sve vas u Upravnom odboru Rainbow Currency Foundation. Hvala vam puno!

I pustićemo malo muzike. Šta kažete o zabavnoj reklami? Ovo je jedna od mojih omiljenih. (EEBOOX video prikaz)

Hvala vam! Imajte lep ostatak nedelje, vidimo se sledeći put. WAAAZZZUUUBBB! Sve najbolje svima. Doviđenja.


 

Sa vašim uspehom na umu,

Cate Kozikowski, Lora Bilger, i

vaš WAZZUB tim za podršku

 

 

***

 

Dodatne informacije u vezi podrške:

 

Podrška uživo (Live Chat Support) je dostupna preko sledećeg linka.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

Za sve Unicorn Network vebinare:

Prijavite se da biste pročitali rekapitulacije i prijavili za vebinare ovde: https://www.safe.zone (WEBINARS heksagon)

 

Za sve Rainbow Currency vebinare:

Pročitajte rekapitulacije i prijavite za vebinare ovde:

https://www.rainbowcurrency.com (WEBINAR RECAPS dugme na meniju)

 

Takođe, nemojte zaboraviti da slušate SafeZone Radio Show!

Emituje se uživo svakog četvrtka od 9-10 sati ujutru po SAD pacifičkom vremenu. Slušajte uživo i pronađite prethodne snimke na: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS heksagon)

 

***

 

Dnevni plan u 5 koraka da povećate svoje lične provizije i bonuse.

(I kao i uvek, BEZ SPAMOVANJA i BUDITE UVEK ISKRENI)

 

1) Prijavite se na WSS i uzmite vaš link za kampanju. U ovom trenutku, Solario i Ivitation (pozivni) marketing su spremni da ih koristite.

 

2)Objavite neke informativne postove u svim vašim društvenim mrežama. Podsetnik onima koji su zainteresovani, pridružite nam se na MINDS preko našeg linka(pogledajte dole). Ne morate uvek stavljati vaš pozivni link, jednostavno zatražite od zainteresovanih da vam pošalju poruku.

 

3) Razgovarajte sa ljudima sa kojima se srećete o UN, RC, Solario.

 

4) Postavite oglase na BESPLATNIM oglašivačima u vašem području. U SAD, na primer, postoji Craigslist.

 

5) Postavite svoje linkove preko besplatnih trafik sajtova poput mejlersa i razmene saobraćaja. I posvetite im malo vremena svaki dan radeći promovisanje.

 

Ako bi se obavezali da 100 SOLR Tokens prodate svakog meseca i dovedete 5 novih aktivnih afiliate članova, stabilno bi punili svoj Bazen ličnog uspeha svakog meseca, iz meseca u mesec, stalno. Razmislite o tome koliko brzo biste mogli postići sve svoje lične ciljeve!

 

POMOZITE JEDNI DRUGIMA

Objavite svoje sjajne ideje u našoj zajednici!

SVI MI ZAJEDNIČKI POBEĐUJEMO!

 

***

 

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Takođe možete da se povežete sa nama preko interneta. MI cenimo vašu podršku, lajkove, deljenja i komentare. Hvala vam!

 

Počevši od 7. jula 2018. godine, mi ćemo dodati Minds.com našem redovnom objavljivanju u društvenim mrežama. Minds je društvena mreža koja deli mnoge vrednosti koje radimo u Unicorn mreži. Ako želite da nas podržite na Minds.com, pridružite se preko našeg linka kako bismo mogli prikupiti tokene koji će se dalje koristiti za više pogleda na naše postove, a zatim i da rastemo brže.

https://www.minds.com/register?referrer=UnicornNetwork

 

Povežite se sa Unicorn Network i SafeZone na Facebook-u

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Povežite se sa Unicorn Network i SafeZone na Twitter-u

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Možete pratiti Rainbow Currency Foundation, takođe!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

Pratite Solario preko društvenih mreža!

Facebook: https://www.facebook.com/SolarioOfficial

Facebook grupa: https://www.facebook.com/groups/684744401696132

Twitter: https://twitter.com/SolarioOfficial

Reddit: https://www.reddit.com/r/Solario

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3453824

Telegram: https://t.me/solarioofficial

 

***

 

Unicorn Network Odricanje od odgovornosti za društvene medije treće strane;

 

Unicorn Network koristi veb lokacije treće strane i aplikacije za marketing i često će od članova zatražiti dobrovoljnu interakciju s ovim uslugama kako bi povećali domet naših objavljivanja. Međutim, ukoliko nije izričito navedeno, Unicorn Network ne garantuje sigurnost ili bezbednost ovih usluga, a članovima se savetuje da koriste ove usluge sa razumevanjem da bilo koji problem koji može nastati zbog njihove upotrebe nije u odgovornosti Unicorn Network-a.

 

***

 

** Podsetnik za sve članove: ** Imamo striktnu anti-spam politiku. Budite profesionalni kada delite linkove za bilo koju našu ponudu. Primećeno je da su neki članovi objavljivali svoje linkove na Facebook stranicama drugih osoba i grupa. ** Ovo je spamovanje!!! ** Ne smete objavljivati svoje linkove na bilo kojoj stranici ili u grupama, osim ako to nije stranica ili grupa koja je posebno postavljena za razmenu poslovnih mogućnosti. Ne smete objavljivati svoje linkove na vremenskoj liniji bilo koje druge osobe na bilo kojoj društvenoj lokaciji osim ako vam nisu dali dozvolu za to. Molim vas, budite pošteni i profesionalni. Hvala vam.

 

***

 

Smernice za pozivanje članova

***Dragi članovi,

Naša Rainbow Currency je veoma uzbudljiva prilika za sve članove i za budućnost komercijalnih i finansijskih transakcija.

Znamo da su svi veoma uzbuđeni i veoma željni i inovativni u promovisanju naše Rainbow Currency i ovog jedinstvenog životnog događaja.

Kao i uvek, želimo da vodite računa o ugledu kompanije i naravno svom sopstvenom, kada promovišete. Nekoliko stvari koje treba imati na umu:

 

A. Kad god prevodite bilo kakve informacije, brendovi moraju biti na engleskom jeziku. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, etc., moraju biti na engleskom jeziku.

 

B. Uvek pružajte tačne informacije koristeći stranice kompanije kao smernice za informacije. Nemojte dovesti u zabludu tako što ćete napraviti fantastične tvrdnje ili promeniti značenje bilo čega. Ako niste sigurni šta nešto znači, molim vas potražite razjašnjenje.

 

C. Obavezno poštujte lokalne i međunarodne propise protiv neželjene pošte u vezi sa e-poštom. Ako koristite poštu, trebali biste biti sigurni da su oni kojima šaljete e-poštu dali svoj pristanak za primanje e-pošte. Ako šaljete e-poštu prijateljima / porodici, obavezno poštujte njihove želje ako vam zatraže da im ne šaljete ponude.

 

D. Nikada nemojte koristiti naš Mailaxy za bilo kakve reklamne mejlove. Njegova je namena da se koristi samo za ličnu upotrebu. Može se desiti da se računi zatvore ako se nađemo na crnoj listi zbog članova koji koriste Mailaxy za marketing i budu označeni kao spam.

 

E. U društvenim medijima kao što su Facebook, Twitter, itd., uvek pratite njihove uslove korišćenja.

*Nikada ne objavljujte svoje linkove ili promocije na stranici profila bilo kog drugog člana. Ako ih objavite na svom profilu, oni koji vas prate će ih videti ako prate vaše postove.

*Na post ili komentar nekog drugog nikada ne odgovarajte i ne komentarišite koristeći pri tom linkove ili promocije.

*Ako pripadate grupama koje vam omogućavaju da objavite marketinške postove, a ima ih mnogo, budite sigurni da poštujete njihova pravila i nemojte ih poplaviti učestalim postovima. Pratite da vidite šta drugi rade kao grupa. Ako u toj grupi ima nekoliko stotina ili hiljada aktivnih ljudi i postoji samo jedna osoba koja objavljuje istu stvar svakih 5 minuta ili svakog sata ne radite istu stvar samo zato što ta jedna osoba to radi. Radite ono što je uobičajeno za tu grupu.

 

F. Nemojte konstantno tagovati slučajne ljude u vašim postovima. Ova funkcija ima za cilj da označi osobu koja može biti na slici, ili označi nekoga ko treba da obrati pažnju na taj post, jer je to relevantno za njega.

 

G. Nemojte dodavati ljude u grupe bez njihove dozvole. Ovo se meni dešava stalno i vrlo je dosadno. Možete poslati pozive i to osobi daje mogućnost da se pridruži, ignoriše ili jednostavno izbriše vaš zahtev.

 

H. Mnogi članovi su objavili marketinški materijal koji se može koristiti i deliti, grafike i video snimke koje se mogu deliti, te ideje o boljim marketinškim praksama. Uvek budite pažljivi da personalizujete stvari koje koristite i budite sigurni da informacije budu tačne. Ako vidite nešto što vam se dopada a to nije bilo dato za deljenje ili korišćenje, uvek kontaktirajte vlasnika tog materijala i zatražite njegovu dozvolu pre nego što učinite bilo šta s tim.

 

I. Ako napravite sopstvene stranice, grupe, blogove i slično, obavezno se pridržavajte uslova korišćenja hosta. Budite sigurni da ste u skladu sa našim Afiliate smernicama za društvene medije i internet aktivnosti. Možete ih pogledati ovde:

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

Kraj***

 

***

 

Pošto su naši vebsajtovi hostovani na svetskom vebu, pristup može biti dostupan u drugim zemljama. Drago nam je učiniti sadržaje, softver, proizvode i / ili usluge dostupnim ljudima u bilo kojoj zemlji gde je to legalno. Iako mi trenutno ne znamo ni jednu zemlje koja zabranjuje informacije ove vrste, niti konkretno informacije koje pružamo, ne tvrdimo da su materijali na veb stranicama prikladni ili legalni za upotrebu na bilo kojoj lokaciji izvan Sjedinjenih Država. Zakoni koji se odnose na upotrebu sadržaja, softvera, proizvoda i / ili usluga putem Interneta mogu se razlikovati u različitim zemljama. Ako imate pristup našim veb stranicama sa lokacije izvan Sjedinjenih Američkih Država, Vi i samo Vi sami ste odgovorni za poštovanje svih važećih zakona pod čiju jurisdikciju spadate. Zabranjeno je pristupanje veb stranicama iz bilo koje zemlje gde se njihov sadržaj smatra ilegalnim, ili gde je to u suprotnosti sa propisima.

 

***

 

Izjava o odricanju od odgovornosti: Svaki napor je napravljen kako bismo precizno predstavili naš projekat. Bilo koji primer rezultata ne treba tumačiti kao obećanje ili garanciju zarade. Vaš stepen uspeha u postizanju rezultata spomenutih na našoj veb stranici zavisi od vremena koje ste posvetili projektu, od Vaših znanja i različitih marketinških veština. Pošto se ovi faktori razlikuju prema pojedincima, ne možemo garantovati bilo kakav uspeh ili specifičan rezultat. Niti smo odgovorni za bilo koji od Vaših radnji. Materijali pronađeni na našoj veb stranici mogu sadržavati informacije koje uključuju ili su zasnovane na izjavama šta planiramo ili mislimo da se može desiti u budućnosti. Takve izjave izražavaju samo naša očekivanja ili prognoziranja budućih događanja. Ove izjave možete identifikovati činjenicom da se ne odnose striktno na istorijske ili trenutne činjenice. U njima se koriste reči poput "predviđati", "proceniti", "očekivati", "projekat", "namera", "plan", "verovanje" i druge riječi i izrazi sličnog značenja u vezi sa opisom potencijalnih rezultata ili zarade.

 

Copyright © 2018 Rainbow Currency Foundation, Unicorn Network, Inc. i SafeZone, Inc. Sva prava zadržana.