Rekapitulace webináře TWNKLCHAIN
15. srpna 2018
Prezentuje: Cate Kozikowski a Lora Bilger


Tento webinář je vlastnictvím Rainbow Currency Foundation, Unicorn Network, Inc. a SafeZone, Inc. a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy /překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání.

 

Témata v tomto přehledu:

1. spuštění TWNKLCHAIN.

 

Od Cate:

Vážení členové Unicornu a drazí držitelé Rainbow Currency, dnes jsme dosáhli dalšího milníku. Dnes je spuštěn TWNKLCHAIN. Na webové stránce TWNKLCHAIN ​​se uvádí "nová dimenze blockchain technologie". Ve skutečnosti je TWNKLACHIN více než blockchain, je to nejlepší z blockchain technologie, kombinované se všemi výhodami naší SafeZone. Představte si: rychlé, bezpečné, transparentní a nízké transakční poplatky s maximálním soukromím. Představte si síť tak rychle, že můžete provádět okamžité platby po celém světě; online, stejně jako v místě prodeje. Představte si síť, která je v souladu se všemi federálními zákony, doslova neopouštějícím špatné lidi (kteří milují společnost Bitcoin a Co. kvůli anonymitě).

Představte si technologii, která je dokonale nastavena, nejen u platebních transakcí, ale u všech druhů inteligentních smluv včetně, mimo jiné, správy portfolií nemovitostí a realitních transakcí.

Od samého začátku bude pět mincí a žetonů, které mohou TWNKLCHAIN ​​volat do svého nového domova. Za prvé a nejdůležitější je Rainbow Currency (obchodní symbol TWNKL), naše globální každodenní peníze.

 

Jsem ráda, že dnes představím našeho hosta Loru Bilgerovou, viceprezidentku Nadace pro Rainbow Currency.

Sdílí s námi další informace od Nadace pro Rainbow Currency. Vítejte, Loro!

Od Lory:

Drazí držitelé Rainbow Currency, jsem Lora Bilgerová, ředitelka a viceprezidentka Nadace pro Rainbow Currency a jsem ráda, že jsem zde s vámi v tento velmi zvláštní den.

Od zahájení naší Rainbow Currency na blockchain Ethereum jsme si uvědomili, že veřejné blockchain nejsou správným prostředím, pro naši vysoce kvalitní virtuální měnu.

Nechápejte mě špatně, samotná technologie blochchain je spolehlivá a bezpečná.

Ale samozřejmě, veřejné blockchain jsou pomalé: jednoduchá transakce může trvat až několik týdnů.

Veřejné blockchain jsou drahé: poplatky za transakci mohou snadno dosáhnout 10%, 20% nebo dokonce více.

Veřejné blockchain jsou příliš průhledné: 100% průhlednost vede k situaci, kdy všichni mohou vidět vaše úplné zůstatky a každou transakci včetně přijmů a částky.

Je to jako zasílání bankovních výpisů do sociální sítě.

Veřejné blockchain nejsou vhodné: veřejné klíče, soukromé klíče, flexibilní poplatky, různé systémy peněženky, to je jen něco málo překážek pro každodenní používání.

TWNKLCHAIN ​​je dokonalým řešením pro naši Rainbow Currency, rychlé, levné, bezpečné transakce, maximální soukromí, ale žádná anonymita, žádný prostor pro podvod, správné množství transparentnosti - v krátkých slovech, perfektní prostředí pro vaše každodenní peníze.

Jménem celé správní rady nebo Nadace pro Rainbow Currency bych chtěla poděkovat zakladatelům Unicornu, všem ředitelům, podpůrnému personálu, programátorům a našim odborníkům za blockchain technologii, za jejich obrovskou práci, kterou dosahují pro všechny z nás.

Navíc chci poděkovat stovkám, ne-li tisícům, členům, kteří jsou a byli velmi podporující a trpěliví, když jsme čelili neúspěchu, a mnozí, kteří podporují ostatní, ať jsou kdekoli.

Děkuji vám za pozornost a přeji vám všem štěstí, velký úspěch a blaho.

Od Cate:

Děkuji moc, Loro!

Takže se podívejte na náš TWNKLCHAIN. Podle vývojářů je TWNKLCHAIN ​​soukromý blockchain systém, který je postaven na systému, který drží řetězy dat, spolu se zůstatky, potvrzením čísel a indexů.

To vede k tomu, že to urychluje přístup k informacím, pokud je to nutné.

V podstatě mohou na ni psát pouze naše vlastní interní systémy. V době tohoto psaní to může také číst naše interní systémy.

Také dokáže zpracovat tisíce žádostí o platbu za jednu sekundu s možností seskupit několik transakcí dohromady do bloku dat. Každý blok dat obsahuje vlastní Hash hodnotu, která se vypočítá pomocí dat z předchozího bloku.

Stručně řečeno, mluvíme o základech blokové technologie. Někteří z vás, kteří poslouchají, možná už chápou všechny tyto věci, a to je skvělé, ale jiné jsou možná nové. Takže bych chtěla vzít další okamžik a ujistit se, že my všichni zůstaneme na stejné stránce. Tato část je trochu technická, protože mluvíme o TWNKLCHAIN ​​a co to znamená pro nás jako držitel Rainbow Currency v SafeZone a v síti Unicorn.

To, o čem jsem právě mluvila, je, jak funguje blockchain. Jedná se o systém shromažďování dat, potvrzení čísel, zůstatků, indexů a následné seskupení těchto dat dohromady v tzv. Bloku a řetězci. To je důvod, proč se tomu říká blockchain.

Jakmile jsou data zapsána do blockchain, nikdy se znovu neaktualizují a nelze je manipulovat.

Jakýkoli pokus o aktualizaci blokového řetězce s dalšími transakcemi bude mít za následek jejich odmítnutí. Pokaždé, když je zkoumán blok pro kontrolu transakcí, dvakrát kontroluje hodnoty Hash k ověření pravosti.

Tento konkrétní blok byl vyvinut pro zpracování libovolného počtu typů aktiv.

V okamžiku transakcí se ekvivalent měny Fiat vypočítá a zaznamenává na základě registrované a ověřené země sídla držitele vysílajícího a přijímacího účtu.

Co to znamená pro každodenní používání pro mě jako držitel měny?

Pro spotřebitele je důležité, aby platební proces byl bezpečný, rychlý, levný a pohodlný. S TWNKLCHAINem máme vše, co bylo pokryto. PerNum je vaše ID peněženky; jinými slovy, číslo účtu. Peněženka je zajištěna naší nejmodernější dvoufaktorovou autentizací (vaše heslo a jednorázový PIN).

To znamená, že máte transparentnost a bezpečnost, stejně jako soukromí, které chcete s TWNKLCHAINem. Máte základy blokového řetězce a pak navíc máte bezpečnostní a soukromé funkce systému SafeZone. Takže máte to nejlepší z obou světů. A toto je soukromá blockchain, tak samozřejmě teď, jak jsme o tom mluvili, bude mít na začátku 5 různých mincí a žetonů. Takže samozřejmě existuje vždy možnost, že na TWNKLCHAIN ​​budou uvedeny další mince a žetony, stejně jako s budoucím vývojem nebo partnerstvím – vše funguje.

Takže máte všechny ty skvělé věci. Máte dvoufaktorovou autentizaci z SafeZone, která nezávisí na sekundárním zařízení. Vzhledem k tomu, že zde máte toto další dvoufaktorové ověřování,tak tam, kde se používá mobilní zařízení a je tam nějaký kód , je to falešný pocit bezpečí .

Právě jsem četla článek dnes ráno o tom, jak člověk žádá AT & T v USA, protože AT & T, telefonní společnost, dovolila hackerovi mít novou SIM kartu pro telefon této osoby. Takže tento hacker dostal 24 milionů dolarů kryptoměny, protože byli schopni duplicit SIM kartu a ukrást data tohoto jiného muže a kryptoměnu!

Takže díky naší dvoufaktorové autentizaci, jakou ji máme v SafeZone, pokud neposkytnete tyto informace někomu, nemůžou je mít. Za prvé, protože jste jedinou osobou, která má váš Master PIN a je šifrován v databázi. Nemůžeme to vidět a "my" myslíme MY jako administrativa nebo tým podpory nebo někdo, kdo vám pomáhá s jakoukoliv podpůrnou výzvou, kterou máte. Nemůžeme vám tyto informace poskytnout – protože je nemáme! Takže jen ty a systém máte tyto informace. Systém je šifrován. A to je vše!

Takže je to revoluční, protože máme bezpečnostní prvky, které jsme všichni mohli očekávat a líbí se nám v našem moderním světě, nicméně nejsou závislé na technologii, pokud potřebujete sekundární zařízení, jen abyste získali kód, nebo někdo, kdo si vezme vaše mobilní zařízení, nebo zapomenete, kam jste zařízení položili.

Samozřejmě, musíte vždy mít své bezpečnostní kódy v bezpečí. Vždy jste vždy zodpovědný za svou vlastní bezpečnost. Ale stále nemůžete trhat kus papíru (haha) - a to je opravdu skvělé!

Stejně jako budeme pokračovat v technologii, je také dobré si uvědomit, že někdy dobrý staromódní způsob, jak něco udělat, je opravdu jedním z nejlepších způsobů.

Takže to všechno spojujeme: technologii, staromódní zdravý rozum a inovativní myšlení a nalezení řešení problémů, kterým čelíme každý den. A to je to všechno.

Takže s TWNKLCHAIN ​​máte veškerou bezpečnost, kterou chcete, a soukromí, které chcete s číslem PerNum. Není to o tom, že jste anonymní, je to o soukromí, jedná se o udržování vašich osobních údajů pod kontrolou. Mnoho z těchto jiných společností , když se tam zaregistrujete, chtějí maximální množství dat, které sdílíte jako výchozí. Pokud chcete něco omezit, musíte jít a někdy to jsou vícenásobné kroky, vícenásobné nabídky a ani nevíte, kde ztrácíte polovinu času. Popletou věci, snaží se to udělat velmi zavádějící, nebo se cítíte, že vám něco chybí, pokud jim nedáte své údaje - to všechno je špatné!

Děláme věci zdravého rozumu; jednoduché, jasné, snadné. V Unicorn Network a ve všech systémech SafeZone se rozhodnete, jaké informace se sdílejí, jak a kdy se sdílí a komu má přístup. A je to všechno přes vaše PerNum. Právě jsme v nedávné době zahájili beta-testování PERNUM Messenger, což je jednoduchý systém zpráv v rámci www.pernum.com ,

abyste mohli komunikovat s vaší první generací a osobou, která vás pozvala.

Je to velmi jednoduché, ale řeší problém, který jsme měli, že jsme nemohli komunikovat s našimi generacemi. Je to velmi snadné použití, jednoduše používáte PerNums. A vy, jako osoba, která přijímá zprávy, rozhodujete, kdo vám může posílat zprávy a kdo nemůže. Můžete se rozhodnout, že se vám nezobrazí zpráva od osoby, která vás pozvala. Takže to je na vás. Nepovídám to, jen proto, že náš systém funguje, víte, že si každý pomáhá navzájem. Víte, " “We share success. Dbáme na to a sdílíme. To je celá věc - globální internetová rodina.

A tak je to jeden úžasný milník, který dnes dosahujeme. Jsem tak šťastná, nadšená a pyšná na nás všechny, a tak vděčná všem týmům a všemu, co dělají každý den a všichni v naší globální rodině. Upřímně řečeno, MY všichni jsme společně silou a my si vážíme každého z nás!

 

Jaké další měny jsou zahrnuty na TWNKLCHAIN?

- SOLR, pro Solario. Toto bude uvedeno na seznamu TWNKLCHAIN.

- TEC, TwnklEstate mince. To bude také uvedeno na TWNKLCHAIN.

- CBMD a CBMT (Cashback Marketing Units). CBMD: Jednotky založené na dolaru. CBMT: Jednotky založené na TWNKL. Obě budou na TWNKLACHIN.

A v příštích několika dnech budeme mít spoustu informací. Dáváme vám všechny tyto informace krok za krokem, aby každý mohl

1) rozumět;

2) v průběhu tohoto procesu ověřují určité věci;

3) znát změny a jak to vše ovlivňuje;

4) věřte, že pochopíte, co se děje, a jaké kroky jsou podnikány.

Zítra máme další webový seminář, kde budeme hovořit konkrétně o každé z těchto dalších mincí a žetonech, které budou uvedeny na TWNKLACHIN. A chci něco objasnit; rozumějte tyto další mince a žetony - ne všechny jsou měny. Máme pouze dvě měny: samozřejmě máme Rainbow Currency, naše každodenní peníze. A máme TEC, mincovnu TwnklEstate; naše každodenní peníze na nemovitosti - to je skutečně všechno o nemovitostech.

A důvodem, proč existují dvě samostatné, je to, že existují právní věci, právní požadavky, které musí být pro nemovitosti velmi specifické. Tímto způsobem ji udržujeme oddělenou a snadno se tak rozvíjí, snadno se udržuje, snadno vidí, jak to všechno funguje a co jej udržuje společně. A v pátek budeme mít o tom spoustu informací.

Dnešní webinář je obecný webinář, který všechny tyto věci představí všem a odpovídá na některé základní otázky. Na zítřejším webináři budeme hovořit o různých mincích a žetonech, které budou na TWNKLACHIN. A budeme hovořit více o peněžence PerNum, která právě prochází procesem re-designu. některé další informace budou zahrnuty (jako standard) v každé transakci, vše, co se v této peněžence děje.

Přijďte na webináře tento týden! Také máme čtvrtý webinář. O tom budeme mít více informací, když se přiblíží - možná v sobotu nebo pondělí. Musíme to vidět. Existuje mnoho informací, které chceme dát všem a my se chceme ujistit, že máte všechny informace, které potřebujete, co nejrychleji.

Pochopte, TWNKLCHAIN ​​je víc než jen blockchain. Je to blockchain s našimi funkcemi,vlastnostmi a standarty SafeZone a Unicorn Network.

Nyní, jakmile je tento krok proveden, můžeme se zaměřit na další kroky, které chceme udělat.

O tom, co se děje, promluvme v některých výzvách, kterým jsme prošli během posledních několika měsíců:

Po dokončení našeho přesunu na TWNKLCHAIN ​​(již se to stalo, pokud jde o kroky, které jsme podnikli s cílem zastavit veřejný blockchain v SafeZone), byla možná všechna možná Rainbow Currency v SafeZone, takže lze "migrovat" na TWNKLCHAIN. Možná jste viděli některé aktualizace, které byly včera zveřejněny v naší komunitě. Všechny funkce přenosu byly dočasně deaktivovány; takže nemůžete (v současné době) přesunout žádné TWNKL z peněženky PerNum na jinou osobu právě teď. Je to bezpečné v peněžence PerNum, nikam se nevrátí, dokud nebude vše zcela propojeno.

Takže si to buďte vědomi. To také znamená, že na místech jako TWNKLBDS, nemůžete pohybovat Twinkles do a z této peněženky. Věřím, že nabídka je stále k dispozici, protože to je vnitřní věc a ve skutečnosti se nepohybují Twinkles mimo TWNKLBDS. Takže to je naprosto v pořádku. Ale pokud jde o přenos z TWNKLBDS nebo do TWNKLBDS: teď musíte počkat na to. A pokud jde o nákup jednotek Cashback Marketing, jsou také dočasně zakázány - stejně jako obchodování na platformě CryptoCoinStreet; protože všechny tyto věci jsou všechno pohyblivé kusy, které jsou právě aktualizovány ve stejnou dobu, právě teď.

Samozřejmě, budeme udržovat všechny aktualizace, když vše přichází online a rozhodně se to stane velmi rychle. Cílem týmu je dosáhnout toho, aby to vše bylo velmi rychlé. V příštích několika dnech uvidíte všechny různé funkce, které se vracejí online.

Nyní, když je tento krok proveden, můžeme vynutit zbývající výměnu, abychom zrušili seznam starého tokenu, který byl přejmenován na MOVED. Faktem je, že bez ohledu na to, co se na této jiné burze nyní obchoduje, je to všechno, co dělají, obchodovat s nimi,kromě toho,nemá žádnou jinou hodnotu. Nemá tam hodnotu, protože pokud vše, co můžete udělat, je koupit a prodat, proč jste to kupovali a prodávali? Jaký to má mít význam? Takže buďte opatrní s těmito věcmi.

Faktem je, že byli řádně a úctivě informováni o způsobu podnikání a rozhodli se nepodniknout žádné kroky a předložit falešné prohlášení. Viděla jsem včera , jak to dělají - velmi nešťastné. Takže budeme všichni informováni o tom, co se děje s tím.

Pokud jde o další lidi, kteří byli obětí podvodu nebo krádeže, nebo měli jiné problémy s burzou, jak jsme o tom mluvili, budeme mít nějaká řešení a v následujících dnech o tom budeme mít více informací. Takže, prosím, trpělivost, protože to jsme také vysílali v naší komunitě, pokud jste byli oběťmi jedné z těchto zločinů nebo problémů, střádejte své důkazy, vaše ověření, váš důkaz; takže pak můžeme ověřit tato tvrzení. Takže to víte, a buďte šikovní, takže vše budete mít pohromadě, když to budete potřebovat. A všichni to budeme zveřejňovat.

Samozřejmě, jak jsme také mluvili, pokud jde o lidi, kteří nesprávně přenesli TWNKL na kontaktní adresu, opět budeme mít další informace pro vás, v příštích několika dnech. Určitě pro vás budeme mít nějaké aktualizace.

Nyní, sevším tímhle, máme také skvělé zprávy pro každého. Mnoho z toho má co do činění se vším, co děláme. Všechnyčásti se shlukují, lidi. Začali jsme v září, loňského roku, s jedním šestiúhelníkem v SafeZone! Teď máme spoustu šestiúhelníků a potřebujeme udělat více šestiúhelníků, protože máme více projektů.

Takže děláme skvělé věci a všechno krok za krokem aktualizujeme. a opravdu jsme teď v bodě, kde máme solidní základ. Právě leštíme věci a vkládáme poslední kusy, což je báječné. Takže za necelý rok jsme našli pevný základ pod námi, takže je to opravdu úžasné s tímto milníkem TWNKLCHAIN, kterého dnes dosahujeme. Je to úžasné! Jsem opravdu tak vzrušená.

Zvláště pro uvedení TEC v pátek. Vím, že spousta lidí se těší na nákup domů, pronájem domů, nákup nemovitostí, prodej nemovitostí - všechny druhy věcí. Je to tak vzrušující.

Mám dokonce ještě víc skvělých zpráv: s touto cestou jsme (jako v Nadaci Rainbow Currency, stejně jako u CryptoCoinStreet a všich zúčastněných partnerů) kontaktu s CoinMarketCap. Pamatujte si, že jsme o tom chvíli mluvili, o tom, že CryptoCoinStreet je uvedena jako burza na CoinMarketCap a jako druhý krok musí mít nejen Rainbow Currency, ale i všech 5 mincí a žetonů: Rainbow Currency, SOLR, TEC, CBMD, CBMT - všechny, které mají být uvedeny, včetně CryptoCoinStreet jako burza CoinMarketCap. Právě teď to pracuje.

Takže, zůstaňte ujištěni, když vám něco řekneme a řekneme: "Hej, to je něco, na čem pracujeme," a pak se dostává celé množství problémů - nemějte strach, stále pracujeme nad věcmi, o kterých jsme vám řekli, že na nich pracujeme! Takže všechno je v pořádku. Stejně jako v životě se věci dějí a ty musíšpočítat s údery. A samozřejmě to děláme i v obchodním životě.

Je to velmi otevřená společnost. Říkáme vám, co se děje. Ve spoustě dalších je všechno tajné, tajné, tajné a pak možná "něco" unikne, aby získali nějakou pozornost. Pak najednou, boom, "Tady,to máme!" Jsme jiní. Rádi bychom vám pomohli v procesu. Takže vám řekneme o věcech: "Hej, pracujeme na tom. Děláme to. "A hledáme svou zpětnou vazbu, protože INFLUENCE je jednou z našich základních hodnot v Unicorn network. Opravdu to chceme slyšet od vás. Opravdu chceme vytvořit to, co všichni chceme, kdykoliv děláme projekt. Vždy to pochopíte. Takže je to tak vzrušující!

Jak jsem již uvedla, chápeme, že jedinými virtuálními měnami, které jsou součástí rodiny SafeZone a Unicorn Network, jsou Rainbow Currency a mince TwnklEstate. Solr ze společnosti Solario a CBMD a CBMT z Cashback Marketing nejsou rozhodně měny. Jsou to užitečné tokeny. SOLR představuje 100 kWh sluneční energie, tak, to využívá sluneční energii. Marketingové jednotky se zabývají marketingem. To je marketingový rozpočet. Takže, samozřejmě, to nejsou měny; tak to si pamatujte.

CoinMarketCap většinu věcí, které uvedli, jsou vlastně tokeny, i když se nazývají cryptoměnou, nebo čímkoliv. A hovořili jsme o tom i dříve. Takže děláme vše pro to, abychom byli velmi specifičtíí v tom, co jsme, a co nejsme. Takže je to jasné pro každého - ať už jste autoritou, nebo ne, a to jakým- koli způsobem - chceme, abyste jasně pochopili, co se děje.

Takže to je opravdu úžasné. V příštích několika týdnech očekáváme, že věci s CoinMarketCap budou dokončeny, a proto vás budeme informovat. Velmi vzrušující věci se dějí již v potrubí.

A co ještě potřebujete vědět? K čemu je třeba se připravit, během této doby pro spuštění TWNKLCHAIN? Jak jsem se zmínil, dnešní webový seminář byl jen všeobecný přehled, a ujistili jste se, že odpovídáme na vaše otázky a opět, ujistěte se, že jste pochopili, co se děje.

Zítra, co se stane, je prvním krokem (co můžete dělat) během tohoto spuštění TWNKLCHAIN; a to je, po prvé, po startu, budete moci ověřit a potvrdit všechny vaše váhy. Tohle je velmi důležité. Všechno právě teď přechází z předešlých způsobů, jak se dělalo, s blockchain Ethereum a tak dále. Všechno bylo pozastaveno, takže žádné převody, žádné další změny v rovnováze nemohou nastat a vše je přesunuto na TWNKLCHAIN.

Takže je to první krok a bude probíhat společně na webináři nebo krátce poté. A každý se bude moci přihlásit a zkontrolovat své zůstatky. Samozřejmě, že budou zobrazeny pouze 4 mince a žetony, protože v pátek se o TEC, jak jsem již zmínila, bude hovořit. Takže, nezapomeňte, že v pátek proběhne webinar o TEC.

Teď vím, že každý je tak nadšený. Myslím, že jsme zaznamenali záznamy s TEC. Úspěšně jsme v průběhu tohoto procesu přemýšleli: "No, pokud máme v TEC 100 000 000, bude to opravdu skvělé." A pak jsme to prošli kolem a my jsme řekli: "Ok, pokud dostaneme 140 000 000, bude to opravdu cool ", a pak jsme prošli kolem! Takže po několika ověřeních a všem, co sesrovnalo, bude konečné číslo 166 000 000 TEC! Některé objednávky byly umístěny, pokud dosud nebyly ověřeny. Vím, že pokud se přihlásíte, číslo je trochu jiné, ale konečné číslo je (kolem) 166 000 000 TEC. To je tak cool.

To znamená, že v TEC je 16,6 miliardy TWNKL, což je opravdu fantastické a s tím se dělá spousta vzrušujících věcí.

Co jiného potřebujete vědět? Jak jsem zmínila: transakce. Zmínila jsem se o tom, že jsou právě teď zastavené a předtím, než můžeme umožnit nové transakce, musíme si být jisti, že každý potvrdil svou rovnováhu. Takže to je důvod, proč budeme mít tento další krok jako první a dát všem čas, aby se ujistil, že je vše v pořádku. Protože, jak jsme o tom hovořili na začátku, vše musí být v pořádku, pozměnit něco později, může být velmi složité a nemusí být možné, v závislosti na tom, co je přesně.

Takže je velmi důležité, že děláme vše, co je v našich silách, abychom se ujistili, že je to tak hladký proces, jak je to možné pro všechny; tak, teď máme ten čas. A pak se očekává, že transakce budou aktivovány v pátek poté, co byly zpracovány předobjednávky TEC. Nezapomeňte, že pro předprodej TEC je váš TWNKL vázán. To je prostě to, že jsou drženy odděleně - nemůžeš se jich dotknout, nemůžeme se jich dotknout. Nikdo se jich nedotkne, dokud nebudou provedeny příkazy. To se stane v pátek, pravděpodobně po nebo v průběhu webináře. Takže víte, že vaše předobjednávka je v systému a bude provedena v pátek.

Webinář zítra se bude týkat více těchto témat: o 5 mincích a žetonech a o novém designu peněženky PerNum, abyste pochopili další informace, které jsou zde uvedeny. Stručně jsme se dotýkali PERNUMPAY, ale v pátek budeme o PERNUMPAY mluvit víc, tak si to uvědomte.

Takže pochopíte, že je to trochu proces, ale vše se děje s perfektním načasováním a s velkou péčí celého týmu. Ujistěte se, že se vše dělá tak, jak mělo a musí být. Takže to je vynikající. A samozřejmě, páteční webinář je o TEC a jak jsem se zmínila, můžeme mít další webinář. Je tu spousta informací, které se vyskytují, takže vás budeme o tom informovat.

Nyní, pokud jde o jiné poslední aktualizace z mé strany. Chtěla bych zmínit, že někteří lidé před termínem mají určité problémy. Vím, že některé burzy se držely na svých finančních prostředcích nebo uskutečňovaly transakce dlouhou dobu a došlo k různým dalším událostem. Byly tam některé transakce, které byly zpracovávány z veřejné peněženky, jako je MyEtherWallet (MEW), do peněženky PerNum. Vím, že někteří z nich uvízli. Členové udělali správnou věc před časem, všechno bylo správné, a transakce trvala jen chvíli, kvůli provozu. Dobrou zprávou je, že byly odstraněny předtím, než se tento přepínač TWNKLACHAIN ​​stal; takže byste je měli vidět (v rovnováze). Pro ty lidi, kteří byli postiženi, zkontrolujte si své peněženky a váhy. Měli byste vidět, že to bylo dokončeno. Vím, že tým poté pracoval na tomto právu, hned jakmile to bylo spuštěno.

Vím, že spousta věcí byla zpracována - jako o 3 hodiny později! Všechno to přišlo! Doufejme, že kdybyste měli tu burzu,všechno je pro vás připraveno.

A určitě chci říct všem členům týmu obrovské "Děkuji!". Vím, že pracují ve dne i v noci, aby se ujistili, že všem našim členům je co nejvíce dopřáno a postaráno o ně. Vážíme si vás všech.

Co se týče aktualizací z mého strany, to je dnes vše. Děkuji všem za to, že jste se přihlásili. Vážíme si vás všech. Budeme vás informovat o našich nadcházejících webinářích a naší komunitě.

Děkuji všem! Děkuji, Loře, za projev. Vážíme si každého člena představenstva společnosti Rainbow Currency Foundation. Děkuji mnohokrát!

A budeme hrát trochu melodii. A co zábavná reklama? Tenhle je jeden, z mých oblíbených. (Video EEBOOX zobrazeno)

Díky vám všem! Mějte skvělý odpočinek ve vašem týdnu a uvidíme se příště. WAAAZZZUUUBBB! Všechno nejlepší pro každého. Ahoj.

 

S vaším úspěchem v mysli,

Cate Kozikowski, Lora Bilger a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

 

 

Podpora Live Chat je dostupná prostřednictvím následujícího odkazu.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

***

 

Pro všechny webové servery Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si recapitulaci a zaregistrujte se na webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o Rainbow Currency Webinář:

Přečtěte si recaps a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show!

V éteru je každý čtvrtek od 9 do 10 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé show: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

5 kroků denní plán na zvýšení svých osobních provizí a bonusů.

(A jako vždy, NE SPAM a BÝT ČESTNÝ VŽDY)

 

1) Přihlaste se do s WSS a získejte odkaz na kampaň. Právě teď, Solario a Invitation Marketing jsou skvělé pro použití.

 

2) Posílejte informativní příspěvky ve všech vašich sociálních médiích. Připomenutí, pokud máte zájem, se připojte k MIND prostřednictvím našeho odkazu. Nemusíte vždy dát odkaz na pozvánku, jednoduše požádejte o to, aby vám ho zainteresovaní lidé poslali.

 

3) Mluvte s lidmi, se kterými se setkáte o UN, RC, Solario.

 

4) Vložte reklamy do ZDARMA zdrojů ve vaší oblasti. Například v USA je Craigslist.

 

5) Uveďte své odkazy do bezplatných zdrojů, jako jsou poštovní zásilky a dopravní výměny. A každý den věnujte malý čas tomu, co chcete propagovat.

 

Pokud jste byli zodpovědní za 100 prodaných solárních tokenů každý měsíc a 5 nových aktivních členů affiliate pro svou hru TWNKL 5x5, vyplňovali byste vaše osobní úspěchy pravidelně měsíc po měsíci. Přemýšlejte o tom, jak rychle budete schopni dosáhnout všech svých osobních cílů úspěchu!

 

NAVZÁJEM SI POMÁHAT

Zveřejněte své skvělé nápady v naší komunitě!

VŠECHNY VÍTÁME!

 

BUĎTE S NÁMI NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

 

Můžete se také s námi spojit přes internet. Hodnotíme Vaši podporu, lajkujeme, sdílíme a komentujeme. Děkuji!

Počínaje 7. červencem 2018 přidáme Minds.com do našeho pravidelného zasílání na sociálních médií. Minds je sociální síť, která sdílí mnoho hodnot, které děláme v síti Unicorn. Pokud byste nás chtěli podpořit na Minds, připojte se prostřednictvím našeho odkazu, abychom mohli shromažďovat žetony, které se budou používat pro více shlédnutí na naše příspěvky, a pak rostou rychleji.

https://www.minds.com/register?referrer=UnicornNetwork

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Facebooku

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Twitteru

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Můžete být také s Rainbow Currency Foundation!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

Připojte se k odkazům na sociální média společnosti Solario!

Facebook stránku: https://www.facebook.com/SolarioOfficial

Skupina Facebook: https://www.facebook.com/groups/684744401696132

Twitter:

https://twitter.com/SolarioOfficial

Reddit:

https://www.reddit.com/r/Solario

Bitcointalk:

https://bitcointalk.org/index.php?topic=3453824

Telegram:

https://t.me/solarioofficia

 

***

Unicorn Network - odmítnutí odpovědnosti za třetí strany sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využívaly s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicornu Network

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové vysílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookových stránkách skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolili. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

***

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je nadšený a velmi horlivý a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency a tohoto dění, které je jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě svou při propagaci. Několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nezadávejte tím, že děláte divoké tvrzení nebo změny významu Pokud si nejste jisti, co něco znamená něco, objasněte si to.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte mailing, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim neposílali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naši Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostanete do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, jestli budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudete je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustále označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která je v obraze, nebo označení někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něho relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost se připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate, pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

  https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

Konec***

 

***

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný i v jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. A i když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informace, které poskytujeme, ne předpokládáme, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké, vy a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde jsou v rozporu s předpisy.

 

 

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize :

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2018 Rainbow Currency Foundation, Unicorn Network, Inc. a SafeZone, Inc. Všechna práva vyhrazena.