Rekapitulacija TWNKLESTATE vebinara
17. avgust 2018.
Izlagači: Cate Kozikowski, Dan Settgast, i Matt Burrow


Ovaj vebinar je vlasništvo United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc. i SafeZone, Inc. i ne može se snimati i zatim distribuirati javnosti. Svaka transkripcija/prevod ako su rađeni uživo uz pomoć "Power of WE" nisu zvanični. Molimo sačekajte zvaničnu rekapitulaciju na engleskom i prevode za sve detalje predstavljene tokom bilo kog vebinara.

Odricanje od odgovornosti: Uvek ste lično odgovorni za svoje radnje; ništa sadržano u ovom ili bilo kom vebinaru ne treba smatrati kao savet iz bilo kog razloga. Ophodite se sa dužnom pažnjom i razgovarajte sa vlastitim stručnjacima pre donošenja bilo kakvih odluka, poput onih koji se odnose na zdravlje, finansije, poreze i biznis, da imenujemo nekoliko.

 

Tema ove rekapitulacije:

1. Lansiranje TWNKLESTATE

 

Cate:

Dobro došli, svi! Hvala vam svima što ste nam se pridružili danas. Imamo puno uzbudljivih informacija za podelu. Želela bih da predstavim naše govornike za danas. Sa nama su g. Dan Settgast, izvršni direktor SafeZone; i gospodin Matt Burrow, koji je stručnjak za nekretnine, koji će govoriti o TWNKLESTATE. A ja, ja sam Cate Kozikowski, izvršni direktor Unicorn Network-a.

Dakle, bez daljeg odlaganja, želela bih da predstavim Dana Settgasta. Dan, dobro došao!

 

Dan:

Zdravo svima! WAAAZZZUUUUUUUUUB! Dakle, ovo je još jedan uzbudljiv dan u zemlji Unicorn!

 

 

TWNKLESTATE

 

 

Danas je zvanično lansiranje TWNKLESTATE, a TWNKLESTATE je u vezi sa nekretninama, plus blokčejnom. I naravno, u našem slučaju, to nije samo blokčejn. Mi govorimo o TWNKLCHAIN-u, plus kripto valutama; i naravno, NE govorimo o Bitkoinu, Etheru ili nečemu poput toga! Govorimo o NAŠOJ kripto valuti. Govorimo o našem TWNKL; i, prilično sam siguran da su mnogi od vas koji sada slušate ponosni vlasnici TEC, TWINKLESTATE Coin; i prilično sam siguran da mnogi od vas imate ne samo JEDAN TEC, već 2 ili 3 ili nešto više. I danas ćete naučiti osnove onoga šta ćete moći da uradite sa svojim TEC.

Dakle idemo, uživajte!

Hajde da razgovaramo o TWNKLESTATE, samo za trenutak.

 

 

About TWNKLESTATE

 

 

TWNKLESTATE je zajednički poduhvat (joint venture) međunarodnih stručnjaka za nekretnine, stručnjaka za blokčejn i stručnjaka za marketing.

Kombinujući decenije ekspertize nekretnina za maloprodaju, kancelarije, odmor i stambenu imovinu, uz prednosti savremene blokčejn tehnologije, razvili smo efikasni poslovni model za međunarodnu industriju nekretnina.

Pa, hajde da pogledamo u real-estate industriju (promet nekretnina).

 

 

About Real Estate

 

 

Prosečni godišnji prihodi u dugoročnom investiranju u nekretnine se razlikuju po oblastima koncentracije u sektoru.

Prosečni 20-godišnji prinos u komercijalnim nekretninama neznatno nadmašuje indeks S&P 500 (berzanski indeks), kreće se oko 9,5% (godišnje).

Investicije u stambene i raznovrsne nekretnine su malo bolje, prosek je 10,6%.

Dakle, možemo videti da prosečan obrt nekretnina, izvršen od prosečnog vlasnika nekretnine ili investitora u nekretnine, prikazuje nam nešto malo bolje rezultate od tipične berze.

Ali, ovde je mesto gde se naši stručnjaci za nekretnine priključuju diskusiji. Veoma sam srećan i ponosan i siguran sam da ćete i vi osećati isto nakon što nam se Matt predstavi i podeli sa vama nešto malo informacija o njegovim iskustvima u ovoj oblasti; i možda će, ako smo srećni, nam reći malo o njegovim brojevima ostvarenim u prošlosti i njegovim planovima za TwnklEstate.

Matt, dobro nam došao! Molim te preuzmi mikrofon, i podeli sa nama nešto malo o tvojoj real-estate magiji.

 

Matt:

Da, zaista. Puno vam hvala, Dan i Cate; i hvala svima koji ste danas ovde.

Ja sam investitor i vlasnik TWNKL novčića, i samo da znate, stavio sam veliki procenat mojih TWNKL novčića u TEC; a razlog za to jeimam 15 godina iskustva u nekretninama, i ta 15-godišnja pozadina je kao investitor, u načelune agent; ne agent koji zastupa druge, već čovek koji zapravo potpisuje ugovore i obezbeđuje novac za kupovinu ugovorenog.

U proteklih 15 godina, kupio sam nekretnine u vrednosti oko 100.000.000 dolara. Pedeset miliona od toga su bile kuće—kupovina, popravka, i odmah preprodaja. Mnogo toga je bilo iznajmljivanje, kao ikupovina i držanje. A ostalih 50 miliona je bilo u komercijalnim nekretninamaapartmanski kompleksi, kompleksi kondominijuma, kancelarijski kompleksi, i tome slično.

Dakle, moje iskustvo na stambenoj strani: prosek je da neko samo kupi kuću i stavlja je na tržište za iznajmljivanje; tako da je to oko 10%, u zavisnosti od tržišta, i cene, naravno, imovina se kupuje radi i u odnosu na to kakve su zakupnine u tom području.

Međutim, ja vrlo čvrsto verujem u to da se novac zarađuje kada kupujete. Dakle, ne kupujem kuću od 200.000 dolara za 200.000 dolara i nadam da će na tržištu doći do povećanja potražnje i vrednosti. Ja kupim kuću od 200.000 dolara za 150.000 dolara, ili za 125.000 dolara. I kada je iznajmim, rezultat je da su mi prinosi mnogo veći; i to je jednostavno zato što zaradjujete svoj novac kada kupujete. Ako kupujete po nižim cenama, vaši prihodi su veći jer dobijate istu rentu, isti priliv gotovine kao i neko drugi koji je kupio nekretninu po maloprodajnoj ceni, njenoj tržišnoj ceni.

Dakle, moj dobitak je u proseku u opsegu 20%-25%. Na nekim mojim nekretninama dobijam prihod do 50% ili više.

Kada radim: kupovima, popravka i preprodaja—kad kupim nekretninu, možda ću je držati godinu dana, onda je prodam; moja dobit zapravo premašuje te (procente) znatnim iznosom.

Na komercijalnoj stranistanovi i kondominijumi, to su fantastične prilike jer, na većim investicijama, vi, naravno, možete dobiti veće prihode i dobit.

Jednom sam kupio apartmanski kompleks od 17 miliona dolara (i o tome ćemo malo kasnije govoriti); adaptiran je za drugu namenu, promenuo sam ih u kondominijume, i postao je tako kondominijumski kompleks od 35miliona dolara. A trebalo mi je godinu dana da to napravim.

Dakle, postoji mnogo različitih načina da kreativno dodate vrednost. Ponekad stvarate vrednost kada kupujete uz popust. U drugim slučajevima kreirate vrednost promenom namene nekretnine; i to je moje iskustvo sticano zadnjih 15 godina.

Veoma sam uzbuđen što sam se pridružio Danu i TEC, TWNKLESTATE prilici; jer to je više nego samo promet nekretnina, kako je Dan to već izložio u glavnim crtama. Nekretnine imaju potencijal; pogotovo ako znate šta radite, i ako kupite pravilno, unapred. To je ključ. Nemojte čekati na tržište, već kupujte svoje nekretnine pravilno; zato što zarađujete svoj novac kada kupujete.

Uzbuđen sam zbog TEC, jer to zapravo množi mogućnost za profit sa nekretninama; i, Dan, želim da se vratim tebi. Ti si TEC momak. Ispričaj nam kako TEC radi!

 

Dan:

Hvala ti! Dobrodošao u porodicu, da to kažem kao i Letty u njenoj pesmi.

 

Matt: Hvala ti!

 

Dan: Nema na čemu. I ono što je toliko uzbudljivo u vezi sa tvojim stručnim mišljenjem je, da i bez blokčejna, TWNKLCHAIN-a, i bez TWNKL-a i TEC-a ili bilo čega drugog, to bi već bilo od velike koristi za ostatak porodice imati tebe u odboru i samo raditi na staromodan način poslove sa nekretninama ili investicije, ili bilo šta drugo. Ali sada stavljamo malo posebnog začina na sve to; i, naravno, to je blokčejn. Dakle, da vidimo kako blokčejn može da utiče na poslove sa nekretninama.

 

 

About Blockchains

 

 

Blokčejn je decentralizovana, distribuirana i javna digitalna knjiga zapisa (registar).

Primenom blokčejna potvrđuje se da je svaka jedinica vrednosti preneta samo jednom; rešavajući dugogodišnji problema dvostrukog trošenja. Zato i imate, za stvari od velike vrednosti kao što su nekretnine—imate ove javne knjige, tako da niko ne može prodati nekretnine dvaput. Međutim, javne knjige i notari, i titularne agencije i uključene banke čine sistem komplikovanim.

Obavljanje poslova sa nekretninama uobičajeno nije nešto gde možete sesti uveče posle posla, pogledati veb-stranicu za nekretnine i reći: "Imam neki TEC, pa hajde da kupim nešto!" To nije redovna uloga; ali blokčejn nam daje opciju i mogućnosti da učestvujete u uspešnim rezultatima poslovanja sa nekretninama, mnogo, mnogo lakše i udobnije.

Dakle, razmena vrednosti zasnovana na blokčejnu može se završiti brže, sigurnije i jeftinije nego kod tradicionalnih sistema.

Blokčejn (i to je, naravno, veoma, veoma važno i za TEC), može dodeliti pravo na titulu, jer daje obavezujući zapis o povezanosti ponude i prihvata.

 

 

Treći igrač u našem TWNKLESTATE poduhvatu je kripto valuta. I znate da pričamo o našem TWNKL, a u ovom posebnom slučaju govorimo o našem TWINKLESTATE Coin-u koji je kreiran posebno za učešće u uzbudljivom poduhvatu sa nekretninama na TWNKLESTATE.

 

 

About Cryptocurrency

 

 

Kripto valuta je digitalna imovina dizajnirana da radi kao sredstvo razmenei to je upravo ono što će TEC činiti u našem poslovnom modelu.

Naravno to znate, međutim ovo je prezentacija i za nove članove; pa, ovde objašnjavamo da kripto valuta koristi jaku kriptografiju—otud i naziv kripto valuta—da se obezbede finansijske transakcije, kontroliše stvaranje dodatnih jedinica; i, naravno, verifikuje prenos imovine.

Dakle, kontrola svake kripto valute radi kroz distribuiranu knjigu upisa (ledger), što je ustvari blokčejn; ili, u našem posebnom slučaju, naš TWNKLCHAIN!

 

Sada, hajde da pričamo o TWNKLESTATE poslovnom modelu. Šta mi zapravo radimo?

 

 

TWNKLESTATE business model

 

 

U prvom koraku ponudili smo vam TEC, TWNKLESTATE Coin; vrlo posebna kripto valutauzgred rečeno, prava kripto valuta. I to je vrlo posebna kripto valuta, jer je prihvaćena samo na TWNKLESTATE.

Dakle, sada smo vam prodali TEC za TWNKL, jer smo ponosni što prihvatamo TWNKL. Vi znate za naš ceo projekat za SafeZone, naš cilj je stvaranje TWNKL ekonomije ; tako da, naravno, moramo biti prvi! Zbog toga smo rekli: "Nemojte nam dati evro, nemojte nam dati U.S. dolare, i nemojte nam dati rublje ili bilo koju drugu valutumi prihvatamo samo TWNKL.

Dakle, u proteklih 10 ili 11 dana, dok je pred-naručivanje bilo otvoreno, prikupili smo 16,6 milijardi TWNKL (16.600.000.000); i za uzvrat ste primili TEC. I naravno, 100% tih Twinkle će se koristiti kao budžet za nekretnine. Dakle, sada znate zašto niko nije dobio proviziju; zašto niko nije dobio porodični bonus na ovom događaju za pred-naručivanje TEC. I naravno, NIKO—niko iz tima, niti iz kompanije—niko nije dobio nikakvu korist od ovih 16,6 milijardi Twinkle. 100% njih će se koristiti kao budžet za nekretnine.

Vi znate da sada, konačno, sa našom Rainbow Currency valutom na sopstvenom TWNKLCHAIN-u, imamo ustanovljenu minimalnu vrednost od 0,01 US dolara po Twinkle. Dakle, mogu vam reći 16,6 milijardi puta 1 cent? To je puno novca! Tačnije, to je 166 miliona USD. To je sadašnja vrednost našeg budžeta koju sada imamo u TWNKLESTATE, a mi ga imamo u rukama Matta i njegovih kolega. Imamo ga u rukama istinskih real-estate stručnjaka!

I pogodite šta? Sada, naši stručnjaci za nekretnine su u potrazi za najboljim ponudama nekretnina na raspolaganju.

 

All different types of real estate

 

 

To može biti stambena imovina. Ovo bi mogla biti kuća. Ovo bi mogao biti stan. Ovo bi mogao biti kompletan apartmanski kompleks. Ovo bi mogao da bude kancelarijski prostor. Ovo bi mogla biti samo jedna kancelarija ili zbir kancelarija; ili bi mogla biti cela poslovna zgrada.

To bi moglo biti bilo koji prostor za maloprodaju, mogla bi biti samo jedna jedinica; ili ovo može biti čitav tržni centar ili šoping mol.

I sigurno, najlepši način za korišćenje nekretnina je za odmor. I opet, ovo može biti apartman za odmor. Ovo može biti kuća za odmor; ili bi mogao biti ceo hotel ili letovalište. I momci, pričamo internacionalno. Govorimo o svudanaravno, svuda gde je naš poslovni model u okviru zakona. Mi ćemo saznati, korak po korak, koje su to zemlje.

Sigurno, svi znate o našem projektu Solario, o revoluciji solarne energije. Isto je i ovde. Za tehnologiju Solario, saznaćemo u kojim zemljama nam je dozvoljeno da se uspostave ove mikroenergetske mreže. Isto je i ovde. Saznaćemo sa domaćim stručnjacima iz oblasti nekretnina, kako možemo sprovesti TWNKLESTATE poslovni model u što većem broju zemalja.

Za neke zemljama to može potrajati neko vreme, ali budite sigurni, to je proces; i kombinovanjem nekretnina sa tehnologijom blokčejna, da bi se izbegle ove složene javne knjige, to je nešto što će se definitivno desiti širom sveta u narednih 3, 5, 7, 10 godina. Upravo to, znate, volimo da budemo prvi! Volimo da uspostavljamo trendove, i to je ono što radimo ovde.

 

 

Sada moram da vam kažem šta je životni krug nekretnina u okviru našeg TWNKLESTATE poslovnog modela.

 

 

 

 

Sada kada imamo naš budžet, mi smo u stanju da se povežemo sa vlasnicima i izdavaocima nekretnina; i kažemo im: "Hej, gledajte. Ovo smo mi; ovo je naš poslovni model. Da li biste želeli da napravite sa nama smart contract (pametni ugovor) baziran na blokčejnu, gde ćemo mi kupiti vašu nekretninu u bliskoj budućnosti (može biti za 6, 12, 18 ili 24 meseca).

I šta je sledeće?

Nakon što zaklju

imo pametni ugovor o nekretninama, TWNKLESTATE stavlja imovinu na blokčejn. To znači bukvalno, kad imamo 1 kuću, stvorićemo 1 token za ovu kućui ovaj token je vezan za tu kuću. To čini taj blokčejn, u našem sistemu, službenom knjigom za ovu imovinu.

Dakle, sada vam možemo predstaviti ovu imovinu. Naravno, reći ćemo vam vrednost, mi ćemo vam reći trenutnu cenu. Reći ćemo vam buduće cene, zasnovane na tome kako naša glavna valuta—koliko dobro TWNKL stoji. Naravno, što je veća vrednost TWNKL-a, to je veći naš budžet, to je veća kupovina snaga vaših TEC.

Sećate se? Na nivou od 0,01 američkih dolara imamo budžet od 166 miliona dolara. Pa, samo na 0,02 američkih dolara, već imamo 166 miliona dolara puta 2, što je budžet od 332 miliona dolara za nekretnine (166 miliona x 2 = 332 miliona). Naravno, zato što ste vi, vlasnici TEC, dali nama te Twinkle, mi ćemo imati vrlo posebne ponude za VAS! Dakle, kratko rečeno, što je veća vrednost TWNKL-a, niže su cene u TWNKLESTATE-u plaćene u TEC.

Ovo je vrlo posebna stvar, i to je (još jedan razlog) zašto smo stvorili sopstveni novčić (koin) za nekretnine. Želimo da oni koji su kupili TEC na početku, želimo da oni imaju najviše koristi.

Dakle, možete otvoriti escrow (deposit), i možete reći: "Pa, zainteresovan sam za ovu kuću i želim da kupim celu kuću, ili ... želim biti samo delimičan ili frakcioni (u decimalnim delovima) vlasnik ove kuće". Mi ćemo videti kako to ide, to će biti drugačije za svaku nekretninu, videćemo neke bi se mogle prodati vrlo brzo, a za neke će možda trebati nekoliko nedelja ili meseci, dok ne budemo imali dovoljno TEC vlasnika koji su stavili depozit (u escrow) da učestvuju u toj konkretnoj nekretnini. I kada dođemo do te tačke i kada TWNKL dostigne pravu vrednost za taj nivo cene, TWNKLESTATE kupuje kuću. Zahvaljujući stručnjacima kao što je Matt, mi ćemo ih kupiti po najboljim mogućim cenama.

Dakle, sada u javnoj knjizi TWNKLESTATE je vlasnik kuće jer kupujemo kuću sa našim budžetom. Ali TEC vlasnici koji su otvorili escrow i sada učestvuju u ovoj imovini, ti TEC vlasnici imaju digitalna prava vlasnika. To znači da sav profit koji dolazi od ove imovine, na primer renta koja se naplaćuje, ova dobit se deli godišnje, naravno sa digitalnim (frakcionim) vlasnicima.

Sada, možda će doći dan kada TWNKLESTATE proda kuću, i ja ću dati mikrofon Mattu za nekoliko sekundi i on može objasniti šta bi to moglo značiti...možda sa nekim brojevima... Pa, šta to znači kada kupimo kuću, i kasnije prodamo kuću, kakva bi mogla biti razlika ovde? I naravno, digitalni vlasnici dobijaju svoj udeo od prodaje kuće, jer ste digitalni vlasnici, posedujete digitalna vlasnička prava za ovu imovinu.

Dakle, Matt, da li hteo da dodaš neke brojeve ovde, možda da daš primer kako bi to moglo izgledati?

 

Matt: Da. Postoji nekoliko stvari: Jedno je da ćemo imati predstojeći vebinar gde ćemo zapravo proći kroz neke uzorke transakcija. Zato što sam dodirni-oseti–prođi kroz to-korak-po-korak osoba. Kada sam počeo da kupujem kuće, u početku sam počeo sa jednom kućom za mesec dana, onda je sledeći mesec bilo tri kuće, a sledećeg meseca bilo je osam kuća. I ja smo analizirao verovatno više od 20.000 kuća, da bih kupio volumen koji sam do sada kupio. I morao sam da napravim sopstveni softver da bi ih mogao brzo analizirati. Ali, vizuelno, kada ste u mogućnosti da vidite transakciju, i vidite brojeve koji su jasno postavljeni, tada postaje stvarno. Dakle, ovo je uvod u visoki nivo koji radimo, a na predstojećem vebinaru ćemo imati 2 različite transakcije za primer; jedna bi bila kao imovina za odmor, a druga bi mogla biti poslovna zgrada. Proći ćemo kroz brojeve, tako da bi svako sa srednjoškolskim nivoom obrazovanja mogao to razumeti. Volim da kažem da čak i moj 14-godišnji sin to razume.

Jedna stvar, pre nego što uđem u primer. Pošto su spomenute sve različite vrste nekretnina, svako bi mogao primetiti da su to sve imovine koja donose prihod. Postoji takođe i prazno zemljište koje samo stoji tamo i ne zarađuje nikakav novac, ili možete i tamo zarađivati, ako kupite komad imovine i neko se bavi poljoprivredom na njoj, tako da iznajmljuju zemlju od vas. Postoje odlični kreativni načini za stvaranje prihoda. Ali, idealan način za kupovinu nekretnina je taj što ostvarujete veći profit na tri različita načina:

Jedan je kada kupujete uz popust na trenutnu tržišnu vrednost. Tako da je kuća u vrednosti 200.000 dolara i vi je kupite za 150.000. To je prodaja u nevolji, ili neko ima razloga da je proda po toj ceni. To nije liksuzni penthaus na Beverli Hilsu, ali to je dragulj, znate, igla u plastu sena; to ne izlazi u širu javnost, u suprotnom bi to svako mogao kupiti.

Ja kupujem moje nekretnine na primer sa 68% fer tržišne vrednosti. To je moj prosek.

Dakle, kada kupite, možete odmah prodati i okrenuti i zaraditi. Tako zarađujete novac kada kupujete.

Ali vi možete puno više od toga. Jer, kada posedujete imovinu, a kao što ste videli u svim primerima koje je Dan dao, postoje zakupnine koje se plaćaju vlasniku prodavnice u trgovačkom centru, na primer, neko ko iznajmljuje poslovni prostor u poslovnoj zgradi, ili pojedinačno iznajmljuje kuću ili kondominijum, a svakako i za odmor. Vrlo slično kao time-share, ako ste upoznati s tim, poput hotela gde se prihodi proizvode, dnevno, mesečno, itd.

Tako da vrste nekretnina na koje ćemo dalje ići, jesu one koje proizvode prihod; prvo kupujući ih uz popust na tržištu, unapred, tako da nećemo čekati na apresijaciju tržišta; tako da tu imamo jednu vrednost. Usputni prihodi (renta), koji će se deliti s vlasnicima TEC na godišnjem nivouto je zarada tu. I onda, kad prodajete imovinu, sav porast vrednosti, baš na samoj nekretnini, to je treći put da ostvarujete dobit u pravom real-estate dilu.

Neki ljudi kupuju nekretninu po maloprodajnoj ceni i tipuju da će tržište ići u njihovu korist. I vau, to je kao staviti svoj novac na kockanje u Vegasu. Ja ne radim to tako, i pametni  investitori u nekretnine nikad ne rade na taj način. Od 100 nekretnina, kažem NE za 99 njih, a da samo za 1.

Dakle, sve što sam upravo opisao, radim već 15 godina, ali sada vi dodajte TEC komponentu, gde se sama valuta povećava u vrednosti, na primer od 1 centa na 2 centa. Postoji direktna korelacija između vrednosti TEC za TWNKL, 100 TWNKL za 1 TEC ovde, na samom početku. I pošto stvarna vrednost TEC raste, sama po sebi, taj porast vrednosti se dešava paralelno, istovremeno, rame uz rame, na svim vrednostima koje ja i drugi vrlo iskusni investitori takođe stvaramo na real-estate imovini samoj po sebi. Dakle, imate povećanje vrednosti na nepokretnoj imovini (nekretnina), kao i digitalnoj imovini (TEC).

 

Dan: Hvala Matt, mislim da je ovo pravo vreme da damo primer ovde u brojevima jer su oni na slajdovima koji slede.

 

 

rising value of TWNKL means it will cost less TEC to buy

 

 

Dakle, recimo da ova prelepa kuća 2018. godine ima vrednost od 1 milion dolara (1.000.000 USD), tako da to znači, sada naravno, 1 TEC predstavlja 100 TWNKL po 0.01 USD = USD 1.00 (po TEC), pa bi nam trebalo 1.000.000 TEC za kupovinu ove kuće. Da budem iskren, ako biste imali 1.000.000 USD, odmah bi mogli kupiti kuću, ne bi vam trebao model TwnklEstate. Sada, da vidimo šta se dešava ako se kombinuju: nekretnine, blokčejn i snaga kripto valute.

Objavili smo naše ciljeve da bi TWNKL u narednih 12 meseci trebao dostići najmanje 0,10 USD (10 centi) od 0,01 USD, a to je deset puta (porast) od 0,01 USD na 0,10 USD, a zatim se još 10 puta (povećati) u narednih 12 meseci, tako da bi u 2020. godini mogao doseći 1 američki dolar.

Šta to znači za vlasnike TEC? Kao što je već rečeno, rastuća vrednost TWNKL automatski znači da kupovna moć TEC raste. To znači u 2019. godini, računajući da vrednost imovine rasle 10%, što bi dodalo 100.000 dolara na cenu, tako da govorimo o 1,1 miliona dolara, ali to nije 1,1 miliona TEC, to je samo 110.000 TEC da vam treba za kupovinu ove kuću.

Dakle, gledajući u 2020. godini, i dodavanjem još 100.000 dolara na vrednost, tako da ovde sad govorimo o 1,2 miliona dolara vrednosti, ali bi vi trebali platiti samo 12.000 TEC da zaista kupite celu kuću vrednu 1,2 miliona. Pa sada, vi znate da ste platili za vaših 12.000 TEC 1,2 miliona TWNKL na nivou vrednosti od 12.000 dolara! Tako da ste bukvalno dobili ovu kuću za 12.000 dolara, jedino što to nije danas, to je negde u budućnosti.

I niko ne kaže da će nam trebati 2 godine dok ne stignemo na 1 dolar; jer momci, znate u čijim je to rukama, a to su TWNKL vlasnici. Dakle, samo ako su vlasnici TWNKL-a spremni da prodaju TWNKL po 0,01 USD, vrednost TWNKL-a iznosi 0,01 USD. Čim ni jedan vlasnik TWNKL-a ne bude hteo prodati po 0,01 dolar, ali po 0,02 dolara, vrednost TWNKL-a je 0,02 dolara, što znači da se automatski kupovna moć TEC udvostručila.

Sad ovde dolazi prava stvar:

Vi kao TEC vlasnik, kada vam predstavimo ovu kuću koju smo preuzeli pod pametnim ugovorom i sviđa vam se, i da to pojednostavimo sada, vi kažete: "Pa, ja želim ovu kuću", dakle vi stavite svih 12.000 TEC u escrow (depozit) SADA, u 2018, ili kad god vam predstavimo nekretninu. TwnklEstate nije jednokratna ponuda, ovo je dugoročno poslovanje, tako da ćemo imati više, i više, i više, i više nekretnina koje će vremenom biti dostupne.

 

Matt: Dan, samo želim da dodam nešto stvarno brzo. Mislim da je nešto što je fantastično (a ovo je jedna od stvari koja me je privukla u TwnklEstate) je, da jedna osoba može staviti količinu TEC koja je potrebna za posedovanje celokupne imovine, ali takođe možete da posedujete i deo toga stavljanjem manje kolicine TEC, a zatim dobijate tome odgovarajući deo; tako da je to uzbudljiv deo ovoga.

 

Dan: Da, hvala ti Matt.

 

 

example of buying a house

 

 

Evo idemo sa primerom, rekli smo da smo stavili kuću na blokčejn, a to znači (malo sam to skratio ), ali grupa brojeva i slova sa leve strane predstavlja šifrovani pametni ugovor; bukvalno, jer je to 1 kuća, kreiramo 1 token za tu kuću na blokčejnu, tako da niko ne može manipulisati time.

Sad ovde dolaze izvrsne vesti, koje smo već pomenuli. Ovaj token će imati 5 decimala, a to znači da imamo na raspolaganju za svaku imovinu ukupno 100.000 delova (razlomaka, frakcija) vlasničkog prava (Fractional Owner Rights/FOR)! To znači da ako želite da učestvujete u tom poslu, ne morate da unesete pun iznos u escrow. Možete reći: "Pa, ja želim staviti samo 100 TEC". I onda 1000 drugih članova kaže isto, a BUMmi imamo budžet pokriven za ovu nekretninu. Sada moramo samo malo da čekamo dok vrednost TWNKL-a malo poraste, i BUMvi ste delimični vlasnik nekretnine poput ove ili bilo koje druge vrste poseda.

Dakle, sada možda ćete reći: "Ja želim da živim u ovoj kući, u ovoj posebnoj kući”.

Da biste mogli da se uselite potrebno vam je najmanje 50.001 delova vlasničkog prava (FOR), jer tada vi imate većinu, vi bukvalno možete odlučiti šta se događa. Dakle, vi biste se uselili i, naravno, imamo druge delimične (frakcione) vlasnike, tako da biste morali platiti stanarinu za ostatak kuće koja nije vaš. Dakle, pitajmo Matt-a šta bi bila razumna mesečna kirija za kuću poput ove.

 

Matt: Za kuću vrednu 1 milion dolara, ovde, gde živim u Feniksu, Arizona, SAD, za nešto ovako, platićete oko 4.000/4.500 USD mesečno.

 

Dan: Ok, recimo 4.000 USD, tako da to znači da obzirom da posedujete 50% od toga, vi ne morate platiti punu cenu stanarine, već samo 50% od zakupnine, tako da u ovom slučaju to iznosi 2.000 USD. Sada, naravno, za kuću sa nižim vrednostima, najam bi bio niži, tako da biste uštedeli na stanarini ako ne posedujete kuću u celosti.

Ovo je samo primer. Znam da je puno informacija i to su sve uzbudljive stvari. Imaćemo i druge vebinare i korak po korak naučiti i razumeti kako sve to funkcioniše.

Niko nije pod pritiskom da učini bilo šta, danas, večeras, sutra, prekosutra. Odvojte sebi vreme, saznajte o mogućnostima koje vam pruža TwnklEstate, a zatim odlučite. Niko vas ne gura; danas je samo prvi korak putovanja.

 

Matt: Da, kratak pregled danas i istaknute tačke, Dan.

U mojoj oblasti, u oblasti Feniksa, to je ekskluzivna oblast. Donje cene su milion dolara i stižu do iznosa 25 miliona dolara za kuću, u mestu zvanom Paradise Valley. Ako biste mogli da živite u kući za 2.000 dolara mesečno, oh moj Bože, vi živite pored ljudi koji su kupili kuću od 25 miliona dolara. Ali vi ste u kući nedaleko od njih; i tako opet to je moć zajedničkog nastupanja i delimičnog vlasništva, digitalnih vlasničkih prava; pa će predstojeći vebinari koje ćemo imati biti usmereni ka svakom tipu vlasnika TEC:

Jedan bi bio hej, želite da živite u kući - fantastično!

Želite da nastavite i učestvujete u investicijama koje imaju povrat novčanih tokova - fantastično!

Želite da budete sigurni da imate povrat novca i priliku da koristite nekretninu za odmor i da budete u mogućnosti da idete u Evropu nedelju dana godišnje, itd. – super!

Dakle, imaćemo te vebinare koji će biti razdeljeni, a članovi mogu prisustvovati onome što žele. Prvo će se obrazovati, ponude će biti prikazane sa svim brojevima i onda će oni izabrati. Verujte mi, brojevi će govoriti sami za sebe i to je jedna od mojih prednosti, kao što sam rekao, analizirao sam 20.000 kuća...

 

Dan: To je mali grad!

 

Matt: Da (haha), jeste! Više od 14 godina, ponekad je bilo 200-300 nekretnina mesečno, i zato sam morao da razvijem svoj softver. Kada je pred vama prava prilika, vi vidite brojeve i svako može da vidi: "To je dobar dil! To je nešto u šta želim biti uključen.”

Ako vam dođe da kažete, "Pa, nisam siguran", to onda nije dill i mi to nećemo predstaviti našim TEC vlasnicima. Samo ono, gde bukvalno, kako volim da kažem, i da se spotaknete opet možete zaraditi na investicionoj strani.

Uzbudljivi deo ovde je da ako vi imate dovoljno novca da živite samo u kući od 150.000 dolara ili 200.000 dolara, ali umesto toga želite da kupite i sebi omogućite da živite po istoj ceni, u kući od 750.000 dolarato je neverovatna stvar, za svoju porodicu, komšiluk u kome se nalazite, za škole, itd.

Izvini, slobodno nastavi, nisam mislio da te prekidam.

 

Dan: Nema problema, to je u redu. Ako imaš još nekoliko minuta, dao si mi primer kako si zaradio veliki novac na nekretninama, pa molim te reci i članovima. Ti si pretvorio stambeni kompleks u posebne jedinice, nešto slično tome; molim te reci članovima, to je snažan primer kako se zaista može zaraditi novac sa nekretninama.

 

Matt: Da, apsolutno! Dakle, ovde u Feniksu, ovo je bilo pre nego što je ekonomija propala, vrednost nekretnina pala je na pola, 2008. Dva partnera i ja kupili smo 200 jedinica, 17 miliona dolara kompleks apartmana. Znali smo da trebamo osigurati sigurnost i bezbednost, tako da nemate samo jednu strategiju izlaska, imate ono što se naziva višestrukim izlaznim strategijama, na taj način nikada niste u nerešivoj situaciji. Renta je iznosila 650 USD po jedinici, a sve su bile sa 2 spavaće sobe / 2 kupatila. Postojao je pored kompleks koji je bio pretvoren u kondominijume. Idete u grad, dobijate ispravnu papirologiju, a odjednom imate 200 jedinica koje možete prodati. Taj susedni kompleks pretvoren je pre 20 godina, a jedinice su se prodavale za 190.000 dolara. Pa, u našoj kupovini, stan po sebi je bio 70.000 dolara, tako da možete videti tu razliku u vrednosti. U svaku jedinicu smo uložili po 20.000 američkih dolara za nadogradnju svake od jedinica, a onda smo iznenada imali kompleks kondominijuma u vrednosti od 35 miliona dolara, gde prodajete jedinice za 200.000 dolara po komadu.

Sad, ono što je zanimljivo ovde je, da je tržište krahiralo, tačno u sredini, i ovo je odličan primer, jer moja 2 partnera i ja bi podelili 13,5 miliona dolara. Bilo bi fantastično da je sve išlo kako treba. Naša banka je propala, zajedno sa Lehman Brothers i Bear Stearns. Naša banka je propala, oni su opozvali zajam i morali smo prodati 200 individualnih kondominijuma kao apartmanski kompleks. Šta smo mogli da uradimo? Mogli smo zapravo da to prodamo za 24 miliona dolara, ušli smo u to sa 23,5 miliona dolara, i dok su svi drugi bacali ključeve bankama i napuštali svoju imovinu, da li smo mi napravili 13,5 dolara miliona? Ne. Ali, da li smo imali gubitak? Ne. Real-estate nije samo ono što radite kad je tržište u pozitivnoj fazi, već se tu radi o zaštiti vašeg novca i vaše investicije kad je tržište u padu. Potrebno je da imate plan za obe situacije, i to je razlog zašto imate više izlaznih strategija.

Usput, prodali smo apartmanski kompleks, znate, pustili smo zakup, dok smo se pripremali za prodaju praznih kondominijuma, prodali smo za 24 miliona dolara, stambeni kompleks koji je bio prazan 90%. U ovom stambenom kompleksu živelo je 20 ljudi na 3 hektara, sve ostale jedinice bile su prazne, spremne za prodaju; i mi smo još uvek mogli nastaviti sa projektom i prodati, štititi se od rizika ekstremnog kraha tržišta nekretnina. Dakle, to je priča o uspehu ovde. Dakle, nije samo to, da, bilo je da bi imali 13,5 miliona dolara dobiti u roku od 1 godine, skoro duplo od našeg novca na grande način. A neko sa TEC, ako smo to kupili zajedno, ima svoj udeo, to je skoro 100% povraćaj vaše investicije ovde, što smo videli u ovom primeru. Postoji zaštita, jer kupujete ispravno i kupujete pametno. Moji partneri i ja smo rekli "ne" za 45 drugih apartmanskih kompleksa pre nego što smo izabrali taj. Za svaki od tih apartmanskih kompleksa bilo je tri dana pažljivog razmatranja i istraživanja jer je morao da se uklapa u model.

Dakle, ulaganje u nekretnine ima ogroman potencijal za zaradu, kažete puno puta "ne", i kažete "da" samo kada se možete zaštititi od rizika i takođe maksimalizovati profit.

 

Dan: Veoma impresivno, hvala, Matt.

Jedan mali detalj koji još nismo spomenuli, kada govorimo o tome da će TWNKLESTATE u određenom trenutku prodati imovinu, naravno, verovatno ćemo je prodati za fiat valutu, zar ne?

 

Matt: To je tačno. Da objasnimo to, to znači za USD ili Euro, itd. Zar ne?

 

Dan: Da, baš tako. Naravno, to znači da će frakcioni vlasnici dobiti profit; kada mi dobijemo dobit u fiat valuti, oni će dobiti svoj profit u fiat valuti. Samo sam hteo to da istaknem.

 

Matt: Da, tako da vi ne investirate u TWNKL i TEC sa gotovinom (USD), a onda je vaš profit zarobljen u toj kripto valuti, ne! Mi nekretninu prodajemo u fiat valuti, tako da vam se vaš novac vraća, ali imate korist od rasta vrednosti kripto valutedigitalna strana, zajedno sa imovinom na drugoj strani, mi zarađujemo naš novac kada kupimo.

 

Dan: Savršeno, hvala ti!

Dakle, vi vidite, vau, već je sat vremena prošlo, dozvolite mi da vam dam još jedan primer šta ćemo raditi u TWNKLESTATE.

 

 

example of buying a vaction resort property

 

 

Hajde sada da razgovaramo o odmoru, da razgovaramo o odmaralištu ili hotelu. Ovde je apsolutno ista stvar, biće pametni ugovor, i biće kreiran 1 token za svako odmaralište ili hotel. To znači da za ovu destinaciju imamo na raspolaganju ukupno 100.000 frakcionih prava vlasnika (FOR).

Dakle, sada kada kupimo hotel, uvek ćemo imati 1 specijalnu VIP vlasničku svitu, a za svakih 300 FOR koje lično posedujete dobićete (pored svih profita koje dobijete kao vlasnik frakcija u ovakvom projektu), dobićete jednu besplatnu noć godišnje u VIP vlasničkoj sviti tog hotela. Sada, ako kažete, hajde da kupim 3000 FOR u ovom hotelu, to vam daje 10 besplatnih noćenja godišnje.

Sad pogledajte, idete tamo na recepciju, možete da uđete i kažete, moje ime je... Ja sam jedan od vlasnika i imam vlasničku svitu koja me čeka. Dakle, ovo će biti samo jedna od posebnih beneficija koje stvaramo za vas ovde u TWNKLESTATE.

 

 

TWNKLESTATE

 

 

Nadam se da vam se dopada, ono što ste saznali danas, nadam se da ste zadovoljni što ste unapred naručili TEC. Znate da smo najavili da će TEC biti trgovan na CCS-u, što će se dogoditi. (Ažurirano: To će se desiti u ponedeljak u 12 sati po SAD pacifičkom vremenu.)

(Dodatne informacije od podrške: Dodatno vreme pre otvaranja trgovine je zato da vlasnici TEC imaju vremena da pročitaju ovu rekapitulaciju pre otvaranja trgovanja. Ako imate bilo kakvih pitanja, dođite na vebinar u ponedeljak, 20. avgusta 2018. u 11h po SAD pacifičkom vremenu, registracija je sada otvorena, vidite beleške u vezi podrške za detalje.)

Ono što verujem je da možda bukvalno nijedan TEC vlasnik nije spreman prodati TEC, ili bar ne po stopi od 100 TWNKL. Zato sam veoma radoznao i veoma uzbuđen da vidim prve ponude za TEC. A vi ste jedini koji poseduju TEC, a to znači da vi diktirate cenu. Vrlo je, vrlo važno da to razumete. Ako niko od vas ne prodaje, na tržištu neće biti TEC i sve nekretnine će biti za vas. Ako odlučite iz bilo kog razloga da prodate neki TEC, za ljude koji još uvek nemaju TEC, to je njihova jedina šansa da se uđu u ovaj veoma uzbudljiv i visoko profitabilan poduhvat.

 

Matt: Dan, pošto ste podelili ovu priliku sa mnom o TEC, kao što sam rekao ja imam 95% mojih TWNKL investiranih u TEC, jer ja znam nekretnine tako dobro i znam gde to ide i osnovnu vrednost. Činjenica da to nije kao Microsoft, gde mogu da izvrše podelu akcija, a iznenada 500 miliona više akcija je dostupno otvorenoj javnosti... činjenica da to NE MOŽE da se desi, da postoji određeni iznos i stoga trgovina je ta koja će uticati na cenu... Po meni, to je ogromno! OGROMNO!

Jer kada postoji ograničena ponuda, i kako se dodaje nekretnina, gde će TEC vlasnici zapravo imati vlasništvo, i tu je vrednost u toj nekretnini, jer kupujemo pametno, postoji samo jedan pravac u kom ovaj novčić može ići i to je ka gore. Budući da je vezan za nešto, a to nešto, teška imovina na koju je vezan, svako može da vidi, upravo u knjigama da tu postoji ogromna vrednost u nekretninama samim po sebi.

To je bila jedna od uzbudljivih stvari za mene, i zato sam, kao što sam rekao vrlo otvoreno, stavio gotovo sve moje TWNKL u TEC. Znam gde to ide.

 

Dan: Savršeno, hvala ti, Matt. To je sve s moje strane.

Matt da li već znaš kada bi mogao imati ovaj prvi specijalni vebinar gde ćeš nas uvesti malo dublje u brojeve?

 

Matt: Da, ono što ću uraditi je da ću staviti zajedno, kao što sam i rekao, mali broj nekretninaposebno izdvojenih, i da imamo vebinar o njima. Svakako će biti dostupni snimci, predviđam sredinom naredne nedelje. Počećemo sa nečim na investicionoj areni, osnovnom, kao što je posedovanje stambenog kompleksa ili jedne porodične kuće, i mi ćemo proći kroz brojeve, slajd za slajdom, vrlo jednostavno za razumeti i vrlo lako za analizu povraćaja uloženog.

I onda, mislim da je sledeće, postoji nekoliko verzija, nekretnine za odmor, kao što su hoteli, vrlo sam uzbuđen zbog toga. Koristim to, usput, i ja sam. Kupite nekretninu koju možete posedovati, ostvariti profit, a potom, odredjeni broj dana je možete i KORISTITI. Volim taj model. Zatim, naravno, sledeći primer će biti gde vi zapravo sa TWNKL kupujete kuću i živite u njoj ili je posedujete.

Mislim da ćemo početi sa investiranjem, drugi vebinar će biti o posedovanju kuće, kuće veće vrednosti računajući u dolarima nego što biste mogli da sebi priuštite kupovinom za gotovinu, onda ćemo se vratiti na druge vrste investicija, vidim najmanje 4-5 vebinara u seriji, verovatno od sredine sledeće nedelje.

 

Dan: Super, savršeno. Hvala, Matt. Hvala ti što si bio ovde sa nama, hvala ti što si deo porodice, veoma si nam dobrodošao. Hvala ti u ime, siguran sam, svih članova, i u svakom slučaju u ime svih TEC vlasnika.

Cate, da li želiš ti da preuzmeš mikrofon?

 

Cate: Svaka vam čast, momci! Ja sam oduševljena! Hvala vam oboma! Vau, ovo je prosto ... jako sam oduševljena! Definitivno ljudi, mi ćemo vas obavestiti čim budemo imali više informacija kad će se konkretno, sledeće prezentacije događati, tako da definitivno pratite u našoj zajednici novosti; Bilo da ste u različitim društvenim mrežama ili u našim Skype grupama. Naravno, kao i uvek, moći ćete da se registrujete za vebinare preko SafeZone i Unicorn Network, zato držite oči takođe i na tim stranicama.

Definitivno VAU. Mislim da se slažem sa Danom, da nisam baš tako sigurna da će vlasnici TEC prodavati svoj TEC, osim ako oni ne žele posedovati nepokretnu imovinu, uvek postoji ta mogućnost, ali definitivno će biti zanimljivo videti (haha).

Dan: Haha

 

Matt: I neće biti dugo pre nego što se prvi objekti počnu pojavljivati ​​i budu dostupni vlasnicima TEC, već sada imam neke u vidu. Dakle, ovo će biti uzbudljivo, uzbudljivo, uzbudljivo putovanje.

 

Cate: To je sjajno jer znam da imamo puno ljudi koji traže da kupe te nekretnine. Dakle, stvarno ovo je upravo tako uzbudljiva avantura jer ovde imamo ovaj sjajni tim, pogotovo Matt, ti stvarno znaš svoj posao, bila sam impresionirana slušajući te, tako da ti se mnogo zahvaljujem! Definitivno, ponavljam Danove osećanja, veoma si dobrodošao u naš TIM!

Matt: Tako sam srećan što sam ovde, stvarno srećan. Baš sam uzbuđen da vidim stvari da napreduju, i da vidim sve vlasnike TEC, i ostale investitore u nekretnine i sve te stvari, oduševljen što svi u porodici postaju deo ovog putovanja, tako da se ja zahvaljujem vama.

 

Cate: Apsolutno i drago mi je.

Da li želimo da se otvorimo za pitanja ili da to ostavimo za sledeći put?

 

Dan: Definitivno, znam da će naši članovi imati mnogo pitanja, sva će biti odgovorena na sledećim vebinarima, bilo bi jednostavno sada previše. Znam da su ljudi vrlo, vrlo uzbuđeni, to već mogu videti iz mnoštva pitanja i poruka koje sam dobio na Skype-u.

Samo želim da dodam još jednu stvar, za one od vas koji kažu: "Bilo bi stvarno sjajno imati neke lepe hotele, odmarališta i apartmanske komplekse, i šta već, širom sveta, cenim mogućnost da budem deo ovog internacionalno, ali ono što najviše želim je kuća za moju porodicu, za sebe ovde u mom regionu ". Budite sigurni, ne danas, ne sutra, ali u TWNKLESTATE ćete moći da predložite nekretnine. Možete predložiti kuću ili tip kuće koja bi vas interesovala, i naši lokalni/nacionalni stručnjaci za nekretnine će pronaći kuću za vas, pregovarati sa vlasnicima za vas, i napraviće sjajnu cenu za vas; i ako ste započeli ovaj proces, mi nećemo ponuditi ovu kuću drugim članovima, to će biti kao lična usluga.

Ljudi, ovo nije nešto što će se dogoditi u prvih jedan do tri meseca, treba nam vremena da se izgradi naša mreža real-estate stručnjaka. Naravno, možete preporučiti lokalne i nacionalne real-estate stručnjake, mi ćemo ih intervjuisati i ako se dobro uklapaju za tim, oni su vrlo dobrodošli. TWNKLESTATE je globalni real-estate biznis.

Hvala vam svima.

 

Cate: Dan, čitaš mi misli, to je super!

Dakle, puno vam hvala svima! Hvala Mattu i hvala Danu.

Uzbudljiva prezentacija, definitivno dosta informacija danas.

Rekapitulacija vebinara od 16. avgusta 2018. je sada već objavljena. Naravno, kao i uvek, dostupna je u odeljku za vebinare, tako da, ako tražite da nađete rekapitulacije, u SafeZone, imate WEBINARS heksagon, vrlo je očigledno da se tu nalaze vebinari, takođe, naći ćete ih na WeShareSuccess.com i na RainbowCurrency.com zato što imaju veze sa TWNKL. Ako još uvek niste to uradili, obavezno pročitajte rekapitulaciju od 15. avgusta 2018, objavljena je u tim odeljcima, takođe.

Dakle, definitivno budite ponosni što ste Unicorn, budite ponosni vlasnici TEC, HAPPY HEALTH svima, vidimo se svi sledeći put i sve najbolje. Hvala vam i doviđenja.

 

Sa vašim uspehom na umu,

Cate Kozikowski, Dan Settgast, Matt Burrow i

vaš WAZZUB tim za podršku

 


 

***

 

Dodatne informacije u vezi podrške:

 

Važna ažuriranja:

Sledeći javni vebinar je najavljen za

ponedeljak, 20. avgust 2018. u 11 sati pre podne po SAD pacifičkom vremenu

 

Prijavljivanje za vebinar je na Safe.zone (WEBINARS heksagon), na WSS (pod WEBINARS), na Rainbowcurrency.com (pod WEBINARS) i na Unicorn.Network

https://safe.zone/

https://wesharesuccess.com/

https://rainbowcurrency.com/

https://unicorn.network/

 

Što se tiče potvrđivanja vaših informacija i balansa na Pernum.com, shvatite CONFIRMATION dugme za potvrdu stvarnog balansa će se dodati u drugom koraku, za sada samo unesite svoje ispravne podatke (tačno kao što se vide u vašem ID za verifikaciju), odaberite državu čiji ste poreski obveznik, i proverite svoj balans.

 

CBM kupci, razumite da proveravate samo vaš Personalni marketinški bazen (PMP), a marketinški instrumenti (gde se nalazi SMP), biće urađeni u drugom koraku.

 

Budite sigurni ukoliko postoje bilo kakvi izazovi, oni će biti rešeni.

 

Što se tiče onih koji vide provizije koji izgledaju da su zaglavljene u WSS ili na ’’on hold’’ balansima koji se ne ažuriraju pravilno, razumite dok se TWNKLCHAIN ​​implementira, mnoge funkcije su suspendovane tako da se balansi mogu pravilno integrisati sa TWNKLCHAIN-om. Nakon završetka ažuriranja TWNKLCHAIN-a, ukoliko još uvek imate izazova, obratite nam se. Objavićemo više informacija kada bude pravo vreme da to ponovo proverite.

 

Takođe shvatite da zbog ovih ispravki, provizije koje su na ’’on hold’’ su privremeno suspendovane i nakon što se sva ažuriranja TWNKLCHAIN-a završe, sve raspoložive provizije će se odjednom otključati sa prvim updejtom i, naravno, vaš balans će time biti ažuriran.

 

Što se tiče onih koji su propustili rok za prenošenje svojih MOVED tokena (stari TWNKL) nazad na SafeZone ili su bili suočeni sa drugim izazovima od menjačnica itd., mi ćemo imati više informacija NAKON što TWNKLCHAIN ​​bude u potpunosti pokrenut, molimo vas da imate strpljenja i iskoristite ovo vreme da prikupite svu evidenciju ili dokaze za vaše tvrdnje. Svi slučajevi će biti rešavani na individualnoj bazi, slučaj po slučaj.

 

Hvala vam svima!

Prenesite ovo i drugima i vidimo se tamo!

 


 

***

 

Podrška uživo (Live Chat Support) je dostupna preko sledećeg linka.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

Za sve Unicorn Network vebinare:

Prijavite se da biste pročitali rekapitulacije i prijavili za vebinare ovde: https://www.safe.zone (WEBINARS heksagon)

 

Za sve Rainbow Currency vebinare:

Pročitajte rekapitulacije i prijavite za vebinare ovde:

https://www.rainbowcurrency.com (WEBINAR RECAPS dugme na meniju)

 

Takođe, nemojte zaboraviti da slušate SafeZone Radio Show!

Emituje se uživo svakog četvrtka od 9-10 sati ujutru po SAD pacifičkom vremenu. Slušajte uživo i pronađite prethodne snimke na: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS heksagon)

 

***

 

Dnevni plan u 5 koraka da povećate svoje lične provizije i bonuse.

(I kao i uvek, BEZ SPAMOVANJA i BUDITE UVEK ISKRENI)

 

1) Prijavite se na WSS i uzmite vaš link za kampanju. U ovom trenutku, Solario i Ivitation (pozivni) marketing su spremni da ih koristite.

 

2)Objavite neke informativne postove u svim vašim društvenim mrežama. Podsetnik onima koji su zainteresovani, pridružite nam se na MINDS preko našeg linka(pogledajte dole). Ne morate uvek stavljati vaš pozivni link, jednostavno zatražite od zainteresovanih da vam pošalju poruku.

 

3) Razgovarajte sa ljudima sa kojima se srećete o UN, RC, Solario.

 

4) Postavite oglase na BESPLATNIM oglašivačima u vašem području. U SAD, na primer, postoji Craigslist.

 

5) Postavite svoje linkove preko besplatnih trafik sajtova poput mejlersa i razmene saobraćaja. I posvetite im malo vremena svaki dan radeći promovisanje.

 

Ako bi se obavezali da 100 SOLR Tokens prodate svakog meseca i dovedete 5 novih aktivnih afiliate članova, stabilno bi punili svoj Bazen ličnog uspeha svakog meseca, iz meseca u mesec, stalno. Razmislite o tome koliko brzo biste mogli postići sve svoje lične ciljeve!

 

POMOZITE JEDNI DRUGIMA

Objavite svoje sjajne ideje u našoj zajednici!

SVI MI ZAJEDNIČKI POBEĐUJEMO!

 

***

 

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Takođe možete da se povežete sa nama preko interneta. MI cenimo vašu podršku, lajkove, deljenja i komentare. Hvala vam!

 

Počevši od 7. jula 2018. godine, mi ćemo dodati Minds.com našem redovnom objavljivanju u društvenim mrežama. Minds je društvena mreža koja deli mnoge vrednosti koje radimo u Unicorn mreži. Ako želite da nas podržite na Minds.com, pridružite se preko našeg linka kako bismo mogli prikupiti tokene koji će se dalje koristiti za više pogleda na naše postove, a zatim i da rastemo brže.

https://www.minds.com/register?referrer=UnicornNetwork

 

Povežite se sa Unicorn Network i SafeZone na Facebook-u

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Povežite se sa Unicorn Network i SafeZone na Twitter-u

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Možete pratiti Rainbow Currency Foundation, takođe!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

Pratite Solario preko društvenih mreža!

Facebook: https://www.facebook.com/SolarioOfficial

Facebook grupa: https://www.facebook.com/groups/684744401696132

Twitter: https://twitter.com/SolarioOfficial

Reddit: https://www.reddit.com/r/Solario

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3453824

Telegram: https://t.me/solarioofficial

 

***

 

Unicorn Network Odricanje od odgovornosti za društvene medije treće strane;

 

Unicorn Network koristi veb lokacije treće strane i aplikacije za marketing i često će od članova zatražiti dobrovoljnu interakciju s ovim uslugama kako bi povećali domet naših objavljivanja. Međutim, ukoliko nije izričito navedeno, Unicorn Network ne garantuje sigurnost ili bezbednost ovih usluga, a članovima se savetuje da koriste ove usluge sa razumevanjem da bilo koji problem koji može nastati zbog njihove upotrebe nije u odgovornosti Unicorn Network-a.

 

***

 

** Podsetnik za sve članove: ** Imamo striktnu anti-spam politiku. Budite profesionalni kada delite linkove za bilo koju našu ponudu. Primećeno je da su neki članovi objavljivali svoje linkove na Facebook stranicama drugih osoba i grupa. ** Ovo je spamovanje!!! ** Ne smete objavljivati svoje linkove na bilo kojoj stranici ili u grupama, osim ako to nije stranica ili grupa koja je posebno postavljena za razmenu poslovnih mogućnosti. Ne smete objavljivati svoje linkove na vremenskoj liniji bilo koje druge osobe na bilo kojoj društvenoj lokaciji osim ako vam nisu dali dozvolu za to. Molim vas, budite pošteni i profesionalni. Hvala vam.

 

***

 

Smernice za pozivanje članova

***Dragi članovi,

Naša Rainbow Currency je veoma uzbudljiva prilika za sve članove i za budućnost komercijalnih i finansijskih transakcija.

Znamo da su svi veoma uzbuđeni i veoma željni i inovativni u promovisanju naše Rainbow Currency i ovog jedinstvenog životnog događaja.

Kao i uvek, želimo da vodite računa o ugledu kompanije i naravno svom sopstvenom, kada promovišete. Nekoliko stvari koje treba imati na umu:

 

A. Kad god prevodite bilo kakve informacije, brendovi moraju biti na engleskom jeziku. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, etc., moraju biti na engleskom jeziku.

 

B. Uvek pružajte tačne informacije koristeći stranice kompanije kao smernice za informacije. Nemojte dovesti u zabludu tako što ćete napraviti fantastične tvrdnje ili promeniti značenje bilo čega. Ako niste sigurni šta nešto znači, molim vas potražite razjašnjenje.

 

C. Obavezno poštujte lokalne i međunarodne propise protiv neželjene pošte u vezi sa e-poštom. Ako koristite poštu, trebali biste biti sigurni da su oni kojima šaljete e-poštu dali svoj pristanak za primanje e-pošte. Ako šaljete e-poštu prijateljima / porodici, obavezno poštujte njihove želje ako vam zatraže da im ne šaljete ponude.

 

D. Nikada nemojte koristiti naš Mailaxy za bilo kakve reklamne mejlove. Njegova je namena da se koristi samo za ličnu upotrebu. Može se desiti da se računi zatvore ako se nađemo na crnoj listi zbog članova koji koriste Mailaxy za marketing i budu označeni kao spam.

 

E. U društvenim medijima kao što su Facebook, Twitter, itd., uvek pratite njihove uslove korišćenja.

*Nikada ne objavljujte svoje linkove ili promocije na stranici profila bilo kog drugog člana. Ako ih objavite na svom profilu, oni koji vas prate će ih videti ako prate vaše postove.

*Na post ili komentar nekog drugog nikada ne odgovarajte i ne komentarišite koristeći pri tom linkove ili promocije.

*Ako pripadate grupama koje vam omogućavaju da objavite marketinške postove, a ima ih mnogo, budite sigurni da poštujete njihova pravila i nemojte ih poplaviti učestalim postovima. Pratite da vidite šta drugi rade kao grupa. Ako u toj grupi ima nekoliko stotina ili hiljada aktivnih ljudi i postoji samo jedna osoba koja objavljuje istu stvar svakih 5 minuta ili svakog sata ne radite istu stvar samo zato što ta jedna osoba to radi. Radite ono što je uobičajeno za tu grupu.

 

F. Nemojte konstantno tagovati slučajne ljude u vašim postovima. Ova funkcija ima za cilj da označi osobu koja može biti na slici, ili označi nekoga ko treba da obrati pažnju na taj post, jer je to relevantno za njega.

 

G. Nemojte dodavati ljude u grupe bez njihove dozvole. Ovo se meni dešava stalno i vrlo je dosadno. Možete poslati pozive i to osobi daje mogućnost da se pridruži, ignoriše ili jednostavno izbriše vaš zahtev.

 

H. Mnogi članovi su objavili marketinški materijal koji se može koristiti i deliti, grafike i video snimke koje se mogu deliti, te ideje o boljim marketinškim praksama. Uvek budite pažljivi da personalizujete stvari koje koristite i budite sigurni da informacije budu tačne. Ako vidite nešto što vam se dopada a to nije bilo dato za deljenje ili korišćenje, uvek kontaktirajte vlasnika tog materijala i zatražite njegovu dozvolu pre nego što učinite bilo šta s tim.

 

I. Ako napravite sopstvene stranice, grupe, blogove i slično, obavezno se pridržavajte uslova korišćenja hosta. Budite sigurni da ste u skladu sa našim Afiliate smernicama za društvene medije i internet aktivnosti. Možete ih pogledati ovde:

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

Kraj***

 

***

 

Pošto su naši vebsajtovi hostovani na svetskom vebu, pristup može biti dostupan u drugim zemljama. Drago nam je učiniti sadržaje, softver, proizvode i / ili usluge dostupnim ljudima u bilo kojoj zemlji gde je to legalno. Iako mi trenutno ne znamo ni jednu zemlje koja zabranjuje informacije ove vrste, niti konkretno informacije koje pružamo, ne tvrdimo da su materijali na veb stranicama prikladni ili legalni za upotrebu na bilo kojoj lokaciji izvan Sjedinjenih Država. Zakoni koji se odnose na upotrebu sadržaja, softvera, proizvoda i / ili usluga putem Interneta mogu se razlikovati u različitim zemljama. Ako imate pristup našim veb stranicama sa lokacije izvan Sjedinjenih Američkih Država, Vi i samo Vi sami ste odgovorni za poštovanje svih važećih zakona pod čiju jurisdikciju spadate. Zabranjeno je pristupanje veb stranicama iz bilo koje zemlje gde se njihov sadržaj smatra ilegalnim, ili gde je to u suprotnosti sa propisima.

 

***

 

Izjava o odricanju od odgovornosti: Svaki napor je napravljen kako bismo precizno predstavili naš projekat. Bilo koji primer rezultata ne treba tumačiti kao obećanje ili garanciju zarade. Vaš stepen uspeha u postizanju rezultata spomenutih na našoj veb stranici zavisi od vremena koje ste posvetili projektu, od Vaših znanja i različitih marketinških veština. Pošto se ovi faktori razlikuju prema pojedincima, ne možemo garantovati bilo kakav uspeh ili specifičan rezultat. Niti smo odgovorni za bilo koji od Vaših radnji. Materijali pronađeni na našoj veb stranici mogu sadržavati informacije koje uključuju ili su zasnovane na izjavama šta planiramo ili mislimo da se može desiti u budućnosti. Takve izjave izražavaju samo naša očekivanja ili prognoziranja budućih događanja. Ove izjave možete identifikovati činjenicom da se ne odnose striktno na istorijske ili trenutne činjenice. U njima se koriste reči poput "predviđati", "proceniti", "očekivati", "projekat", "namera", "plan", "verovanje" i druge riječi i izrazi sličnog značenja u vezi sa opisom potencijalnih rezultata ili zarade.

 

Copyright © 2018 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc. i SafeZone, Inc. Sva prava zadržana.