Rekapitulacija Unicorn Network vebinara
20. avgust 2018.
Izlagači: Cate Kozikowski i Ishaq Ali Khan


Ovaj vebinar je vlasništvo United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., Rainbow Currency Foundation, SafeZone, Inc. i ne može se snimati i zatim distribuirati javnosti. Svaka transkripcija/prevod ako su rađeni uživo uz pomoć "Power of WE" nisu zvanični. Molimo sačekajte zvaničnu rekapitulaciju na engleskom i prevode za sve detalje predstavljene tokom bilo kog vebinara.

Odricanje od odgovornosti: Uvek ste lično odgovorni za svoje radnje; ništa sadržano u ovom ili bilo kom vebinaru ne treba smatrati kao savet iz bilo kog razloga. Ophodite se sa dužnom pažnjom i razgovarajte sa vlastitim stručnjacima pre donošenja bilo kakvih odluka, poput onih koji se odnose na zdravlje, finansije, poreze i biznis, da imenujemo nekoliko.

 

Teme ove rekapitulacije:

1. Rainbow Currency Foundation ažuriranja

2. Unicorn Network/SafeZone ažuriranja

3. TwnklEstate Q&A (pitanja i odgovori)

Posebno važno, obavezno pogledajte dodatne informacije u vezi podrške na kraju za važne ispravke objavljene 21. avgusta 2018.

 

Cate: Dobrodošli svi! Hvala što ste nam se pridružili danas. Za one od vas koji me ne poznajete, ja sam Cate Kozikowski, direktor Unicorn Network-a, a danas mi se pridružio Ishaq Ali Khan koji je član Upravnog odbora Rainbow Currency Foundation (RCF). Bez daljeg odlaganja, Ishaq, dobro došao!

 

Ishaq: Hvala ti Cate.

Dragi vlasnici Rainbow Currency valute, članovi SafeZone i Unicorn Network-a,

Pozdravljam vas ispred Rainbow Currency Foundation (RCF). Ja sam Ishaq, i ovde sam kao predstavnik RCF. Danas imam jednu važnu poruku, ozbiljno upozorenje, i jednu zvaničnu objavu da vam prenesem.

 

Prvo, VAŽNA PORUKA O TWNKL:

Dana 15. avgusta 2018, Rainbow Currency (simbol trgovanja TWNKL) je premeštena u novi privatni blockchain pod nazivom TwnklChain. Svi vlasnici valute koji su preneli svoje stare TWNKL u PerNum novčanik pre isteka roka (14. avgusta u 12 sati pre podne po američkom pacifičkom vremenu) dobili su istu količinu TWNKL na TwnklChain-u.

Stari token ugovor na Ethereum blokčejnu zvanično je preimenovan u Moved (MOVED) i MOVED tokeni NEMAJU vrednost unutar SafeZone. Stoga, ovi MOVED tokeni ne mogu biti prebačeni u PerNum novčanike. Zapravo, stari tokeni su napušteni i bez ikakve su funkcije.

Uprkos tome, na nekim mestima još uvek postoji stari simbol trgovanja TWNKL u upotrebi. Svi novčići/tokeni prodati pod simbolom trgovanja TWNKL na drugim mestima sem naše ekskluzivne službene menjačnice, CryptoCoinStreet (CCS), nisu ni na koji način povezani sa Rainbow Currency valutom. Postoji samo jedno mesto na kome možete kupiti/prodati TWNKL, a to je www.cryptocoinstreet.com.

NEMOJTE KUPOVATI TWNKL NI NA JEDNOM DRUGOM MESTU!

 

(Napomena od podrške: Molimo vas da pogledate i važno ažuriranje na kraju rekapitulacije u Dodatnim informacijama u vezi podrške.)

I ovo se nastavlja sa upozorenjem RCF u vezi sa svim drugim menjačnicama osim CCS (uglavnom SouthXchange):

Smatrajte to kao vrlo ozbiljno upozorenje. CCS (cryptocoinstreet.com) je jedina zvanična menjačnica za Rainbow Currency valutu. Ponavljam, CCS je jedina zvanična menjačnica Rainbow Currency valute. Neki trgovci na SouthXchange-u, kao i drugim menjačnicama mimo CCS, trguju MOVED tokene. Nažalost, tamo je ime još uvek Twinkle ili ima simbol TWNKL. Ali, to nije na koji način u vezi sa Rainbow Currency valutom. Vi nemate apsolutno nikakvu opciju pomeranja ovih tokena u SafeZone PerNum novčanik ili na CCS. Mi nismo odgovorni ako u te tokene uložite novac na tim menjačnicama. Jedino zvanično mesto za kupovinu/prodaju Twinkle je na CCS, www.cryptocoinstreet.com.

 

U redu. Posle poruke i upozorenja, vreme je za nešto uzbudljivo. Vreme je za zvaničnu objavu!

 

Dragi članovi:

Na poslednjem sastanku Odbora RCF, razgovarali smo o više stvari. Jedna od tačaka diskusije bila je imenovanje najmanje jedinice Rainbow Currency valute.

Najmanja denominacija Rainbow Currency valute je 0,001 Twinkle (TWNKL), koju RCF zvanično proglašava kao 1 "Dan", u čast tvorca novčića, Dana Settgasta.

Postoji mnogo virtuelnih valuta čija je najmanja denominacija nazvana po njegovom tvorcu. Dakle, RCF je odlučio da nazove najmanju denominaciju Rainbow Currency valute Dan, kao najzasluženije ime valute.

 

Čestitke Danu za nazivanje valute po njegovom imenu!

Neka "Dan" kruži širom sveta!!!

 

Hajde da pogledamo najmanje denominacije Bitcoina, Ethera i Twinkle zajedno sa njihovim vrednostima.

 

Bitcoin (BTC):

Najmanja denominacija Bitcoina naziva se Satoshi. Ima 8 decimalnih mesta u odnosu na Bitcoin. Maksimalna zaliha (ponuda) koju će Bitcoin ikada dostići je 21 milion. Ali zaliha Satoshi bi bila 2.1 kvadriliona (tj. 2.1 * 10^15).

 

Ether (ETH):

Najmanja denominacija Ethera naziva se kao Wei. Ima 18 decimalnih mesta u odnosu na Ether. Međutim, najčešće upotrebljavana denominacija se naziva GWei (Giga Wei) koja ima devet decimalnih mesta u odnosu na Ether. Ethereum ima neograničenu ukupnu zalihu koja nastavlja da raste i trenutno je više od 100 miliona. Zaliha (ponuda) Wei/GWei bi stoga bila neograničena. Trenutno, ukupna ponuda GWei je više od 100 kvadriliona (tj. 10^17) i ukupna ponuda Wei je više od 100 septiliona (tj. 10^26).

 

Twinkle (TWNKL):

Najmanja denominacija Rainbow Currency valute je 0.001 Twinkle (TWNKL) i sada se zvanično zove Dan. Ima mnogo veću vrednost u odnosu na većinu drugih. Twinkle ima fiksnu zalihu (ponudu) od 100 milijardi. Zbog toga je ukupna zaliha Dan takođe utvrđena na 100 triliona (tj. 10^14).

 

Ovo znači:

Dan ima 21 put manju ponudu nego Satoshi.

Dan ima 1000 puta manju ponudu nego GWei.

Dan ima 1 trilion puta manju ponudu nego Wei.

 

Sada, uporedimo vrednost ovih najmanjih denominacija u USD.

Za jednostavnost izračuna, uzmimo nedavno zaokruženu vrednost od 6.000 USD za Bitcoin i 300 USD za Ether.

A cena Twinkle je 1 cent.

 

Pa tako:

1 Satoshi = 0.00000001 BTC = 0.006 US cent

1 Dan = 0.001 TWNKL = 0.001 US cent

1 GWei = 0.000000001 Eth = 0.00003 US cent

A vrednost Wei je milijardu puta manja od GWei.

 

Kako jeste trenutno, vrednost 1 Dan je 33 puta bolja od 1 GWei. I 6 puta manja od 1 Satoshi.

Kada bi vrednost Twinkle dostigla samo 6 ili 7 američkih centi, vrednost 1 Dan bi bila bolja od 1 Satoshi.

 

Naše srdačne čestitke ponovo upućujemo Danu Settgastu za postojanje 100 triliona Dan, kao najmanje jedinice Rainbow Currency, nazvanih po njegovom imenu.

Sve najbolje svima. Hvala vam!

RCF Upravni odbor

 

Cate: Puno ti hvala Ishaq, to ​​je uzbudljiva vest! Otvorićemo konverzaciju za nekoliko trenutaka, tako da ljudi mogu podeliti svoja razmišljanja o ovim uzbudljivim događajima. I u ime Dana, znam da je trenutno zauzet važnim stvarima, naravno, on svima vama šalje pozdrave, sigurna sam da bi voleo da sada čuje vaše povratne informacije u našoj zajednici, pa ako imate potrebu da podelite svoja razmisljanja, definitivno objavite ih u našim grupama i našoj zajednici.

Dakle, hvala veoma mnogo svima; hvala Ishaqu i svima u Upravnom odboru RCF, cenimo sve vas, i definitivno velike čestitke Danu! Ovo je stvarno fenomenalno, i svi u publici su takođe veoma uzbuđeni sudeći po povratnim informacijama.

I bilo je pitanje: "Da li to znači da će se Twinkle promeniti u Dan?" NE, I dalje postoji Twinkle, imamo obojeTwinkle (TWNKL) je najmanji novčić, ali taj novčić, zasnovan na tri decimale, može imati najmanju cifru, što je 0,001, i ta najmanja cifra, koja je 0,001, sada se zove “Dan”.

 

Ishaq: I ništa se nije promenilo, samo smo dali ime najmanjoj mogućoj jedinici kojom se može trgovati, ona će se zvati Dan. Ništa se nije promenilo, mi ćemo trgovati u TWNKL, biće isto, samo je dodeljeno ime za najmanju jedinicu kojom se može trgovati, što je 0,001 od TWNKL, i nazvana je 1 Dan.

 

Cate: Apsolutno, vrlo kul; i hvala veoma mnogo svima.

I htela sam da podelim nekoliko linkova za više informacija i zahvaljujem Ishaqu definitivno za ta upozorenja; Želim da naglasim svima, da je veoma važno da razumete ove stvari. Oni koji su imali poteškoća da razumeju Ishaq-a, ne brinite, sve ćemo imati u pisanom obliku u rekapitulaciji.

To što ću objaviti sada je link ako želite više informacija o ovoj promeni o kojoj je Ishaq pričao; za info da je TWNKL na blokčejnu Ethereum zvanično preimenovan u MOVED, možete posetiti ovu veb-stranicu, www.twnklmoved.com.

 

Sada, i druga novost, www.rainbowcurrency.com veb-stranica je takođe ažurirana, tako da ove novosti svi mogu videti i tu

 

Ishaq: Da, ovo je važno, www.rainbowcurrency.com je ažurirana, sada ćete videti samo ono što imate u PerNum novčaniku, ono što je u TwnklChain-u, dakle nećete imati bilo kakve javne novčanike ili TWNKL navedene tamo, pa ljubazno molimo ponovo to proverite i bićete srećni što su se svi vaši TWNKL pravilno preselili u TwnklChain.

 

Cate: Upravo tako. Vrlo dobro, hvala Ishaqu. Takođe, tamo postoji objavljeno upozorenje o Ethereum blokčejn tokenu koji se sada preimenuje u MOVED. A takođe, ako ste na www.TWNKLBDS.com, tu isto, na vrhu stranice se nalazi obaveštenje koje sve posetioce sajta upoznaje o razlici, tako da svi znaju šta se tamo dešava. Dakle, imajte to na umu i definitivno obavezno informišite svoju prvu generaciju i druge, naravno, kroz našu zajednicu; i delite i lajkujte naše postove na društvenim medijimato će takođe pomoći da se poruka još više raširi.

I, naravno, ako se ikada zapitate: "Gde smo to mi na društvenim medijima?" Na dnu svake rekapitulacije vebinara nalazi se cela lista različitih društvenih medija i linkova do mesta gde objavljujemo Unicorn Network i Rainbow Currency novosti. Dakle, samo da znate i to.

Na sledeće pitanje ću odgovoriti zaista brzo: "Šta će biti potrebno za povećanje minimalne vrednosti Twinkle?" - To je stvarno jednostavno; sve što treba da uradite, obzirom da samo vlasnici Rainbow Currency valute mogu prodati TWNKL, jedini način povećanja vrednosti što se tiče onoga što se prodaje na menjačnici, jednostavno je da ljudi traže višu cenu. Dakle, vi kao imaoci valute, zapamtite, uvek je u vašoj kontroli po kojoj ceni prodajete ili trgujete svojom Rainbow Currency valutom.

 

Sada, nekoliko različitih tačaka za naglasiti:

Prvo, za one koji prodaju na TwnklBds. Znam da su neke od ovih aukcija postale prilično visoke u vrednostima u Twinkle, i to je deo ponude i potražnje, kako za stavku koja se nudi na aukciji na TwnklBds-u, tako i za Twinkle. Vi znate, o tome smo razgovarali na raznim drugim vebinarima, tako da neću ulaziti u sve detalje tamo, ali shvatite, kada vidite nešto za kupovinu, ako mislite da je cena previsoka u TWNKL, pa tada, nemojte to kupiti. Postojaće neka fluktuacija kao što smo rekli i kao što smo videli na TwnklBds, koliko Twinkle su ljudi spremni platiti za određene stvari, a to je stvarno zato što će se stvari vremenom promeniti, a pogotovo što broj prodavaca na TwnklBds raste. Znam da u radu postoji mnogo zanimljivih stvari koje će se uskoro pojaviti, potencijalno na TwnklBds, tako da definitivno, bilo da ste sami prodavac ili ste zainteresovani za kupovinu, držite svoje oči na TwnklBds. I definitivno ako ste prodavac, proveravajte; preporučujemo rekapitulaciju vebinara od 20. aprila za uputstva o tome kako da navedete stavke za prodaju i druge bitne stvari u vezi toga.

I, takođe imam i neke druge novosti koje želim da podelim sa svima: Sada, nisam sigurna da li ste videli ovo ili ne, ali to je zapravo nekoliko meseci staro. Želim to da podelim sa svima, jer je to dosta interesantno; to je bio članak koji je napisan na platformi pod nazivom The Chain, i ovo je platforma na koju različiti nezavisni pisci mogu ići i pisati priče; mnoge od njih se odnose na kripto valutu, očigledno, po imenu sajta. I tako, ovaj jedan članak, pod naslovom "Prvi ugovor o kupoprodaji nekretnine zaključen korišćenjem kripto-valute", a članak je objavio pisac Reid Moore; on zapravo govori o ugovoru o kupoprodaji nekretnine koji je obavljen sa Rainbow Currency valutom u Nemačkoj; takođe, govori i o platformi e-trgovine TwnklBds.

https://thechain.media/first-ever-real-estate-deal-closed-using-cryptocurrency

 

To je definitivno odličan članak i ističe niz različitih stvari, kao na primer, da su postojali i drugi dilovi za nekretnine, međutim, transakcija nekretnina koja se desila sa Twinkle ranije ove godine bila je prva takve vrste, jednostavno zato što je kupovna cena bila plaćeno u TWNKL. Takođe navodi da je to bio prvi takav ugovor u Evropi, posebno u Nemačkoj, ali i širom Evrope.

A jedan drugi član tamo, je objavio još jedan članak o transakciji nekretnina u Bitcoinu u Delawaru, SAD, pre samo nekoliko meseci. Dakle puno zanimljivih stvari se dešava u svetu kripto valuta i, naravno, sa našom Rainbow Currency; što znači, uzbudljive stvari se dešavaju.

I ja imam druge novosti za vas, pa ću vam odgovoriti na neka od najvažnijih pitanja o TwnklEstate malo kasnije, budite sigurni za to. Ali prvo, imam neke novosti za sve vas; Znam da ste svi toliko uzbuđeni da uđete u CCS i da budete u mogućnosti da se aktivirate tamo, naročito u trgovini sa TEC i TWNKL, tako da postoji nekoliko ažuriranja u vezi sa tim.

E sad, za sutra, 21. avgust: funkcija prenosa će se otvoriti za prenos TWNKL i TEC na CryptoCoinStreet, i trgovanje će početi istovremeno. (Za više detalja pogledajte ispod, u Dodatnim informacijama u vezi podrške.)

Dakle, nekoliko stvari za one ljude koji se žele danas pripremiti za to:

Prvo, ako već imate TWNKL na CCS, imate nekoliko opcija, pa imajte na umu ovo:

1. Naravno, i dalje imate mogućnost da trgujete sa TWNKL za druge valute.

2. Konkretno, sada imate mogućnost, danas, možete postaviti ponudu za kupovinu (Buy offer). Ako neko ima TWNKL ili TEC za prodaju, on će ih iz svog ugla videti kao ponudu za prodaju (Sell offer), a oni koji kupuju, oni bi trebali postaviti ponudu za kupovinu (Buy offer). (Znam da ponekad ovo postaje malo zbunjujuće u vezi sa bilo kojom menjačnicom, razlika između Buy i Sell ponude). Dakle, shvatite, kao neko ko želi da kupi valutu, postavićete ponudu za kupovinu (Buy offer); a kao neko ko ima valutu i želi je prodati, vi biste trebali potražiti ponude za prodaju (Sell offers).

Dakle, za one koji već imaju TWNKL u CCS, možete otići i postaviti ponudu za kupovinu ako želite da kupite više TEC kada sutra budu dostupni. Neki ljudi su to već uradili, i vidimo da ponude koje su trenutno tamo, su raspoređene od najniže na 100 TWNKL za 1 TEC, sve do 113 TWNKL za 1 TEC. Tako da će biti zanimljivo videti da li neko uzima te ponude, ili možda ako će vrednosti biti još veća, moraćemo da sačekamo i vidimo. I za one koji imaju TWNKL i žele više TEC, sutra ćete moći preneti svoje Twinkle na CCS tako da možete kupiti neke od tih TEC od onih koji ih žele prodati.

Dakle, sutra, za vlasnike TEC, ako ste jedan od onih koji žele prodati neke od vaših TEC, postavićete ponudu za prodaju (Sell Offer) ili ćete jednostavno kliknuti na dugme ’’Sell’’ na jednom od već postavljenih naloga za kupovinu (Buy orders).

Sada, takođe, shvatite ako ste jedan od onih koji imaju TWNKL na CCS; kao što sam spomenula, sada imate mogućnost da kupite TEC počev od sutra sa tim TWNKL; tako da možda želite da kupite neke od njih, možda ne, ali imate tu mogućnost, pa čak i ako imate već postavljen Sell order za vaše TWNKL, možete ga otkazati i potom kupiti TEC, ako to želite. Dakle, samo želimo dad budemo sigurni da svi znate koje opcije imate i šta je novo od toga. Dakle, umesto da čekate da neko kupi vaše TWNKL za 0.01 USD, možete kupiti TEC ako želite. Dakle, to su ažuriranja u vezi sa CCS.

 

Sada u vezi ostalih vesti: držite oči otvorenim momci, naročito svi ljubitelji TwnklSoccer-a, u planu je da se vrati! Kasnije ove nedelje će se vratiti za Ligu nacija, koja se održava od strane Unije evropskih fudbalskih asocijacija (UEFA), a prva utakmica startuje 6. septembra. Dakle, imaćete dovoljno vremena da se prijavite, pozovete druge i sve to pre nego što počne prva utakmica. Prva utakmica će biti utakmica između STAROG svetskog prvaka, što je Nemačka, protiv NOVOG svetskog prvaka, to jest Francuske. Dakle, to je prva utakmica koja će se igrati 6. septembra, a kao što sam rekla, ove nedelje, TwnklSoccer će se vratiti i moći ćete da se prijavite i proverite to; ili da se pridružite, ako ste nova osoba.

Druga stvar u vezi TwnklSoccer-a je da smo pronašli sponzora za tu sledeću igru; tako da će oni imati posebnu ponudu za sve vlasnike Rainbow Currency valute i to će biti otkriveno malo kasnije; pa imajte na umu da pratite ažuriranja o novim dešavanjima na TwnklSoccer-u.

 

I, ove nedelje takođe, imaćemo i uzbudljivu novost u vezi Biggest Talent. Dakle, puno stvari se dešavaju, sve dolazi zajedno jedno sa drugimsavršeno vreme uz savršene razloge i radeći na savršenim stvarima, tako da je to fantastično!

 

Sada, u ostalim ažuriranjima: Želim da odgovorim na nekoliko pitanja o TwnklEstate. Najčešća pitanja, posle webinara od 17. avgusta, bila su o pametnim ugovorima i delimičnom (frakcionom) vlasništvu i još nekim detaljima u vezi toga. Trebate razumeti, sve ove informacije dolaze korak po korak, a ono što mi delimo danas su samo neke opšte informacije kako biste bolje razumeli stvari. Sada, što se tiče pametnog ugovora, definitivno postupite sa sopstvenom dužnom pažnjom, proverite to na internetu i raznim info sajtovima kao što je Wikipedia, naravno, ovo je samo jedan izvor. Ima puno drugih mesta.

(Pogledajte preko linka ispod članak na ’’The Chain’’ što sam već ranije spomenula, tu je i odličan članak o nekim osnovnim pojmovima u vezi kriptovaluta a takođe i neke druge informacije.)

https://thechain.media/first-ever-real-estate-deal-closed-using-cryptocurrency

 

Dakle, znajte, dostupne su vam sve vrste različitih resursa na mreži kako biste saznali neke osnovne detalje o tome i kako to funkcioniše, kao što su Blockčejn i pametni ugovori, pa čak i frakciono vlasništvo. Ovo nisu novi koncepti, neki od njih su stariji od drugih, ali o njima se detaljno govori i na raznim drugim mestima. Dakle, definitivno odnosite se prema ovome sa sopstvenom dužnom pažnjom i istražite to da bi saznali više o tome.

Sada, posebno za TwnklEstate koji se bavi pametnim ugovorima (Smart Contracts). Shvatite, za pametni ugovor, u suštini, to je kao i svaki drugi ugovor, ok? To je samo blokčejn što ga čini ’’pametnim’’, a takođe, i to što ima veze sa izvršenjem ugovora. Kod pametnih ugovora postoje određeni faktori/kriterijumi koji moraju biti ispunjeni kako bi se ugovor izvršio. Tako, na primer, kod TwnklEstate, mnogo puta će se to zasnivati ​​na vrednosti TWNKL, tako da kada cena TWNKL dostigne određeni unapred dogovoreni nivo, ugovor će se izvršiti, što znači, isplatiti ugovoreno i kupiti nekretnina. I tada, u tom trenutku, kada je kupljena nekretnina, za one vlasnike TEC koji su kupili frakciona prava vlasništva (Fractional Ownership Rights ili skraćeno FOR) na toj određenoj imovini, onda bi se ona digitalno prenela na nove digitalne vlasnike.

I malo ćemo se upoznati sa nekim od prednosti i razlika u FOR, ali samo zato da razumete osnovni koncept pametnog ugovora, uopšteno govoreći, ovako to funkcioniše: dakle imate postavljen određeni broj kriterijuma, i kada su ispunjeni, ugovor se izvršavavrlo jednostavno, baš tako.

Sada, u vezi sa FOR: bilo je nekih pitanja o tome, "Da li bi se ova FOR mogla kasnije trgovati?" Dakle, razumite:

1. Za sve nekretnine koje se kupuju preko TwnklEstate, svaka pojedinačna nekretnina

e imati 1 Token stvoren baš za nju, na TwnklChain naravno, i;

2. Taj token će imati 5 decimala, tako da bi to bilo 1 i 4 nule (0,00001), a to znači, da bi ukupno bilo 100.000 različitih jedinica za taj 1 token; tu 1 nekretninu. To znači da, ako to žele, 100.000 različitih vlasnika TEC bi mogli kupiti samo 0,00001 od te nekretnine. Međutim, u stvarnom svetu, uopšteno govoreći, vlasnici TEC će kupovati više delova ovog pojedinačnog tokena, tokena nekretnine. Dakle, možete imati nekoga ko ima 300 delova, ili nekoga ko ima svih 100.000 i onda bi tu bio samo 1 vlasnik nekretnine. Tako da se to može razlikovati u zavisnosti od imovine, u zavisnosti od pojedinačnih vlasnika TEC, kao i njihovih individualnih ciljeva i onog što oni žele da urade. Dakle, to je generalno govoreći, što se tiče toga kako frakciono vlasništvo funkcioniše.

Sada, pošto postoji 1 token razložen na ovih 100.000 različitih jedinica na blokčejnu, DA, kasnije bi se ova FOR mogla trgovati, rekla bih da je velika verovatnoća da će to biti na CryptoCoinStreet (CCS). Dakle, kasnije, da, takve stvari bi se mogle desiti, pa generalno, to je odgovor na takva pitanja.

Dakle, još nekoliko stvari koje treba razumeti: razumite kako proces funkcioniše kao vlasnik TEC. Kada vidite nekretnine koje dolaze na TwnklEstate, vi ne kupujete imovinu u prvom koraku—vi stavljate svoj TEC u escrow (deposit/fond koji se drži na čuvanju dok se ne ispuni određeni uslov), uz obećanje da kupite, da tako kažem; ovo se dešava dok pametni ugovor u stvari čeka da se ispune navedeni kriterijumi kako bi se ugovor izvršio. Dakle, u određenom vremenskom periodu vaši TEC će biti smešteni u escrow dok čekaju ispunjavanje kriterijuma i, kao što sam rekla, jednom kada se to dogodi, onda se pametni ugovor izvršava, a zatim, zavisno od frakcionih vlasnika za to posebnu nekretninu, onda bi to bilo distribuirano i vi bi bili obavešteni. Dakle, razumite, tek kad se zapravo izvrši pametni ugovor, tada se vaši TEC zapravo koriste za kupovinu nekretnine.

Postojalo je još jedno pitanje o jednoj od beneficija frakcionog vlasništva, a to su VIP vaučeri, na primer, u odmaralištu. Sada, shvatite, kao frakcioni vlasnik (FO), ne možete lično trgovati ili prodavati svoja VIP noćenja nikom drugom; ako odlučite da ne koristite ta noćenja, onda će se ta svita iznajmiti; onda će SVI (uključujući i vas) frakcionih vlasnici na toj imovini imati korist kroz veći profit od tog povećanog prihoda. Dakle, shvatite da ako razmišljate o kupovini nekih FOR za odmaralište ili neko drugo mesto za odmor na kojem ćete imati samo nekoliko VIP noćenja (u zavisnosti od broja vaših FOR na određenoj imovini za odmor), da ne možete trgovati niti prodati ili raditi ništa drugo s tim besplatnim noćenjima, jer su ona tu samo za vas (za korištenje). Zato samo budite svesni toga; ali naravno, možete dovesti goste (ograničeno); više detalja o tome kako se ta besplatna noćenja mogu posebno koristiti, će doći kasnije kada budemo imali odgovarajuće nekretnine. Konačni detalji, naravno, zavisiće od svake nekretnine posebno; detalji svake nekretnine mogu biti drugačiji, dakle shvatite to.

A sada, bilo je i pitanje kako će se TEC vratiti na tržište; pa upravo sada, imamo vlasnike TEC, a onda oni koriste svoje TEC za kupovinu nekretnina, dakle, ti TEC bi onda išli u TwnklEstate da plati za te nekretnine, tako da se onda na kraju TwnklEstate nađe sa mnoštvom TEC. Naravno, shvatite: celokupan poslovni model za TwnklEstate je u potpunosti razvijen i, kao što sam već rekla, svi detalji će se deliti korak po korak; međutim, neće biti belog papira ili slično, što bi našim potencijalnim konkurentima objasnilo naše strategije. Dakle, samo ću generalno reći, u vezi sa ovim pitanjem, ili njemu sličnim, a to je, korak po korak, pojaviće se informacije koje su potrebne; ali uopšteno govoreći, baš kao i bilo koji biznis, one će biti prosleđene i korištene na odgovarajući način. Dakle, obzirom da je ovo dugoročni poslovni model, to nije jednokratna vrsta stvari, sve više i više nekretnina će biti dostupno na različitim mestima kada govorimo o TwnklEstate. Dakle, ovo je samo početak, još uvek super uzbudljiv i definitivno će biti zanimljivo videti koje će prve nekretnine biti.

Sada, takođe želim da spomenem šta smo čuli od Matta Burrowa na webinaru od 17. avgusta, i on nije jedini stručnjak za nekretnine koje TwnklEstate ima. Već imamo veliku kompaniju za nekretnine u Nemačkoj, a oni već pripremaju više nekretnina koje će biti na raspolaganju, a Matt takođe već traži nekretnine, a imamo još mnogo toga. Dakle, to je fantastično. Sada, ako ste agent za nekretnine, ili građevinar, ili prodavac nekretnine, ili arhitekta, ili što god da je slučaj, ako ste neko ko je zainteresovan da ponudi nekretninu ili za veće učešće u ovome, kontakt podaci i drugo će biti dostupni korak po korak.

Ali, u prvom delu, mi smo posebno tražili agente za nekretnine ili real estate kompanije, pa ako ste jedan od njih, ili ako ste u kontaktu sa nekim ko je zainteresovan, uvek možete, prvo, poslati mejl za mene na: cate@safezone.info, ali molim vas naslovite ga sa temom TwnklEstate, i mi ćemo se povezati sa vama što je pre moguće. Dakle, u prvom koraku, konkretno, samo za agente za nekretnine, ili one koji su zainteresovani za prodaju nekretnine. Dakle, možete nam sada poslati poruku, i opet, više informacija o svemu će se pojavljivati ​​korak po korak.

 

Dakle, toliko o tome sa moje strane danas. Sada ćemo se otvoriti za neka poslednja pitanja o TwnkleEstate; kao što sam rekla, otvorićemo čat samo za kratko, kako bismo ovu rekapitulaciju svima omogućili što je brže moguće. Dakle, ako imate neka druga važna pitanja na koja još nije odgovoreno, možete ih pitati ali stvarno da bude brzo i kratko.

A, u vezi sa svima koji čekaju bilo kakva ažuriranja kao što su stvari koje se dešavaju u SafeZone, sve se dešava korak po korak, pa ćemo vas definitivno još obaveštavati o tome.

Što se tiče kada će nekretnine biti dostupne da se mogu kupiti na TwnklEstate, shvatite, da će biti potrebno malo vremena da to bude objavljeno, ali mi imamo nekoliko stručnjaka za nekretnine u potrazi za savršenim nekretninama da prve budu izlistane, tako da, to će se desiti što je pre moguće.

Što se tiče određenih vremenskih okvira, to će zavisiti od svake specifične nekretnine, pa će se više informacija o tome znati kasnije. A što se tiče poreza i sličnih stvari, naravno, to će zavisiti od vašeg lokalnog područja. Najbolje što trebate učiniti, bilo bi da se obratite svojim lokalnim poreskim ekspertima u vezi sa tim. Inače, više informacija će biti objavljeno o svakoj specifičnoj nekretnini kada budu dostupne.

Imamo neka uputstva o prodaji TWNKL-a na CCS-u, a to je prvenstveno dostupno na Ishaqovom blogu "All About SafeZone", link za taj blog će Ishaq objaviti na čatu.

 

Ishaq: U stvari, CCS se menja, tako da se prethodno objavljene stvari na blogu trebaju ažurirati, pa ću objaviti link u našim Skype sobama što je pre moguće.

 

Cate: Hvala ti Ishaq, za to ažuriranje; Budite sigurni, što je pre moguće, to će se desiti, inače, možete otići tamo da saznate neke osnovne stvari, www.allaboutsafezone.com, i samo znajte, da se neke stvari mogu promeniti.

 

Sada, imamo još jedno pitanje o listi naknada (fees); shvatite, što se tiče prenosa TWNKL na blokčejnu, baš kao što je pomenuto, to je fiksna 0,1% naknada, a minimalna naknada je 1 Dan, zar ne?

 

Ishaq: Da, minimalna naknada iznosi 1 Dan, a maksimalna naknada iznosi 1.000 TWNKL uz primenu stope 0,1% na ukupan iznos koji prenosite. Ako prenosite iznos veći od 1 milion (1.000.000) TWNKL, onda će se primeniti maksimum 1.000 TWNKL (naknada). Ako je iznos prenosa manji od 1 milion TWNKL, biće 0,1%. I minimum, naravno, je 1 Dan (0,001).

 

Cate: Što se tiče onih koji su imali izazove sa bivšim menjačnicama, i u vezi mnoštva različitih pitanja između nas i SouthXchange i sve to, mi ćemo imati informacije kasnije. Za sada, svako ko je ovim pogođen, čuvajte svoj dokaz, sačuvajte potvrde vašeg potraživanja, a čim budemo imali dodatna ažuriranja, mi ćemo ih podeliti sa vama, ali za sada morate imati strpljenja.

A što se tiče: "Zašto ne možemo prodati TWNKL na CCS?" Možete, ali morate čekati, oni još uvek rade na završnom povezivanju upravo sada; pa, danas možete postaviti Buy Order (nalog za kupovinu) za TEC, to je dostupno u ovom trenutku, a onda će se više toga dogoditi sutra. Zato pratite u našoj zajednici za sutrašnja obaveštenja o mogućnostima prenosa vašeg TWNKL ili TEC iz vašeg PERNUM novčanika na CCS, tako da će trgovanje sa TEC biti sutra.

I apsolutno, vlasnici TEC su ti koji će odlučiti. Samo zato što postoji tražnja 100 TWNKL za 1 TEC, to ne znači da vi morate da koristite tu ponudu; možete je ignorisati, ili možda odlučite da 113 nije dovoljno visoko; to je na vama, momci, na vama koji prodajete TEC, pa budite PAMETNI!

 

 

 

Ishaq: Ovo je važno razumeti; Vi, kao prodavac, možete odlučiti svoju cenu, ok? Dakle, stavili ste 130, ili ste stavili 300, TO JE NA VAMA. Slično tome, kupac, na njima je, oni mogu staviti bilo šta, mogu staviti 1 TWNKL, ali njihov nalog, jednostavno, neće imati odaziva! Dakle, ne brinite ako neko nudi za 100, to je ono za koliko on želi da kupi, pa ako želi da kupi vrlo jeftino, šta to znači? To ne znači ništa, ako on traži za 100, nema svrhe; ako se trguje po bilo kojoj višoj ceni, to je važna stvar, pa vas molim da to razumete.

 

Cate: Što se tiče trgovanja sa TWNKL sutra, sutra ćemo imati više informacija o tome koje specifične funkcije su dostupne u CCS-u. Na CCS-u nema nikakvog minimuma za TEC, ali razumite, ima mnogo nas koji imamo puno Twinkle i koji želimo više TEC, pa ako budete dovoljno glupi da prodajete jeftino, bićemo dovoljno srećni da ih kupimo od vas, haha! Dakle, samo sam bila otvorena i iskrena sa svima vama, pa budite pametni, budite pametni, uvek budite pametni u onome što radite.

Znam da se pitate o sledećem vebinaru TwnklEstate, to će se desiti. Kao što je Matt rekao, možda kasnije ove nedelje, oni rade na raznim stvarima upravo sada, pa čim budemo imali dodatna ažuriranja, obavićemo vam. (Pogledajte dodatne informacije u vezi podrške ispod.)

Dakle, mislim da smo sada pokrili najvažnija pitanja, pa ćemo sada da se zaustavimo ovde da bismo vam sve ovo objavili u rekapitulaciji što je brže moguće.

Hvala vam svima; hvala Ishaqu na učešču danas. Budite ponosni što ste Unicorn, ponosni vlasnici TEC, i uvek, HAPPY HEALTH svima.

Vidimo se sledeći put. Obavezno dođite na radio šou u četvrtak, sigurna sam da ćemo imati puno zanimljivih stvari o kojima ćemo razgovarati. Kao i uvek, pratite nas i lajkujte naše postove na društvenim medijima, bez obzira na koju mrežu ste već uključeni, dođite i pronađite nas, verovatno smo tamo. Pazite na sebe, sve najbolje, vidimo se sledeći put!

 

Sa vašim uspehom na umu,

Cate Kozikowski, Ishaq Ali Khan, i

vaš WAZZUB tim za podršku

 


 

***

 

Dodatne informacije u vezi podrške:

 

 

VAŽNO OBAVEŠTAVANJE U VEZI SA RAINBOW CURRENCY

 

 

Iz nekoliko razloga je presudno promeniti simbol trgovanja za Rainbow Currency na TwnklChainu. Danas nas je Etherscan obavestio da odbijaju da promene ime i simbol tokena iz Twinkle/TWNKL u Moved/MOVED za stari, napušteni token bez davanja razloga zašto odbijaju.

 

Dakle, postoji token sa trgovačkim simbolom TWNKL na Ethereum blokčejnu i mi nemamo mogućnost da to promenimo. Stranice poput CMC zahtevaju jedinstveni simbol za trgovanje da bi bili navedeni na listi tamo i stoga moramo promeniti simbol trgovanja za našu Rainbow Currency. Tako smo odlučili da promenimo simbol trgovanja za Rainbow Currency na TwnklChain-u iz TWNKL u YEM.

 

YEM = Your Everyday Money (Vaš svakodnevni novac)

 

Samo da budemo jasni:

 

Ime našeg blokčejna još uvek je TwnklChain

 

Ime naše valute je i dalje Rainbow Currency

 

Imena naših denominacija su i dalje Rainbow, Glitter, Twnkl, Dan

 

Zašto Twnkl a ne Twinkle?

 

1) imamo sve brendirano sa Twnkl

2) kompanija iz Azije je upravo pokrenula token na Ethereum blokčejnu, i nazvali su ga Twinkle

 

Naravno, i dalje ćemo se boriti sa Etherscan-om da promenimo ime i simbol starog Twinkle/TWNKL kako bismo izbegli bilo kakvu konfuziju.

 

***

 

Trgovanje je sada zaživelo na CCS za TEC i YEM. Možete da prebacite do i iz vašeg PerNum novčanika i CCS-a. Imajte na umu da ako izvršite transfer iz vašeg PerNum novčanika, vi time potvrđujete da je vaš balans ispravan.

Kao što je navedeno u gornjoj rekapitulaciji, Ishaq-ov blog AllAboutSafeZone.com će biti ažuriran što je pre moguće. Ako vam je potrebna pomoć da bi naučili kako da uradite neke stvari, molimo, sačekajte za te tutorijale i informacije koje će tamo biti objavljene pre nego što preduzmete bilo kakvu akciju.

Takođe, budite svesni da će se standardna TwnklChain naknada za transfer od 0,1% primenjivati na sve transfere (plaćene u YEM). Ako prenosite iz svog PerNum novčanika, naknada se odbija u vašem PerNum novčaniku.

Uvek počnite sa malim iznosima, uverite se da je sve dobro i shvatite šta radite pre nego što nastavite dalje i budite sigurni da je vaš PerNum pravilno podešen u CCS-u pre nego što započnete bilo koji transfer da bi imali najbrži rezultat.

 

***

 

 

Sledeći javni vebinar je najavljen!

Petak, 24. avgust, 2018 u 11pre podne po SAD pacifičkom vremenu

 

Prijavite se odmah na Safe.zone (WEBINARS heksagon), na WSS (WEBINARS), na Rainbowcurrency.com (WEBINARS) i na Unicorn.Network

https://safe.zone/

https://wesharesuccess.com/

https://rainbowcurrency.com/

https://unicorn.network/

 

***

 

Podrška uživo (Live Chat Support) je dostupna preko sledećeg linka.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

Za sve Unicorn Network vebinare:

Prijavite se da biste pročitali rekapitulacije i prijavili za vebinare ovde: https://www.safe.zone (WEBINARS heksagon)

 

Za sve Rainbow Currency vebinare:

Pročitajte rekapitulacije i prijavite za vebinare ovde:

https://www.rainbowcurrency.com (WEBINAR RECAPS dugme na meniju)

 

Takođe, nemojte zaboraviti da slušate SafeZone Radio Show!

Emituje se uživo svakog četvrtka od 9-10 sati ujutru po SAD pacifičkom vremenu. Slušajte uživo i pronađite prethodne snimke na: https://www.safe.zone (RADIO SHOWS heksagon)

 

***

 

Dnevni plan u 5 koraka da povećate svoje lične provizije i bonuse.

(I kao i uvek, BEZ SPAMOVANJA i BUDITE UVEK ISKRENI)

 

1) Prijavite se na WSS i uzmite vaš link za kampanju. U ovom trenutku, Solario i Ivitation (pozivni) marketing su spremni da ih koristite.

 

2)Objavite neke informativne postove u svim vašim društvenim mrežama. Podsetnik onima koji su zainteresovani, pridružite nam se na MINDS preko našeg linka(pogledajte dole). Ne morate uvek stavljati vaš pozivni link, jednostavno zatražite od zainteresovanih da vam pošalju poruku.

 

3) Razgovarajte sa ljudima sa kojima se srećete o UN, RC, Solario.

 

4) Postavite oglase na BESPLATNIM oglašivačima u vašem području. U SAD, na primer, postoji Craigslist.

 

5) Postavite svoje linkove preko besplatnih trafik sajtova poput mejlersa i razmene saobraćaja. I posvetite im malo vremena svaki dan radeći promovisanje.

 

Ako bi se obavezali da 100 SOLR Tokens prodate svakog meseca i dovedete 5 novih aktivnih afiliate članova, stabilno bi punili svoj Bazen ličnog uspeha svakog meseca, iz meseca u mesec, stalno. Razmislite o tome koliko brzo biste mogli postići sve svoje lične ciljeve!

 

POMOZITE JEDNI DRUGIMA

Objavite svoje sjajne ideje u našoj zajednici!

SVI MI ZAJEDNIČKI POBEĐUJEMO!

 

***

 

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA!

Takođe možete da se povežete sa nama preko interneta. MI cenimo vašu podršku, lajkove, deljenja i komentare. Hvala vam!

 

Počevši od 7. jula 2018. godine, mi ćemo dodati Minds.com našem redovnom objavljivanju u društvenim mrežama. Minds je društvena mreža koja deli mnoge vrednosti koje radimo u Unicorn mreži. Ako želite da nas podržite na Minds.com, pridružite se preko našeg linka kako bismo mogli prikupiti tokene koji će se dalje koristiti za više pogleda na naše postove, a zatim i da rastemo brže.

https://www.minds.com/register?referrer=UnicornNetwork

 

Povežite se sa Unicorn Network i SafeZone na Facebook-u

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Povežite se sa Unicorn Network i SafeZone na Twitter-u

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Možete pratiti Rainbow Currency Foundation, takođe!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

Pratite Solario preko društvenih mreža!

Facebook: https://www.facebook.com/SolarioOfficial

Facebook grupa: https://www.facebook.com/groups/684744401696132

Twitter: https://twitter.com/SolarioOfficial

Reddit: https://www.reddit.com/r/Solario

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3453824

Telegram: https://t.me/solarioofficial

 

***

 

Unicorn Network Odricanje od odgovornosti za društvene medije treće strane;

 

Unicorn Network koristi veb lokacije treće strane i aplikacije za marketing i često će od članova zatražiti dobrovoljnu interakciju s ovim uslugama kako bi povećali domet naših objavljivanja. Međutim, ukoliko nije izričito navedeno, Unicorn Network ne garantuje sigurnost ili bezbednost ovih usluga, a članovima se savetuje da koriste ove usluge sa razumevanjem da bilo koji problem koji može nastati zbog njihove upotrebe nije u odgovornosti Unicorn Network-a.

 

***

 

** Podsetnik za sve članove: ** Imamo striktnu anti-spam politiku. Budite profesionalni kada delite linkove za bilo koju našu ponudu. Primećeno je da su neki članovi objavljivali svoje linkove na Facebook stranicama drugih osoba i grupa. ** Ovo je spamovanje!!! ** Ne smete objavljivati svoje linkove na bilo kojoj stranici ili u grupama, osim ako to nije stranica ili grupa koja je posebno postavljena za razmenu poslovnih mogućnosti. Ne smete objavljivati svoje linkove na vremenskoj liniji bilo koje druge osobe na bilo kojoj društvenoj lokaciji osim ako vam nisu dali dozvolu za to. Molim vas, budite pošteni i profesionalni. Hvala vam.

 

***

 

Smernice za pozivanje članova

***Dragi članovi,

Naša Rainbow Currency je veoma uzbudljiva prilika za sve članove i za budućnost komercijalnih i finansijskih transakcija.

Znamo da su svi veoma uzbuđeni i veoma željni i inovativni u promovisanju naše Rainbow Currency i ovog jedinstvenog životnog događaja.

Kao i uvek, želimo da vodite računa o ugledu kompanije i naravno svom sopstvenom, kada promovišete. Nekoliko stvari koje treba imati na umu:

 

A. Kad god prevodite bilo kakve informacije, brendovi moraju biti na engleskom jeziku. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone, etc., moraju biti na engleskom jeziku.

 

B. Uvek pružajte tačne informacije koristeći stranice kompanije kao smernice za informacije. Nemojte dovesti u zabludu tako što ćete napraviti fantastične tvrdnje ili promeniti značenje bilo čega. Ako niste sigurni šta nešto znači, molim vas potražite razjašnjenje.

 

C. Obavezno poštujte lokalne i međunarodne propise protiv neželjene pošte u vezi sa e-poštom. Ako koristite poštu, trebali biste biti sigurni da su oni kojima šaljete e-poštu dali svoj pristanak za primanje e-pošte. Ako šaljete e-poštu prijateljima / porodici, obavezno poštujte njihove želje ako vam zatraže da im ne šaljete ponude.

 

D. Nikada nemojte koristiti naš Mailaxy za bilo kakve reklamne mejlove. Njegova je namena da se koristi samo za ličnu upotrebu. Može se desiti da se računi zatvore ako se nađemo na crnoj listi zbog članova koji koriste Mailaxy za marketing i budu označeni kao spam.

 

E. U društvenim medijima kao što su Facebook, Twitter, itd., uvek pratite njihove uslove korišćenja.

*Nikada ne objavljujte svoje linkove ili promocije na stranici profila bilo kog drugog člana. Ako ih objavite na svom profilu, oni koji vas prate će ih videti ako prate vaše postove.

*Na post ili komentar nekog drugog nikada ne odgovarajte i ne komentarišite koristeći pri tom linkove ili promocije.

*Ako pripadate grupama koje vam omogućavaju da objavite marketinške postove, a ima ih mnogo, budite sigurni da poštujete njihova pravila i nemojte ih poplaviti učestalim postovima. Pratite da vidite šta drugi rade kao grupa. Ako u toj grupi ima nekoliko stotina ili hiljada aktivnih ljudi i postoji samo jedna osoba koja objavljuje istu stvar svakih 5 minuta ili svakog sata ne radite istu stvar samo zato što ta jedna osoba to radi. Radite ono što je uobičajeno za tu grupu.

 

F. Nemojte konstantno tagovati slučajne ljude u vašim postovima. Ova funkcija ima za cilj da označi osobu koja može biti na slici, ili označi nekoga ko treba da obrati pažnju na taj post, jer je to relevantno za njega.

 

G. Nemojte dodavati ljude u grupe bez njihove dozvole. Ovo se meni dešava stalno i vrlo je dosadno. Možete poslati pozive i to osobi daje mogućnost da se pridruži, ignoriše ili jednostavno izbriše vaš zahtev.

 

H. Mnogi članovi su objavili marketinški materijal koji se može koristiti i deliti, grafike i video snimke koje se mogu deliti, te ideje o boljim marketinškim praksama. Uvek budite pažljivi da personalizujete stvari koje koristite i budite sigurni da informacije budu tačne. Ako vidite nešto što vam se dopada a to nije bilo dato za deljenje ili korišćenje, uvek kontaktirajte vlasnika tog materijala i zatražite njegovu dozvolu pre nego što učinite bilo šta s tim.

 

I. Ako napravite sopstvene stranice, grupe, blogove i slično, obavezno se pridržavajte uslova korišćenja hosta. Budite sigurni da ste u skladu sa našim Afiliate smernicama za društvene medije i internet aktivnosti. Možete ih pogledati ovde:

https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

Kraj***

 

***

 

Pošto su naši vebsajtovi hostovani na svetskom vebu, pristup može biti dostupan u drugim zemljama. Drago nam je učiniti sadržaje, softver, proizvode i / ili usluge dostupnim ljudima u bilo kojoj zemlji gde je to legalno. Iako mi trenutno ne znamo ni jednu zemlje koja zabranjuje informacije ove vrste, niti konkretno informacije koje pružamo, ne tvrdimo da su materijali na veb stranicama prikladni ili legalni za upotrebu na bilo kojoj lokaciji izvan Sjedinjenih Država. Zakoni koji se odnose na upotrebu sadržaja, softvera, proizvoda i / ili usluga putem Interneta mogu se razlikovati u različitim zemljama. Ako imate pristup našim veb stranicama sa lokacije izvan Sjedinjenih Američkih Država, Vi i samo Vi sami ste odgovorni za poštovanje svih važećih zakona pod čiju jurisdikciju spadate. Zabranjeno je pristupanje veb stranicama iz bilo koje zemlje gde se njihov sadržaj smatra ilegalnim, ili gde je to u suprotnosti sa propisima.

 

***

 

Izjava o odricanju od odgovornosti: Svaki napor je napravljen kako bismo precizno predstavili naš projekat. Bilo koji primer rezultata ne treba tumačiti kao obećanje ili garanciju zarade. Vaš stepen uspeha u postizanju rezultata spomenutih na našoj veb stranici zavisi od vremena koje ste posvetili projektu, od Vaših znanja i različitih marketinških veština. Pošto se ovi faktori razlikuju prema pojedincima, ne možemo garantovati bilo kakav uspeh ili specifičan rezultat. Niti smo odgovorni za bilo koji od Vaših radnji. Materijali pronađeni na našoj veb stranici mogu sadržavati informacije koje uključuju ili su zasnovane na izjavama šta planiramo ili mislimo da se može desiti u budućnosti. Takve izjave izražavaju samo naša očekivanja ili prognoziranja budućih događanja. Ove izjave možete identifikovati činjenicom da se ne odnose striktno na istorijske ili trenutne činjenice. U njima se koriste reči poput "predviđati", "proceniti", "očekivati", "projekat", "namera", "plan", "verovanje" i druge riječi i izrazi sličnog značenja u vezi sa opisom potencijalnih rezultata ili zarade.

 

Copyright © 2018 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., Rainbow Currency Foundation, SafeZone, Inc. Sva prava zadržana.