Rekapitulace webináře Unicorn Network
18.září 2018
Prezentuje: Cate Kozikowski a Dan Settgast


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc. a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy /překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání.

 

Témata v tomto přehledu:

1. Biggest Talent

2. TwnklSoccer

3. TwnklEstate

4. TwnklChain

5. TwnklBds

 

Cate: Waazzuub! Dobrý den, ahoj všichni. Vítáme všechny na našem webináři. Jsme rádi, že vás máme.

 

Začněme. Děkuji všem, že jste se dnes k nám připojili. Jsme velmi hrdí na to, že vám přineseme několik důležitých aktualizací. A bez dalšího otálení, dovolte mi představit Dana Settgasta, který s námi dnes sdílí tyto aktualizace.

 

Takže Dane, vítej!

 

Dan: Díky Cate. Ahoj všichni, WAAAAZZUUUUUUUB!

 

Unicorn Network Webinar

 

Webinář bude dnes krátký a aktualizace, jak vidíte, Biggest Talent, TwnklSoccer, TwnklEstate a TwnklChain a TwnklBds.

 

Takže začneme hned a začneme s Biggest Talent.

Biggest Talent

 

Biggest Talent : Myslím, že je zbývá 52 minut pro 4 země (soutěž v soutěži). Poté uplynou přesně 2 dny, kdy poslední čtyři země soutěží v národním hlasování. Je to velmi vzrušující! Už jsme měli stovky tisíc hlasů; tak rozhodně tato sezóna je zdaleka nejzajímavější a nejúspěšnější. A ani jsme ještě nezačali bojovat.

 

V bitvách zemí potřebujeme národního vítěze a národní vítězové z národního hlasování, budou vyhlášeni 25. září. To je přesně za týden a to znamená, že dne 25. září uspořádáme veřejný webinář, kde představíme národní vítěze a vysvětlíme, jaké jsou další kroky.

 

První kolo bitvy začne 1. října. A v bitvách bude bojovat jeden na jednoho, takže 2 národní vítězové budou soutěžit navzájem a jen jeden se může dostat do dalšího kola - takže od nynějška to bude opravdu opravdu, opravdu vzrušující! V letošním roce jsme měli skvělé talenty a stále máme!

 

Proto jsme provedli malou změnu na www.biggesttalent.com; takže po webináři můžete jít tam a můžete sledovat všechna videa na adrese www.biggesttalent.com, a to i pro ty země, jejichž hlasování již skončilo. Stačí kliknout na vlajku, ale nehlasovat, protože hlasování skončilo.

 

Dostali jsme mnoho požadavků a řekli: "Hej, chci se znovu podívat na toto video; a hej, jak se jmenuje ta dívka z argentinského zpěvu ... "(tohle nebo to, nebo cokoli jiného), tak tudy jdeme. Takže můžete jít tam a sledovat všechna videa a užít si to.

 

A 25. září se oznamují národní vítězové a 1. října začne první kolo bitvy.

 

TwnklSoccer

 

Takže, TwnklSoccer! Také tato "sezóna" TwnklSoccer, Liga národů představená UEFA je velký, velký úspěch; mnohem více hráčů než pro světový pohár (FIFA). Máme více než 10 000 hráčů, kteří nyní hrají na TwnklSoccer.

 

A jeden z 10 000 hráčů je velmi zvláštní! Není to ten kluk, který se již dostal na úroveň 34, což je velmi cool. Myslím, že jsme dosud měli něco jako 46 zápasů, takže to je celkem fajn a mimochodem máme na seznamu žebříčku dva vůdce. Ale nehovořím o těchto dvou hráčích; místo toho mluvím o jednom hráči …

 

TwnklSoccer

 

... Takže tenhle hráč v TwnklSocceru je bývalým profesionálním fotbalovým hráčem z Německa. Hrál pro německý národní tým. Je to nejvyšší střelec # 4 v německé Bundeslize (tedy více než 50 let. asi 54 let) a po celou dobu je jedničkou v Bundeslize. A pro poměrně slavný tým Borussia Dortmund je to nejlepší hráč po celou dobu. Je legendou v Německu, žijící legendou! To je dobrá zpráva ... teď hraje TwnklSoccer se všemi z nás!

 

Po skončení fotbalové kariéry měl téměř 41 let, ale pak řekl: "Wow, stále chci něco udělat." Takže začal hrát americký fotbal a věřte tomu nebo ne, vyhrál 2 světové poháry (European Super Bowl)! Takže wow! Je to opravdu, opravdu zvláštní chlap, jeho jméno je Manfred Burgsmueller a samozřejmě jsme velmi hrdí na to, že také hraje na TwnklSoccer.

 

Možná pro některé z vás je to trochu trik, ale pro ostatní z vás to může přidávat trochu koření na TwnklSoccer.

 

TwnklSoccer

 

Takže, jako doplněk k pravidelné sázkové hře, budeme zveřejňovat předpovědi HIS (Manfred) (brzy). To znamená, že budete schopni zjistit, jestli můžete udělat lepší předpověď než profesionální fotbalista. A pro tuto sub-game TwnklSoccer se nám to prostě nestane, "kdo je vítězem nebo máme remízu"? Ne, (Manfred) vsadil na přesný výsledek, a pak budete moci (podle jeho předpovědí) dát své. A pak můžete vidět po hře: "Ach, hahaha, vím to lépe!" Nebo možná, počkáme a zjistíme.

 

TwnklEstate

 

TwnklEstate! Takže budeme mít speciální webinář o Unicorn Network ,představující společnost TwnklEstate 24. září. To je příští pondělí.


 

A tam budeme prezentovat nemovitost FIRST podrobně, se všemi informacemi, které budete potřebovat rozhodnout a se všemi informacemi, které budete mít pro VŠECHNY nemovitosti, pro všechny nemovitosti na TwnklEstate.


 

A na tomto webovém semináři vysvětlíme přesné postupy uvádění TEC do úschovy; abyste obdrželi (jakmile je smluvní smlouva aktivní a nemovitost je zakoupena společností TwnklEstate), vaše Fraccionální vlastnické práva (F.O.R.).


 

Dostali jsme spoustu otázek, po "malé", 72-strankové rekapitulace před 2 týdny (3. září). Jsem si jistá, že (1) pochopíte, proč trvalo nějaký časo, než jsme zveřejnili tuto webinářovou rekapitulaci a (2), vím, že všichni nyní víte, že mluvíme o REAL businessu a velkých obchodních příležitostech pro všechny z nás tady. A vaše rozhodnutí dát TEC do úschovy na určitý majetek, nebo ne; nebo držet TEC nebo je prodat (protože většina z nich jste je koupili za 100 YEM, nyní obchodují někde mezi 350-400 YEM), takže možná budete chtít prodat TEC; nebo cokoli jiného.


 

To jsou všechna velmi důležitá klíčová rozhodnutí a tak vám poskytneme všechny informace, které budete potřebovat k rozhodnutí.


 

Po webináři 24.září to nebude trvat 2 týdny (pro rekapitulaci) a nebude to 70 stran, takže recapitulace bude zveřejněna příští den, 25. září (den, kdy budeme mít webinář o Biggest Talent) . A pak, dva dny po zveřejnění rekapitulace, kdy se 27. září otevře firma TwnklEstate. Takže to není příliš daleko, dnes je 18. září.


 

A ujistěte se, že pro vás budeme mít také krásné překvapení.

 

TwnklChain
 

Ohhh, TwnklChain !!! Takže hovoříme o blockchain.

Obecně máte 3 způsoby, jak se účastnit libovolné blockchain (nebo aktivity šifrovací činnosti), abyste získali volné mince nebo bezplatné žetony a ty volné mince jsou (1.) Důkaz aktivity - musíte udělat něco speciálního s mincemi nebo v rámci sítě, abyste získali, nebo byli odměněni a existuje (2.) Důkaz práce, kterou by většina z vás mohla znát pod slovem "těžba"a počítač se účastní procesu ověřování a potvrzování transakcí. Třetí volbou je Důkaz zálohy, což znamená, že máte určitou částku měny (nebo tokenu) a proto pro určitou částku obdržíte další žetony / mince. Takže to je důkaz podílů.

 

Takže nyní v naší síti, na TwnklChain, máme zatím důkaz aktivity, což znamená, že jste aktivní v rámci našeho SafeZone a získáváte tak odměny. To může být hra, nebo výherní cena, jako je TwnklSoccer, kde můžete vyhrát YEM (Rainbow Currency) zdarma. Mohl by to být Biggest Talent, kde jen za hlasování obdržíte nějaké odměny, nějaké Twnkl, nějaké YEM za vaši činnost a budeme mít další příležitosti pro některé mince zdarma, nějaké volné Twnkl (YEM). A to bude od 1. října.

 

Takže tady je věc: Máme soukromý blockchain. Víte, to je náš TwnklChain. A všechno je nastaveno. Nyní víme, že TwnklChain zahájil zhruba před měsícem a běží stabilně, všechno je v pořádku. Všechno jsme otestovali. Je to všechno v pořádku, ale přesto chceme zvýšit průhlednost a zvýšit bezpečnost a ochranu, a to tak, že máme potvrzení o našich transakcích a máme potvrzení o našich transakcích od třetích stran.

 

Takže to znamená, že ti z vás, kteří skutečně vědí, co je uzel, co je super uzel a tak dále a tak dále a to, co je zapotřebí, být součástí blockchain, a doručit Důkaz práce - ti z vás (kteří chápou, jak to funguje), budou moci požádat o to, aby se stali takzvaným "uzlem" v naší síti TwnklChain. A pro potvrzení těchto transakcí (to neuděláte, váš počítač to udělá), ale pro potvrzení těchto transakcí obdržíte část poplatků, které účtujeme na TwnklChain; o kterém víte, že je 0,1%, s maximální částkou 1 000 YEM, která bude účtována za transakci ve výši 1 000 000 YEM a vyšší. Náš maximální poplatek činí 1000 YEM; ale obecně je to 0,1%.

 

Ale mohu vám to říci, to se přidává; a to znamená, že některé budou lukrativní; ale opravdu Důkaz práce není tak snadný, ne na naší blockchain a ne na jiných blockchain. Bude to samozřejmě vysvětleno ve speciálním webináři, kde vám naši odborníci na blockchain vysvětlí přesně, co máte dělat. Ale bude to jen pro ty, kteří skutečně vědí, o čem mluvíme.

 

Třetí, důkaz podílů: To je pro vás všechno. Takže, zde u dokladu o sázce, dáte jakoukoli částku (YEM), kterou byste chtěli, a to na důkaz o důkazu vkladu a pokud tuto částku podržíte, budete se účastnit poplatků ze 2 uzlů, které jsou nastaveny pouze pro transakce na TwnklChain.

 

A to znamená, že obdržíte zdarma YEM, pokud nám dáte doklad o podílu v samostatné sub-peněžence, a to bude v YEM. Bude to prostě tak dlouho, dokud budete chtít obdržet odměnu za sázky a že se nedotknete vašeho YEM. Je to naprosto vaše rozhodnutí, ale v té chvíli, když odstraníte YEM z sub-peněženky Proof of Stake ... no, hádej co? Nebudete již dostávat odměny. A budou existovat specifická pravidla, jako například minimální "doba trvání", než obdržíte odměny z výdělku; ale to vše bude vysvětleno ve speciálním webináři před 1. říjnem.

Takže jsem se chtěl s vámi o toto podělit. A když mluvíme o TwnklChain a mluvíme o YEM, řeknu vám asi minutu o CryptoCoinStreet (CCS) a našem trhu. Víte, že společnost TEC byla pro YEM těžce obchodována a že je velmi aktivní a cena vzrůstá nahoru a dolů a nahoru a dolů a nahoru; a to je přesně to, jak to má být. Takže vím, že mnozí z vás čekají: "Hej, kdy se to stane pro společnost YEM versus americké dolary? Jsou tam někteří kupci? Co se tam děje?"

 

Takže o tom chvíli promluvme. Již jsme mluvili s prvními potenciálními kupci. Když jsme to udělali, uvědomili jsme si: "Ach, kdyby zítra přijeli skutečně velcí kupci, řekněme, že bychom kupovali několik set tisíc dolarů (v hodnotě YEM), oh, měli bychom mít malou výzvu se systémem CryptoCoinStreet ( CCS)! "Protože kluci, například za 1 cent (US $ 0,01) máme právě 270.000 USD; tak tento kupující jednou stiskne tlačítko a "bum", 270.000 dolarů nakoupil. Ale pak, když zkontrolujete částku, je to asi 4 000, 5 500; na další cenové úrovni 10 000, 3 000; takže opravdu nevím, jak často by tento kupující musel projít procesem objednávky u CCS předtím, než by mohl umístit celou částku.

 

Proto s radostí oznamujeme, že jsme založili firmu, která drží licence, které potřebujete k nabídce finančních služeb. A tato společnost bude také dělat jiné služby; ale pro nás tato společnost vytvoří speciální službu Twnkl (YEM). Takže to znamená, že kupující může využít své služby a kupující odešle částku (například v amerických dolarech), bez ohledu na to, jaká je částka - mohlo by to být i malé množství. Nejsem si jist, jestli bude minimální částka, ale je to pro všechny ty menší nebo větší kupce nebo lidi, kteří by rádi koupili nějaký YEM, kde nemusí projít procesem s CCS. Mohou snadno jednoduše objednat služby (pokud budeme držet příklad kupujícího). To by znamenalo, že kupující zasílá celou částku svých finančních prostředků, za které chce koupit YEM, na zvláštní účet úschovy na 2Pay4You (platební procesor spojený s CCS) a pak tato servisní společnost provede veškerou práci pro kupující; tím, že zajistí nákup nejlevnějšího YEM dostupného v CCS; a kupující obdrží své YEM rezervované přímo do Peněženky PerNum.

 

Tato služba je samozřejmě schválena CCS; je schváleno 2Pay4You a samozřejmě je schváleno i námi (Unicorn Network).

 

Takže to je mnohem jednodušší pro ty, kteří chtějí koupit YEM (Twnkl), a samozřejmě to je skvělá zpráva!

Tato služba myslím, že začne příští pondělí (24. září). Je třeba nastavit nějaké věci a je třeba provést připojení. Musíme udělat nějaké testy, takže možná řekneme, že se to stane někdy příští týden, ale cílem je, aby se zřídila a provozovala do pondělí 24. září.

 

To bude určitě mnohem jednodušší pro jakýkoli druh investorů nebo kupujících, protože (teď přichází skvělá zpráva), pokud mluvíme o kupujícím, který by mohl být v oblasti nemovitostí, profesionálním kupujícím nemovitostí, který by se chtěl účastnit našich příležitostí pro TwnklEstate; a (na CCS) nemohou jen uskutečnit objednávku "ok, koupit mi nějaký YEM" (proces je komplikovanější) a pak je musí obchodovat za TEC ... Ne, (s touto nadcházející službou) mohou říct , "OK, tady je 100 000 USD a chci TEC." To znamená, že služba bude kupovat YEM a pak koupit TEC pro YEM a kupující obdrží TEC rezervované do Peněženky PerNum. Takže to dělá věci hodně, mnohem jednodušší, zvláště když jde o větší částky, což je opravdu opravdu skvělé. Takže vidíte, děláme naše domácí úkoly, učíme se; zlepšujeme věci; a to je také velmi, velmi cool!

TwnklBds

 

Twnkl!Přátelé, jděte na www.twnklbds.com . Máme více než 100 aukcí. Některé věci jsou hezké, pěkné, poměrně levné. Víte, my jako Shobbit (společnost elektronického obchodování ve skupině společností Unicorn Network) zahajujeme všechny aukce na 1 YEM a vidíte zde, toto (na obrázku výše) je obrazovka pořízená těsně před webinářem. Zde jsou 2 položky ještě 1 YEM a 11 YEM a 20 YEM, 33 YEM. ano, tak jsou některé věci docela levné a samozřejmě nikdy nevíte, jaká bude poslední nabídka, ale opravdu stojí za to vyzkoušet.

 

Už jsme poslali spoustu věcí. Vím, že první vítězové (z dražených položek Shobbit) již obdrželi své výrobky od společnosti TwnklBds, tak to je velmi, velmi vzrušující. A hej, s jinými kryptoměnami, není to tak snadné, získat pro své měny skutečně cenné (a kvalitní) produkty, ale s Rainbow Currency, s našimi Twnkl, s naší YEM, tady to jde - to je ono.

 

Ale pro ty z vás, kteří říkají: "Ok, ah hmm (nevýrazný), sprchová hlavice; ah hmm (nevýrazný), dalekohledy; ah hmm (nevýrazný), souprava pro přežití v nouzi; ah hmm (nevýrazný), sešívačka ... "No, podívej se na dolů, pokud

Miluješ kočky, můžeš si s touto myší na dálkového ovládání (haha) bavit; hej, bezdrátová hračka pro psy; dobře, když nenávidíš kočky, jsem si docela jistá, že můžeš mít také nějakou zábavu, jako je to, že tu bude kočka nebo kočka pobíhající kolem; ale pokud říkáte: "Ach, tohle všechno, ah hmm, ok, ok, ok (nevýrazné)."

 

No, s radostí oznamuji, že na TwnklBds budeme mít něco zvláštního - něco velmi, velmi zvláštního.

 

TwnklBds

 

TA DAÁA! Dávejte pozor na oznámení!

 

Na TwnklBds budeme mít nový vůz a to bude auto oficiálně prodávané německým prodejcem automobilů, tak tohle není od soukromého prodejce, není to (použitý, second-hand) 20 let starý-ať už auto-ne. Je to nový vůz a oficiálně ho prodává německý prodejce automobilů. A tento prodejce automobilů ho prodá jako nové, aukční auto pro Rainbow Currency na aukci a udělá marketingovou kampaň. Takže on bude sdílet zprávy - auto bude umístěno, doslovně, na parkovišti v přední části budovy prodejce automobilů a bude tam nějaký druh propagace na auto říkat, "Kupte si toto auto za kryptoměnu!"

 

Takže ano, toto nám pomůže, že "Hej, existuje velmi, velmi zvláštní kryptoměna: Vaše každodenní peníze (YEM)!" A přátelé, můžete si za to koupit nemovitosti, můžete nakupovat sluneční energii, můžete si koupit věci pro domácnost, můžete si koupit online marketing, a ano, teď si můžete koupit AUTO.

 

A věřte mi, kluci, je v tom spousta věcí, nyní budou věci opravdu, opravdu, opravdu rychlé! Protože v zákulisí jsme měli tolik setkání, jednání a všechno a teď začneme sklízet všechny tyto dohody a budeme s vámi postupovat krok, za krokem.

 

 

Takže Cate, to je z mé strany vše. Takže pro vás všechny, WAAZZUUUB! Buďte hrdí, že jste v Unicorn a vždy pevné

Děkuji Vám všem. Cate, prosím, převezměte to a otevřeme chat. Děkuji.

 

Cate: Wow, moc děkuji, Dane. Jaké zajímavé zprávy! Co jste si všichni mysleli? Chat je nyní otevřený, takže sdílejte své myšlenky.

 

Jste nadšeni? Kdo žije v Německu? Kdo potřebuje zbrusu nové auto? To je opravdu cool - zbrusu nové auto! Je to fantastické! Vypadá to, že každý je tak nadšený, že je to úžasné. Bude to legrace vidět, kdo dostane to nové auto!

 

Budeme muset přijít s některými novými návrhy, s některými skvělými nálepkami Wazzub, nebo tak něco. Můžeme prodávat samolepky pro automobily a takové. (Haha)

 

 

Dan: (haha) Omlouvám se za přerušení, ale právě jsem viděl někoho z Rumunska, říkat: "Žiju v Rumunsku a potřebuji nové auto." Tak tady je věc: Ti z vás, kteří žijí v Německu, to víte. Můžeme vidět spoustu dopravců z Rumunska, z Polska, z České republiky, zejména z východoevropských zemí, a přicházejí do Německa a kupují především ojeté automobily (a pak jsem si jistý, že je prodávají ve své zemi) .

Jsem si jist, že nejen členi z Německa, ale i členi z okolních zemí a samozřejmě severní a západní (evropské) země. Vím, že prodejce automobilů není příliš daleko od hranic s Nizozemskem, a vím, že zde máme také mnoho členů. Takže to nebude jen pro německé členy (myslím, Cate, můžeme to zde sdílet, že už mluvíme s jinými prodejci automobilů mimo Německo); ale je to první, a myslím, že je to velmi, velmi vzrušující, takže děkuji, Cate.

 

 

Cate: Absolutně ano! To je jen začátek, takže pokud jste v USA nebo v Africe, nebo kdekoliv, buďte si jisti, že naše týmy rozhodně vyřeší tyto kroky krok za krokem. Samozřejmě, že se to všechno stane!

 

Takže, děkuji všem. Samozřejmě, určitě vás budeme informovat .Co se týče plánu webinářů pro příští týden, pokračujte v hledání dalších informací o registraci ,které vyjdou později tento týden, což je vynikající.

 

Děkujeme všem moc a budeme vás stále inormovat,jako vždy.

 

Příští týden se dozvíme více o TwnklEstate a majetku FIRST, takže se ujistěte, že sledujte oznámení webináře v příštím týdnu.

 

Děkuji všem moc! Uvidíme se příště. WAAZZUUUB! Vychutnejte si skvělý odpočinek svého dne a vše nejlepší. Ahoj.

 

 

S vaším úspěchem v mysli,

Cate Kozikowski, Dan Settgast a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

 

Důležité datumy:

Důležité datum přichází:

 

Pro Biggest Talent:

25. září se ohlásí národní vítězové

1. října začne první kolo bitvy

 

 

Pro Rainbow Currency a TwnklChain:

Týden 24. září se otevírá speciální služba Twnkl (YEM)

před 1. říjnem (speciální webinář pro zainteresované a znalé členy), jak se zúčastnit Důkazu práce na TwnklChain

1. října bude ohlášeno více možností TwnklChain Proof of Activity

1. října bude vyhlášena možnost TwnklChain Proof of Stake

 

 

Pro společnost TwnklEstate:

24. - 25. září, první informace o nemovitostech, které budou uvolněny

27. září otevře TwnklEstate

 

Bude oznámeno:

První aukce nových vozů na TwnklBds

 

 

Zaregistrujte se na nadcházející webové semináře níže:

webinář Unicorn Network (představený společností TwnklEstate) v pondělí 24. září 2018 v 11 hodin tichomořského času v USA

 

 

webinář Biggest Talent v úterý 25. září 2018 v 11 hodin tichomořského času v USA

 

Zaregistrujte se nyní na Safe.Zone (pod WEBINARS hexagon), na WSS (WEBINARS), na Rainbowcurrency.com (WEBINARS) a na Unicorn.Network

https://safe.zone/

https://wesharesuccess.com/

https://rainbowcurrency.com/

https://unicorn.network/

 

***

 

14. září 2018 Aktualizace:

Aktualizace TwnklChain: Práce stále pokračují, tým stále řeší některé problémy týkající se provizí, které přicházejí, takže bude chvíli trvat, než to bude pravidelné, nicméně nyní můžete vidět svou historii TwnklChain pro všechny mince a žetony v pernum.com. Převody do a z CCS pro YEM a TEC jsou k dispozici, stejně jako nákupy na EEBOOX, SafeZone.info a Solario.online. Další aktualizace probíhají a budeme zveřejňovat všechny, jakmile budou k dispozici.

 

***

 

To byl čas, kdy jste čekali. Biggest Talent National je nyní otevřený! Přihlaste se nyní na

https://biggesttalent.com/

 

 

Nezapomeňte se v nadcházejících týdnech často vracet zpět, takže můžete hlasovat pro všechny zúčastněné země a máte nejlepší šanci, zahrajete si v soutěži a buďte sami porotci!

 

Přejděte to a uvidíme se ve Vegas!

 

***

 

Pokud jde o doplňkové konzultace, časté dotazy a další informace o společnosti TwnklEstate, určitě budeme mít spoustu dalších informací, o které budeme sdílet krok za krokem a budeme mít k dispozici nějaké aktualizace na samotné webové stránce společnosti TwnklEstate.

Pro ty, kdo mají otázky, naleznete další podrobnosti o podrobnostech (17. srpna, 20. srpna, 24. srpna, 30. srpna a 3. září).

 

Vzhledem k délce webového revízce z 3. září 2018 bude jedinou oficiální verzí angličtina (widget pro překlad je k dispozici pro pohodlí při této rekapitulaci). Pokud máte nějaké dotazy, nezapomeňte se ptát, náš skvělý podpůrný tým je zde, aby vám pomohl.

 

Přijeďte do webináře v úterý 18. září 2018, oznamuje se datum otevření nemovitostí na webu TwnklEstate.

 

***

 

V ostatních aktualizacích ... webová stránka TwnklSoccer je nyní otevřená a je k dispozici pro vaše sázky.

https://twnkl.soccer/

 

Ve WSS existuje reflex TwnklSoccer ... nezapomeňte, že termíny TwnklSoccer ve WSS a další informace budou aktualizovány dle potřeby, reflink funguje již nyní, takže je lze snadno použít a bannery se nemění, takže je můžete použít i hned.

https://wesharesuccess.com/

 

***

 

25. srpna 2018 Aktualizace pro každého: Pokud jde o aktualizace pro TwnklChain, práce pokračují ...

Jak bylo oznámeno, otevřela se možnost přenést YEM / TEC na CCS a pro tyto měny je k dispozici také obchodování s CCS.

 

Několik věcí pochopte a zkontrolujte, než provedete nějaké převody:

1. Je váš účet ověřen u CCS? Pokud tomu tak není, udělejte to nejdříve, obdržíte e-mailové potvrzení po ověření.

2. Je vaše ZDARMA PerNum uvedeno ve vašem profilu CCS? Pokud tomu tak není, udělejte to před převodem.

3. Ujistěte se, že jste potvrdili své osobní údaje na stránkách Pernum.com a vybrali si daňovou zemi před provedením jakýchkoli transferů do nebo z CCS.

4. Porozumějte tomu, že převodem z peněženky PerNum na CCS potvrdíte tento zůstatek, takže se ujistěte, že je to správně.

 

Lidé chápou, že co se týče CCS, jsou umístěny v Evropě a jejich pracovní doba je od pondělí do pátku od 8:00 do 18:00 CET, což znamená, že americký tichomořský čas je od 11:00 do 9:00 .... Takže pokud máte problém, mějte trpělivost, kontaktujte CCS prostřednictvím živého chatu podpory pro nejrychlejší výsledky během běžných obchodních hodin a ujistěte se, že vám pomohou.

 

***

 

Co se týká ostatních funkcí připojených k peněžence PerNum a TwnklChain, práce stále pokračují v propojení všeho zálohování a mnoho funkcí je stále pozastaveno, včetně provizí, které přicházejí z držení a přesunů do a z TwnklBds, děkujeme za trpělivost a pochopení během těchto aktualizací.

 

Buďte si jisti, že každá funkce se vrátí online. Do té doby prosím nepokoušejte používat žádnou z těchto funkcí, včetně převodu YEM do a z TwnklBds.

 

Všechny ohlášené problémy jsou zkontrolovány, pokud máte nějaký problém, oznamte to prosím společnosti Support. Použijte místnost Live Chat Support pro nejrychlejší výsledky při hlášení problému a při reportování vždy zadejte svůj Free PerNum. (Odkaz Live Chat Support, uložte tento odkaz a navštivte pouze tehdy, máte-li konkrétní otázku: https://join.skype.com/pobaXzqeb6Ig)

 

U zákazníků služby CBM nezapomeňte, že pouze potvrzujete zůstatky Personal Marketing Pool (PMP) v Peněžence PerNum, pokud jste si zakoupili marketingové jednotky během předprodejního prodeje nebo ze starého zůstatku, jsou automaticky použity v Special Marketing Pool SMP), který je v sekci Marketingové nástroje. Budeme zveřejňovat všechny, jakmile budou existovat aktualizace.

 

Děkujeme všem, předáme to a budeme vás všechny informovat, jakmile budeme mít další aktualizace

 

***

 

21. srpna 2018: DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ O Rainbow Currency

 

 

Z několika důvodů je zásadní změnit symbol obchodování pro Rainbow Currency na TwnklChain. Dnes jsme společností Etherscan informováni, že odmítnou změnit název tokenu a symbol z Twinkle / TWNKL na Přesunutý / Přesunutý pro starý token bez uvedení důvodu.

 

Existuje tedy token s obchodním symbolem TWNKL na blockchain Ethereum a nemůžeme ji měnit. Stránky, jako je CMC, vyžadují, aby tam byl uveden jedinečný obchodní symbol, a proto musíme změnit symbol obchodování pro svou měnu Rainbow. Takže jsme se rozhodli změnit symbol obchodování pro Rainbow Currency na TwnklChain od TWNKL po YEM.

 

YEM = Vaše každodenní peníze

 

Jen aby bylo jasné:

 

Název našeho bloku je stále TwnklChain

 

Název naší měny je stále Rainbow Měna

 

Názvy našich denominací jsou stále Rainbow, Glitter, Twnkl, Dan

 

Proč Twnkl a ne Twinkle?

 

1) máme značku Twnkl

2) společnost z Asie právě spustila žeton na Ether blockchain a nazvali ji Twinkle

 

Samozřejmě, budeme stále bojovat s Etherscan aby změnili jméno na symbol starého Twinkle / TWNKL, aby se zabránilo jakémukoli zmatku.

 

***

 

Obchodování nyní probíhá na CCS pro TEC a YEM. Jste schopni převést z peněženky PerNum a CCS. Mějte na paměti, že pokud provedete převod z peněženky PerNum, potvrdíte, že zůstatek je správný.

Jak je uvedeno v rekapitulaci výše, blog Ishaqa AllAboutSafeZone.com bude aktualizován brzy. Pokud potřebujete pomoc při učení, jak udělat věci, počkejte, až budou tato cvičení a informace zveřejněny dříve, než uděláte nějakou akci.

Uvědomte si také, že pro všechny převody (zaplacené v YEM) se použije standardní poplatek za převod TwnklChain ve výši 0,1%. Pokud převádíte z peněženky PerNum, odpojí se poplatek z peněženky PerNum.

Vždy zkuste udělat malý převod, ujistěte se, že vše je dobré a abyste pochopili, co děláte, než budete pokračovat dále a ujistěte se, že je vaše číslo PerNum správně nastaveno v technologii CCS před zahájením jakýchkoli přenosů, které mají nejrychlejší výsledky.

 

***

 

Podpora Live Chat je dostupná prostřednictvím následujícího odkazu.

https://join.skype.com/c0Wv3Vdf8njE

 

Pro všechny webové servery Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si recapitulaci a zaregistrujte se na webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

Pro všechny informace o Rainbow Currency Webinář:

Přečtěte si recaps a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

***

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show!

V éteru je každé úterý a čtvrtek od 9 do 10 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé show: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

 

***

 

5 kroků denně na plán zvýšení své osobní provize a bonusů.

(A jako vždy, NE SPAM a ČESTNOST VŽDY)

 

1) Přihlaste se do WSS a získejte odkaz na kampaň. Právě teď, Solario a Invitation Marketing jsou skvělé pro použití.

 

2) Posílejte informativní příspěvky ve všech vašich sociálních médiích. Připomenutí, pokud máte zájem, se připojte k MIND prostřednictvím našeho odkazu (viz níže). Nemusíte vždy dát odkaz na pozvánku, jednoduše požádejte o to, aby váM zainteresovaní lidé napsali.

 

3) Mluvte s lidmi, se kterými se setkáte o UN, RC, Solario.

 

4) Vložte reklamy do BEZPLATNÝCH zdrojů ve vaší oblasti. Například v USA je Craigslist.

 

5) Uveďte své odkazy do bezplatných zdrojů, jako jsou poštovní zásilky a dopravní výměny. A každý den věnujte malý čas těm, kteří mohou propagovat.

 

Pokud jste byli zodpovědní za 100 prodaných solárních tokenů každý měsíc a 5 nových aktivních členů affiliate pro svou hru TWNKL 5x5, vyplňovali byste vaše osobní úspěchy pravidelně měsíc po měsíci. Přemýšlejte o tom, jak rychle budete schopni dosáhnout všech svých osobních cílů úspěchu!

 

NAVZÁJEM SI POMÁHAT

Zveřejněte své skvělé nápady v naší komunitě!

VŠECHNY VÍTÁME!

 

***

 

BUĎTE S NÁMI NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

 

Můžete se také s námi spojit přes internet. Hodnotíme Vaši podporu, lajkujeme, sdílíme a komentujeme. Děkuji!

Počínaje 7. červencem 2018 přidáme Minds.com do našeho pravidelného zasílání sociálních médií. Minds je sociální síť, která sdílí mnoho hodnot, které děláme v síti Unicorn. Pokud byste nás chtěli podpořit na Minds, připojte se prostřednictvím našeho odkazu, abychom mohli shromažďovat žetony, které se budou používat pro více pohledů na naše příspěvky, a pak rostou rychleji.

https://www.minds.com/register?referrer=UnicornNetwork

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Facebooku

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Twitteru

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Můžete být také s Rainbow Currency Foundation!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh Konec***

 

***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize :

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2018 United American Capital Corporation,
Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.

Všechna práva vyhrazena