Rekapitulace webináře Unicorn Network
17. října 2018
Prezentuje: Cate Kozikowski a Dan Settgast


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc. a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata v tomto přehledu:

1. Aktualizace Rainbow Currency/ CCS

2. Aktualizace TwnklBuy

3. Aktualizace TwnklEstate

4. International Vacation Club (IVC)

5. Twnkl Mobility Coin (TMC)

6. Speciální soukromá omezená nabídka

7. Biggest Talent aktualizace

8. TwnklSoccer updates8. Aktualizace TwnklSoccer

 

Cate (CEO, Unicorn Network) zahajuje webinář a vítá Dana.

 

Od Dana:

Vážení členové SafeZone, drahí držitelé Rainbow Currency, drazí Unicorns,

Jmenuji se Dan Settgast a jsem jedním ze zakladatelů naší rychle rostoucí sítě. Dnes bych rád vám představilnějaké vzrušující aktualizace na našich projektech i na našich každodenních penězích, Rainbow Currency.

Jak možná víte, Rainbow Currency byla založena více než 3000 členy Unicorn Network poté, co jsme si uvědomili, že blockchain technologie a kryptoměna budou skvělým přírůstkem do naší sítě. Současně (v polovině roku 2017) jsme si uvědomili, že na současném trhu kryptoměn dominují ilegální aktivity, jako je podvod, krádež, vydírání, praní špinavých peněz, to abychom jmenovali jen několik.

Byli jsme šokováni, ale rozhodli jsme se, že samotná blockchain je příliš dobrá, aby byla ignorována, a tak jsme se rozhodli vytvořit vlastní "kryptoměnu". Od začátku o tom můžete číst v prvním semináři a zaměřili jsme se na vytvoření skutečné měny, nezávislé a s jediným účelem - platit za zboží a služby.

O několik měsíců později jsme si uvědomili, že být na veřejném blockchain znamená ztrátu soukromí našich členů, ztrátu kontroly nad tím, co anonymní lidé dělají s naší měnou a příliš vysoké riziko ztráty cenných peněz podvodníky, zloději a hackery.

Proto jsme se rozhodli vytvořit vlastní blockchain, která byla spuštěna zhruba před 2 měsíci pod jménem TwnklChain. Naše blockchain je velmi zvláštní, protože je soukromá, není veřejná a je centralizovaná, nikoliv decentralizovaná.

 

Od Cate:

Co to přesně znamená?

V soukromých blockchain je vlastník blockchain jediná entita nebo podnik, který ovládá blockchain. To je důvod, proč ve svém pravém smyslu není decentralizovaná, ale centralizovaná podoba distribuované knihy nebo databáze s kryptografií, která ji zajistí.

Zatímco decentralizované veře blockchain, podporují anonymní transakce a plnou transparentnost, soukromý blockchain podporuje bezpečnost a soukromí. Kromě toho je ve srovnání s veřejným blockchain mnohem rychlejší a levnější, protože člověk nemusí utrácet obrovské množství energie, času a peněz, aby dosáhl konsenzu.

Vyšší bezpečnost vyplývá ze skutečnosti, že soukromý blockchain nemohou editovat / psát ani číst, neoprávněné strany:

Pouze akreditovaní členové mohou spustit plný uzel a zahájit těžbu a / nebo staking.

Pouze akreditovaní členové mohou vytvářet žetony, mince a smluvní smlouvy.

Pouze akreditovaní členové mohou zkoumat/ prověřovat blockchain v průzkumníku blockchain.

Nyní bylo toto všechno nastaveno tak, aby zajistilo maximální ochranu soukromí a bezpečnosti našich měnových držitelů a současně poskytovalo perfektní transparentnost pro 100% důvěru.

Stručně řečeno, vytvořili jsme perfektní blockchain pro naši síť.

Ale mít dokonalou blockchain nezaručuje úspěch jakékoli měny nebo tokenu, který je nastaven na tomto blockchain. Zvláště pro Rainbow Currency potřebujeme vytvořit poptávku, ale to není nic nového. To je něco, o čem jsme mluvili a na čem jsme od začátku pracovali.

 

Ve skutečnosti jsme začali vytvářet poptávku ještě předtím, než jsme vytvořili měnu, aniž bychom to věděli, protože obchodní část naší Unicorn Network je perfektní základnou pro úspěšnou kryptokomunikaci. Ale samozřejmě chceme víc a potřebujeme více poptávky. Zároveň musíme splnit všechny právní požadavky ve více než 200 různých zemích, aby byly globálně akceptovány jako oficiální alternativa pro fiatové měny.

Zde přichází Rainbow Currency Foundation (RCF). RCF je zcela nezávislá na naší Unicorn Network a představuje Rainbow Currency na summitech, konferencích, orgánech a vládách na všech kontinentech, zatímco my, Unicorn Network, vytváříme poptávku tím, že přidáváme stále více produktů a služeb, které lze platit pro YEM.

 

Od Dana:

Než se s vámi podělím o některé informace o nových produktech a službách, řekněme si o skutečné hodnotě Rainbow Currency. Dosavadní cena za 1 YEM je nyní 1 cent nebo 0,01 USD, přinejmenším když zkontrolujeme, kde je cena stanovena, což je na našem oficiálním partnerovi pro výměnu dat CryptoCoinStreet (CCS).

Stále vidíme zhruba 185 000 USD v hodnotě YEM za prodej ve výši 0,01 USD, což odpovídá méně než 0,02% celkové nabídky. Kromě toho máme soukromé tržní místo na adrese TwnklBuy.com, kde držitelé měn Rainbow mohou nabízet veřejné a soukromé nabídky pro prodej YEM za současnou sazbu CCS. Vzhledem k tomu, že objem v TwnklBuy nemá vliv na cenu, neexistují žádné limity na množství YEM nebo na počet objednávek, které mohou jednotlivé členy umístit. Nicméně, po celém týdnu, existuje jen asi 0,22% z celkového množství dodávek uvedených na prodej v TwnklBuy a CCS dohromady. A i kdybyste RC počítali, hovoříme o zhruba 0,7%. Jinými slovy, 99,3% měny Rainbow není k prodeji za tyto nízké ceny. Je fakt, že to je velmi málo členů, kteří uvedli na trh své YEM za 0,01 dolaru (tento magický 1 cent), nám nyní diktují cenu za všechny a nikdo z toho není šťastný.

Můžete si být jisti, že tito prodejci nejsou odpadlíky, jsou prostě v naléhavé potřebě peněz a někteří z nich možná obdrželi své YEM za velmi nízkou sazbu výměnou za svou činnost v rámci naší sítě Unicorn. Ti členové, kteří naléhavě potřebují peníze, si nevybrali tuto cenu ve výši 0,01 USD, protože se jim to líbí, ale protože nemají jinou možnost.

Ti členové, kteří prodávají za 0,01 dolaru, protože si myslí, že je pro ně to už hodně, mám pro vás špatnou zprávu - lžeš si, aniž si to uvědomíš. Faktem je, že ztratíte spoustu peněz, protože skutečná hodnota Rainbow Currency je mnohem vyšší. Současně jste VŠEM vlatníkům poskytli možnost vidět, jak se rozvíjí skutečná hodnota.

No, v tomto případě se můžeme naučit z jiných kryptoměn. Věděli jste, že podle odborníků je 75% všech obchodů s bitcoinem prováděno bez výměn? Tento druh trhu se nazývá OTC (přes přepážku). OTC tržního místa a platformy se používají zejména pro větší transakce.

Proč? Nedostatek likvidity i na velkých burzách je velkou záležitostí. Prodej na burze ve stovkách milionů dolarů v krátkém časovém úseku by mohl snadno narušit trh, zvláště pokud neexistuje dostatek zakázek na likvidaci velkých prodejních zakázek.

Nyní víte, že bitcoin je krypto dinosaurus a objem obchodů BTC na burzách se měří v miliardách. Ale hej, jsme ve stejné situaci. U CCS existují objednávky na prodej, které se shromažďují na nejnižší ceně a nebylo dostatečné množství likvidity k nákupu všech. Navíc jsme pro tyto prodejce neměli žádnou OTC alternativu.

Dobrou zprávou je, že teď máme!

A všichni už to víte, to je naše TwnklBuy MARKETPLACE. Nyní všichni tito členové, kteří jsou ochotni prodávat za levné ceny, to mohou udělat v TwnklBuy. Ale proč stále máme těchto 185 tisíc dolarových nabídek s cenou v amerických dolarech? Myslím, že mnozí z prodejců prostě neslyšeli o TwnklBuy zatím. A ano, určitě, někteří prodejci si myslí, že jsou chytří a nabízejí YEM na obou místech, jen aby někde nechyběli. A opět se bojíte všech ostatních držitelů měn.

O tomto jsme diskutovali s našimi odborníky, projednali jsme to s CCS, o tom jsme diskutovali v našich místnostech Skype s vámi, našimi členy. Na základě veškeré zpětné vazby - obav, brainstormingu a nápadů jsme našli řešení, které je pro naši situaci PERFEKTNÍ; nikomu neškodí ani neublíží, ale přináší nám všem větší hodnotu, více obchodů, více výhod a více příležitostí.

Zde je to, co uděláme a co přiudělá naši Rainbow Currency krásnou a poletí vysoko:

CCS jsme byli informováni o tom, že je v posledním 5% stádiu vytváření zcela nového uživatelského zážitku nejen s novým designem, ale zcela novými funkcemi při on-line výměně. Současný (brzy starý) CCS bude v příštím týdnu odpojen a nová CCS bude online s více funkcemi, bude více obchodních párů, grafů, info, historie všech mincí a mnohem více. Kvůli spuštění nové verze CCS budou všechny existující knihy objednávek vyčištěny. Tak budou všechny objednávky na prodej s nejnižšími cenami pryč, stejně jako všechny objednávky s vyššími cenami.

Doslova začínáme na nule, když mluvíme o objednávkách, ale samozřejmě budeme udržovat minimální cenu 0,01 USD jako bezpečnostní síť pro Rainbow Currency. Ale něco bude jiné. Analyzovali jsme tisíce obchodů na jiných burzách a zjistili jsme, že 99,9% všech obchodů je nižší než 1 000 USD, 95% pod 500 USD a 90% je nižší než 100 USD. Většina větších transakcí se děje kde?No jasně! Na OTC trzích.

Proto jsme se rozhodli stanovit nový maximální limit pro obchody s měnou Rainbow na CCS, což je 25 000 YEM (což je 250 USD) na 1 cent, ale 2,500 dolarů na 10 centů. Vím, že první nový obchod po obnovení CCS bude určitě hodně nad 1 cent. Mějte na paměti, že jsme již v lednu viděli 25 centů a více a lidé, kteří za tyto ceny koupili. Prosím, udělejte mi laskavost a neočekávejte 25 centů (právě teď), ale osobně věřím, že budeme tam spíš dříve než později.

Vzhledem k tomu, že se CCS zavírá a znovu otevírá, doporučuji, abyste ihned převedli všechny vaše YEM a TEC zpět do peněženky PerNum a počkejte na další oznámení. (Jenom, abyste byli naprosto bezpeční - víte, jediným 100% SafeZonem bezpečným místem pro vaše kryptoměnu je vaše peněženka PerNum.)

A zde je další velmi důležitá informace. Když už mluvíme o společnosti TwnklBuy, a zejména o službu Buy Service for bigger buyers,, nebudeme od nynějška uzavírat žádný obchod na CCS. Všechny nákupní objednávky (prostřednictvím služby Twnklbuy) budou splněny v TwnklBuy, nikoliv u CCS. Takže právě teď vaše YEM na CCS je poněkud trochu přilepené.

Moje rada je, pokud chcete nebo potřebujete prodávat za spodní cenu, nastavte veřejnou objednávku na prodej v TwnklBuy, pokud ne, jednoduše nechte svůj YEM bezpečný v peněžence PerNum.

(Pochopte, že je nutné přemístit mince do peněženky PerNum při inovaci technologie CCS. Uvedená doporučení jsou založena na maximálních standardech, které dodržujeme pro SafeZone, abyste získali co nejvíce informací k tomu, abyste se rozhodli vlastními silami.)

 

Od Cate:

Jako bonus pro všechny z vás, kteří vybrali YEM mezi 0,01 a 0,02 USD (v době webináře, 11:00 USA Pacific), Nadace pro Rainbow Currency se dohodla na prodloužení nabídky za vrácení poplatků při převodu YEM zpět na vaše peněženku PerNum, dokud CCS přestane být v režimu offline. Navíc všichni členové, kteří tak učinili, stejně jako všichni členové, kteří to dělají před novým termínem, dostanou odměnu ve výši 1 000 YEM navíc za vrácení peněz a my, Unicorn Network, se rozhodneme dáte další 1 000 YEM , celkově 2 000 YEM jako odměnu jednoduše za zrušení objednávek prodávat od 1 Cent až po 2 centy za CCS a převod YEM na Peněženku PerNum.

Ok, teď řekněte o našem nejnovějším dítěti, TwnklEstate. Dosáhli jsme nového mezníku tím, že jsme první společností na celém světě, která nabízí v oblasti nemovitostí doslova fiktivní vlastníky (FO) na trhu s nemovitostmi, kteří doslova začínají na velmi nízkých rozpočtech.

Někteří z vás možná byli nespokojeni při čtení informací o dostupných vlastnostech. Samozřejmě bude o každé nemovitosti mnohem více informací - více obrázků, více dat a kalkulačka pro případné výhody. To vše vychází ze zpětné vazby z posledních 48 hodin. Mějte na paměti, že "Vliv" je jednou z našich základních hodnot. Posloucháme naše členy a rozvíjíme projekty tak, jak to většina chce, pokud to bude rozumné. Takže špatná zpráva pro "volnou zmrzlinu pro všechny", to se nestane (haha).

Zpět na TwnklEstate! Jak jste slíbili, pro prvních několik nemovitostí bude tlačítko pro zrušení, pokud nejste spokojeni s vaším rozhodnutím poté, co budete mít k dispozici všechny informace. Rozhodli jsme se, že dnes nebo zítra nepřidáme žádnou nemovitost, dokud nebudeme mít k dispozici celou řadu informací a služeb. Podívejte se zpátky na denní bázi, a to na adrese www.twnkl.estate a mějte na paměti, že je to jen začátek vzrušující cesty. Vlastnosti, které jsme uvedli, jsou naprosto průměrné vlastnosti. Nestane se nic, když nestlačíte tlačítko, protože existuje mnoho dalších vlastností - kancelářské budovy, prázdninové domy, hotely a další.

V našich Skype místnostech jsme viděli mnoho prohlášení, jako například: "Koupil jsem nemovitost." Mějte na paměti, že jste vlastně učinili rezervaci pro účast v inteligentní smlouvě, která by mohla, nebo nemusí být aktivována v budoucnu. Zvláště když mluvíme s ne-dosud členy (nebo potenciálními členy), je důležité, aby nedošlo k nesprávným očekáváním. Ale samozřejmě jste nadšeni, protože je to vzrušující. Myslím, že před deseti měsíci by nikdo neočekával, že dnes máme na starosti nemovitost versus naši kryptoměnu.

Pokud jde o TwnklBuy: dokončujeme aktualizace a vylepšení na základě vaší zpětné vazby. Podívejte se na to a zjistíte například, že vyhledávání podle hodnoty YEM nyní poskytuje řadu výsledků. Vedení prostřednictvím procesu SELL YEM je nyní mnohem jasnější, pokud jde o poplatky a opce.

A dovolte mi, abych vám řekla: toto se opravdu děje! Již jsme začali přijímat první platby prostřednictvím procesu escrow. Jedná se o bankovní platby. Čas potřebný k přijetí a zpracování platby bude tedy trvat déle. Přemýšlejte o tom. Pokud chcete odeslat bankou, ať jste kdekoli na světě, pošlete jej, ale bude to trvat nějakou dobu. Nejprve musíte do banky poslat bankovní příkaz, případně máte štěstí a můžete použít online bankovnictví. Každopádně to bude chvíli trvat. Pak tyto peníze musí cestovat po síti a dosáhnout místa určení a potom musí být zpracovány týmem a všichni víme, že banky fungují pouze od pondělí do pátku, když není svátek. Takže buďte trpěliví, než to přijde.

Jedna věc, kterou můžete udělat nyní, zvláště pokud chcete prodávat YEM objednávku na TwnklBuy, ujistěte se, že váš CASHOUT PROFILE je dokončen. Protože pokud máte prodejní nabídku a někdo ji zakoupí a kliknou na možnost platební úschovy k dokončení platby, potřebujete svůj CASHOUT PROFILE úplný, takže když tato platba přichází prostřednictvím služby escrow, tým CCS ji může sladit s vaším účtem. Takže se postarejte o tyto věci předem, to bude mnohem rychlejší. A pochopte, že budeme přidávat ještě další aktualizace a vylepšení webu TwnklBuy jako celku.

Pokud máte někdy nějaké problémy, nejjednodušší způsob, jak získat pomoc, je použít náš nový šestihranný podpůrný modul SafeZone; stačí kliknout na šestiúhelník, vyplnit jednoduchý formulář, kliknout na své téma (například pokud máte otázku na TwnklBuy, pak byste si vybrali TwnklBuy), napište zprávu a odešlete. Máme báječný podpůrný tým, jak všichni víte, kteří pracují nesmírně tvrdě pracují na odpovědích a proto použijte tyto zdroje.

 

 

Od Dan:

Nyní mluvte o nových projektech vytvářejících poptávku. Některé z nich budou brzy k dispozici, někteří z nich možná budou potřebovat trochu času, ale všechny jsou ve vývoji.

 

1) TwnklCar

První aukce od oficiálního prodejce automobilů budeme mít v pondělí. Bude to Hyundai, a bude uveden na burze TwnklBds, na naší aukční platformě, s minimální nabídkou jen 1 YEM. Auto se nachází v Německu, takže pokud jste vítěz, musíte ho vyzvednout v Německu nebo si to zařídit a zaplatit za jakoukoli dopravu, abychom vás informovali.

A toto první auto je jen začátek. Již připravujeme další smlouvu - Twnkl Mobility Club, kde si členové budou moci koupit nové vozidlo podle svých přání s velmi zvýhodněnými sazbami prostřednictvím naší zbrusu nové mince Twnkl Mobility nebo TMC. Přesně jako TEC, Twnkl Estate Mince, budete moci zakoupit TMC pouze pro YEM a samozřejmě TMC bude zařazen do nového CCS po opětovném spuštění.

Pro ty z vás, kteří nechtějí vlastnit celé auto, budeme mít model sdílení vozidel založený na blockchain, s výhodou s elektrickými vozy. Dokonce jednáme s elektro autobusem o přidání veřejné dopravy ve vybraných oblastech do našeho portfolia.

A vše, za co lze na TMC platit je jedna z naší skupiny kryptoměn, jak to teď musíme říci.

 

2) International Vacation Club (IVC)

Jako člen IVC budete mít prospěch z hotelových pokojů s velkým zlevněním. A vy zaplatíte za ně - TADAAU! - se zanedlouho vypuštěnou mincí Twnkl nebo TVC. Představte si až 99% slevu na hotelové pokoje a ještě zaplatíte s kryptoměnou(TVC). Stejný postup zde (jako u TEC a TMC) bude TVC k dispozici pouze u CCS a pouze po YEM po opětovném spuštění.

A pro obě mince budeme mít speciální nabídku před objednáním pro všechny držitele měn Rainbow, takže nezapomeňte zůstat naladěni pro krátkodobé aktualizace. (Viz níže.)

A je tu ještě větší dobrá zpráva: Twnkl Proof of Stake (PoS) se otevře i za pár dní! Zde obdržíte YEM výměnou za účast v fondu PoS. To znamená, že umístíte některé vaše YEM v tomto fondu a na oplátku běžíme 2 uzly pro potvrzení transakcí pro TwnklChain a dostanete vaši část poplatků, které jsou za tyto transakce uhrazeny na TwnklChain.

Nyní je zde poslední téma pro všechny z vás, kteří si mohou dovolit účastnit se velmi speciální nabídce:

Chceme podpořit naše členy, kteří zoufale čekají na prodej některých YEM na pokrytí naléhavých potřeb. Navíc chceme být připraveni v případě, že po obnovení CCS stále vidíme, že někteří členové nabízející YEM a mají příliš nízké sazby. Proto jsme se rozhodli nabídnout vám speciální balíček, který zahrnuje YEM, TMC a TVC za zvýhodněnou cenu, ale za tuto speciální nabídku budete muset zaplatit v USD nebo v eurech. Prostředky budou použity k nákupu některých objednávek TwnklBuy MARKETPLACE a také k vytvoření rezervního fondu pro nákup levné nabídky YEM v CCS. Jen v případě, že se to stane, chceme být připraveni. Zkontrolujte prosím www.safe.zone pro SPECIAL OFFER Hexagon.

To je lidi pro dnešek všechno, doufáme, že se vám webinář líbil. Rekapitulace bude velmi brzy. Zůstaňte naladěni, Waaaaaazzzzzzuuuuub, buďte hrdí na to, že jste členem Unicorn a hodně štěstí!

 

Od Cate:

Několik dalších aktualizací k diskusi před tím, než skončíme:

Druhá fáze Battle of the Countries se právě děje na Biggest Talent. Pokud jste tak ještě neučinili, máte ještě pár dní, než budete moci hlasovat, protože všechny bitvy jsou stále otevřené. Hlasujte nyní, jděte na www.biggesttalent.com abyste si vybrali své oblíbené - tato soutěž bude od 16 umělců až po 8 umělců, takže je nyní ještě 8 bitev.

A poslední aktualizace; TwnklSoccer!

Pro ty z vás, kteří si neuvědomují, se hraje 80. hra, což znamená, že je uzavřena pro nové lidi, aby se připojili (zastavte tak všechny propagační akce TwnklSoccer, pokud je děláte); a co se týče fotbalových zápasů, které se konaly v říjnu, skončily také. Příště si můžete vybrat oblíbené položky na TwnklSoccer příští měsíc. Budeme mít k dispozici aktuální informace o tom, kdy budou tyto další hry nasazeny na TwnklSoccer, takže se dívejte .Jak jsem již zmínila, máme nový podpůrný šestiúhelník v SafeZone, takže pokud máte nějaké otázky, o kterých bychom se mohli vyjádřit (máme kolem 13 projektů s mnoha dalšími v křídlech), bude to nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak získat podporu . Chcete-li přijmout odpověď na vaši zprávu, zkontrolujte svůj PerNum Messenger pro zprávy, přihlášením se na www.pernum.com , tam se budou i další aktualizace vyskytovat velmi brzy.

To je pro dnešek vše, děkuji všem - nezapomeňte si stáhnout zdarma e-knihu a hlasovat o další na EBOOX, další aktualizace se tam také dějí, neustále kontrolujte, zda jste vyhráli cenu v Prize Mania - vytrvalost se vyplatí! (Stejně jako Sasa Kristic.) Děkujeme všem, že jste se připojili k nám a všechno nejlepší, Waaaaaazzzzzzuuuub!

 

S vaším úspěchem v mysli,

Cate Kozikowski, Dan Settgast a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

Další informace od podpory:

Potřebovat pomoc? Použijte šikovný šuplík SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone


 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si r rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 9 do 10 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

***


 

5 kroků denně na plán zvýšení své osobní provize a bonusů.

(A jako vždy, NE SPAM a ČESTNOST VŽDY)

 

1) Přihlaste se do WSS a získejte odkaz na kampaň. Právě teď, Solario a Invitation Marketing jsou skvělé pro použití.

 

2) Posílejte informativní příspěvky ve všech vašich sociálních médiích. Připomenutí, pokud máte zájem, se připojte k MIND prostřednictvím našeho odkazu (viz níže). Nemusíte vždy dát odkaz na pozvánku, jednoduše požádejte o to, aby váM zainteresovaní lidé napsali.

 

3) Mluvte s lidmi, se kterými se setkáte o UN, RC, Solario.

 

4) Vložte reklamy do BEZPLATNÝCH zdrojů ve vaší oblasti. Například v USA je Craigslist.

 

5) Uveďte své odkazy do bezplatných zdrojů, jako jsou poštovní zásilky a dopravní výměny. A každý den věnujte malý čas těm, kteří mohou propagovat.

 

Pokud jste byli zodpovědní za 100 prodaných solárních tokenů každý měsíc a 5 nových aktivních členů affiliate pro svou hru TWNKL 5x5, vyplňovali byste vaše osobní úspěchy pravidelně měsíc po měsíci. Přemýšlejte o tom, jak rychle budete schopni dosáhnout všech svých osobních cílů úspěchu!

 

NAVZÁJEM SI POMÁHAT

Zveřejněte své skvělé nápady v naší komunitě!

VŠECHNY VÍTÁME!

 

***

BUĎTE S NÁMI NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

 

Můžete se také s námi spojit přes internet. Hodnotíme Vaši podporu, lajkujeme, sdílíme a komentujeme. Děkuji!

Počínaje 7. červencem 2018 přidáme Minds.com do našeho pravidelného zasílání sociálních médií. Minds je sociální síť, která sdílí mnoho hodnot, které děláme v síti Unicorn. Pokud byste nás chtěli podpořit na Minds, připojte se prostřednictvím našeho odkazu, abychom mohli shromažďovat žetony, které se budou používat pro více pohledů na naše příspěvky, a pak rostou rychleji.

https://www.minds.com/register?referrer=UnicornNetwork

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Facebooku

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Twitteru

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Můžete být také s Rainbow Currency Foundation!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

Připojte se k odkazům na sociálních sítích společnosti Solario!

Facebook: https://www.facebook.com/SolarioOfficial

Facebook skupina:

https://www.facebook.com/groups/684744401696132

Twitter: https://twitter.com/SolarioOfficial

Reddit: https://www.reddit.com/r/Solario

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3453824

Telegram: https://t.me/solarioofficial


 

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

 

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twinkle, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh Konec***

 

***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize :

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2018 United American Capital Corporation,
Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.