Rekapitulace webináře Unicorn Network – důležité momenty
25.října 2018
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc, Twnkl Estate, Inc. a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Téma v tomto přehledu:

1. Biggest Talent.

2. CryptoCoinStreet (CCS).

3. TwnklChain Proof of Stake (TC PoS) Pool.

4. TwnklEstate.

5. First CryptoCar for auction at TwnklBds.

6. Rainbow Currency Sub-coins (TEC, TMC, TVC).

Cate Kozikowski (generální ředitel Unicorn Network) otevírá webinář a vítá každého.

 

Představí webinář a sdílí pozdravy od Dana Settgasta (spoluzakladatele společnosti Unicorn Network), který se kvůli dalším závazkům Unicorn Network dnes bohužel nemůže připojit k tomuto webináři. Všichni zakladatelé a TEAM posílají své přání všem, zejména našim soutěžícím v Biggest Talentu.

 

The World's Biggest Talent Contest


 

1. Biggest Talent:

Cate sdílí s námi, že tato celosvětová soutěž o talenty (Biggest Talent) je jedinečná, protože všichni vítězové jsou dlouhodobě podporováni společností Unicorn Network a jsou vítanými členy naší globální rodiny,není to jen jedna věc, kdy vyhrají jeden rok a pak jsou zapomenuti. Unicorn Network vyzývá všechny členy (jako součást rodiny Unicorn Network), aby sledovali a dosáhli svých snů, aby byli šťastní a úspěšní, stejně jako sama Cate sleduje svůj sen a může být tady s námi!


 

Abychom shrnuli způsob, jak Unicorn Network vše dělá, obchodní model sdílení úspěchů, Cate cituje Ziga Ziglara: "Získáte vše, co chcete v životě, pokud pomůžete ostatním dostat to, co chtějí." Cate zdůrazňuje, že sdílí Unicorn Network je to srdeční motto, které krystaluje jeho úplné přijetí a otevřenou náruč všem členům - My Care, We Share ".


 

Bitva o země, která se konala v této sezóně (https://www.biggesttalent.com ), byla velmi vzrušující a předvedla úžasné talenty.


 

Během závěrečné bitvy zemí zjistíme, kdo budou 4 finalisté (ti, za něž hlasujete), kteří budou pozváni na živé vystoupení v Las Vegas, což je velmi vzrušující. Pro některé je jejich sen splněný pouze pro živé vystoupení na světoznámém Las Vegas Strip (Las Vegas Boulevard), slavnou cestu přes Las Vegas. Pokud jste tam nikdy nebyli, je to úžasný pohled, který je vidět. Větší než život, všechno je tak obrovské! Je to úžasné! Rozhodně stojí zashlédnutí! (Kdo ví, nejdřív to mohou být nějaké zlevněné hotely, které můžete brzy využít za TVC (TwnklVacation mince)! Více o tom později.)


 

Cate dále říká, že velká cena, kterou všichni natáčí, je mnohem víc než jen cena, kromě trvalé podpory umělců Biggest Talent, Unicorn Network neustále pomáhá vítězům vytvářet nové písně.


 

A předtím, než se dostaneme k vzrušujícím aktualizacím a výsledkům vítězných 8 soutěžících, sdílí Cate velmi hrdé a šťastné oznámení: "Velmi výjimečná světová premiéra; velmi zvláštní píseň pro velmi zvláštní umělce. "

 

Toto je světová,předpremiéra nové písně Letty s názvem "Už nikdy neřekneme". Letty byla v loňském roce (2017),3. vítězem Biggest Talent. Tato píseň je doslova horká z výrobní linky!

O nové písničce Letty: napsal a produkoval pro Letty David Tough, který je multi-oceněný producent a skladatel v Nashville, TN. Dave vyhrál dvakrát cenu Grand Prize v soutěži John Lennon. On napsal a produkoval více než 500 písní pro hlavní filmy a televizi, včetně Pretty Little Liars, Říše, Glee, Nashville, a CSI. Dave miluje práci s novými umělci a pomáhá dosáhnout jejich potenciálu. Dave je aktivním hlasujícím členem nahrávací akademie, která každoročně předává ceny Grammy.


 

(Nahrávka nové písně Letty, kterou nyní zahrála, pak následovala otevřená diskuse o její písni se spoustou skvělých a pozitivních zpětných vazeb od publika. Všem se moc líbí!)


 

Tato nová píseň Letty je jen jedním příkladem toho, co získala od své Velké ceny a ona sleduje své sny tím, že dělá novou hudbu a nahrávky písní a vždy podporuje rodinu Unicorn Network!

Biggest Talent

2. kolo: Na tomto kole se zúčastnilo 16 zemí, což znamená celkem 16 národních vítězů, kteří hráli nejrůznější hudební žánry, o kterých se nyní hlasovalo.

 

Cate oznamuje bitvu o 8 národních vítězů zemí, o kterých se hlasovalo:

 

Předtím, než oznámí vítěze, Cate říká, jak je hrdá na všechny umělce a blahopřeje každému vítězi a všem soutěžícím.

 

 

FÁZE 3: BITVA ZEMÍ (2. kolo)

Všichni vítězové se přesunuli do dalšího kola.

 

ŠVÉDSKO vs RUMUNSKO

Vítězem je RUMUNSKO, LAURA, gratulujeme!

 

BRAZÍLIE vs. LITVA

Vítězem je LITVA, VEGA, gratulujeme!

 

HOLANDSKO vs. UZBEKISTAN

Vítězem je UZBEKISTAN, EXCLUSIVE, gratulujeme!

 

IVORY COAST vs. CHORVATSKO

Vítězem je IVORY COAST, LORY, gratulujeme!

 

NĚMECKO vs. FRANCIE

Vítězem je NĚMECKO, NICOLE, gratulujeme!

 

SPOJENÉ STÁTY vs. BĚLORUSKU

Vítězem je BĚLORUSKO, LERA & PETER, gratulujeme!

 

NIGERIA vs. ARGENTINA

Vítězem je ARGENTINA, YANINA, gratulujeme!

 

PORTUGALSKO vs. RUSKO

Vítězem je PORTUGALSKO, MICAELA, gratulujeme!

 

Cate blahopřeje a chválí všechny vítěze a umělce a přeje vítězům hodně štěstí pro dalšího kola.

Biggest Talent

 

Další kolo bitvy zemí,(3. kolo) s dnešními 8. vítězi, bude zahrnovat 4 bitvy, které začínají v pondělí 29. října. Podívejte se na aktualizace na BiggestTalent.com a VOTE pro vaše oblíbené ve 4. bitvách.

 

Good luck to all contestants

 

Cate znovu blahopřeje všem soutěžícím. Přeje jim všechno nejlepší a hodně štěstí.

 

 

Předtím, než Cate začne hovořit o dalších důležitých aktualizacích, rychle se zmíní o stavu Unicorn Network, jako o největším světovém projektu, který pozitivně změnil kouzelný svět, aby to bylo skvělé místo pro každého.

 

 

2. CryptoCoinStreet (CCS)

(https://www.cryptocoinstreet.com):

 

CCS je v závěrečné fázi rozsáhlé aktualizace na své platformě, kde budou nové obchodní páry, zbrusu nové rozhraní a další změny. V důsledku toho, že členové Unicorn Network vyjadřují své hlasy, jejich pozitivní vliv přináší i partnery Unicorn Network, a proto (společně s dalšími členy CCS) se tyto hlavní aktualizace uskutečňují na CCS. To je úžasné a my všichni si zasloužíme poplácat po zádech za sdílení našeho vlivu - sílu MY!

 

Nicméně tyto změny trvají déle, než se věci dají najevo (jak se často stává při velkých aktualizacích v podnikání), CCS tento týden nezobrazí tyto změny,jak nás informovali, ale doufám, že místo toho budou příští týden (je to důležité čas potřebný pro tyto aktualizace). A samozřejmě, Unicorn Network bude členy aktualizovat, jakmile je CCS dokončí, stejně jako CCS na svých webových stránkách.

 

 

3. TwnklChain Proof of Stake (TC PoS) Pool

 

Webinář je naplánován na pondělí 29. října - na tomto webu se dělají vzrušující aktualizace a na tomto webináři budou sdíleny přesné postupy pro účast v souboru PoS; takže pozor na registrační odkaz (odkaz se nachází na našich obvyklých webových místech). Všichni držitelé Rainbow Currency se mohou na této akci podílet, protože se nevyžadují žádné speciální dovednosti - jen nějaké YEM, které byste na chvíli mohli postrádat a v důsledku toho byste dostali ještě víc. Jak bylo zmíněno, vše bude vysvětleno na webináři v pondělí. PoS pool bude spuštěn příští týden poté, co byl v pondělí zveřejněn přehled webinářů, aby každý mohl mít možnost se naučit a porozumět tomu, o co jde.

 

4. TwnklEstate (a další se budou diskutovat později v tomto webináři o TwnkleEstate):

 

Zkontrolujte prosím a přečtěte si tento rychlý webinář z 23. října, který je nyní zveřejněn pod sekcí FAQ na webových stránkách společnosti TwnklEstate (https://www.twnklestate.com ). To vysvětluje 2 kalkulačky; kalkulačka hodnot a kalkulačka výhod.

 

Vezměte prosím na vědomí: Společnost TwnklEstate nevydává žádné nové vlastnosti v příštích několika dnech, takže každý má možnost dozvědět se více o kalkulačích Value and Benefits v 23. říjnu, které byly zveřejněny v sekci FAQ v sekci TwnklEstate. (2 nové nemovitosti budou zveřejněny 29. října).

 

 

5. První CryptoCar pro aukci v TwnklkBds:

TwnklCar on TwnklBds

 

Cate nyní hovoří o velmi vzrušující aktualizaci: první CryptoCar (auto zakoupené za kryptoměnu) bude vydraženo na dražbě v aukční platformě TwnklBds (aukční platforma Unicorn Network) od 29. října. Jak vidíte na obrázku, auto je Hyundai i10 a nabídky budou začínat na pouhých 1 YEM!

 

Jak již bylo dříve sdíleno, jedná se o auto nabízené obchodním zastoupením v Německu. Všichni členové se mohou svobodně účastnit, ale pochopili, že pokud žijete mimo místní prodejní oblast, budete odpovědní za přepravu (veškeré náklady a způsob přepravy) tohoto vozu z prodejního místa do místa určení. Toto vozidlo je ideální pro ty, kteří žijí v Evropě, kteří jsou schopni cestovat do obchodního zastoupení a vyzvednout vůz osobně, doslova schopni řídit se domů - samozřejmě, nejprve musíte být vítězem nabídky automobilu! Prodejna se nachází v Německu poblíž hranic Nizozemska.

 

Ale to, co je opravdu skvělé (a úžasné), je, že na této dražbě není žádná rezervace na tomto zcela novém (nikdy předtím vlastněném) Hyundai CryptoCar! A co víc, bude zakoupeno s YEM!

 

To znamená, že i kdyby to jen jeden z vás skutečně chtěl, mohli byste zadat nabídku 1 YEM, a pokud nikdo jiný by neposkytl nabídku, vyhrál byste auto pouze za 1 YEM; ale Cate si je docela jistá, že tam bude alespoň 1 nebo 2 další, kteří touží po tomto autě, takže tam může být trochu konkurence, hahaha. Všechno je super vzrušující a každý je velmi šťastný z toho, že toto vozidlo Fresh je nabízeno na TwnklBds. Takže se podívejte na ty aktualizace, k nimž došlo v pondělí 29. května.

 

Žádná rezervace (pro někoho kdo neví, co je "rezervace" v aukci) znamená, že neexistuje žádná omezení nebo omezení, jakou míru chce prodejce pro svou draženou položku. Takže každá částka od 1 centu (s našimi dražbami, 1 YEM) s tím, co je nejlepší nabídka, je vítězná nabídka. Pokud tedy tento úžasný, zbrusu nový Hyundai prodává jen 1 uchazeč a nabízí jen 1 YEM (a neexistují žádní další žadatelé), potom je jejich vůz (a pokud jste ten, kdo je nabízejí, pak je to VAŠE!) , jen za1 YEM! Je to opravdu úžasné!

 

 

6. Dílčí mince Rainbow Currency(TEC, TMC, TVC).

Rainbow Currency sub-coins

 

Cate vysvětluje hlouběji mince Rainbow Currency (RC). Máme již naše YEM (Vaše každodenní peníze). A ti, kteří nabízejí nové vozy na TwnklBds, nakupují za YEM, takže se jedná o vaše každodenní peníze. Ale je toho mnohem víc. Za co nejvíce vynakládáte peníze? Auta? Nemovitost? Dovolená? Energie? jídlo? atd.

 

Musíme někde začít, tak jsme začali s TEC, a to je všechno spojené s nemovitostmi. Ale TEC bude také využíváno nejen pro nákup F.O.R. ale také pronájem nemovitostí v budoucnu. Doposud jsou nemovitosti, apartmány na TwnklEstate, ale TwnklEstate bude mít všechny různé druhy nemovitostí: prázdninové, rezidenční, větší komerční věci atd. Takže vaše TEC je také určena k zaplacení nájemného, ​​když jste nájemcem jedné z těchto nemovitostí, a přijmete TwnklEstate za vlastní.

 

Jaké další věci máme?

 

TwnklMobility Coin (TMC)

Cate vysvětluje, že TMC je pro vše, co souvisí s mobilitou, všemi druhy mobility (automobily, vlaky, autobusy, letadla, lodě). Chápeme, že hlavním zaměřením je začít u auta. A nezapomeňte, že Unicorn Network pracuje na modelu sdílení vozidel pro ty, kteří žijí ve městě nebo v malém městě, kde nemusíte cestovat příliš daleko, abyste se dostali tam, kam chcete, nebo že často nepotřebujete auto a chcete se vyhnout veškeré údržbě a ostatním věcem, na které musíte myslet. Potřebujete-li ho jen někdy, Unicorn Network pracuje na cestě, kde můžete mít tuto svobodu a flexibilitu tím, že půjčíte vozidlo a sdílíte ho v místní skupině.

 

 

TwnklVacation Coin (TVC):

 

Cate sdílí, že společnost TVC je zaměřena na dovolenou (hotely, lety, rezervace prázdnin, plavby atd.). A že existují určité přechody, které budou se všemi těmito mincemi: Například si můžete objednat dovolenou a zaplatit za svůj let s TVC, a to i přesto, že let je mobilita. Nebo by mohly existovat prázdninové nemovitosti za TwnklEstate, které platí s TEC. Například pokud jste zakoupili F.O.R. za rekreační nemovitosti, jednou z výhod by bylo, že byste dostali bezplatné pobyty na konkrétní nemovitost. To je stále dovoleno, ale bude se používat model TwnklEstate.

 

Chápete, že se budou po celou dobu nakupovat výrobky a služby za tyto mince.

 

Pro ty, kteří možná říkají: "Ok. To zní úžasně! Ale proč potřebujeme všechny tyto mince? Proč to prostě nemůžeme udělat s RC? "

 

Cate vysvětlila, že nejlepšími 3 věcmi, na které si lidé berou úvěry, jsou: koupit nemovitosti, jít na dovolenou a koupit vozidla. Získání půjčky je tradiční způsob, jak něco udělat, když nemáte peníze, které zaplatíte.

 

Nicméně s RC můžeme využít sílu času a udělat to pro nás, můžeme naplánovat naši budoucnost, a proto máme všechny tyto různé mince pro Rainbow Currency. A protože nemovitosti, mobility a prázdniny jsou prvními třemi věcmi, které si lidé (mimo školní docházky) čerpají z půjček, proto je to první.

 

Naplánováním například budete vědět, že za jeden rok byste rádi koupili nové auto. Váš současný vůz je v pořádku, ale opravdu potřebujete nové auto. Mohli byste začít dnes, použijte sílu RC a sílu TMC a v průběhu času máte na to, co chcete, kvůli tomu, že hodnota RC stoupá. Obecně platí, že kromě vzestupům a pádům mezi hodnotami se hodnota stále zvyšuje. A můžete využít tuto sílu času a sílu RC ve svůj prospěch s těmito různými mincemi. Stejná věc by se týkala příště, kdy chcete plánovat svou dovolenou, ale budete využívat čas a TVC mince ve svůj prospěch.

Příští týden se na pondělním webináři se zahájí otevření předobjednávky mincí TwnklMobility (TMC) a mincí TwnklVacation (TVC). Zájemci mohou mít jistotu, že tam budou nebo si přečtou recapitulaci.

 

Jak bylo zmíněno na webináři z 23. října, mince TwnklMobility (TMC) a mince TwnklVacation (TVC) je k dispozici pouze 10 milionů mincí. Cena předběžné objednávky bude 100 YEM za minci. Samozřejmě je budete moci zakoupit za YEM, podobně jako TEC a bude k dispozici pouze pro stávající držitele měny Rainbow.

 

Podobně jako v případě TEC, TMC a TVC budou obchodovány pouze na CCS a pouze za YEM. A to všechno funguje společně, protože stejně jako u TEC musíte koupit YEM za účelem nákupu dalších mincí. Všichni společně pracují na zvýšení hodnoty všeho. Protože s těmito pod-mincemi se jedná o více způsobů, jak můžete používat vaši Rainbow Currency jako každodenní peníze.

 

A můžeme převzít kontrolu nad našimi budoucím plánováním dopředu a využitím síly času a síly RC k našemu prospěchu.

 

Poslední aktualizace: Speciální nabídka (Webinar 17. října) je stále k dispozici. Pro ty, kteří to hledali. Přejděte na Safe.zone, klikněte na hexagon SPECIAL OFFER a přečtěte si recap na tento speciální webinář. Najdete zde také další informace o mincích TMC a TVC ve dnech 20. října. Nezapomeňte, že pokud zadáte svou objednávku, je to první příjezd. To znamená, že potřebujete provést platbu, abyste zajistili vaši objednávku. Pokud máte jakékoliv dotazy, klikněte na šestiúhelník SUPPORT pro nejrychlejší odpověď našeho týmu podpory, který dělá skvělou práci vždy.

 

 

Cate dokončí webinář a vyjadřuje poděkování a ocenění celé skupině a všem členům za jejich podporu a proaktivitu. Děkuje všem, že se k ní dnes připojili a přeje jim to nejlepší.

 

 

S vaším úspěchem v mysli,

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

 

Unicorn Network Community News:

Raffaele uspořádá fotografickou soutěž na téma "kouzlo FALL FOLIAGE" s 3 cenami v YEM (50 000 YEM, 25 000 YEM a 10 000 YEM).

Jak se zapojit?

Odeslání jedné fotografie v elektronické podobě nejpozději do 30. listopadu 2018 v 24:00.

Více informací:

http://laprosila.infinimarketing.net/photo-contest-the-charm-of-fall-foliage.php

***

 

Další informace od podpory:

Potřebovat pomoc? Použijte šikovný šuplík SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone


 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si r rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 9 do 10 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

***


 

5 kroků denně na plán zvýšení své osobní provize a bonusů.

(A jako vždy, NE SPAM a ČESTNOST VŽDY)

 

1) Přihlaste se do WSS a získejte odkaz na kampaň. Právě teď, Solario a Invitation Marketing jsou skvělé pro použití.

 

2) Posílejte informativní příspěvky ve všech vašich sociálních médiích. Připomenutí, pokud máte zájem, se připojte k MIND prostřednictvím našeho odkazu (viz níže). Nemusíte vždy dát odkaz na pozvánku, jednoduše požádejte o to, aby váM zainteresovaní lidé napsali.

 

3) Mluvte s lidmi, se kterými se setkáte o UN, RC, Solario.

 

4) Vložte reklamy do BEZPLATNÝCH zdrojů ve vaší oblasti. Například v USA je Craigslist.

 

5) Uveďte své odkazy do bezplatných zdrojů, jako jsou poštovní zásilky a dopravní výměny. A každý den věnujte malý čas těm, kteří mohou propagovat.

 

Pokud jste byli zodpovědní za 100 prodaných solárních tokenů každý měsíc a 5 nových aktivních členů affiliate pro svou hru TWNKL 5x5, vyplňovali byste vaše osobní úspěchy pravidelně měsíc po měsíci. Přemýšlejte o tom, jak rychle budete schopni dosáhnout všech svých osobních cílů úspěchu!

 

NAVZÁJEM SI POMÁHAT

Zveřejněte své skvělé nápady v naší komunitě!

VŠECHNY VÍTÁME!

 

***

BUĎTE S NÁMI NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

 

Můžete se také s námi spojit přes internet. Hodnotíme Vaši podporu, lajkujeme, sdílíme a komentujeme. Děkuji!

Počínaje 7. červencem 2018 přidáme Minds.com do našeho pravidelného zasílání sociálních médií. Minds je sociální síť, která sdílí mnoho hodnot, které děláme v síti Unicorn. Pokud byste nás chtěli podpořit na Minds, připojte se prostřednictvím našeho odkazu, abychom mohli shromažďovat žetony, které se budou používat pro více pohledů na naše příspěvky, a pak rostou rychleji.

https://www.minds.com/register?referrer=UnicornNetwork

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Facebooku

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Twitteru

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Můžete být také s Rainbow Currency Foundation!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

Připojte se k odkazům na sociálních sítích společnosti Solario!

Facebook: https://www.facebook.com/SolarioOfficial

Facebook skupina:

https://www.facebook.com/groups/684744401696132

Twitter: https://twitter.com/SolarioOfficial

Reddit: https://www.reddit.com/r/Solario

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3453824

Telegram: https://t.me/solarioofficial


 

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh Konec***

 

***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., Twnkl Estate, Inc.
Všechna práva vyhrazena.