Rekapitulace webináře Unicorn Network
důležité momenty
1. února 2019
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc, a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.


 

Témata v tomto přehledu:

1. Cashback Marketing (CBM)

2. Solario

3. TwnklBds

4. Rainbow Currency a YEM (hlavní téma)

  • TwnklEstate

  • TwnklBuy – TwnklCar and its Twnkl Mobility Coin (TMC); International Vacation Club a jeho Twnkl Vacation Coin (TVC); nový TwnklShop a jeho TwnklShop Coin (TSHC)

5. Členská organizace (Unicorn Network)


 

1. CBM:

- Bude připraven na znovuspuštění z nové kanceláře příští týden, budou nové marketingové nástroje a aktualizace na speciální marketingové kampaně (SMC).

- Podívejte se, že marketingové nástroje jsou nyní založeny na typu členství, tj. Pouze inzerovaní obchodníci mohou inzerovat bannerovými reklamami, rozhlasovou reklamou atd . A všichni ostatní členové se mohou účastnit SMC, které se otevírá do 28. února. První den bude počátek čekací doby na SMC a čas od času se dozvíme o pokroku.

- Podívejte se na speciální webinář, který bude oznámen příští týden o CBM s více informacemi - zkontrolujte oznámení ve WAZZUB a obvyklé šestiúhelníky webinařů, jako například v SafeZone.

 

2. Solario:

-Rozumějte, projekt stále pokračuje a časová osa 2022, která přináší energii do prvních domovů, je stále na cestě.

- Původní partner nebyl moc rád, že v Crowdfunding bylo zhruba 95% objemu v Rainbow Currency

- Solario bude mít ještě více možností pro volby čisté energie, jako je sluneční a větrná energie.

- Nové webové stránky vysvětlí vše.

- Právě teď pracují na aktualizované vstupní stránce.

 

 

3. TwnklBds:

- Rozumějte , TwnklBds je aukční místo (nikoli nákupní) podle designu. Je to místo, kde ti, kteří nevidí hodnotu YEM sami, mohou i nadále dostávat vysoce kvalitní výrobky a služby a pro ty, kteří chtějí získat více YEM, mohou prodávat vysoce kvalitní výrobky a služby.

- Souvisí s nabízenými produkty společnosti Shobbit: bohužel došlo s partnerem v oblasti dropshipingu k určitým problémům; některé výrobky byly odeslány, ale nebyly přijaty, byly odeslány bez sledování nebo trvaly mnoho měsíců. Společnost Shobbit hledá nového partnera pro dropshipping a aktuálně nabízené položky nebudou vyměněny. Pro osoby postižené prodlouženými prodlevy podniká společnost Shobbit řešení a v nejhorším případě však provede vrácení peněz, i když společnost Shobbit již zaplatila za zboží, které má být odesláno.

- Rychlé řešení je, kdyby ostatní jednoduše své produkty umístili na seznam na TwnklBds. Pak by společnost Shobbit nemusela nabízet produkty. Například během webináře se zúčastnilo 129 lidí, pokud všichni uvedli 3 položky (podívejte se kolem vašeho domova , máte 3 věci nové, nebo jako nové, které už nepotřebujete nebo nechcete?), Pokud je Síla MY a vypíšeme tyto produkty na společně vypsat nějaké produkty na TwnklBds, máme více jak 300 zápisů.

--Někteří členové to již podnikli, kupovali levnou elektroniku a další položeky na místech, jako například eBay, a pak je prodali na Twnklbds, aby získali více YEM pro sebe. 

 

4. Rainbow Měna (RC) a naše mince YEM (Vaše každodenní peníze) a jak je používáme:

  • TwnklEstate (TE)

- Právě teď je v oblasti nemovitostí uvedeno na TE více než 11 milionů dolarů (11 milionů dolarů). Vzrušující zprávy: UN právě uzavřel další smlouvu (s jinou realitní agenturou), aby uzavřela ještě více nemovitostí za účelem výpisu na TE v hodnotě více než 20 000 000 USD!

- Pokračujte v kontrole internetových stránek TE a WAZZUB.

- Nový objekt, který bude uveden na TE během několika hodin (to bylo a další byl nedávno uveden v době této rekapitulace) .

 

  •  TwnklBuy (TBuy)

- Již 10.000 obchodů se uzavřelo s objemem přes 11 milionů USD od otevření TBuy !

- TBuy je místo, kde můžete prodat YEM nebo TEC (Twnkl Estate mince), nebo kde koupíte tyto mince a jiné mince nabízejí  jako jsou TMC (Twnkl Mobility mince) a TVC (Twnkl Vacation Coin).

 

TMC, mince pro náš projekt TwnklCar:

- Hyundai je jako první prodejce  automobilů, který s námi spolupracuje a plánuje zahájení 1.března (později do budoucna i další výrobci automobilů bude partnerem i).

- Členové budou moci předobjednat své vlastní vozy Hyundai přesně podle svých specifikací, budou nabízeny všechny typy cenových relací na luxusních nebo základních modelech.

- Jak bude TwnklCar fungovat? Stejně jako u společnosti TwnklEsate bude existovat inteligentní smlouva a budete se rozhodovat, jaký typ vozu chcete a jak si představujete vybavení.

Také budete moci rozhodnout o cílové hodnotě YEM, kterou chcete za vaši inteligentní smlouvu a časový rámec (musí být v rozmezí 12-24 měsíců).

-  Budete mít možnost získat zbrusu nové auto a na základě hodnoty vozu a ceny, kterou jste zaplatili za YEM / TMC; Využíváte dnes hodnotu vašeho TMC, pak prostřednictvím této inteligentní smlouvy a vašeho nominovaného období čekání uvidíte zvýšení vašeho TMC (a YEM obecně), což vám umožní koupit tyto zbrusu nové automobily v celkově velké hodnotě, založené na NET ceně vozidla (bez DPH) a ceně, kterou jste zaplatili za YEM / TMC.

- Nezahrnuje žádné náklady na DPH ani cizí náklady, jako jsou daně, registrační poplatky, náklady na doručení apod., Budete zodpovědní za tyto dodatečné náklady při objednávání vašeho vozu.

- Německo a Evropa se otevřou jako první, existují však možnosti, jak otevřít stejné možnosti TwnklCar, aby sloužily všem našim členům po celém světě.

 

Twnkl Vacation Coin (TVC), mince používané pro International Vacation Club:

- Kvůli členskému požadavku na další zajímavý projekt byl International Vacation Club na krátkou dobu přerušený. Samozřejmě, že práce zde rozhodně pokračuje a budeme vás informovat.

- V důsledku obrovského zájmu, který vytvořil jeden z našich členů Shafi Abeid’s a to je myšlenka na nákup iPhones, se Unicorn Network zaměřuje na realizaci nového a velmi vzrušujícího projektu.

V první řadě, Shafiho myšlenka testovat poptávku a nabídku iPhone, byla jen neoficiální test (jak jste možná viděli ze zprávy, kterou poslal Unicorn Network Admin na toto téma), ale Unicorn Network management mohl vidět enormní VLIV (Unicorn Network's Core Values) Myšlenka od Shafi měla dopad na mnoho našich členů, takže kvůli síle "My", Unicorn Network jde vpřed s naším novým projektem, TwnklShop!


 

TwnklShop:

- V zásadě budou mít členové možnost kupovat vysoce kvalitní produkty s inteligentními smlouvami, například vysoce kvalitními značkovými předměty, jako jsou iPhony, s použitím YEM a novou podskupinou nákupní mince Twnkl (TSHC) .

- Stejně jako u společností TwnklCar a TwnklEstate bude společnost TwnklShop také využívat vzestup Rainbow Currency, YEM, pomocí inteligentní smlouvy a stanovení časových rámců, a proto, stejně jako u vozu, by mohlo dojít ke skvělému výhledu  na vysoce kvalitní produkty ( například iPhone) na základě ceny položky a kolik jste zaplatil za YEM / TSHC .

- Společnost TwnklShop se bude zabývat nabídkou produktů získaných na místním, vnitrostátním i mezinárodním trhu.

- TwnklShop očekává se zahájení kolem 15. Února, to je za pár týdnů.

- Právě teď se vytváří webová stránka TwnklShop.

- Mezitím, na WAZZUBu, který se otevře v pondělí, bude pro všechny členy k dispozici speciální oddíl s názvem TwnklShop Wishlist, který navrhne (vyjádření zájmu) a hlasování o tom, jaké produkty byste chtěli vidět na TwnklShop; členové sdílející jejich VLIV! Takže, podívejte se na oznámení na WAZZUB (vysláni nyní od tohoto recap)..

- Jedná se o produkty, které chcete, které si přejete koupit, které by mohly být dostupné na místní, národní nebo mezinárodní úrovni.

- Členové budou hlasovat o tom, jakou by chtěli vidět nabídku TwnklShop z návrhů členů.

- Stejně jako u tématu námětu Shafiho na iPhone, budou členové pouze vyjadřovat svůj zájem pouze o tom, co by chtěli koupit (a při hlasování nemusíte uvádět, kolik položek chcete, to bude možné jen tehdy, když uděláte oficiální rezervaci).

- Výrobky, které vykazují NEJVĚTŠÍ zájem (minimálně 100 hlasů ANO po dohodě) , budou první produkty nabízené k prodeji na webových stránkách společnosti TwnklShop.

- Nejdůležitější: jako společnost Unicorn Network, nabízíme pouze produkty, které jsou zákonné a vhodné, takže žádné zbraně, drogy nebo předepsané léky a podobně, naše motto je, záleží nám a sdílíme; jsme rodina, proto je to, co hledáme, vhodné, vysoce kvalitní, maloobchodní typ výrobků.

- Každý, kdo podá nevhodné nebo nezákonné náměty, bude jeho příspěvek odstraněn,, nebo dokonce může následovat přísnější trest.

- Také i jiné projekty, jako je TwnklCar a International Vacation Club a produkty, které jsou vysoce regulované, nenaznačující výrobky jako jsou vozidla (auta, lodě, letadla atd.) nebo cestovní a rekreační věci , nebo takové produkty, jako jsou investice, pojištění, služby, drahé kovy, zdravotnické předměty, bankovní, osobní, sexuální nebo energeticky významné produkty. Před zveřejněním si prosím přečtěte pravidla v oblasti TwnklShop Wishlist.

- Stejně jako v případě projektů TwnklEstate, TwnklCar a projektů International Vacation Club bude mít TwnklShop vlastní podskupinu, Twnkl Shopping Coin (TSHC).

- Díky tomu, že YEM má podskupinu TSHC, nakupování za YEM, je stejně jako ostatní (TEC, TMC, TVC) a TSHC je nabízeno 100 YEM za 1 TSHC.

- Stejně jako u společnosti TEC budete moci prodat svůj TSHC (zakoupený na 100 YEM za každý TSHC) na MarketPlace na CCS nebo TwnklBuy, a podobně jako TEC se právě obchoduje kolem 200 YEM / TEC, což se může stát u TSHC. Jako příklad: řekněme, že jste koupili 1 000 000 (jeden milion) YEM v hodnotě TSHC, což by vám dalo 10 000 TSHC za 100 YEM. Stejně tak tomu, co mnozí členové udělali s jejich TEC, že si zakoupili při počáteční ceně před zahájením prodeje 100 YEM za TEC a poté prodali 200 YEM za TEC (zdvojnásobení svých počátečních nákladů). 10 000 TSHC;  budete moci prodat 5000 na 200 YEM na trhu, a držet 5000 pro nákupy v podstatě byste měli svůj 1.000.000 YEM zpět (po odečtení poplatků) a vy byste měli ještě 5,000 TSHC pro nákupy. To není návrh, jen příklad.

- TwnklShop bude nákupní země divů, kde můžete nakupovat širokou škálu produktů s velkou hodnotu (i skoro zadarmo vzhledem k výše uvedenému příkladu) v závislosti na ceně položky a ceně, za kterou jste si zakoupili YEM / TSHC.

 

Předběžná objednávka pro TSHC:

- Toto bude také (spolu s WAZZUB pro návrhy kvalitních výrobků v hlasování členů) k dispozici v pondělí v TwnklBuy.

- Vzhledem k tomu, že existuje mnoho produktů nabízených k prodeji, 100 000 000 (100 milionů) produktů TSHC bude k dispozici ke koupi.

- neexistují žádné limity, kolik TSHC můžete zakoupit, je to na vašem rozhodnutí a podle toho, kolik máte zásob.

- Také v pondělí bude pro TMC a TVC odstraněno omezení 5 000, takže pokud byste si chtěli koupit více těchto dvou mincí, můžete tak učinit v pondělí a to ještě za 100 YEM za minci, zatímco zásoby vydrží .

- TwnklShop je win-win- situace, která je prospěšná pro všechny, je zde příklad: Jedná se o jeden z nejchytřejších a nejrychlejších způsobů, jak proměnit vaše YEM na fiatovou měnu a propagovat Rainbow Currency ve stejnou dobu.

Zde je postup:

  • V sekci, která bude ve WAZZUB přidělena, vložte návrh nákupní položky

  • Pozvěte více lidí, které znáte (přátelé, rodina a známí), o kterých víte, že chtějí stejnou položku, kterou navrhujete na WAZZUB a pak je nechte hlasovat pro váš návrh.

  • Chcete-li tento výrobek zakoupit na TwnklShopu (samozřejmě musí váš produkt získat požadovaný počet hlasů a další kritéria pro výběr), budete potřebovat nějaké YEM.

  • Takže můžete prodat některé z vašich YEM prostřednictvím přímého prodeje na TwnklBuy za americké dolary.

  • Nebo pokud chcete držet všechny vaše YEM, můžete je odeslat do CryptoCoin St reet (CCS) nebo TwnklBuy a můžete si zakoupit YEM přes někoho jiného.

  •  se rozhodnete cokoliv , zvyšujete poptávku a pomáháte Rainbow Currency růst.

- Nezapomeňte, že produkty (samozřejmě přátelské k rodině) s nejvýznamnějšími hlasy budou nejprve uvedeny na TwnklShopu.

- To všechno pomáhá budovat provoz a pozváním nových členů pomůže zvýšit poptávku a zvýšit hodnotu Rainbow Currency

Zde jsou další informace o tom, proč bude mít subkmince pro TwnklShop:

- Chcete-li nastavit TwnklShop a plnit l objednávky na pozdější dobu, kdy jsou aktivovány inteligentní smlouvy, společnost potřebuje rozpočet, takže to je jeden způsob, jak budete moci získat dostatečné YEM na pokrytí těchto nákladů.

- Abychom to shrnuli, je dvojí účel s Submincemi TwnklShop v (a všemi submincemi Twnkl):

1. Umožňuje všem, abychom využili sílu času a zvýšení hodnoty YEM za to, co chceme koupit.

2. Umožňuje společnosti mít nastavený rozpočet na nákup těchto položek.

- Je důležité pochopit, že (stejně jako u společností TwnklEstate a TwnklCar) bude existovat doba úschovy, čekatelná doba smlouvy; takže když umístíte rezervaci na nákup položky, vaše TSHC bude vložena do úschovy a absolutně nikdo (ani vy nebo někdo) se jich nemůže dotknout.

- V případě nejhoršího případu (stejně jako u společností TwnklEstate TEC a TwnklCar TMC), že smlouva není aktivována, dostanete plnou náhradu za váš TSHC TwnklShop, který jste si rezervovali na nevyužitou úschovu.

- Samozřejmě, nejlepším příkladem je, že vaše inteligentní smlouva je aktivována, mince jsou vyčerpány a dostanete váš produkt.

- Může to mím mnohem menší náklady k nákupu předmětů nebo vozů, které používají subcoins, než přímo s přímým nákupem. Tomu napomáhá s časovým harmonogramem užití  subcoins kvůli chytré smlouvě, ale v té době, může vaše YEM  zvýšit hodnotu a být cennější, takže může být vyžadováno méně TEC,  TMC a TSHC.

 

5. Unicorn Network, členská organizace:

- Cate uvádí toto téma tím, že v první řadě je členem Unicorn Network, stejně jako všichni ostatní členové, nejen výkonný ředitel.

- Ve všech našich stávajících a nových projektech potřebuje Unicorn Network více pracujících členů.

- Pokud má někdo zájem o pomoc s novým projektem TwnklShop (pokud je administrátorem nebo moderátorem ve WAZZUBem nebo ještě podrobněji v projektu), otevře se část v oblasti projektu Wazzub TwnklShop, kde budete moci dát své jméno a připojte se k týmu, řekněte, jak byste chtěli přispět, a proto se aktivně zapojte do pomoci při založení společnosti TwnklShop.

- Váš příspěvek, pokud bude vyžadován, bude odměněn (v YEM) , ale to bude založeno na výkonu, takže čím více odborných znalostí máte a čím víc budete dělat, tím lépe budete odměněni.

 

Cate se obrací na webinář tím, že všem připomene, že v příštích několika hodinách bude na TwnklEstate vyčleněna nová nemovitost a že se budou snažit o oznámení na WAZZUBu.

Děkuje všem za návštěvu a přeje si jim nejlepší a šťastný WAAAZZZUUUBBB!

 

S vaším úspěchem v mysli,

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 


 

***


 

Další informace z podpory:


 

Dar, který se stále dává!

Jako dárek všem členům si můžete užít více z naší každoroční zimní hry.

Pošlete nám snímek obrazovky o vašem nejlepším skóre a nejlepšíc 3, dostanete cenu 1 000 YEM za # 3. Místo, 5 000 YEM za # 2. místo a 10 000 YEM za # 1.místo (Pouze 1 počet zápisů na jednoho člena, nejvyšší skóre bude použito.) Poslední bodové skóre bylo 1 000 bodů! Víte, co je potřeba je porazit?


 

Zasílejte snímek obrazovky e-mailem před 11. únorem 2019 v 12.00 Pacific Time USA na prizes@perfectinter.net

Klikněte na šestiúhelník WINTER GAME v oblasti SafeZone pro přehrání.

https://www.safe.zone/


 

Potřebujete pomoc? Použijte šikovnou kolonku SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone


 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také! NOVÝ ČAS!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11a.m. až 12p.m. hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)


 

***


 

5 kroků denně na plán zvýšení své osobní provize a bonusů.

(A jako vždy, NE SPAM a ČESTNOST VŽDY)

 

1) Přihlaste se do WSS a získejte odkaz na kampaň. Právě teď, Solario a Invitation Marketing jsou skvělé pro použití.

 

2) Posílejte informativní příspěvky ve všech vašich sociálních médiích. Připomenutí, pokud máte zájem, se připojte k MIND prostřednictvím našeho odkazu (viz níže). Nemusíte vždy dát odkaz na pozvánku, jednoduše požádejte o to, aby váM zainteresovaní lidé napsali.

 

3) Mluvte s lidmi, se kterými se setkáte o UN, RC, Solario.

 

4) Vložte reklamy do BEZPLATNÝCH zdrojů ve vaší oblasti. Například v USA je Craigslist.

 

5) Uveďte své odkazy do bezplatných zdrojů, jako jsou poštovní zásilky a dopravní výměny. A každý den věnujte malý čas těm, kteří mohou propagovat.

 

Pokud jste byli zodpovědní za 100 prodaných solárních tokenů každý měsíc a 5 nových aktivních členů affiliate pro svou hru TWNKL 5x5, vyplňovali byste vaše osobní úspěchy pravidelně měsíc po měsíci. Přemýšlejte o tom, jak rychle budete schopni dosáhnout všech svých osobních cílů úspěchu!

 

NAVZÁJEM SI POMÁHAT

Zveřejněte své skvělé nápady v naší komunitě!

VŠECHNY VÍTÁME!

 

***

 

BUĎTE S NÁMI NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH!

 

Můžete se také s námi spojit přes internet. Hodnotíme Vaši podporu, lajkujeme, sdílíme a komentujeme. Děkuji!

Počínaje 7. červencem 2018 přidáme Minds.com do našeho pravidelného zasílání sociálních médií. Minds je sociální síť, která sdílí mnoho hodnot, které děláme v síti Unicorn. Pokud byste nás chtěli podpořit na Minds, připojte se prostřednictvím našeho odkazu, abychom mohli shromažďovat žetony, které se budou používat pro více pohledů na naše příspěvky, a pak rostou rychleji.

https://www.minds.com/register?referrer=UnicornNetwork

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Facebooku

https://www.facebook.com/UnicornFoundationOfficial

https://www.facebook.com/UnicornNetworkOfficial/

https://www.facebook.com/SafeZoneOfficial/

https://www.facebook.com/RainbowCurrency

 

Spojte se s Unicorn Network a SafeZone na Twitteru

https://twitter.com/UnicornFndtion

https://twitter.com/UnicornNetwork

https://twitter.com/SafeZoneInc

 

Můžete být také s Rainbow Currency Foundation!

Twitter: https://twitter.com/RainbowCurrency

Reddit: https://www.reddit.com/r/RainbowCurrency/

BitcoinTalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2735483

Facebook: https://www.facebook.com/groups/531871263858847

Telegram: https://t.me/joinchat/IGdYD0UEDO7YmEWg3VZWww

 

Připojte se k odkazům na sociálních sítích společnosti Solario!

Facebook: https://www.facebook.com/SolarioOfficial

Facebook skupina:

https://www.facebook.com/groups/684744401696132

Twitter: https://twitter.com/SolarioOfficial

Reddit: https://www.reddit.com/r/Solario

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=3453824

Telegram: https://t.me/solarioofficial

 

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

 

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh Konec***

 

***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2011 - 2019 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.