Unicorn Network Rekapitulace webináře
29. července 2019
Prezentuje Dan Settgast a Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc, a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.)musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata v tomto přehledu:

1. Aktualizace společnosti

2. Aktualizace IVC / TVC

3. Aktualizace TwnklEstate

4. Aktualizace systému Solario

5. Výměna aktualizací

6. Užitečné tipy pro WazzUb

 

Od Dana:

Vážení členové Unicornu,

Dnešní webinář bude krátký, ale plný skvělých zpráv pro ty z vás, kteří rozumí procesu, kterým procházíme. Než začnu sdílet zprávy, rád bych s vámi mluvil o některých věcech, které jsem zažil od našeho posledního webináře.

Kdykoli mám čas, četl jsem ve WazzUb a v našich Skype skupinách o vašem nadšení, o vašich otázkách, o vašich obavách. Je pro mě velmi zajímavé, že někteří z vás mají dojem, že se nic neděje, nic se nepohybuje, že vyprávíme pohádky a další podobné věci. Když se zeptám: „Hej, proč si to myslíte?“ Říkají, že je to proto, že YEM je stále na 1 centu a protože způsobujeme více zpoždění než výsledků.

Na druhé straně drtivá většina členů dává pozitivní zpětnou vazbu. Rozumí a mají rádi to, co děláme. Samozřejmě se jim nelíbí zpoždění a upřímně řečeno, ani já nemám rád zpoždění. Chápou však, že zpoždění a dokonce i selhání jsou pevnou součástí cesty k úspěchu. Pokud by to bylo snadné, každý by to udělal, že?

Dovolte mi uvést příklad zpoždění, ke kterému došlo dříve: Vzhledem k tomu, že jsme v roce 2015 zjistili, že náš IPO ve Spojených státech by byl mnohem dražší, než se očekávalo, že by nás to stálo několik milionů dolarů, hledali jsme další možnosti. Od roku 2016 jednáme s německou veřejně obchodovanou společností, se kterou se nyní slučujeme. Výzvou bylo, jak převést hodnoty, které jsme dosud vytvořili, ze Spojených států do Evropy, aniž bychom museli platit tuny daní. Poté, v roce 2017, začal bitcoinový humbuk a uvědomili jsme si, že pro nás bude řešením kryptoměna.

Nyní, chcete-li, aby úřady akceptovaly jakoukoli kryptoměnu jako aktivum, které lze použít při fúzi, potřebujete společnost CPA, která v písemném posouzení uvede určitou hodnotu. Trvalo nám nějakou dobu, než jsme našli firmu, která je ochotná se na ni alespoň podívat. Řekli nám, že dokončení nebude trvat déle než 3 měsíce, ale nakonec jim trvalo 8 měsíců. To je 5měsíční zpoždění! Měli bychom být naštvaní? Měli bychom být zklamáni? Měli bychom je vystřelit? Měli bychom se vzdát? Nebo bychom měli být vděční, že odvedli úžasnou práci, i když potřebovali téměř třikrát více času, než bylo plánováno.

Ujišťujeme vás, že nemusíte být zklamáni, protože odvedli skvělou práci. První korporaci v celé Evropské unii jsme zaregistrovali s ručením za kapitál v plné výši v kryptoměně - ještě lépe v naší kryptoměně!

Je zajímavé, že žádný z negativních členů nikdy nepředložil důkaz, že existuje jiná společnost, která dělá to, co děláme (sdílení našeho úspěchu s našimi členy), a že druhá společnost je obohatila. Asi před 8 lety dostáváme zprávy o těchto super-skvělých společnostech, které slibují super věci, jsou super profesionálové, dělají to a to a dělají to mnohem, mnohem lépe než my. Zábavné je, že ŽÁDNÁ z těchto společností to neudělala. Všichni zmizeli a jejich členové přišli o všechny své investované peníze, čas a energii.

Ale tito negativní členové (víte, že je jich jen několik), se nám stále snaží říci, co děláme špatně, jak musíme dělat věci jinak, a říkají nám, co si zaslouží atd., Zatímco zároveň jsou ignorování všech těchto krásných věcí, které se kolem nich odehrávají s naším projektem v rámci sítě Unicorn.

Ujišťujeme vás, že přesně vím, co jsem vám řekl v našem posledním webináři, a ano, některé věci se nestaly, jak se očekávalo. Ale od chvíle, kdy jsem s vámi mluvil asi před měsícem, se odehrávalo spoustu pozitivních věcí. Nyní mi dovolte, abych se s vámi podělil o několik zajímavostí o tom, co se přesně stalo:

Co se týče naší fúze, 1. července 2019 je stále technické datum účinnosti fúze s veřejně obchodovanou společností. Vzhledem k letním prázdninám a doslova všem, kromě mě, že jsem na dovolené na týden nebo dva, bylo setkání se současnými vedoucími naší nové společnosti dvakrát odloženo a bude se konat 1. srpna; jinými slovy, později tento týden ve čtvrtek.

Konečné rozhodnutí o datu veřejného oznámení o fúzi bude tedy přijato na této schůzce 1. srpna. Veřejné oznámení musí učinit tato veřejně obchodovaná společnost. Pokud by to bylo na mě, stane se to mezi 5. srpnem a 9. srpnem, ale mějte na paměti, že jsem jen jedno křeslo u stolu.

My, jako společnost UAC Holding, se připravujeme na to, abychom byli v centru pozornosti. Náš zbrusu nový web bude zítra zveřejněn a samozřejmě bude nejprve v německém jazyce. Již pracujeme na anglické verzi, ale prosím, pochopte, že pro německou fúzi mezi 2 německými společnostmi musí být nejprve německý jazyk.

Na tomto webu na našich webových stránkách neuvidíte naše americké projekty, ale nenechte se zmást, je to jen proto, že z právního hlediska ještě nejsou součástí německé společnosti. Ale samozřejmě, budou přidány postupně po dokončení fúze.

Skvělá věc je, že se na našem německém webu dozvíte o některých našich nových evropských strategických partnerstvích, společných podnicích a projektech. Když mluvíme o těchto partnerstvích, společných podnicích a projektech, potkáte mnoho, mnoho nových členů týmu. Konečně jsme v místě, kde spolupracujeme s vysoce profesionálními týmy odborníků, a to znamená, že konečně máme pravomoc řídit několik projektů současně. Každopádně s blížící se fúzí budeme mít k dispozici mnohem více rozpočtu na prosazení všech našich projektů, takže kluci jsme konečně tam!

Koncem tohoto týdne budeme mít první tiskové zprávy v německém a anglickém jazyce a budeme s vámi sdílet denní aktualizace (jak jsou dostupné) na WazzUb. Nic nás už nemůže držet zpátky. Konečně, náš čas přišel! Už nemusíte čekat, až se něco stane, nečekejte, že se všechno stane současně.

Budeme mít první prázdninové byty v Německu, které budou k dispozici pro rezervaci u YEM. Mluvím o bavorské nemovitosti, kterou najdete na TwnklEstate. Mimochodem, vím, že někteří z vás říkají, že to nepomůže, pokud máme vlastnosti uvedené v TwnklEstate, když nám chybí časové osy inteligentních smluv (jako tomu bylo v červenci), ale mějte na paměti, že mnoho z uvedených nemovitostí jsou již ve vlastnictví naší společnosti (UAC Holding Company). To znamená, že bez ohledu na to, co říká inteligentní smlouva této nemovitosti v Bavorsku (na adrese TwnklEstate), od srpna budete moci tyto byty rezervovat na dovolenou a můžete platit pomocí YEM (prostřednictvím Mezinárodního rekreačního klubu-International Vacation Club).

(Vedlejší poznámka z podpory: Chápete, že inteligentní smlouvy musí být ještě aktivovány v TwnklEstate pro účast TwnklEstate. Další informace naleznete v aktualizacích TwnklEstate ve shrnutí 29. června 2019 a oznámeních o výsledcích inteligentních smluv zveřejněných ve WazzUb.)

Když už mluvíme o TwnklEstate (https://twnkl.estate ) později tento týden odstraníme F.O.R. omezení na člena, a my vyjmenujeme několik bytů, kde si budete moci rezervovat i 100% F.O.R, pokud jste dostatečně rychlí a samozřejmě, pokud máte dost TEC. Víte, že jsme měli toto omezení na začátku, takže se mohl zúčastnit každý člen a nyní můžete vidět, že někteří členové už nemají TEC, takže kupují stále více TEC v CCS a TwnklBuy. Na druhé straně máme členy, kteří mají hodně TEC a chtějí, aby omezení bylo odstraněno, aby mohli mít více F.O.R. na určité nemovitosti. Takže jdeme ... toto omezení bude odstraněno a to je velká šance pro všechny stávající nebo nové členy, kteří by se chtěli zúčastnit.

Pokud jde o Solario (https://solario.online), slíbil jsem, že webové stránky Solario budou zpět online v červenci, a hej, zbývá nám 2,5 dne, aby se to stalo (haha). Skvělou zprávou o systému Solario je, že jsme na cestě k dodávce čisté energie od ledna 2022 (podle plánu) a že nový tým a nová technologie, se kterou pracujeme, má připraven prototyp. Takže v Solariu je prvním krokem stavět malou manufakturu, a pokud proces výroby běží hladce, můžeme začít budovat plány a manufaktury na všech kontinentech. Až bude web Solario zpět online, budete se o něm moci dozvědět více a aktuální cenu tokenu SOLR. Je naplánováno, že se to stane tento týden, snad do čtvrtka, ale hej, pokud to bude o pár dní později, je to jako; víte, že děláme, co můžeme, aby se věci staly co nejrychleji.

Pokud jde o novou burzu, vím, že RCF (Rainbow Currency Foundation) tvrdě pracuje se skupinou odborníků na zbrusu nové burze, která bude výhradně pro naše mince TwnklChain a bude mnohem snazší manipulovat s ní než se současným řešením CCS. . Viděl jsem screenshoty a protože jsem byl schopen otevřít testovací účet, mohu vám říci, že ještě není plně funkční, ale je tam téměř. Všechny licence a předpisy jsou v procesu, takže členové a platby z celého světa mohou být přijaty a jsem si jist, že RCF budepřijata. Nemluvím za ně, jen jsem se s vámi chtěl podělit o to, že ve výrobě je něco velmi vzrušujícího ... jen buďte trpěliví.

Během posledních 4 týdnů jsem strávil spoustu času s právníky, CPA, notáři a konzultanty a všichni jsou velmi ohromeni tím, čeho jsme doposud dosáhli. A mimochodem, dokázali jsme, že alespoň někteří z nich, alespoň částečně, přijali YEM, právníci jsou placení v YEM, notáři, konzultanti, účetní ... stačí s nimi mluvit a vysvětlit, co děláme. Jsou to odborníci a jsou hrdí na to, že jsou součástí našeho úspěchu. A také byste vy měli být! Buďte hrdí na to, že jste jedním z našich členů a že jste součástí našeho úspěchu, bez ohledu na to, zda jste s námi 7 až 8 let nebo jste se právě připojili dnes. A od dnešního dne byste měli opravdu každý den kontrolovat WazzUb https://wazzub.com/, aby vám nic neuniklo.

Pokud jde o každý další projekt, o kterém jsem se nezmínil, prostě vím, že se vše připravuje a uslyšíte zprávy o věcech krok za krokem.

Takže, Waaazzzzzuuuub, buď hrdý na to, že jsi jednorožec, a vždy hodně zdraví! Děkuji kluci, a Cate prosím převzmi si to.

 

Od Cate:

Děkuji Dane! To bylo úžasné a jsem si jista, že se mnou všichni souhlasí.

(Cate otevře chat, takže členové mohou sdílet své vzrušení, co udělali.)

Takže kluci, jak řekl Dan, všechno se děje a všechno se děje tak rychle, jak je to možné. Chápete, že všechno vyžaduje čas, zejména pokud pracujete s více různými společnostmi. Takže jen trpělivost, všechno se to děje. Buďte pozitivní, buďte proaktivní a co je nejdůležitější, nezapomeňte pravidelně kontrolovat WazzUb https://wazzub.com/. Nyní byste měli každý den kontrolovat nové aktualizace, protože věci budou stále více vzrušující.

Kde tedy budeme hledat aktualizace? Stačí se podívat na sekci „Zprávy“ (News) a na téma „Oznámení“ (Announcements). Pokud máme oznámení, je zveřejněno v části „Oznámení“ (Announcements). Pokud se jedná o webinář, je zveřejněn v části „Webináře“ (Webinars). Můžete snadno zjistit, zda tam něco není nově zveřejněno.

Pro ty, kteří chtějí sledovat novinky a další témata ve WazzUb, vědí, že v každém tématu je nejnovější příspěvek vždy přiveden na první stránky, takže pokud existuje spousta aktivit, jak se někdy v seznamu přání objevuje (Wishlist), musíte prohlédnout prvních pár stránek, ale většinou uvidíte nejnovější zprávy na první stránce.

Během nadcházejícího období věnujte zvláštní pozornost tématu „Tiskové zprávy“ (Press releases) v části „Zprávy“ (News).

Pokud se chcete ve WazzUb pohybovat, máme tam spoustu různých subdomén. Stačí kliknout na logo Wazzub v levém horním rohu a uvidíte další možnosti. Pokud mluvíte francouzsky, německy nebo španělsky, můžete tyto oddíly používat v těchto jazycích a komunikovat s ostatními lidmi, kteří mluví stejným jazykem. V každé subdoméně jsou také chatovací místnosti v těchto jazycích.

Pokud byste chtěli vidět více jazyků, vždy hledáme další členy týmu. V různých částech projektů najdete oznámení, že tam někoho hledáme; nebo pokud se chcete dobrovolit pro určitou oblast, obraťte se na podporu a předají vaše informace správné osobě.

Nezapomeňte, že máme zdarma ceny na Prize Mania, můžete to snadno najít ve svém SafeZone, stejně jako v mnoha dalších věcech, jako jsou nákupní weby atd. Takže rozhodně navštivte svůj SafeZone a navigujte se odtamtud.

Nezapomeňte, že ve čtvrtek je rozhlasová show SafeZone, kde sdílím všechny druhy skvělých aktualizací a informací. Pokud se nemůžete dostat k přímému vysílání každý čtvrtek od 11:00 do 12:00. USA Pacific Time, pak je k dispozici záznam, takže stačí kliknout na „Radio Shows“ na hlavním panelu SafeZone.

To je na chvíli z mé strany. Všechno nejlepší pro všechny a děkuji vám, že jste zde dnes s námi.

Pro ty z vás, kteří přijedou na webináře pozdě, víte, že existuje krátké časové přehrání webináře, krátce po skončení webináře (5-10 minut po jeho skončení). Přehrání je k dispozici prostřednictvím stejného odkazu, který se použil pro přístup k webináři.

 

Wazzuuuuub a příště se uvidíme. Ahoj.

 

S ohledem na váš úspěch

Dan Settgast, Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

 

 

***

Další informace z podpory:

 

Potřebujete pomoc? Použijte šikovnou kolonku SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone(WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com(tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé relace: https://www.safe.zone(šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.compod oblastí NOVINKY (NEWS). Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici. Děkuji.

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

 

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh    Konec

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2011 - 2019 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.