Rekapitulace webináře Unicorn Network
16. září 2019
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata k diskuzi

1. MoneyPon

2. Aktualizace serveru YEM a TCoins

3. Aktualizace TwnklCar

4. Aktualizace International Vacation Club (IVC)

5. Aktualizace fúzí

6. TwnklSoccer

 

Waazzzuuubbb a vítám všechny! Dan všechny pozdravuje. Dnes toho máme hodně, takže začněme.

 

 

MoneyPon

Je to kupón, ne, jsou to peníze, ne, je to MoneyPon!

 

V dnešní době existuje mnoho problémů s placením zboží a služeb, zejména online. (Pro ty, kteří poslouchají rozhlasovou show SafeZone, mluvím o těchto věcech pořád.) Existuje nebezpečí, že lidé hackují systémy, krádeže vašeho ID a prostě se nestarají o ochranu svých osobních údajů.

 

Kromě toho lidé, kteří chtějí dát finanční dar ostatním, čelí podobným problémům jako ti, kteří platí za zboží a služby - abychom jmenovali alespoň některé podvody, krádeže ID a hackery.

 

Jaké je tedy řešení?

 

MoneyPon!

 

Je to kupón placený skutečnými penězi (fiat nebo krypto). Zaplaťte jednou za nákup MoneyPon a poté jej můžete dát jako dárek nebo použít přímo k platbě za zboží a služby na zúčastněných místech online i osobně.

 

MoneyPon lze zakoupit za USD, EUR, GBP, AUD, NZD, BTC, YEM a lze je použít v různých měnách včetně USD, EUR, GBP, AUD, NZD a YEM. (Vezměte prosím na vědomí, že YEM lze použít pouze k nákupu MoneyPon v hodnotě YEM.)

 

Koupíte si MoneyPon v požadované měně a vyberete si, v jaké měně bude MoneyPon platit.

 

MoneyPon může být používán pouze s přidruženým PerNum ... takže pro sebe nebo ostatní (pro ostatní budete potřebovat jejich PerNum, abyste dostali MoneyPon jako dárek).

 

Takže pro ty, kteří chtějí jasný způsob, jak darovat YEM, nyní můžete s MoneyPon.

 

A co je nejdůležitější pro ty, kteří chtějí jednodušší a bezpečnější řešení platit za zboží a služby, nyní můžete s MoneyPon.

 

Toto je jen jeden z dalších příkladů v Unicorn Network, starost a naslouchání našim členům. Opravdu nám na tom záleží a opravdu posloucháme.

 

Takže to je super vzrušující, je to nyní živé, takže tam můžete jít a podívat se na to.

https://moneypon.com/

Poznámka od podpory: Vezměte prosím na vědomí, že více informací o MoneyPon bylo sdíleno v 18. září 2019 v rekapitulaci z webináře, která je nyní k dispozici také, doporučujeme vám si tuto rekapitulaci přečíst také.

 

 

 

 

 

Aktualizace serveru YEM a TCoins

 

Během posledních několika měsíců a týdnů byly 2 vzrušující výměnné projekty; první je partnerství Unicorn Network uzavřené se smlouvou od Rainbow Currency Foundation (RCF), která má řešení pro nákup a prodej YEM a TCoinů ještě před oficiální burzou RCF. (Pochopte, RCF stále pracuje na jejich burze s beta testery, kteří budou potřebovat alespoň další týden nebo dva (nebo možná déle), než budou hotovi, takže zatím není oznámeno žádné datum vydání).

 

Mezitím máme toto další řešení, které se má zveřejnit později v tomto týdnu a další informace byly sdíleny také na webináři 18. září 2019. Další informace naleznete v rekapitulaci tohoto webináře (nyní je zveřejněn).

 

Rozumíte, že první YEM uvedený v tomto novém řešení bude prodán jako první (v závislosti na ceně).

 

To, co vám mohu ukázat, je snímek obrazovky ukazující peněženku a mince, které mají být zahrnuty.

 

Budete moci nakupovat a prodávat YEM a různé TCoiny, jako jsou TEC, TMC, TVC a TSHC. Obchodní páry budou YEM / USD a samozřejmě TCoiny pro YEM: TEC / YEM, TMC / YEM, TVC / YEM a TSHC / YEM.

 

Dobrou zprávou je, že pro mnohé není třeba vytvářet nový účet. Ujišťujeme vás, že děláme vše, co je v našich silách, abychom co nejvíce zefektivnili všechny.

 

Pamatujte, že 18. září 2019 byl webinář, který prošel věcmi o něco podrobněji. Další informace naleznete v rekapitulaci tohoto webináře (nyní je zveřejněn).

 

Aktualizace TwnklCar

 

Vím, že každý je nadšený, když se dozví o TwnklCar, a dnes mám několik vzrušujících aktualizací, které mohu sdílet. Důvod, proč to trvalo déle, je ten, že jsme chtěli vylepšit TwnklCar, než jsme původně oznámili.

 

Dobrou zprávou je, že místo toho, aby bylo možné začít pouze s vozy od jednoho obchodního zastoupení Hyundai v Německu, se TwnklCars po celém světě otevře pro jakoukoli značku a model!

 

To znamená, že ať už je vaše vysněné auto cokoli, budete jej moci dostat přes TwnklCar. Budete si samozřejmě muset vybrat vozidla, která jsou již k dispozici ve vaší místní oblasti, takže si to uvědomte.

 

Mějte na paměti, jako bychom to dělali u TwnklShopu, že maloobchodní cena je placena prostřednictvím vaší rezervace a veškeré daně nebo poplatky jsou placeny v měně fiat. Tak jen toto pochopte, když se rozhodujete pro své vysněné auto.

 

Jakmile se to bude blížit, budou sdíleny další aktualizace. Ještě se to neotevírá, chtěli jsme se jen podělit o několik aktualizací o tom, co se děje v zákulisí.

 

 

Aktualizace International Vacation Club (IVC)

 

Našli jsme partnera, ve kterém členové International Vacation Club (IVC) obdrží až 12% cashback v YEM za jakékoli hotely, lety nebo rekreační balíčky, když rezervují prostřednictvím IVC.

 

Členové IVC si také budou moci uzavřít své vlastní chytré smlouvy na své vysněné dovolené, stejně jako byste to udělali s TwnklCarem pro vaše vysněné auto, budete moci udělat totéž pro vaši vysněnou dovolenou.

 

To je super vzrušující, kam byste chtěli jít na vysněnou dovolenou? Vím, že já jsem nadšená!

 

Bez ohledu na to, kam chcete jít, bez ohledu na to, jaká je cena, můžete si nastavit vlastní inteligentní smlouvu, dát svůj TVC do úschovy a provést rezervaci. Jakmile je vaše inteligentní smlouva aktivována (nezapomeňte s našimi inteligentními smlouvami zvolit cílovou cenu YEM a časový rámec, takže jakmile budou tyto podmínky splněny), s vámi se spojí odborník na cestování a pomůže vám rezervovat vaši vysněnou dovolenou.

 

Dobrou zprávou je, že to je již zaplaceno, když je aktivována inteligentní smlouva. Jediná věc, kterou musíte mít na paměti, je to, že jakékoli federální, státní, místní daně a poplatky musí být placeny v měně fiat. Je to stejný postup, jaký používáme s TwnklShop a TwnklCar - maloobchodní cena se platí prostřednictvím vaší rezervace a veškeré daně nebo poplatky se platí v měně fiat. Jen si toho uvědomte, když plánujete dovolenou snů.

 

Opět to ještě není otevřeno, chtěli jsme se podělit o několik aktualizací o tom, co se děje v zákulisí, abyste byli lépe připraveni, až bude spuštěno.

 

Aktualizace fúzí

 

Věci se stále dějí, všechno je na dobré cestě a včas, takže je všechno v pořádku. I přesto mám pár skvělých věcí.

 

Pamatujte na to, že před několika týdny,

kdy bylo oznámeno ad-hoc prohlášení o fúzi, jsme zmínili, že pokud by někdo měl schopnost a měl by zájem, akcie TCU by bylo něco, co by se mělo zvážit při nákupu.

 

Jak jsme viděli v posledních několika týdnech, cena akcií stále roste. Dnes je cena akcií až 1,45 EUR; od 6. srpna se zvýšila o 314% (začalo to na 0,35 EUR) a očekáváme, že cena poroste ještě více!

 

Takže pokud jste schopni a máte zájem (samozřejmě mluvte se svými vlastními makléři a odborníky, aby učinili informované rozhodnutí, nejsme žádní finanční odborníci), akcie TCU by bylo něco, co by se mělo zvážit při nákupu.

 

Jak bylo oznámeno, TCU se sejde v listopadu na valné hromadě akcionářů. Protože to musí být oficiálně učiněno s 30denní výpovědní lhůtou před schůzí, očekáváme, že pozvánky budou vydány akcionářům v říjnu a v zákulisí všichni právníci, CPA, odborníci atd. na číslech, která mají  být představena nalistopadovém zasedání akcionářů. Ujišťujeme vás, že je vše na dobré cestě a my jsme všichni nadšeni.

 

 

TwnklSoccer

 

TwnklSoccer se dnes otevírá další vzrušující hře!

 

Tentokrát hrajeme Skupinové jeviště a finále Ligy mistrů, které předložila UEFA (Unie evropských fotbalových asociací). Celkem je 111 her, počínaje 1. dnem zápasu, které se odehraje zítra ve středu 17. září 2019, přičemž poslední hra se hraje v květnu 2020.

 

Více se o tomto šampionátu můžete dozvědět na webových stránkách UEFA.

https://www.uefa.com/uefachampionsleague/

 

Obecně lze říci, že od dnešního dne do prosince jsou 1-2 dny za měsíc a poté se začíná finální 16 play-off začátkem roku 2020.

 

Jak to tedy bude fungovat je, že za Matchday bude 16 her, takže v podstatě budete mít několik dní v měsíci pro hry a pak bude několik týdnů v klidu, a pak další kolo utkání Matchday. Takže to není něco, co budete muset hrát každý den, ale věnujte pozornost tomu, kdy se hrají zápasy, aby vám nic neuniklo.

 

Ujistěte se, že máte sázky před hraním hry. Uvědomte si, že některé hry začínají v různých časech, takže zkontrolujte časovače, abyste se ujistili, že můžete provádět výběr ve všech hrách.

 

Jaké jsou ceny pro Ligu mistrů v TwnklSoccer?

 

500 YEM za účast (toto je úroveň 1).

Chcete-li získat jakoukoli cenu, musíte hrát 56 her.

První správná hra = 500 YEM (toto je úroveň 2, uvidíte celkem 1000 YEM).

Odtud ceny stoupají v menších krocích.

 

Pokud se rozhodnete předpovědět všech 111 správných = 5 milionů YEM.

 

Bonus (kromě výše uvedené ceny):

Pro osobu, která získá nejpřesnější = 2 miliony YEM.

 

Vezměte prosím na vědomí, že nebudeme dělat top 10, jako jsme to dělali dříve - pro lidi to bude matoucí - tento bonus je jednoduše cenou za ty nejhezčí odhady.

 

Pokud existuje více než 1 bonusový vítěz, je bonusová cena rozdělena mezi všechny výherce bonusů.

 

Takže hodně štěstí všem, TwnklSoccer nyní žijte s hrami Ligy mistrů!

https://twnkl.soccer/

 

Zvláštní poznámka:

Pro ty, kteří nezískali svou cenu za poslední 2 hry (finále Ligy národů a Světový pohár žen) - budou uzavřeni za několik dní poté, co je rekapitulace zveřejněna v pondělí 23. září 2019. Takže nezapomeňte získat svou cenu, pokud už jste to neudělali.

Poznámka od podpory: Vezměte prosím na vědomí, že aktualizace TwnklSoccer byly sdíleny v 18. září 2019 v rekapitulaci webináře, který je nyní k dispozici také, doporučujeme vám přečíst si také tento rekapitulace.

 

 

Poslední aktualizace:

Příští týden bude na příští týden oznámen webinář, který bude hovořit o všech dalších tématech, o kterých jsme dnes nediskutovali. Ujišťujeme vás, že jsme na vrcholu věcí a sdílíme aktualizace se všemi co nejrychleji.

 

 

To je pro dnešek vše, děkuji vám všem, že jste se ke mně připojili, WAAAAZZZUUBBB, všem všem to nejlepší a příště se uvidíme! Ahoj.

 

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

 

***

Další informace z podpory:

 

Potřebujete pomoc? Použijte šikovnou kolonku SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone(WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com(tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé relace: https://www.safe.zone(šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY (NEWS). Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici. Děkuji.

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

 

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh    Konec

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2011 - 2019 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.