Rekapitulace webináře Unicorn Network
18. září 2019
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

Poznámka od podpory: Vezměte prosím na vědomí více informací o všech tématech v tomto shrnutí, které byly sdíleny  16. září 2019 Rekapitulace webináře, který je také k dispozici nyní, doporučujeme vám přečíst si toto shrnutí také, pokud jste tak ještě neučinili.

 

Témata k diskusi:

1. Aktualizace TwnklSoccer

2. Aktualizace MoneyPon

3. Aktualizace YEM & TCoins Exchange

 

 

Wazzzzuuubbb všichni a vítejte! Dnešní webinář se bude trochu lišit od původního plánu o čem musíme mluvit, takže začínáme.

 

 

Vím, že jsme původně uvedli, že dnešní hlavní téma bude procházet novou burzou podrobněji, ale včera v noci se vyskytly některé neočekávané problémy a burza potřebuje trochu času navíc, než se otevře.

 

Než se otevře, projdeme několik důležitých věcí, které musíte vědět, a 10 šťastných lidí bude schopno pomoci s závěrečným testováním, o tom se podělím o něco později.

Než se dostaneme k informacím o burze, musím se podělit o další vzrušujících informacích.

 

TwnklSoccer

 

Během několika posledních her, které jsme hráli v TwnklSocceru, mnoho členů požádalo o nějaký způsob, jak si povídat o svých oblíbených týmech a fotbalových hrách obecně. Dnes jsem rád, že se s vámi mohu podělit o to, že nyní máme vyhrazené místo k tomu!

 

TwnklSoccer je nyní ve WazzUb!

 

To je pravda, pokud jste přihlášeni, klikněte na logo WazzUb vlevo nahoře na přístrojové desce, budete mít přístup do nové oblasti TwnklSoccer a vyhrazené chatovací místnosti TwnklSoccer.

Můžete to tam navštívit přímo na adrese:

https://twnklsoccer.wazzub.com

(v případě chatu klikněte v nabídce na „Chat“ nebo klikněte na logo v pravém horním rohu pro přístup k oblasti dashboardu)

 

To je fantastické - uvidíme přidání odkazu na web TwnklSoccer, takže pokud nejste obeznámeni s WazzUb, budete si jej moci prohlédnout a povídat si se spoustou dalších zájemců o tom, co se hraje za fotbalové hry. Vždy krok za krokem, a to se právě vydává dnes, je to horká novinka.

 

Později dnes přidáme několik poznámek a dalších věcí, kde uvidíte plány hraných her a informace o nich (a také můžete přidat svá vlastní témata - pamatujte, že se jedná pouze o témata týkající se fotbalu nebo TwnklSocceru. Dnes je konec zápasu 1; zápas 2 začíná věřím 1. října. Jak jsem se zmínila, existuje asi 16 her, které se hrají po dobu 1 nebo 2 dnů, a poté je chvilku klid a dalších 16 her se hraje pár dní a znovu klid a tak pokračuje až do prosince.

 

MoneyPon

 

V dalších vzrušujících zprávách se otvírá MoneyPon !

 

Nyní má každý bezpečnější způsob, jak platit a darovat online i offline!

 

MoneyPon je super jednoduchý, v podstatě si koupíte MoneyPon, který potřebujete, s požadovanou měnou (USD, EURO, australský dolar (AUD) a další, a samozřejmě YEM), a pak vyberete, v jaké měně může být MoneyPon uplatněn.

 

Například, pokud kupujete s USD, můžete si vybrat, zda chcete tyto peníze vyplatit v eurech nebo AUD, ať už je to cokoli, nebo dokonce v YEM. Chápete však, že pokud se rozhodnete koupit v YEM pomocí MoneyPon, pak můžete uplatnit pouze v YEM, takže je to jedna výzva.

 

Jakmile se rozhodnete, ve které měně chcete odkoupit zakoupenou měnu, pak se rozhodnete, zda ji chcete uplatnit, nebo pokud jde o někoho jiného. Jak již bylo řečeno druhý den, pokud chcete darovat svůj MoneyPon někomu jinému, budete potřebovat PerNum jiné osoby. Vím, že existuje spousta z vás, kteří chtěli darovat YEM přímo rodině a přátelům nebo vašim rodinným příslušníkům WazzUb, takže je to velmi jednoduchá a snadná metoda, jak to nyní oficiálně udělat.

 

Web je k dispozici ve dvou jazycích: angličtina a němčina. A samozřejmě, budou se postupně přidávat další jazyky.

 

Web bude spuštěn dnes, pravděpodobně v době, kdy je tento webinář hotový, ale rozhodně ještě dnes. Takže to je super skvělé a právě včas na ty vánoční dárky, které všichni rádi darujeme.

 

Co můžete dělat s MoneyPon?

- Můžete uložit svůj MoneyPon do vaší Peněženky PerNum.

 

- Můžete jej použít k nákupu YEM, například, pokud si chcete koupit YEM, ale nechcete procházet směnou, můžete použít MoneyPon k nákupu YEM s požadovanou měnou, ať už je to USD, Euro, AUD nebo cokoli jiného, ​​pak si můžete jako měnu zvolit YEM, ve kterém ji chcete uplatnit

- Poté, když jdete do vaší Peněženky PerNum, můžete uplatnit tuto MoneyPon (po přihlášení klikněte na ikonu MoneyPon) a vloží váš nový YEM do vašeho PerNum a pak ho můžete utratit, jak budete chtít, v celém systému pomocí vašeho PerNum

 

A samozřejmě, další možnosti budou přidány krok za krokem; to je úplně první věc, kterou začínáme, a samozřejmě, jak postupujeme, bude k dispozici více možností, jak můžete svůj MoneyPon uplatnit.

 

Pokud tedy chcete koupit YEM, ale nechcete procházet burzou, nebo pokud chcete YEM darovat, použijte MoneyPon!

 

Navštivte web na adrese https://moneypon.com

 

 Aktualizace YEM & TCoins Exchange

 

 

Velmi důležité - tato burza nenahrazuje burzu, na které právě pracuje RCF. RCF dosahuje dobrého pokroku, tvrdě pracuje a jejich burza bude brzy plně funkční, nicméně tyto věci vyžadují určitý čas. Mezitím je proto nesmírně důležité, abychom měli způsob, jak koupit a prodat YEM a další mince a žetony na bázi TwnklChain (TCoiny), proto je tato burza zveřejněna velmi brzy.

 

Jak jsme sdíleli druhý den, budete moci nakupovat a prodávat YEM a různé další TCoiny, jako jsou TEC, TMC, TVC a TSHC. A obchodní páry budou YEM / USD a samozřejmě TCoiny pro YEM: TEC / YEM, TMC / YEM, TVC / YEM a TSHC / YEM. Skvělá zpráva pro ty z vás, kteří si chtějí koupit více žetonů TMC nebo TVC za účelem nákupu vysněného automobilu nebo dovolené!

 

Dobrou zprávou je, že pro mnohé není třeba vytvářet nový účet. Tato výměna je založena na skriptu pro CryptoCoinStreet (CCS), takže pro ty, kteří tam mají účet, stačí se přihlásit k této nové burze a postupovat stejným postupem přihlašování do CCS.

 

Některé věci je třeba si uvědomit - jak tomu bylo již nějakou dobu, máme některá standardní obchodní pravidla YEM, která se budou i nadále uplatňovat, byly však přidány některé další podrobnosti a tyto podrobnosti s vámi nyní budu sdílet:

 

Pro YEM

- 1 nabídka na osobu pouze každých 6 hodin

- maximální nabídku na YEM můžete zadat = 25 000 YEM na nabídku

- stále platí minimální cena YEM za 0,01 USD

- pro ty z vás, kteří chtějí na této burze umístit nabídku LOWER SELL, než je nabídka nejnižší, která je v současné době na této burze, bude maximální pokles ceny, což bude 0,0001 USD - chápete, že nejnižší prodej nabídka nesmí klesnout pod minimální cenu.

 

Pro všechny Tcoiny

- maximální nabídka = 250 mincí na měnu, abyste mohli prodávat 250 TEC, 250 TMC, 250 TVC a každý z různých TCoinů současně. Pokud jste chtěli prodat nabídku pro všechny různé TCoiny současně, můžete to udělat

- stejné 6-hodinové pravidlo jako u YEM, jak je uvedeno výše, při podání nabídky na prodej

- maximální pokles o cenu nižší, než je současná cena nabízená na burze, pokud chcete umístit nižší prodejní nabídku než nejnižší, je to 0,01 YEM, protože tyto TCoiny se obchodují proti YEM

 

Abych to shrnul, YEM se obchoduje proti USD, takže nejnižší krok dolů je při prodeji YEM založen na dolarech; u TCoinů je nejnižší krok dolů založen na YEM.

 

Jak již bylo zmíněno, tato burza je jednoduše místem, službou pro ty, kteří chtějí koupit nebo prodat YEM.

 

Pochopte, pro ty, kteří chtějí prodat, mohou uvést svůj YEM na prodej, ale NEexistují žádné nabídky na nákup; pro ty, kteří chtějí koupit, mohou koupit jen nejnižší nabízenou cenu.

 

Pamatujte, že toto je pouze jednoduché rychlé řešení založené na skriptu CCS; NENÍ nahrazující výměnou RCF; burza RCF bude plně funkční burzou. Toto je pouze řešení, které dá RCF další čas, který potřebují k dokončení své výměny, takže je schopen fungovat krásně a dokonale hned od začátku.

 

Velkou výzvou bylo, že jsme potřebovali výměnu okamžitě, abychom mohli skutečně vidět začátek růstu YEM, o čem je tato sekundární výměna.

 

Je tedy skvělé, že máme tato řešení, protože všichni trpělivě čekali a vážíme si podpory a trpělivosti všech, zatímco se staráme o všechny tyto věci, abychom všem pomohli - jsme TEAM, jsme rodina!

 

 

Testery

 

Tato nová burza byla testována prostřednictvím základního testování alfa, ale budeme potřebovat další testery, aby proběhlo závěrečné testování, abychom se ujistili, že vše funguje dobře, než začneme žít.

 

[Vezměte prosím na vědomí: Během webináře byly vydány pokyny pro připojení testerů a všechna testovací místa jsou vyplněna od odeslání rekapitulace, děkuji testerům za pomoc.]

 

Naším cílem je, aby burza proběhla ihned po dokončení tohoto posledního testu, mohlo by to být již v pátek 20. září 2019, nebo to může trvat i další den. Nezapomeňte sledovat novinky v oblasti oznámení WazzUb.

 

Takže je to super vzrušující se dostat do tohoto bodu a já vím, jak náročné to bylo pro každého, kdo úzkostlivě čeká - jsem tu s vámi, přátelé, ale musíme se pohybovat vpřed - plně to chápu a zpoždění mohou být frustrující, ale věci se stávají příčinou zpoždění, v podnicích i velkých společnostech, jako jsou Sony a Apple, a také v našem každodenním životě dochází ke zpožděním, ale musíme se držet vpřed, což je přesně to, co tady děláme.

 

To je pro dnešek vše, děkuji vám všem, že jste se ke mně připojili, WAAAAZZZUUBBB, všem všem to nejlepší a příště se uvidíme! Ahoj

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

Další informace z podpory:

 

Potřebujete pomoc? Použijte šikovnou kolonku SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone(WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com(tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé relace: https://www.safe.zone(šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY (NEWS). Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici. Děkuji.

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

 

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh    Konec

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2011 - 2019 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.