Webinář Unicorn Network Důležité momenty
23. října 2019
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata k diskusi:

1. Rainbow Currency 2. narozeniny

2. International Vacation Club (IVC)

3. TwnklCar

4. Pan Bling Bling a největší soutěž o talent

5. CBM nadcházející oznámení webináře

6. Poslední aktualizace CCH

 

Cate otevírá webinář vydatným Wazzzuuubb! Vítáme všechny na webináři. Dan a všichni zakladatelé samozřejmě zasílají pozdravy a přání všem.

Dnes, 23. října 2019, oslavujeme 2.leté výročí Rainbow Currency! Všechno nejlepší k narozeninám Rainbow Currency!

 

V tento den, v roce 2017, to byl první den, kdy se lidé mohli stát spoluzakladateli Rainbow Currency.

 

Slyšíme nejrůznější bláznivé příběhy o kryptoměně.

 

Jeden šílený šokující údaj je, že 80% všech ICO, k nimž došlo v roce 2017 (rok založení Rainbow Currency), jsou podvody! A většina ostatních zbankrotovala, ale Rainbow Currency je stále tady a to se nezmění. Duhová měna je tu, abychom zůstali a my jsme tady, abychom vytvořili Rainbow Currency jako vaše každodenní peníze!

Za poslední 2 roky bylo již s Rainbow Currency (YEM) od Rainbow Currency Foundation (RCF), Unicorn Network a mnoha dalších držitelů jednotlivých měn po celém světě, dosaženo mnoha skvělých úspěchů!

- První vůz prodaný za Rainbow Currency

- První nemovitost prodaná za Rainbow Currency

- Věřte tomu nebo ne, existuje dokonce i kůň (živé zvíře), který byl zakoupen pomocí Rainbow Currency

- Navíc bylo v Rainbow Currency zakoupeno mnoho ojetých automobilů a motorek

- A mnoho dalších položek a služeb se nakupuje každý den po celém světě!

 

S Rainbow Currency byly založeny firmy a je také oficiálně přijímána jako náhrada za EURO v Evropské unii a mnoho dalších fantastických úspěchů.

 

Kromě toho existuje delegace, která se chystá cestovat do Ugandy, kde se v listopadu sejde s premiérem a dalšími důležitými funkcionáři, kde se 12. listopadu 2019 odehraje živá událost. Pro nás všechny je tedy opravdu vzrušující období. Více se o této události můžete dozvědět z odkazu níže:

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?pid=49246#p49246

 

Tento webinář není jen o Rainbow Currency, ale tento konkrétní den jsme si vybrali na oslavu 2. výročí Rainbow Currency.

 

Sdílíme naše poděkování a uznání všem našim aktivním členům, zejména v Ugandě, Londýně a po celém světě!

 

Velké poděkování a ocenění rovněž zasíláme naší nadaci Rainbow Currency Foundation. To je něco, co odlišuje Rainbow Currency od ostatních kryptoměn, od skutečnosti, že RCF je nezisková organizace, INGO (Mezinárodní nevládní organizace), kde jsou členové představenstva demokraticky voleni držiteli Rainbow Currency. RCF je také členem UIA (Unie mezinárodních asociací), kterou uznává Organizace spojených národů.

https://uia.org/s/or/en/1122282533

To je něco velmi zvláštního a jsme tak hrdí na vše, čeho jsme dosáhli společně s pomocí nás! Výborně všichni!

 

Pokud jste neviděli nedávnou událost v Londýně, londýnskou kryptoměnovou konferenci, která byla 12. října 2019, můžete si ji přehrát na Veedeo.TV. Během konference o Rainbow Currency bylo sdíleno mnoho úspěchů a vzrušujících oznámení.

https://veedeo.tv/

 

Cate sdílela několik zajímavých podrobností o nadcházejících projektech YEM a TCoin, které mají vysokou možnost zahájit příští týden, což dále přispěje k ekonomice Rainbow Currency.

 

TwnklCar!

Od poslední doby, kdy jsme mluvili o TwnklCar, došlo k mnoha aktualizacím na základě zpětné vazby členů a různých faktorů. Skvělá zpráva je, že TwnklCar má vysokou pravděpodobnost otevření příští týden.

 

- TwnklCar se otevírá pro různá vozidla (včetně automobilů, nákladních automobilů, dodávkových vozidel, kempingů a motocyklů) - jakékoli značky / modely po celém světě!

- Uvědomte si, že se zaměřujeme na vozidla s koly a motorem, jak již bylo zmíněno, nákladní automobily, dodávková vozidla, obytná auta, motocykly. Pokud tedy hledáte loď nebo něco jiného, ​​přijde to později, prozatím se zaměřte na uvedené typy vozidel pro váš výběr.

- Vozidla musí být vybrána z toho, co je ve vaší místní oblasti skutečně k dispozici - to znamená, pokud žijete v USA a chcete vozidlo, které je dostupné pouze v Evropě, promiňte, nemůžeme vám s tím pomoci. Musí to být vozidlo, které je skutečně dostupné ve vaší místní oblasti.

- Vyberete své vysněné vozidlo, nastavíte cílovou hodnotu YEM pro inteligentní smlouvu a časový rámec pro dosažení této hodnoty YEM a za inteligentní smlouvu zaplatíte pomocí mince Twnkl Mobility Coin (TMC).

- Inteligentní smlouvy musí být dlouhé nejméně 12 měsíců, protože výrobce musí na vaši objednávku připravit.

- Uvědomte si, protože nikdo nemá křišťálovou kouli, aby viděl budoucnost, mohou nastat situace, kdy výrobce změní modely, funkce a možnosti svých vozidel, takže i když nemůžeme zaručit přesnou shodu, budete moci uvést seznam funkce a možnosti nejdůležitější pro vaše vysněné vozidlo a týmy se budou snažit vyhovět vašim požadavkům.

- Vybraná auta musí být nová vozidla

- Členi jsou omezeni na 2 vozidla na jeden účet

- Členi musí obdržet cenovou nabídku od výrobce (ať už osobně v místním obchodním zastoupení, nebo online od konfigurátoru webových stránek výrobce) pro maloobchodní hodnotu svého vybraného vozidla, aby bylo možné pro inteligentní smlouvu vypočítat správnou hodnotu. (Mějte na paměti: Důkaz této nabídky může být vyžadován, když je inteligentní smlouva vytvořena pro účely ověření / rezervace.)

 

Inteligentní smlouvy slouží k několika účelům. Nejdůležitější je pochopit, že jsou tam, aby pomohly penězům, které dnes utratíte, získat více energie. Pochopte rozdíly mezi fiat měnou (tj. USD, EUR) a kryptoměnou (tj. YEM), s fiat měnou, která má inflaci, kde vaše peníze mají menší hodnotu každý den a kryptoměny začínají na nejnižší hodnotě a získávájí hodnotu, čím více je hodnota přidávána tím, jak ji držitelé měny používají a více podniků jej akceptuje a do jaké míry ji používají. Všichni jsme slyšeli příběhy o tom, že za našich prarodičů stál bochník chleba 5 centů a dnes bochník chleba stojí mezi 2 a 5 dolary. Není tomu tak proto, že chléb je dnes o tolik lepší, je to proto, že fiat peníze dnes mají mnohem menší  hodnotu kvůli inflaci, tiskne se více peněz, aniž by zvyšovaly hodnotu. S kryptoměnami je to naopak, stává se silnějším, jak  ekonomika přijímá kryptoměnu a hodnota kryptoměny zvyšuje, jak již vidíme u Rainbow Currency.

 

Příklad toho můžete právě teď vidět na TwnklShopu. Jednoho dne jsme uvedli další ledničku, nyní je poskytována cena v USD vyšší než předchozí ledničky, které jsme uvedli. Avšak cena, kterou zaplatíte v TSHC (Twnkl Shopping Coin), je výrazně nižší než před několika měsíci. Je to kvůli tomu, že hodnota YEM v té době rostla. Čím vyšší je hodnota YEM, tím více si můžete koupit za YEM.

 

International Vacation Club!

International Vacation Club (IVC) tam se odehrává několik vzrušujících událostí a má také vysokou pravděpodobnost otevření příští týden!

 

- IVC je cestovní členský klub s měsíčními členskými poplatky, které lze platit v YEM nebo v měně fiat (USD / EUR), pokud zaplatíte v YEM, dostanete slevu

- Budou existovat 3 typy členství: singl (1 osoba), pár (2 osoby), rodina (do 6 osob)

- Budou existovat různé úrovně členství v závislosti na tom, jaký druh cestování chcete dělat, od levných až po luxus

- Lze rezervovat služby související s dovolenou: lety, hotely, plavby a speciální balíčky dovolené pouze pro členy IVC

- Luxusní cestování letem zahrnuje ubytování a lety na soukromých tryskových letadlech

- Soukromá služba tryskových letadel je poskytovaná společností Elite Private Jets (Dan oznámil toto nové partnerství na londýnské Crypto konferenci)

- Můžete si zarezervovat okamžité cestování s fiat měnou - když tak učiníte, obdržíte i cashback v YEM (cashback se platí po dokončení cesty, lze použít na další cestu)

- Počínaje 2. rokem členství v IVC obdržíte EXTRAS (v závislosti na rezervovaném cestovním ruchu, typu a úrovni členství) při rezervaci cestování přes IVC, jako jsou bezplatné upgrady, bezplatné noční pobyty a mnoho dalších.

 

- Smart smlouvy jsou k dispozici pro dlouhodobé plánování dovolené, 1 rok, 2 roky nebo 3 roky předem

- Po uzavření smlouvy Smart vás bude kontaktovat odborník na dovolenou a dokončíte vaše plány cesty

- Chytré smlouvy jsou placeny v Twnkl Vacation Coin (TVC)

- Ušetřete až 95% za cestování při rezervaci prostřednictvím IVC

 

Speciální rekreační balíčky pro členy IVC, 2 příklady:

 

1. 18denní dovolená po celém světě

- Nostalgických 80 dní cesty kolem světa

- Začíná v Londýně a cestuje po celém světě do exotických a luxusních destinací

- Balíček v hodnotě 100 000 USD

- K dispozici je pouze 40 vstupenek

- Plánovaná cesta na Q2 2021 (duben / květen / červen)

 

2. Desetiletá oslava výročí WazzUb v Las Vegas

- Bude 11. listopadu 2021

- Otevřeno co nejvíce lidem, kteří se chtějí zúčastnit

- 2 úrovně balíčků: 5hvězdičkový hotel a pravidelný let (nebo se může jednat o charterové lety z kontinentů po celém světě, v závislosti na počtu účastníků z různých destinací) nebo 5hvězdičkový hotel a let

 

Pro ty, kteří nevědí jaký je rozdíl když letíte soukromým letadlem: jste vyzvednuti u vás doma v limuzíně, odvezeni na letiště, přeskočíte dlouhé fronty a máte rychlý zážitek z nástupu do letadla a pak když dorazíte na do vašeho cíle, máte limuzínu k jízdě do hotelu. Soukromé tryskáče jsou velmi prostorné a pohodlné uvnitř, spousta prostoru pro nohy, některá sedadla se sklopí, takže je to jako postel, je to zvláště užitečné, pokud máte dlouhý let a služba za letu je bezvadná. To je opravdu luxusní zážitek.

 

Nejúžasnější je, že u International Vacation Club a inteligentní smlouvy je tato úroveň luxusu na dosah pro všechny.

 

Unicorn Network TEAM se těší na setkání se všemi v Las Vegas na této speciální výroční události! Doufáme, že se k nám můžete připojit všichni.

 

Jakmile budou tyto stránky k dispozici, bude to oznámeno ve WazzUb (wazzub.com) a nové hexagony budou přidány do SafeZone (safe.zone), takže si to pohlídejte.

 

V dalších aktualizacích máme několik nešťastných zpráv. Možná jste slyšeli, že pan Bling Bling (Alphonso Williams) nedávno zemřel. Naše myšlenky a modlitby jdou k jeho rodině a všem jeho přátelům a fanouškům z celého světa. Budete nám všem chybět.

Během webináře se odehrála poslední píseň, kterou s námi udělal pan Bling Bling v Unicorn Network, nazvaná Vánoce v našich srdcích. Píseň nám všem připomíná, že tento pocit lásky, radosti, míru a rodiny můžeme v našich srdcích udržovat po celý rok. Děkuji, pane Bling Bling, za veškerou radost, kterou jste přinesli světu.

S úctou a ctí pana Blinga Blinga (Alphonso Williams), který měl být osobně v Biggest Talent Contest hlavní rozhodčí, příští sezóna Biggest Talent Contest tedy začne až v roce 2020. Sezóna 5 Biggest Talent Contest bude věnována panu Blingovi Blingovi. Tým a ti, kteří jsou blízko projektu, jak si jen dokážete představit, byli touto zprávou zlomeni a je potřeba nějaký čas na uzdravení, než skočíme do další sezóny. Doufáme, že vám všichni rozumíme. Jakmile budeme mít další aktualizace, budeme je všechny zveřejňovat.

 

Pro ty, kteří se chtějí dozvědět více o panu Blingovi Blingovi a pokud máte možnost, zvažte prosím pomoc rodině s darem během této doby žádná částka není příliš velká nebo příliš malá, navštivte jeho web pro více informací. A pokud nemůžete monetárně pomoci, pošlete prosím rodině, všem svým přátelům a fanouškům z celého světa vaši dobrou vůli, pozitivní myšlenky, modlitby a úmysly. Děkuju.

https://mrblingbling.com/

 

Pro Cashback Marketing bude existovat několik zajímavých zpráv a řešení pro zákazníky, které budou sdíleny ve webináři, který bude oznámen příští týden. Bude to oznámeno ve WazzUb jako obvykle i v back office CBM. Děkujeme vám všem za trpělivost, tým hledal nejlepší řešení pro všechny.

 

Pokud jde o nedávné aktualizace na CryptoCoin.House (CCH), které byly zveřejněny ve WazzUb a na CCH.

World Finance Street je stále s lidmi, kteří stojí za CCH, ale aby ještě vylepšili věci pro všechny členy Unicorn Network, vytvořili samostatnou společnost s názvem Unicorn Service Co, Ltd, která se věnuje výhradně službě Unicorn Network a je na tuto činnost plně licencována. To je skvělé, protože jim to umožní přidat další možnosti, na kterých již pracovali, jako je přidání dalších způsobů, jak vložit prostředky do vaší peněženky CCH, a další způsoby, jak vydělat peníze. Jakmile budou tyto aktualizace kompletní, CCH aktualizuje všechny na svém webu.

 

CCH navíc přidává nový bezpečnější ověřovací systém, který během ověřovacího procesu používá video. V zásadě byste svůj mobilní telefon uvedli do režimu videa (nebo použijte webovou kameru), pořídili si selfie video, ve kterém bude vaše ID, aby byla vaše tvář jasně viditelná a vaše ID bylo ve videu čitelné současně. Více informací o tomto procesu bude po dokončení aktualizace sdíleno na webu CCH. A uvědomte si, že pokud jste se dříve ověřili na CCH a nyní požadujete hotovost, budete se muset znovu ověřit pomocí nového ověřovacího systému v CCH, to jen, abyste věděli.

 

Přidáváme také aktualizovaný ověřovací systém pro SafeZone a po instalaci si o něm budeme sdílet další podrobnosti.

 

Nezapomeňte také, pokud se chcete dozvědět více o předpisech, které provedla nadace Rainbow Currency Foundation, podívejte se na stránku Pravidla na svých webových stránkách.

https://www.rainbowcurrency.org/regulations

 

Toto jsou aktualizace pro dnešek. Cate uzavírá webinář Wazzzzuuubbb, děkuje všem za to, že se k ní připojili a všem přeje vše nejlepší. Ahoj.

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

Další informace z podpory:

 

Potřebujete pomoc? Použijte šikovnou kolonku SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone(WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com(tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé relace: https://www.safe.zone(šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY (NEWS). Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici. Děkuji.

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

 

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh    Konec

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2011 - 2019 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.