Rekapitulace Webináře Unicorn Network
6.listopadu 2019
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata k diskusi:

1. International Vacation Club (IVC)

2. IBookSmarter (IBS)

 

Cate vítá všechny se srdečným Wazzubbbb a děkuje za jejich účast na dnešním webináři.

Dnes mluvíme o International Vacation Club (IVC), který je členskou stránkou související s cestováním a je řízen prostřednictvím naší společnosti Unicorn Network a skupiny společností SafeZone, je to služba, nikoli skutečný poskytovatel služeb v cestovním ruchu.

Účelem IVC je služba spojit nás, vážené členy a zákazníky, s odborníky na cestování (cestovní kanceláře a další oficiální poskytovatelé služeb cestovního ruchu), abychom si mohli rezervovat dovolenou snů nebo jakýkoli druh cestování odkudkoli na světě, kamkoli chceme, bez ohledu na to, jaký je náš rozpočet.

 

Cate pokládá důležitou otázku:

Potřebují členové k placení dovolené placený členský účet?

 

Ne - důvodem je, že IVC zahájí partnerství prostřednictvím IBookSmarter (IBS), předběžně je naplánováno zahájení 1. prosince 2019.

 

Na IBS budete moci:

● Zarezervujte si všechny druhy dovolených, aniž byste museli být členem IVC, abyste mohli rezervovat

●  Plaťte cestovní rezervace ve fiat měně (tj. USD / EUR)

●  Získejte až 3% CashBack (ve volném YEM) na placené / dokončené cestování, rezervované prostřednictvím IBS, které se použije na budoucí cestovní rezervace na IBS (členové IVC mohou získat ještě více CashBack)

Pokud nejste členem IVC, můžete získat až 3% CashBack při rezervaci cesty přes web IBS. Rozumíte, CashBack je vyplacen PO TÉTO cestě je dokončen na vaši žádost (funkce bude mít nárok na CashBack); bude vyplacena ve Free YEM, která půjde k vaší další cestovní rezervaci.

 

 

IVC má několik možností, aby vyhovoval vašim potřebám.

 

IVC Kategorie členství:

4 kategorie v závislosti na počtu cestujících společně - jednotlivec nebo jednotlivce (1); Pár (2); Rodina (3-6); Skupina (7+).

 

Dobré je, že máte kategorie členství IVC (Single, Couple, Family nebo Group), žádná z nich není určována podle vašeho vztahu k jiným členům, ať už se jedná o příbuzné, manželství nebo jiné závazné faktory.

 

Například s vaším členstvím v kategorii Pár nezáleží na tom, zda jste sezdaní, bratři nebo sestry, matka a dcera, otec a syn, nebo jen 2 přátelé - 2 členové mohou cestovat společně se svým členstvím v IVC, když rezervujete cestování přes IVC.

 

Na IVC si můžete vybrat ze 4 různých typů stylů cestování:

Členství 3-hvězdičkové členství = 3-hvězdičkové ubytování s lety v ekonomické třídě a autopůjčovnou.

● Čtyřhvězdičkové členství = čtyřhvězdičkové ubytování s prvotřídními lety v ekonomické třídě a středně velkými autopůjčovnami.

●  5-hvězdičkové členství = 5-hvězdičkové ubytování s lety obchodní třídy a autopůjčovnou v plné velikosti.

●  VIP luxusní členství = luxusní apartmá s vlastním letem a šoférem.

 Pro odměny IBS a IVC CashBack bude záležet na vašem členství v IVC; v závislosti na vašem členství můžete získat až 12% CashBack.

 

● 3-hvězdičkové členství = až 6% cashback

● 4-hvězdičkové členství = až 8% cashback

● 5-hvězdičkové členství = až 10% cashback

● Členství VIP Luxury = až 12% cashback

 

CashBack platí (v závislosti na členství), pokud si zarezervujete cestování přes IBS nebo IVC platíte měnou fiat. Pamatujte, že CashBack bude vždy uplatněn, když o to požádáte po dokončení vaší cesty, a je uplatněn jako volný YEM, který bude použit při vaší další cestovní rezervaci prostřednictvím IVC / IBS.

 

 

Stránka IBS bude k dispozici pro obecné cestovní lety a ubytování a IVC je k dispozici pro ty, kteří chtějí ušetřit ještě více peněz a získat více výhod.

Na IVC, jako členům IVC, vám budou nabídnuty exkluzivní prázdninové balíčky, z nichž si budete moci vybrat (Cate upozorňuje, s obrázky, jeden z těchto velmi exkluzivních balíčků později v tomto webináři).

Jako členové IVC vám budou navíc nabídnuty další výhody v závislosti na vašem členství.

IVC má všechny vaše cestovní potřeby a preference absolutně pokryty!

 

Teď, tady začíná zábava!

 

Na základě délky vašeho členství v IVC v dané kategorii a úrovni cestování obdržíte doplňky od druhého roku členství. To znamená, že když se zaregistrujete a vyberete požadovaný typ členství, měli byste ve svém 2. roce nárok na získání bonusů na základě této úrovně při rezervaci cesty.

 

● 3-hvězdičkové členství = 3-hvězdičkové úrovně bonusů

● 4-hvězdičkové členství = bonusové úrovně 4 hvězdičky

● 5-hvězdičkové členství = 5-hvězdičkové úrovně bonusů

● VIP Luxury členství = VIP luxusní úroveň bonusů

 

Nyní, pokud si přejete upgradovat své členství později, řekněme, že chcete cestovat s větší skupinou nebo 5-hvězdičkovým ubytováním místo 4-hvězdičkového, časovač na těchto bonusech, začne znovu, když upgradujete na novou  úroveň členství IVC. Totéž by platilo, pokud si přejete snížit úroveň členství na nižší. Všechny příplatky tedy začínají ve 2. roce od okamžiku, kdy zahájíte své aktuální placené členství.

 

Tyto doplňky jsou udělovány, když si u našich cestovních odborníků rezervujete cestu přes IVC. Odborníci na cestování IVC budou vícejazyční, takže je skvělé, protože většina našich vážených členů si může rezervovat cestování kdekoli na světě pomocí svých místních jazyků, kdykoli je to možné.

 

Čím déle jste členem IVC na stejné úrovni, tím více bonusů získáte na této úrovni - tyto doplňky budou zahrnovat věci, jako jsou noclehy zdarma, speciální nabídky pobytových balíčků a další různé typy bonusů v době, kdy rezervace na základě vašeho členství a délky členství.

 

Cate klade další důležitou otázku:

Co když máte tříhvězdičkové členství v IVC, ale chcete si rezervovat 4hvězdičkové cestovní zážitky (hotel, let nebo pronájem auta)?

Lze si je zarezervovat prostřednictvím webové stránky IBS, která nemá  členství  IVC a požadavky jako IVC. Rozumíte tomu, že jakýkoli CashBack, který má být přijat, je založen na vaší úrovni členství ve IVC (nebo až 3%, pokud není členem IVC), a nikoli na úrovni cestování, kterou si rezervujete na IBS.

Na úrovni IVC bude vaše úroveň členství v IVC záviset na tom, jaký máte typ balíčku a ubytování atd. Můžete si je vybrat při rezervaci cesty přes IVC.

Například, pokud máte tříhvězdičkové členství v IVC a chcete si rezervovat cestování na čtyřhvězdičkové úrovni prostřednictvím odborníků na cesty IVC, budete muset upgradovat své členství v IVC, aby bylo možné rezervovat na této vyšší úrovni cestování.

 

Další důležité otázky:

Co když chcete zrušit nebo snížit nebo upgradovat své členství v IVC? Jsou měsíční členství automaticky obnovovány?

 

Chápete, že členství v IVC je obecně nevratné - proveďte prosím výběr pečlivě. Pokud si již nepřejete pokračovat ve svém členství, jednoduše jej neobnovujte příští měsíc. Pokud si přejete změnit úroveň členství nahoru nebo dolů, nejlepší způsob, jak toho dosáhnout, je, když obnovíte své měsíční členství, jednoduše obnovte na nové úrovni, na které chcete být. Pokud máte problém, kontaktujte podporu (https://safe.zone/).

Nejsou dosud nastaveny žádné možné funkce automatického obnovení členství, které se objeví později.

 

Nezapomeňte, že pokud si rezervujete nebo rezervujete jakékoli cestovní zájezdy nebo balíčky prostřednictvím IVC, musíte si po celou dobu trvání udržovat svou úroveň členství v IVC, jinak bude rezervace zrušena a veškerá TVC v úschově bude vrácena.

 

A co inteligentní nabídky, co jsou a jak fungují?

 

Chytré nabídky jsou pro dovolenou, kterou si budete moci rezervovat prostřednictvím IVC, kde budete mít úžasné zážitky za úžasné ceny - některé budou pro speciální nabídky, které budou nabízeny, jako jsou ty, které již Cate zmínil, jako je například 18denní luxusní výlet po celém světě a výročí WazzUb, které budou provedeny prostřednictvím chytré smlouvy a dalších, které budou nastaveny v budoucí aktualizaci, budou podobné tomu, jak se to dělá s TwnklCar, kde máte více personalizované volby. Nezapomeňte na TwnklCar, že vybereme typ vozu, který chceme, zadáme čistou cenu (bez daní atd.), Vybereme cílovou hodnotu YEM, délku času a poté nastavíme naši inteligentní smlouvu.

 

Podobně si na IVC budete moci vybrat svůj cíl, vaši úroveň cestování (na základě vašeho členství v IVC), spolu s dalšími podrobnostmi, jako jsou zvláštní požadavky na nastavení rozpočetu a poté si nastavíte Smart Deal s IVC a stejně jako u TwnklCar, když je Smart Deal aktivován, se s vámi se spojí odborník na cestování, aby prodiskutoval všechny vaše cestovní údaje v rámci rozpočtu, který jste nastavili pro Smart Deal, a cokoli se v tomto rozpočtu dá udělat (i když se podmínky třeba změní, jak se někdy může v průběhu času stát).

 

Rozumíte, že IVC a IBS budou spuštěny v průběhu procesu  spuštění. V průběhu let jsme se dozvěděli zejména u TwnklCars a dalších webů, které jsme sledovali, že někteří členové píšou rychleji, než si myslí, a vyskytují se chyby, které zaberou spoustu času, než se tyto věci vyřeší, proto při spuštění IVC půjdeme procesem krok za krokem, aby se o něm mohli postupně a přesně dozvědět všichni, jak jdeme. Jako vždy, jakékoli dotazy, můžete je zveřejnit na WazzUb a získat pomoc s odpověďmi.

 

 

Cate klade další otázku:

Jak tedy mohou WeShareSuccess Affiliates vydělat peníze ze všech těchto dobrých věcí?

 

Dobrou zprávou je, že bez ohledu na úroveň členství, kterou jste si vybrali u IVC (i když nemáte placené členství), bude pro IBS k dispozici plně funkční partnerský web. To znamená, že budete moci propagovat svůj partnerský odkaz na IBS a poté si lidé mohou jednoduše zarezervovat své cestování prostřednictvím tohoto webu; nemusí se stát členy IVC a vy můžete vydělat provize, když si rezervují cestování přes web IBS.

Pár bodů ohledně provizí, pokud jde o věci související s cestováním:

V cestovním ruchu neexistují žádná pevná procenta pro provize, což znamená, že obecně nebudete moci přesně znát přesná procenta provizí z cestovních balíčků předem, ale pokud to bude možné, bude se společnost snažit o provize, které jsou k dispozici, pokud jsou schopni komunikovat v předstihu. V některých případech si lidé rezervují balíčky prostřednictvím webových stránek IBS nebo IVC a až později budete vědět, jakou provizi jste obdrželi prostřednictvím této rezervace; nikdo se nesnaží nic skrýt, je to jen tato informace a o provizi není nic

předem zpřístupněno prostřednictvím standardizovaného formátu.

 

Chápete, že IVC a IBS nejsou poskytovateli cestovních služeb, spíše, jak již bylo zmíněno, jsou to cestovní servery spojující cestovatele s odborníky na cestování a poskytovateli, kteří budou tyto rezervace plnit. Obecně, provize proto nebudou známy předem, protože je zapojeno mnoho třetích stran. Také si uvědomte, že provize se nezaznamenávají až po zaplacení a dokončení cesty. Jednoduše, když jste si rezervovali cestu pomocí vašeho přidruženého odkazu, uvidíte provize, jakmile přijdou, ať už to je cokoli, podle toho, co bylo rezervováno.

 

Ale pokud to bude možné, IVC bude komunikovat s provizemi předem, například s 18denním výletem po celém světě je poskytována provize, což je celková provize 10%, která je rozdělena podle pravidel WeShareSuccess. V podstatě to znamená, že z těch 10% celkem, 2,5% pro pasivní doporučení, 2,5% pro aktivní doporučení a rodinné bonusy a všechny ostatní komponenty (všechny jsou založeny na pravidlech WSS)  z toho 10% celkového provize, takže vaše procentuální částka z těchto 10% bude, jak zapadnete do celkového obrazu provize.

 

Mějte na paměti, že jako u CashBack, provize nejsou vypláceny dopředu, jsou rozdělovány PO CESTĚ, ke které došlo.

 

Můžeme vám také říci, že obecně jde o inteligentní nabídky, bude to také celkem 10% provize rozděleno podle pravidel We Share Success

Ale ještě více dobrých zpráv o provizi:

Budou placeny provize z měsíčních členských příspěvků IVC, a co je ještě lepší, je to, že to není 10%, ale celkové rozdělení 20% také na základě pravidel We Share Success.

Nyní se jedná o provizi, která se bude konat pravidelně, protože členské poplatky jsou placeny měsíčně, ale znovu, stejně jako u všeho ostatního zde, nebudou provize vypláceny, dokud nebudou zaplaceny měsíční poplatky. (Mějte na paměti, že platby YEM se budou zobrazovat na vašem účtu WSS v pozdější aktualizaci, nebudou se zobrazovat hned první den spuštění IVC.)

 

Připomínáme, že web IBS je předběžně naplánován na spuštění 1. prosince a web IVC je naplánován na spuštění, jakmile bude zveřejněn tento rekapitulace webináře (je nyní aktivní).

https://ivc.travel/

 

Nyní je čas mluvit o jednom z těchto exkluzivních speciálních balíčků IVC:

        

                 18denní cesta kolem světa 2021!

 

Hodnota balíčku je 100 000 USD (pp), přičemž celkový počet dostupných lístků je celkem 40 a je poskytován prostřednictvím našeho cestovního partnera Elite Private Jet Services.

 

(Poznámka z podpory: V době tohoto zveřejnění rekapitulace je tento první prázdninový balíček již uzavřen a plně zaúčtován, uzavřen během prvních hodin na webu, než bude rekapitulace zveřejněna, vezměte tyto informace níže pro ty, kteří si rezervovali, jako příklad dalších budoucích výletů na IVC. Veškeré podrobnosti o cestě jsou na webových stránkách IVC.)

 

Cate zde vysvětluje, že se na rozhlasové show SafeZone dopustila nesprávného jednání, když řekla, že dostupné vstupenky byly omezeny na 4 vstupenky na účet a to se přesně neděje. 40 vstupenek je ve skutečnosti omezeno na základě vaší úrovně členství v IVC, například, pokud máte osobní členství, nejvíce si můžete zarezervovat 1 lístek, pokud máte členství pár, pak nejvíce 2 lístky, u rodinného členství si můžete rezervovat nejvíce 6 vstupenek; členství ve skupině, nejvíce 10 vstupenek na tuto dovolenou jako skupina. Je to proto, že se bude jednat o exkluzivní VIP luxusní výlet s omezeným počtem vstupenek celkem pouze 40.

 

Protože se jedná o výlet VIP Luxury a pokud máte zájem o jeho rezervaci, musíte nejprve mít členství na úrovni VIP Luxury, ať už máte osobní, pár, rodinné nebo skupinové členství, musíte mít úroveň členství VIP Luxury za účelem rezervace tohoto prázdninového balíčku. Kromě toho musí být vaše VIP Luxury IVC členství zachováno až do data cesty, nebo pokud uplyne, vaše rezervace bude zrušena a TVC vrácena.

 

Cate nyní s obrázky sdílí ukázku toho, co tento luxusní výlet znamená:

 

Začněte tím, že kdo rezervuje, budete létat po celém světě buď v Boeingu 737 nebo Airbus A319 v plném Business Class s nastavitelnými plochými postelemi pro spaní, protože některé lety budou dlouhé, takže budete moci cestovat ve velkém stylu, bude to velmi pohodlné a máte možnost si odpočinout, jak dlouho trvá cesta, než se dostanete do každého cíle.

 

Na palubě letadla budou také in-show a multimediální zábavní systémy.

 

 

Během celé cesty budete ubytováni pouze v kvalitních pětihvězdičkových hotelech, které zahrnují snídani a večeři.

 

Po celou cestu budete mít doktora a průvodce, kteří s vámi cestují v letadle a zůstanou ve stejných hotelech, takže se o vás dobře postaráme a budete mít k dispozici prvotřídní informace o všech úžasných destinacích, které navštěvujete.

 

Na palubě letadla a v hotelích budete mít informační akce, abyste se dozvěděli o cílech dříve, než je skutečně uvidíte, a také různé památky, které navštívíte.

 

Kam tedy poletíte?

 

Výlet zahájíte pobytem v hotelu Shangri La Hotel v Londýně ve Velké Británii, přes noc s večeří a snídaní.

 

 

 

 

Do Paříže, Francie (přibližně 1 hod.), Pobyt v hotelu Shangri La Hotel Paříž, přes noc s večeří a snídaní.

 

Do Istanbulu v Turecku (přibližně 3 hodiny letu) v hotelu Shangri La Hotel Istanbul, přes noc s večeří a snídaní.

 

 

Na Samarkand (staré obchodní místo na Hedvábné cestě), Uzbekistán (přibližně 4,5 hodiny letu), v 5hvězdičkovém hotelu v Samarkandu, nadstandardní večeře, snídaně, okružní jízdy a výlety.

 

Do Bombaje, Indie (přibližně 3 hodiny letu) v 5hvězdičkovém hotelu v Bombaji, přes noc se snídaní a snídaní.

Do Hong Kongu v Číně (přibližně 8 hodin letu) v hotelu Shangri La Hotel v Hong Kongu, nadstandardní večeře, snídaně, okružní jízdy a výlety.

 

 

Do Tokia v Japonsku (přibližně 4 hodiny letu), v hotelu Shangri La Hotel Tokyo, nadstandardní večeře, snídaně, okružní jízdy a výlety.

 

 

Na Honolulu, Havaj USA (přibližně 8 hodin letu), pobyt v 5hvězdičkovém hotelu v Honolulu, nadstandardní večeře, snídaně, okružní jízdy a výlety.

 

 

Do San Francisca, USA (přibližně 6 hodin letu) v hotelu Fairmont v San Franciscu, nadstandardní večeře, snídaně, okružní jízdy a výlety.

 

 

Do New Yorku, USA (přibližně 8 hodin letu), pobyt v Ritz Carltonu v New Yorku, mezipřistání s večeří, snídaní, prohlídkami památek. Potom večer let zpět přes noc do Londýna (přibližně 8 hodin letu), kde bude vaše cesta ukončena.

 

Další informace o Elite Private Jet Services, který koordinuje tento luxusní výlet a poskytuje veškeré letové cestování:

 

Začaly fungovat v roce 2005 stanovením nových vysokých standardů a kvality služeb v letectví. Mají největší databázi na světě s přístupem k více než 14 000 letadlům a vrtulníkům a mají pozemní odbavení na více než 406 letištích po celém světě, jsou preferovaným tour-partnerem mnoha známých a luxusních značek po celém světě.

 

Jsme velmi hrdí a vděční, že máme Elite Private Jet Services jako jeden z našich partnerů v IVC a IBS.

 

 

Pozemní odbavení zahrnuje službu od vašich dveří, která vás přivede na letiště a z letiště a jak vidíte na obrázcích, když létáte na Elite Private Jet Services, přijede vozidlo s řidičem a pozdraví vás kapitán – nejlepší, vysoká kvalita a luxusní služby!

 

Několik dalších podrobností o Elite Private Jet Services: Pomohou vám také k snadnému a bezproblémovému cestování, od pasových kontrol po zavazadla a další, zefektivnění celého cestování. Na grafických obrázcích můžete vidět, jak létají do mnoha různých zemí po celém světě.

 

 

Cate jmenuje některé další partnery Elite Private Jet Services, které lze vidět na seznamu obrázků, jako jsou United, Bentley, Bugatti, China Tours a mnoho dalších.

 

Jsou vysoce respektováni, vědí, co dělají, takže se budete moci do svých cílů dostat nejvyšší luxus, pohodlí a bezpečí. A jak říkají, „nejde jen o nějaký let - je to o váš let.“ A samozřejmě, jejich služby jsou dostupné po celém světě!

 

 

Cate končí několika klíčovými body z dnešního webináře:

 

● Připomíná nám, že po zveřejnění této rekapitulace je naplánováno mírné spuštění IVC a IBS mírné spuštění 1. prosince.

● Připomíná nám, že po zveřejnění této rekapitulace je naplánováno mírné spuštění IVC a IBS mírné spuštění 1. prosince.

●  V případě IVC jsou doplňky, CashBack, dostupnost inteligentních nabídek a váš typ cestování, založeny také na vaší úrovni členství v IVC. Extra začíná také ve druhém roce vašeho členství, proto si všímejte; pokud uvažujete o plánování cesty na příští rok, bylo by rozumné zvážit zahájení vašeho členství v IVC v tomto roce, takže tak můžete tyto příplatky získat, když budete cestovat příští rok.

 

A co je důležité, členství lze platit pomocí měny fiat nebo YEM; pochopte, že pokud platíte pomocí YEM, získáte 10% slevu na vaše měsíční členské poplatky; CashBack (na základě úrovně členství IVC) se vyplácí za rezervované cestování. Vrátíte se domů a budete si ho muset vyžádat a lze jej použít pro budoucí cestování.

● Kdokoli bude moci zarezervovat cestování přes web IBS a bude zde přidružený odkaz na IBS, abyste mohli vybírat provize za tyto rezervace. A samozřejmě budete také dostávat provize za měsíční členské poplatky a prázdninové balíčky prostřednictvím IBS a IVC.

● Jak již bylo zmíněno, protože neexistují pevné sazby provizí za věci související s cestováním, provize obecně nebudou známy předem, ale pokud je společnost schopna sdělit známá procenta provizí, budete o tom informováni.

● Provize za 18denní prázdninový balíček po celém světě a inteligentní nabídky jsou celkově 10% rozděleny podle pravidel WSS

● Provize z měsíčních členských příspěvků IVC jsou 20% rozděleny podle pravidel WSS

 

Cate uzavírá webinář a přeji všem dobrý den nebo noc, děkuje všem za to, že se k ní připojil, WAAAAZZZUUBBB, a všem, všem přeje to nejlepší! Ahoj.

 

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

Další informace z podpory:

 

Potřebujete pomoc? Použijte šikovnou kolonku SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone(WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com(tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé relace: https://www.safe.zone(šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY (NEWS). Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici. Děkuji.

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

 

Pokyny pro pozvání členů

*** Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh    Konec

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2011 - 2019 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.