Rekapitulace Webináře Unicorn Network
6.listopadu 2019
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc, a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata k diskusi:

1. Oslava posledních milníků

2. Aktualizace fúzí

3. Happy Health aktualizace

4. Aktualizace registrace společnosti v Ugandě

5. FreshCoffee.Shop oznámení

6. TwnklEstate 'upoutávka' aktualizace

 

 

Od Cate: ‘Waaazzzhuuubbb všichni a vítejte, děkuji, že jste se ke mně dnes připojili, mám několik velmi skvělých aktualizací, které s vámi mohu sdílet. Dan a zakladatelé zasílají pozdravy a jako vždy, jsou velmi zaneprázdněni všemi svými projekty, abychom z toho měli prospěch všichni.

 

Cate zahajuje webinář oslavou skvělých milníků, kterých bylo dosaženo v Unicorn Network a SafeZone:

 

1. V neděli jsme dosáhli milníku 1 000 000 peněženek PerNum, což znamená, že je to 1 000 000 držitelů Rainbow Currency, protože každý, kdo se připojí k Unicorn Network, obdrží YEM zdarma jako uvítací bonus!

 

2. Včera (17. února), YEM dosáhl 51 amerických centů (0,51 USD) každý! To je další úžasný milník, před pár lety jsme začali pouhým 1/10 penny (0,001 USD) - a nyní na 0,51 $, a to je jen začátek, takže to si zaslouží obrovský potlesk - síla nás !!!

 

Dnes se uskutečnilo setkání s TCU (veřejně obchodovanou společností pro fúzi): Jak bylo uvedeno v oznámeních Wazzub, dnešní setkání akcionářů TCU se týkalo hlavně jejich běžných obchodních aktivit. Fúze s UAC je stále v procesu, všechno se posune kupředu, je jen čas zodpovídat otázky a dělat potřebné, ale rozhodně správným směrem - odkazy TCU sdílené o fúzi a setkání lze nalézt ve veřejných oznámeních Wazzub, takže stále to kontrolujte a buďte ujištěni, že se to všechno rozhodně děje.

 

Zde je přímý odkaz na příspěvek ve WazzUb o sloučení:

[5. srpna 2019] Horké novinky, je to OFICIÁLNÍ !!!!!!

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=2355

Happy Health Center:

 

Dosáhli jsme dohody s doktorem Forsytheem (finišuje s jemnějšími detaily), našim vedoucím lékařem Happy Health, který je světově uznávaným specialistou na rakovinu 4. fáze; prostřednictvím svého tréninku a cvičení dělá několik úžasných věcí. Pokud to není obecně známo, je míra přežití rakoviny 4. stupně bohužel stále velmi nízká, pokud se používají tradiční metody, jako je chemoterapie v plné dávce a radiační léčba, které se používají mnoho let a úspěšnost je bohužel pouze asi u 2,2% pacientů, kteří přežijí rakovinu ve 4.stadiu, pomocí těchto metod. Obecně platí, že pokud máte rakovinu 4. fáze, mnoho lékařů se prostě vzdá a řekne vám, že nemohou nic udělat, zemřete.

Avšak s léčebnými postupy dr. Forsythe (při pohledu na jeho pacientské studie od roku 2010) má míru přežití rakoviny 4. stupně 70% a neustále se zlepšuje a zlepšuje a klinika používá různé způsoby, včetně genetického testování, posílení imunitního systému a nízké dávky chemoterapie, aby zlepšila léčbu a viděla pacienty v remisi. Takže když jiní lékaři říkají, že vám nemohou pomoci s rakovinou 4. fáze, říká Dr. Forsythe, ano, můžeme vám pomoci a mnoho bývalých pacientů je dodnes naživu!

Jsme velmi rádi, že jsme se dohodli s doktorem Forsytheem a to nejen převzít jeho stávající kliniku, ale také pomocí nových protokolů vytvořit nové kliniky po celém světě.

Můžete poslouchat rozhlasovou show Dr. Forsythe's Health Matters (stejná rozhlasová stanice jako je pro Cate, představuje  rozhlasovou show SafeZone); Podcasty Dr. Forsythe se zaměřují na léčbu rakoviny a zdraví obecně.

https://americamatters.us/shows/healthmatters/

 

 

Dr. Forsythe také napsal mnoho knih o rakovině a řadě dalších zdravotních témat - právě teď Cate čte jednu ze svých knih, Maverick M. D. a četl také několik dalších knih.

Další informace o Dr. Forsythe a jeho protokolech se můžete dozvědět v odkazu níže (Pamatujte, že respekt je naše základní hodnota č. 1; respektujte Dr. Forsythe a jeho čas, je velmi zaneprázdněn lékařem, který zachraňuje životy.):

https://drforsythe.com/successful-formulas/presentations

 

Toto je pouze jeden aspekt značky Happy Health, kterou máme s Unicorn Network.

 

Další skvělá věc, která se děje s Happy Health, je to, že otevíráme naše první Happy Health Center v německém Hamburku. Jako spotřebitel budete moci najít nejrůznější informace, účastnit se tříd, konzultovat s odborníky, ať už jde o chiropraktiky, fyzioterapeuty, dietisty, fitness trenéry, nebo cokoli, kde se můžete dozvědět o „pravém“ zdraví , kde se můžete dozvědět o dobrém zdraví, kondici, dobré stravě, pohody, organickém jídle, pití čisté vody atd. atd. - to je to, co máme na mysli pro zdravé zdraví, což zahrnuje i to, co nosíme a používáme na kůži. .

Pamatujte, že naše kůže je největším orgánem v našem těle; kůže je porézní, tj. má díry, které absorbují dobré i škodlivé chemikálie a dokonce i oblečení, které nosíme, má vliv na naši pokožku a rozšířením našeho těla, zejména z některých levnějších oděvních tkanin, které jsou ošetřovány během procesu pěstování  / nebo výrobního procesu, takže zejména při pocení nebo navlhčení mohou tyto chemikálie proniknout do vašeho systému . Krémy a pleťové vody mohou také vstoupit do pórů pokožky.

Takže prostřednictvím Happy Health můžete hovořit s odborníky o nejrůznějších otázkách nebo otázkách týkajících se vašeho zdraví a pohody, které můžete mít.

Také to, jak se cítíme, je velmi důležité pro radost ze zdraví, jak jsme šťastní, pro zábavu a smích - smích je nejlepší lék! Pro zdravý a šťastný život tedy záleží na několika věcech: co vložíte do svého těla, co vložíte na své tělo a jak se cítíte uvnitř!

 

Toto nové Happy Health Center v Hamburku (a pozdějších částech světa) je místem, kde se budete moci vzdělávat, mít přístup k profesionálům a všem druhům zdravotních informací, produktů a služeb, účastnit se zdravých aktivit pro zlepšení vašeho zdraví a pohody a mnoho dalších skvělých věcí.

 

Toto středisko Hamburg Happy Health Center zveřejňuje výzvu pro profesionály žijící ve zdravém životě, kteří chápou, co máme na mysli „Happy Health“, aby nabízeli své služby prostřednictvím našich center zdraví. Jedinou výzvou je, že tito profesionálové musí přijmout YEM jako platbu za své služby, což znamená, že my, držitelé YEM, budeme moci tam jít a zaplatit YEM , abychom mohli využívat jejich služby. Samozřejmě, lidé budou mít možnost platit v eurech, pokud dávají přednost při používání hamburgské kliniky. Každé Happy Health Center přijímá platby za místní měnu fiat a YEM.

Pokud tedy jste zdravotnickým pracovníkem a chcete nabízet své výrobky nebo služby prostřednictvím Happy Health Center, nebo znáte další kvalifikované zdravotnické pracovníky v oblasti služeb souvisejících se zdravým životem, například fyzioterapeuti, chiropraktiky, fitness trenéry, dietology apod. , kteří by mohli mít zájem o rozšíření své klientské základny, pak nás prosím kontaktujte a pošlete podrobnosti e-mailem na adresu: hhc@perfectinter.net

 

Opakuji, že Happy Health není jen o zdravém těle, ale také o zdravé mysli,celkově jde o zdravý život, který si užívá zdravého a šťastného životního stylu!

 

Takže pro ty z vás, kteří by mohli mít zájem dozvědět se více o tom, jak si užít zdravý životní styl, kromě konzultantů zdravého života, budou existovat čtení, prezentace nebo dokonce skupinové kurzy, jako je fitness nebo hubnutí, které by se mohly setkat pravidelně, například jednou týdně v určitém čase, kdy každý může získat podporu a motivační povzbuzení k dosažení svých cílů.

A co je důležitější, mohou existovat některé fitness třídy používající SpinX, zařízení, které vypadá jako činka, která používá odstředivou sílu, takže se otáčí v kruzích. Skvělá věc je, že SpinX používá malý dopad, ale s vysokými výsledky, takže je ideální pro všechny typy; mladší a starší uživatelé, dokonce i starší a sportovci. Uvidíte výhody ve velmi krátké době, například pouhých 6 minut, na trénink.

Někteří sportovci informovali o tom, jak jsou překvapeni a ohromeni tím, že v tak krátké době při používání SpinXu dosáhli tak dobrého tréninku.

 

Spolu se zdravotnickou literaturou, konzultacemi a fitness vybavením, jako je SpinX, Happy Health Center nabídnou také Happy Health Nutritional doplňky, na základě doporučení Dr. Forsythe, takže víte, že budou speciálně formulovány tak, aby dosáhly nejlepších zdravotních výsledků.

 

A také jsme rádi, že můžeme říci, že Happy Health Center budou nabízet produkty PyraLife ™. Před pár lety jsme testovali skvělý produkt PyraBoost®, ale nyní přišli s ještě lepším vzorcem, ale nejen to, že také přišli s celou řadou dalších skvělých produktů,  krátce nejprve,Cate mluví o PyraLife Sciences ™, společnosti stojící za PyraBoost® a dalších produktech PyraLife ™ vysvětlených níže.

PyraLife Sciences ™, Inc. (nebo zkráceně PyraLife ™) je rozvíjející se společnost, která se zavázala vyvíjet a vyrábět vysoce kvalitní produkty, které se zaměřují na celkové zdraví, duševní poznání a přírodní energii prostřednictvím našich tří inauguračních produktových řad: PyraBoost®, PyraTea® a PyraBites ™:

 

• PyraBoost®: PyraBoost® je jedinečná synergická směs proprietárních bylin a nootropik v práškové formě, která podporuje přirozenou energii a kognitivní funkce na trhu s doplňky stravy.

PyraBoost® se zcela liší od mnoha běžných energetických nápojů nabízených na trhu právě teď, protože mnoho lidí konzumuje myšlenky, že jsou zdravé. Při kontrole jejich složek však zjistíte, že ve skutečnosti obsahují docela žíravé chemikálie, které nejsou vůbec zdravé, ani pro nás bezpečné.

Chcete-li pít PyraBoost®, vložte předepsané množství prášku do sklenice čištěné vody.

2 důležité body o PyraBoost® ve srovnání s jinými běžnými energetickými nápoji:

• Nejprve si všimnete, že má skvělou chuť, lepší než většina ostatních energetických nápojů .

• Za druhé, díky tomu, jak se mísí ingredience PyraLife ™, nedochází k energetickému zhroucení, které mají obvyklé tzv. Energetické nápoje a raději dostanete podporu přirozené energie a s použitými nootropními bylinkami získáte lepší paměť a kognitivní funkce, takže můžete přemýšlet ostřeji a jasněji ve stejnou dobu.

 

• PyraTea®: nápoj připravený k pití, který posiluje vaši imunitu, podporuje snižování stresu, působí jako tonikum pro mozek, což napomáhá kognitivní funkci a paměti a udržuje hladinu energie.

 

Konzumací obou těchto nápojů tedy uděláte hodně pro zvýšení hladiny energie, duševní kognitivní funkce, imunitní systém a snížení úrovně stresu, to vše současně. Celkově vzato, pomáhá obnovit a udržovat zdravější tělo a mysl, takže si užíváte šťastnější a zdravější životní styl!

 

• PyraBites ™: superpotravinová energie, která obsahuje Moringa, Baobab, Cacao a Carob, které uspokojuje hlad, poskytuje zažívací výhody a udržuje hladinu energie.

Perfektní odpolední občerstvení, když se cítíte trochu hladoví a chcete vydržet až do večera, ve skutečnosti je ideální kdykoli během dne, kdy cítíte potřebu něčeho, co by vás udržovalo v chodu a zvýšení energie!

 

Současné možnosti na trhu jsou obvykle naloženy cukrem, umělými přísadami, aromatickými látkami, barevnými barvivy atd. Protože si spotřebitelé stále více uvědomují potenciální škodlivé látky, mají tendenci hledat zdravější a přirozenější alternativy, aby si stále mohli užívat určitých potravin nebo nápoje a cítit se dobře a věděli, že je to pro ně dobré.

PyraLife Sciences ™ našli perfektní recept na přírodní zdravé produkty, které lidé chtějí a potřebují, aby mohli žít mnohem přirozenější a zdravější život. Produktové řady PyraLife ™ jsou umístěny tak, aby vydělávaly tři klíčové, objevující se zdravotní trendy:

 

• Alternativní energie: Tradiční energetické nápoje jsou naplněny nadměrným množstvím cukru, kofeinu, vitamínů B a umělých přísad, které jsou opatřeny výstražným štítkem proti nadměrné spotřebě. Čaj na druhé straně díky svému přirozenému zdravotnímu stavu a srovnatelnému obsahu kofeinu je přínosem pro rozšiřující se kategorii alternativních energetických nápojů. Očekává se, že trh čajů připravených k pití poroste rychleji než trh s tradičními energetickými nápoji. Zvýšené vzdělávání spotřebitelů o výhodách bylin a nutraceutiků tento trend pouze urychlí. Čaj se stále více používá jako nosič pro rostoucí seznam funkčních přísad, a zde uspokojí požadavky trhu PyraBoost® a PyraTea®.

Superfood směs složek v PyraBites ™ také poskytuje zdroj alternativní energie, která je jedinečná na současném trhu.

 

• Všechno přírodní: Zdravé, přírodní složky jsou pro spotřebitele, kteří si uvědomují zdraví, stále důležitější. To lze vidět na znovuobjevení se zemědělských trhů a místních potravin. Dokonce i velké společnosti vydělávají na tomto rostoucím trendu rozšiřováním svých stávajících produktových řad o přírodní, minimálně zpracované nebo celé, ekologické nebo geneticky nemodifikované možnosti. Ingredience pro všechny tři produktové řady v PyraLife ™ jsou získávány od dodavatelů bez GMO nebo organických látek bez umělých sladidel, příchutí, barev nebo plniv.

 

• Holistické zdraví a wellness: Zažitá věta „jsme to, co jíme“, není pravdivější než v dnešní společnosti, kde pohodlí a cenová dostupnost jsou důležitější než kvalita. Několik nedávných studií spojilo trávicí zdraví s několika duševními a fyzickými nemocemi, takže když se spotřebitelé dívají k holističtějšímu přístupu ke zdraví a wellness, poptávka po funkčních potravinách a nápojích se pouze zvýší. Zdraví vnímající spotřebitelé si stále více uvědomují účinnost přírodních wellness ingrediencí, jako jsou Matcha, Yerba Mate, Ginseng, Moringa, Baobab, kurkuma, zázvor, surový kakao atd.

PyraLife Sciences ™ nám poskytuje všechny tyto alternativy zdravého žití!

A další velmi vzrušující novinka: United American Capital (UAC), naše holdingová společnost, vlastní 30% podíl v PyraLife Sciences ™ !!! To znamená, že pro nás všechny členy Unicorn je to rodinný podnik.

 

Další krátká aktualizace o naší společnosti v Ugandě. Nyní jsme plně zaregistrováni, což je velmi vzrušující; věci jsou v procesu a postupují vpřed; všechno to jde velmi pěkně.

 

A nyní otevíráme nový produkt, který lze zakoupit pomocí YEM!

 

TOTO JE VELMI SPECIÁLNÍ NABÍDKA KÁVY!

 

Bude to podobné podmínkám Fresh Spices, které byly nabídnuty koncem minulého roku (2019). Budeme nabízet podobný balíček jako nabídka Fresh Spices (od jiné společnosti), což znamená, že pro získání tohoto balíčku kávy musíte mít dodací adresu v Evropské unii.

 

Za prvé, tato kávová společnost, Nordica, je z Hamburku. Hamburk je světově proslulá pražírna kávy. Surová kávová zrna jsou dodávána do přístavu a odesílána do různých továren na pražení, což samozřejmě zahrnuje také továrnu na výrobu pražení Nordica.

Společnost Nordica vyrábí své kávové boby přímo od malých pěstitelů kávy z celého světa, kteří pěstují kávová zrna ORGANICALLY GROWN (nepoužívají se žádné nezdravé chemické pesticidy) a kteří pečlivě vybírají svá zrna, takže se do společnosti Nordica prodávají pouze zrna nejvyšší kvality - většina velkých společností používá stroje které nevybírají nebo neoddělují lepší zrna od zelených; stroje prostě vybírají vše, co je v dohledu, které po smíchání má tendenci vytvářet kyselejší chuť, která je výrazně nižší než bohatší a jemnější příchutě, které přicházejí s kávou praženou ze všech stejných kvalitních, pečlivě vybíraných zrn Nordica - farmáři s ekologickou kávou.

 

Další důležité faktory, které zdůrazňují převahu pražených bobů Nordica ve srovnání s většími komerčními kávovými společnostmi:

• Mytí zrna: Je velmi důležité mytí zrna po sklizni, které velké společnosti často nedělají, protože spěchají, aby vše zpracovaly. Ale u společnosti Nordica umývají všechny svá zrna dříve, než je upraženo. To pomáhá změkčit a učinit zrno hladší, což zvyšuje chuť a kvalitu kávy.

• Pražení zrna: Na rozdíl od velkých pražíren, které praží fazole pouze asi 3 minuty, což má nepříznivý vliv na chuť, protože nedává zrnu dostatek času na zjemnění a neposkytuje dostatek času na to, aby kyselina v zrnu se snížila, Nordica, která vlastní 70letou továrnu a vynikající pražírnu, je schopna zabrat mnohem delší dobu (mezi 19-26 minutami v závislosti na typu zrna), takže chuť má čas se řádně rozvíjet a snižuje se kyselost. To, co se vyrobí, je přirozenější, prakticky bez kyselin a je to krásně ochucená káva.

 

Můžete se zeptat: „Proč je tohle všechno důležité?“

 

Mytím se zrna stanou mnohem jemnější a měkčí, což má za následek mnohem příjemnější a jemnější chuť kávy.

Pomalým pražením zrn se zvyšuje chuť a snižuje se kyselost v kávě, čímž se vytváří chutnější šálek kávy.

Zaměřením přímo na zemědělce je Nordica schopna jim nabídnout výhodnou obchodní cenu, mnohem lepší, než kdyby zemědělci prošli přes kávového makléře, což znamená, že my, spotřebitelé, můžeme koupit kávu od společnosti Nordica za levnější cenu jako přímý obchod, kde není zapojena žádná třetí strana.

Výhra, výhra, výhra pro všechny !!!

 

S výše uvedenými balíčky kávy pro držitele YEM přichází společnost Nordica s 5. různými pěstiteli kávy, kteří produkují 5 různých druhů kávových zrn, z 5, různých zemí produkujících kávu, včetně Brazílie, Peru, Bolívie, Kostariky a Keni.

S touto konkrétní nabídkou kávy budete moci ochutnat 5 různých příchutí kávy. Jak již bylo zmíněno, stejně jako Fresh Spices je toto kávové balení nabízeno v celé Evropské unii.

Cena bude 149 YEM za balení 5 sáčků celé zrnkové kávy, přičemž každý sáček kávy váží 250 g (8oz), a cena YEM zahrnuje náklady na dopravu a DPH v rámci Evropské unie,  ALE - bude k dispozici pouze 150 balíčků. Abychom si to vyjasnili, musíte mít v Evropské unii dodací adresu. Web bude brzy zveřejněn (19. února), ale možnost objednání se neobjeví až do 20. února, takže bude to chtít odkaz pravidelně kontrolovat, až bude zveřejněn:

https://freshcoffee.shop/

 

Pro ty, kteří nejsou členy EU, je to jen test a v závislosti na popularitě a zájmu může být tento produkt a další produkty v budoucnu nabízen všem členům.

 

Poslední upoutávka od Cate o TwnklEstate:

Očekávejte něco velmi, velmi vzrušujícího z TwnklEstate velmi brzy !!!

 

Cate končí tím, že řekne, že rekapitulace webináře z 8. ledna se určitě objeví (je to zpožděno z několika důvodů, které již byly zmíněny dříve), ale pro ty, kteří se chtějí dozvědět více, poslouchejte SafeZone Radio Show z 9. ledna a přečtěte si mezitím webinář z 15. a 20. ledna.

 

Cate děkuje všem za to, že jste se k ní dnes připojili, přeje všem, aby si užili skvělý odpočinek ve dne / v noci, a příště vás uvidí znovu všechny ... WAAAZZZZUUUBBB a vše nejlepší pro všechny.

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

 

Další informace z podpory:

Připomenutí podpory:

- V seznamu TwnklShop Wishlist – pamatujte,  pouze 1 hlas na položku na člena („yem“ se nepočítá jako hlas); žádná promo s hlasy (můžete použít pouze ve svém podpisu) a pouze 3 navrhované položky najednou (nezahrnuje položky již uvedené). Pokud jste v minulosti udělali chyby, vyčistěte svůj starý nepořádek dříve, než to Admin zjistí a objeví se další důsledky (tj. Zákaz).

 

- Upozorňujeme také, že zveřejňování příspěvků „jedno slovo“ kdekoli mimo TwnklShop Wishlist není povoleno a může způsobit další důsledky (tj. Zákaz a případně další právní důsledky, pokud dojde k podvodům).

 

Potřebujete pomoc? Použijte šikovnou kolonku SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si  rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

 

***

 

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

 

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh    Konec

 

***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital

 Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc
 Všechna práva vyhrazena.