Rekapitulace Webináře Unicorn Network
27.února 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc, a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata k diskusi:

1. Sloučení Local Business Star (LBS) v SafeZone

a byl potvrzen adresář YEM

2. Happy Health aktualizace

3. Aktualizace TwnklEstate

4. Speciální produkt TwnklShop

5. BetNCash.com již brzy

 

 

Cate vítá všechny s vydatným WAAAZZZUUUBBB! Předává přání Dana a spoluzakladatelů a říká nám, že se Dan cítí mnohem lépe, rozhodně se jeho zdraví zlepšuje, a byl potěšen a vděčný za přijímání všech vašich laskavých zpráv.

 

 

Local Business Star (LBS), který založilo několik našich členů, se sloučí do SafeZone a vytvoří se adresář YEM

 

- Budou platit generace rodiny Unicorn Network

- Pokud aktuálně propagujete LBS, doporučujeme vám přestat propagovat, protože se to brzy změní

 

- Pokud jste dříve propagovali Local Business Star a byli jste již členem sítě Unicorn, pár věcí týkajících se downlinků LBS:

 

- Jak již bylo zmíněno, budou platit generace rodiny Unicorn Network

- Pokud vaše downline LBS NENÍ aktuálně členy Unicorn Network, vyzvěte je, aby se stali členy Unicorn Network, tak aby byli ve VAŠICH generacích, nebo budou ztraceni zrušeni.

 

 

Aktualizace Happy Health:

 

- 4. dubna bude datum slavnostního zahájení našeho prvního Happy Health Center v německém Hamburku (další informace najdete v rekapitulaci 20. února)

- Happy Health Center se zaměří na produkty, služby a vzdělávání související se zdravím, které se spojí se značkou Happy Health.

 

 

Značka Happy Health má 6 komponentů:

 

- Happy Health Clinics - zaměřené na léčbu rakoviny od Dr. Forsythe

- Happy Health Edition - pro knihy z edice Happy Health, jako jsou knihy, s nimiž pracujeme s Dr. Forsytheem - o tom se bude později mluvit více

- Happy Health Fitness - pro fitness produkty a služby, jako je produkt SpinX, o kterém jsme mluvili dříve

- Happy Health Formula - pro výživové doplňky značky Happy Health, jako jsou produkty PyraLife ™, o kterých jsme hovořili dříve

- Happy Health online - sdružování všech dostupných produktů a služeb týkajících se Happy Health online

- Happy Health Center - zaměřená na produkty, služby a vzdělávání související se zdravím

 

Happy Health Center, stejně jako v Německu, budou mít prostor pro profesionály, jako jsou chiropraktici, terapeuti a mnoho dalších.

 

Budou nabízeny osobní zdravotní značky a další související produkty nabízené k osobnímu nákupu. Bude to také místo pro skupiny, kde se schází za účelem diskuse, podpory a vzdělávání, jako je například místo, kde se mohou pravidelně scházet skupiny pro hubnutí, aby se podpořily. Nebo místo, kde mohou zdravotničtí odborníci nabízet přednášky pro vzdělávací účely.

 

Otevření Happy Health Center v Německu bude používáno jako obchodní model pro otevření dalších zdravotních středisek Happy Health Center lokálně a na jiných místech po celém světě (samozřejmě s řádnými licencemi a podmínkami), kdekoli, kde to není z jakéhokoli důvodu zákonem omezeno.

 

Jsme velmi nadšení a šťastní, když vidíme, jak se všechno konečně spojuje s Happy Health a to vše vyžaduje náležitý proces, který vyžaduje čas na řádnou a důkladnou implementaci, jako je tomu u většiny našich projektů.

 

Aktualizace TwnklEstate:

 

Nové nemovitosti naplánované na dnešek potřebují trochu více času, budou uvedeny v pondělí 2. března - oznámení bylo aktualizováno ve WazzUb a jedna bude zveřejněna před výpisem v pondělí.

 

TwnklEstate je o: Real Estate, Blockchain, Virtual Currency.

 

- Přidána nová služba do TwnklEstate - Kupte si svůj vysněný dům!

- Jak již bylo zmíněno dříve, bude to podobné procesu jako je koupě vašeho auta TwnklCars s inteligentní smlouvou

- Rozumíte, pouze 1 nemovitost za PerNum, takže si svůj sen vybírejte pečlivě

- Nastavíte si vlastní rozpočet

- Vyberete svou cílovou hodnotu a časový rámec YEM, který bude pro aktivaci doby inteligentní smlouvy aktivován, minimálně 3 roky až 5 let.

 

TwnklEstate nemusí znát podrobnosti o přesné nemovitosti, o které nyní uvažujete, nevíme, co se stane za 3 roky.

 

Po aktivaci smlouvy Smart vám TwnklEstate pomůže s nákupem vašeho vysněného domu prostřednictvím této služby. Ačkoli nejsme daňovými poradci, je možné, že s touto strategií budete platit stejné nebo menší daně, abyste se dozvěděli více, i když budete muset hovořit se svým daňovým poradcem o všech zaplacených daních.

 

 

Co když se váš rozpočet změní?

- Potřebujete-li s inteligentní smlouvou více rozpočtu než původní, můžete si po aktivaci inteligentní smlouvy přinést vlastní zdroje financování (tj. Půjčku nebo hotovost atd.), Abyste zvýšili svůj rozpočet.

- Pokud je váš vysněný dům po provedení inteligentní smlouvy pod vaším rozpočtem, měli byste získat částečnou vrácení TEC v úschově

 

- Tato služba je otevřena pro všechny nové i staré členy

- Jako nový člen máte například možnost, že nyní utracená hodnota 10 000 USD (v TEC) přinese váš vysněný domov v hodnotě 500 000 $ později

- S inteligentními smlouvami využíváte ČAS ve svůj prospěch

- TwnklEstate poskytuje služby inteligentního řízení smluv a vyjednávání s prodejci a agenty, které vám pomohou získat svůj vysněný dům

- Je důležité si uvědomit, že z této služby nelze získat hotovost. Je to jednoduše a přísně pro použití TEC k nákupu vašeho vysněného domu

- Očekává se, že tato nová nabídka služeb TwnklEstate bude zveřejněna na webu TwnklEstate příští týden (týden 2. března)

 

 

Speciální produkt TwnklShop:

 

Za prvé, zpětná vazba od chlapců v Nordica Coffee je fantastická, zatím jsou velmi šťastní a všem zákazníkům, kteří si objednali speciální nabídku Fresh Coffee, posílají velké DĚKUJI.

 

Ve skutečnosti byli tak spokojení, že chtějí nabídnout nějaké další produkty, které prodávají, tentokrát prostřednictvím TwnklShopu s několika velmi speciálními termíny!

 

 

 

Bob Home Steak House Gril v profesionálním stylu je jejich prvním speciálním produktem, který se nabízí na TwnklShopu:

 

- Je to podobné grilu The Beefer, který byl dříve nabízen na TwnklShopu

 

 

 

- Je určen pro vnitřní i venkovní použití, je elektrický a vaří se při velmi vysoké teplotě stejně jako v restauraci, kde se dělají steaky!

 

- Jeden na PerNum

- Omezená nabídka - k dispozici pouze 200

- K dispozici pouze v rámci Evropské unie

- Poštovné a DPH v rámci Evropské unie jsou zahrnuty v ceně TSHC

- 3 měsíční inteligentní smlouva (cílová hodnota 0,60 USD YEM)

- Po aktivaci inteligentní smlouvy byla zadána dodací adresa

- Žádné provize

- Zůstane otevřený, dokud nebude vyprodán

(Pokud dojde k nadměrné rezervaci, budou vráceny o později)

 

CENA?

Pouze 0,5 TSHC!

 

Tento speciální produkt bude uveden na TwnklShopu nejpozději v pondělí (2. března), ale může se to stát kdykoli po zveřejnění této rekapitulace. Jakmile to bude aktuální, bude to oznámeno ve WazzUb (v části Oznámení a v chatovacích místnostech), takže na to dávejte pozor. Očekává se, že rychle vyprodáme soudě podle minulých zkušeností, takže pokud budete chtít, musíte jednat rychle.

 

 

BetNCash.com

- Již brzy, asi za 1 měsíc (duben 2020)

- Může to trvat další měsíc, ale je potvrzeno licencovaným poskytovatelem sportovních sázek; bude to partner třetí strany

https://betncash.com/

 

 

 

Cate skončila tím, že rekapitulace 8. ledna je téměř hotová.

 

Přeji všem šťastný den nebo noc a těším se, až se příště znovu uvidíme - vše nejlepší, sbohem a WAAAZZZUUUBBB!

 

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

                                       ***

 

Další informace z podpory:

Připomenutí podpory:

- V seznamu TwnklShop Wishlist – pamatujte,  pouze 1 hlas na položku na člena („yem“ se nepočítá jako hlas); žádná promo s hlasy (můžete použít pouze ve svém podpisu) a pouze 3 navrhované položky najednou (nezahrnuje položky již uvedené). Pokud jste v minulosti udělali chyby, vyčistěte svůj starý nepořádek dříve, než to Admin zjistí a objeví se další důsledky (tj. Zákaz).

 

- Upozorňujeme také, že zveřejňování příspěvků „jedno slovo“ kdekoli mimo TwnklShop Wishlist není povoleno a může způsobit další důsledky (tj. Zákaz a případně další právní důsledky, pokud dojde k podvodům).

 

 

Potřebujete pomoc? Použijte šikovnou kolonku SUPPORT v SafeZone. https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si  rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

 

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                                                                                                    ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh  

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.