eRekapitulaceWebináře Unicorn Network
1.dubna 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři, by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.)musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata k diskusi:

1. SafeZone na internetu

2. Aktualizovaný / upgradovaný ověřovací systém

3. SafeZone pro zdraví

4. Star from Home  - Hvězda z domova (již brzy)

5. SafeZone pro bohatství

6. Stručné aktualizace dalších témat (nabídky YEM, čerstvá káva, mince YEM atd.)

 

Vážení členové rodiny Unicorn,

Vítejte všichni! Jsem tak šťastná, že jsem tu dnes s vámi. Dějí se vzrušující věci a dnes máme spoustu aktualizací. Nejprve ale chci říct, že doufám, že se všem daří dobře a že zůstanou v bezpečí. Zakladatelé zasílají pozdravy a přání všem a vyzývají všechny, aby zůstali vždy a vždy v bezpečí.

 

Začneme mluvit o našem SafeZone. To je naše hlavní značka pro komunikaci o tom, co nabízíme veřejnosti. Protože bez ohledu na to, co děláte, je vždy dobré být v bezpečné zóně. Stejně jako nyní, doufejme, že jste všichni ve svých domovech, a to je vaše bezpečná zóna.

 

 

Jak víte na internetu, máme naši SafeZone. S internetem SafeZone jsme začali na internetu, protože to je náš rámec, který umožňuje dalším podnikům třetích stran, které také dodržují naše vysoké standardy ochrany osobních údajů, zabezpečení a kvality, se připojit k naší síti. Ale během posledních několika týdnů a měsíců jsme se dozvěděli, že by bylo opravdu skvělé mít také bezpečnou zónu pro naše zdraví.

Důležité je zůstat zdravý, zdravý životní styl a udržovat náš imunitní systém na optimální úrovni. Tato situace v reálném životě, která právě probíhá s koronavirem, nás opravdu vzdělává a osvícuje. I když se tyto věci staly dříve v historii a mohou se opakovat, naše světy se najednou dramaticky mění. A na základě vaší zpětné vazby a diskuzí v naší komunitě nás to přimělo k tomu, abychom skutečně podnikli více kroků a rozhodli, že skutečně potřebujeme bezpečnou zónu pro naše zdraví.

Takže zatímco koronavirus může být obsažen během několika týdnů, v závislosti na místě, kde se nacházíte, nebo o několik měsíců později, zejména se všemi dobrými zprávami, které přicházejí s některými z těchto nových ošetření, které se v těchto dnech používají, je to jen další důvod, proč víme, že je důležité starat se o své zdraví nyní a vždy.

Nejdůležitější věci, které můžete udělat nyní, abyste se během této doby udrželi zdraví, je zůstat doma, jak jen můžete, často si umýt ruce, nedotýkat se tváře, zejména když jste kolem ostatních, a nebýt v uzavřených místnostech s ostatními, udržovat sociální distancování.

 

A i když se jedná o zdravotní krizi, možná se z ní také stane finanční krize.

To nás přimělo, abychom také měli bezpečnou zónu pro naše bohatství. V majetku budou zničeny miliardy dolarů. Vidíme, že šílenství se děje na akciovém trhu a alespoň se to stalo tady v USA, ale jsem si jista, že se to stalo i na jiných místech.

Na trhu kryptoměny se bitcoin v jednom okamžiku snížil pod 5 000 USD a předtím se pohyboval kolem 8 000 až 9 000 USD. (Ještě jeden důvod, proč být hrdý na náš YEM, YEM neustále roste bez volatility, kterou v těchto kryptoměnách vidíte v dnešní době díky minimální ceně a YEM Foundation (dříve známá jako Rainbow Currency Foundation) a všichni držitelé měny nadále používají YEM jako své každodenní peníze; tak skvělou práci děláte všichni!

 

 

Nyní se podívejme na věci trochu podrobněji. Pokud jde o internet, otázkou je, co zahrnuje naše SafeZone na internetu?

Začíná to heslem SafeZone Pass (vaše přihlašovací údaje), a tím získáte přístup ke SafeZones. To je klíč k tomu, abychom měli přístup ke všem našim webům.

Navíc je velmi důležité mít pro KYC / AML zavedené správné postupy (znát zákazníka / praní špinavých peněz). A je důležité, abychom měli identifikaci členů na úrovni banky. To mě přivádí k jedné z nejnovějších věcí, které budeme mít velmi brzy, což je aktualizovaný identifikační systém.

 

 

Tento nový identifikační systém bude mít 2 úrovně:

Máme bezplatnou úroveň, což je úroveň, kterou automaticky získáte, když se připojíte. Bezplatný SafeZone Pass zahrnuje:

- Bezplatná ochrana identity (osobní číslo = PerNum), které maskuje naše soukromé informace, jako je naše jméno, e-mail a další věci, které chcete skrýt / maskovat před ostatními lidmi.

- Bezplatná peněženka v digitální měně, což je vaše Peněženka PerNum.

- uvítací bonus zdarma, který byl 50 YEM zdarma; nicméně, protože hodnota YEM neustále roste, je důležité, abychom tento uvítací bonus čas od času upravili. Takže počínaje dnem 1. dubna upravujeme tento uvítací bonus na 20 YEM. Právě teď je YEM na hodnotě 0,78 USD, takže 20 YEM je zhruba o něco více než 15 USD jako uvítací bonus zdarma.

- Bezplatný affiliate program “We Share Success”,kde můžete získávat provize. Můžete navštívit adresu https://wesharesuccess.com a uvidíte, že existují všechny druhy kampaní a stále přidáváme další a další. Pokud jde o nový ověřovací systém, nemusíte svůj účet ověřovat, abyste se mohli účastnit přidruženého programu. Pokud však budete vydělávat provize, abyste mohli tyto provize vydělat, musíte si ověřit svůj účet.

- Denní losování zdarma. Pokud jste to ještě neviděli, dovolte mi říci, že každý den máme nové losování se zaručeným výhercem na Prize Maniahttps://www.prizemania.net/

 Jediné, co musíte udělat, je přihlášení, přejděte dolů a uvidíte tuto novou oblast, která byla ohlášena ve Wazzubu počátkem tohoto týdne. Stačí tedy kliknout na tlačítko Enter a poté další den zkontrolovat, zda jste vítězem. Šance na výhru tohoto losování budou záviset na počtu účastníků. V tomto denním losování o ceny jsou do losování zahrnuti pouze lidé, kteří na něj kliknou (na rozdíl od našich ostatních losování o ceny, kde jsou všichni naši členové zahrnuti jako potenciální výherci). Měli byste proto kliknout a zadat každý den pro denní losování, a když jste tam, měli byste zkontrolovat, zda jste možná také vítězem některých dalších losování. Nezapomeňte, že klíčem k vítězství na Prize Mania je vytrvalost a důslednost. Lidé, kteří vyhrají, jsou ti, kteří si zvyknou kontrolovat Prize Mania jednou za hodinu tak často, jak je to možné. Na vstupní stránce si můžete přečíst příběh Sasy Krstické a dozvědět se více.

- Zdarma týdenní eBook. Vím, že po určitou dobu byly ceny na EEBOOX https://eeboox.com/

 trochu vysoké a nebyly upraveny o kolísání YEM, ale to je nyní vyřešeno, tak jděte a podívejte se na to. Můžete také hlasovat pro další bezplatnou týdenní elektronickou knihu.

- Také je důležité si uvědomit, že nakupování na webech, jako je EEBOOX, TwnklShop, a dalších nabídkách, jako jsou Balanso Koupelové soli za YEM, jsou všechny zahrnuty v této bezplatné úrovni, pokud máte mince na nákupy.

- Navíc můžete ve WazzUb chatovat se svými přáteli a rodinou a sbírat odměny za bezplatné aktivity.

 

To je to, co je zahrnuto ZDARMA, ihned s vaším SafeZone Passem.

 

 

Druhou úrovní je ověřený SafeZone Pass. Uvědomte si, že se jedná o volitelný upgrade v závislosti na tom, co chcete v naší síti dělat. Je naprosto v pořádku mít zdarma SafeZone Pass, upgrade musíte provést pouze v případě, že chcete využívat tyto zahrnuté služby. Zde získáte:

- Mezinárodní transakce. Zde budete moci používat věci jako MoneyPon, TwnklBuy, převod YEM na CCH atd.

Ve spodní části je vidět malou * , která říká:

„Váš SafeZone Pass je vaše osobní identifikační karta na internetu. Ověřené podniky třetích stran nabízejí jakékoli další služby nebo produkty. SafeZone, Inc. nenabízí žádné další služby. “

Nyní chci poukázat na to, jak vám vždy říkáme: Vždy si dělejte vlastní ověření ohledně jakékoli nabídky nebo příležitosti, na které se chcete podílet, dokonce i v SafeZone. Pochopte, že v SafeZone, když ověřujeme firmu, ověřujeme, zda je firma registrovaná, licencovaná a v dobrém stavu. Neděláme tedy konkrétně ověřování každého produktu nebo služby, které nabízejí, takže pokud jde o cokoli, určitě musíte udělat vlastní ověření.

Pro vyjasnění těchto mezinárodních transakcí (MoneyPon, TwnklBuy atd.): Pro tyto mezinárodní transakce je zahrnuta plná peněženka a funkce.

- investiční příležitosti. Ty budou poskytovány oficiálně, licencovanými ověřenými podniky třetích stran. Tato část je ve skutečnosti naše „SafeZone for Wealth“, o které budeme mluvit více, později ve webovém semináři.

- Exkluzivní nabídky. Tyto nabídky by mohly být pro Health SafeZone nebo pro něco jiného; nejsou omezeny pouze na zdraví.

 

Teď chci trochu vysvětlím tento proces. Jak jsem zmínila, jedná se o proces ověřování na úrovni banky, takže je to trochu jiné, než to, co jsme již dělali.

Pro maximální bezpečnost našich členů jsme zavedli proces identifikace na vysoké úrovni v souladu s mezinárodními předpisy KYC / AML. V rámci SafeZone mají přístup k finančním službám pouze ověření členové. V rámci naší sítě mohou provádět finanční transakce pouze ověření členové.

Některé dobré zprávy, díky skvělé práci, kterou nadace YEM (dříve známá jako Rainbow Currency Foundation) a Unicorn Network dělají rozhovory s vládami, bankami a dalšími společnostmi na vysoké úrovni, je tento aktualizovaný proces ověřování důležitý pro další postup vpřed pokrok v přijímání YEM po celém světě. Protože se jedná o proces ověřování na úrovni banky (a jsme si jisti, že chráníme data a soukromí našich členů, používáme stejnou společnost, kterou mnoho velkých bank používá pro jejich online ověřování zákazníků), jsou s tím spojená různá pravidla. Jedná se o upgrade, který funguje již déle než 1 rok a je vyžadován kvůli novým zákonům, které jsou celosvětově přijímány. Například v Německu nedávno schválili zákon, který vyžaduje, aby všichni poskytovatelé peněženek měli tento proces na vysoké úrovni KYC / AML a protože jsme globální síť, poskytující digitální peněženku s vaší Peněženkou PerNum, musíme být v souladu se všemi zeměmi po celém světě, které mají různé standardy. Implementovali jsme tedy nejvyšší standardy, abychom zajistili, že máme pokrytí po celém světě. Je velmi důležité pochopit, že pokud si vláda nemyslí, že společnost je v souladu, jednoduše ji vypnou a zákazníci mohou ztratit prostředky, které mají v peněžence. Proto implementujeme tento systém na vysoké úrovni, abychom zajistili, že se to v naší síti NESTANE. A pokud jde o načasování, jak již bylo zmíněno, jedná se o práci již dlouhou dobu a máme štěstí, že naše podnikání začalo online, to znamená, že během této doby nemusíme uzavírat a můžeme pokračovat v práci na naše projekty, jak jsme schopni.

 

Konkrétně pokud jde o nový proces ověření, číslo jedna, v rámci tohoto procesu ověření je cena 10 USD a je třeba jej odeslat z bankovního účtu. Tím se pokryjí náklady na tento proces ověření. Pochopte, že to jsou striktně náklady na ověření a Unicorn Network nevydělá na tomto procesu peníze.

Váš vlastní bankovní účet je nejjednodušší a nejrychlejší způsob, jak toho dosáhnout, ale pokud nemáte svůj vlastní bankovní účet, můžete peníze poslat z jiného bankovního účtu, musíte však uvést důvod, proč to děláte, a musíte identifikovat držitele účtu a podrobnosti, odkud peníze pocházejí.

Pokud kromě bankovního účtu existují i ​​jiné možnosti, budeme vás průběžně zveřejňovat, protože jsou k dispozici. Pro začátečníky to bude bankovním převodem. Pokud tedy tento způsob platby nefunguje žádným způsobem, počkejte několik týdnů a zjistěte, jaké další možnosti jsou k dispozici; tým na tom pracuje a my je všechny zveřejněníme, jakmile budeme mít další aktualizace.

Také si uvědomte, že nikdo vás nenutí k ověření vašeho účtu. Pokud z jakéhokoli důvodu nejste připraveni nebo ochotni to udělat, můžete se svým Free SafeZone Passem dělat různé věci. Jediný čas, kdy budete muset ověřit svůj účet, je, když chcete provádět finanční transakce, když posíláte prostředky nebo chcete-li provést výplatu. Takže vše související s pohyblivými penězi (fiat nebo krypto) je spojeno s ověřením vašeho účtu před tím.

 

Pokud se tedy rozhodnete zaplatit 10 USD, po provedení této platby bude provedeno ověření videa. Budete mluvit prostřednictvím videa se skutečnou osobou v reálném čase, a tato osoba vám položí několik otázek, požádá vás, abyste ukázali vaše ID a možná jej přesunuli různými způsoby, aby mohli vidět, co potřebují. K tomu můžete použít svůj smartphone nebo notebook / počítač / tablet s webovou kamerou. Pokud nemáte žádné video zařízení, můžete použít video zařízení člena rodiny, přítele nebo kohokoli, kdo je ochoten vám v tomto procesu pomoci.

 

Po úspěšném ověření odemknete všechny funkce a služby, o kterých jsme hovořili, a získáte bonus 20 YEM ZDARMA (což je hodnota asi 15 USD právě teď).

A další skvělá věc je, že s tímto aktualizovaným ověřením SafeZone pracujeme na možnosti, abyste mohli přijímat ověření mnohem snadněji na jiných službách / webech třetích stran, které jsou spojeny s naším SafeZone. To je náš cíl a my vás budeme průběžně informovat o aktuálním stavu.

 

Nyní víme, že ověření videa nemusí být v některých zemích k dispozici, takže pro tyto konkrétní oblasti bude zavedeno jiné ověření.

Společnost, kterou používáme, je stejná společnost, kterou mnoho bank používá k ověřování svých vlastních online zákazníků, a proto jsme udělali vše, co je v našich silách, abychom se ujistili, že má vysoké standardy ochrany osobních údajů a zabezpečení, jaké byste očekávali v SafeZone. Trvalo nám nějakou dobu, než jsme to všechno zorganizovali, a teď jsme v těchto závěrečných fázích a jsme za to velmi šťastní.

 

 

Tento proces ověřování usnadňíme, jak to dokážeme. Nejprve musíte vyplnit svůj profil. Poté musíte za ověřovací službu zaplatit 10 USD a poté tuto ověřovací službu dokončit. Jakmile je vše hotovo, odemknete tyto funkce a obdržíte bonus ve výši 20 YEM zdarma.

 

 

Nyní pojďme mluvit více o tom, co je dále součástí naší SafeZone pro internet. Jak jsem zmínila, máme naše PerNum, což je vaše jedinečné osobní identifikační číslo. Opravdu má kontrolu nad tím, s kým sdílíte své informace.

 

Máme také naše dvoufaktorové ověření, což je vaše heslo a náhodný jednorázový kód PIN z vašeho hlavního kódu PIN.

Jsme první síť webových stránek na internetu, která má standardně dvoufaktorové ověření pro všechny naše členy, abychom chránili jejich soukromí a bezpečnost. Existuje mnoho dalších společností, které mají dvoufaktorovou autentizaci, ale mají ji jako volitelnou.

Také mnoho společností má tuto dvoufaktorovou autentizaci připojenou k zařízení. Používáte například online bankovnictví z mobilního telefonu. Pokud používáte online bankovnictví, restartujte mobilní telefon a zkuste znovu získat přístup k online bankovnictví, budete muset zadat své heslo, ale aplikace vám to řekne, protože rozpoznává zařízení, nemusíte zadávat své 2-faktorové ověřování. Není to nevyžádaná bezpečnost? To je hlavní problém, když se spoléhají na sekundární zařízení, protože někdo mohl ukrást váš mobilní telefon a poté mít přístup k vašim účtům, protože tyto systémy zařízení rozpoznávají, ale neuvědomují si, že jej již nepoužíváte.

Díky našemu systému jste v SafeZone mnohem bezpečnější. Nezapomeňte NIKDY sdílet svůj hlavní PIN s nikým. Ne s přáteli, rodinou ani s kolegy, členy ani s naším týmem podpory (tým podpory nikdy nebude požadovat váš hlavní PIN). POUZE znáte svůj hlavní PIN, protože chrání některé z vašich největších aktiv.

 

Další věcí, která je součástí našeho SafeZone, je náš soukromý blockchain, a to je pro naši maximální bezpečnost soukromé.

V průběhu let jsem viděl komentáře, že potřebujeme náš blockchain otevřený a podobné věci, ale víte co? Když to uděláte, pak opravdu vyzýváte hackery, aby se vloupali do vašeho systému. Naleznou nedostatky a obvykle to není chyba blockchainu, je to systém, který drží blockchain, který může mít nějakou chybu nebo nějaký způsob, který může být padouchy manipulován. Takže mít náš blockchain soukromý znamená, že nedáváme žádné informace, které by někdo mohl použít proti nám. Během posledních 8 let došlo v naší síti k několika pokusům o hackování. Ale ani jeden z nich neuspěl ve všech těch letech. Je to proto, že používáme tuto politiku maximální bezpečnosti.

Na Facebooku můžete například vidět, že jsou účty hacknuty téměř každý den a že mají zisky miliardy dolarů. Je zřejmé, že se nestarají o vaši bezpečnost. Protože kdyby jen vzali několik milionů těchto zisků a skutečně je na svých webových stránkách uvedli do skutečné bezpečnosti, viděli byste mnohem odlišnější příběh. Faktem však je, že je to jedno. Mluvím o tom na RadioZone Radio Show docela často. Tyto další společnosti, zatímco říkají, že jim záleží na soukromí a bezpečnosti členů, pokud se dostanou do hacků, nestarají se.

Jako SafeZone tedy využíváme maximální zabezpečení všech našich výhod.

 

Dále máme naše digitální měny. Jedna velká věc na našich měnách je to, že jsou autoritní. Máme zdanitelnou hodnotu vztaženou na každou transakci v USD (protože se jedná o reference společnosti) a také v preferovaných měnách odesílatele a příjemce. Takže znáte hodnotu transakcí, které kdykoli provedete, jako odesílatele nebo příjemce.

A úřady chtějí vědět, kdo co dělá. Díky našemu novému ověřovacímu systému je to pro tyto orgány ještě lepší. Snažíme se proto, abychom byli přátelští ke všem, ke spotřebitelům, orgánům a samozřejmě k sobě samým, jako k podnikání (win-win-win).

Pokud tedy plánujete nějaké špatné věci, nedělejte to v SafeZone. Chytíme vás, děláme to pořád a pak existují důsledky, které se vám nebudou líbit. Takže to nezkoušejte, dodržujte pravidla a buďte upřímní, když jste v SafeZone.

 

 

Nyní pojďme mluvit o našem SafeZone of Health.

Budeme mít naše kliniky HappyHealth. To je s Dr. Forsythe a jeho protokoly pro péči o rakovinu a samozřejmě vám chceme pomoci posílit imunitní systém. Jak se dnes učíme, lidé se silným imunitním systémem mají nejlepší úspěch, pokud jde o jakoukoli zdravotní krizi, která by se mohla objevit. Udržování zdravého imunitního systému je nejdůležitější. Například jedna z věcí, která vás udrží zdravou, je dostatek spánku.

V našich centrech HappyHealth budeme mít mnoho zdravotnických pracovníků, například pro akupunkturu, masáže, fitness atd., Takže to budou místa, kde se můžete dozvědět informace o tom, jak být zdravý. Budou také prodejním místem pro další produkty související se zdravím.

Jedna věc k poznámce týkající se prvního HappyHealth Centra plánovaného k otevření v Německu, jak jste možná slyšeli, Německo je teď v těžké době a doslova téměř všechno je uzavřeno, takže nebudeme mít slavnostní otevření podle plánu a místo toho se zaměříme na to, abychom přinesli více věcí online.

A samozřejmě budeme mít vzorec HappyHealth, který je konkrétně značkovými produkty HappyHealth. Jedním z těchto partnerství je partnerství s PyraLife Sciences ™, které nejsou značkou HappyHealth, ale mají pro naše zdraví úžasné produkty.

A budeme mít vydání HappyHealth Edition, které bude zahrnovat nejen knihy Dr. Forsythe, ale další literaturu, online kurzy a webináře. Je to všechno o učení, jak být zdravý.

A budeme mít adresář HappyHealth. Zde najdete doporučené podniky, které mají co do činění se zdravím a zdravým životním stylem.

A co ještě musíte zůstat zdravý? HappyHealth Fitness bude zahrnovat tělocvičny, třídy a dokonce i domácí tréninková řešení. Jedním z různých produktů, které se týkají fitness, je SpinX, typ fitness systému, o kterém jsme hovořili v předchozích webinářích.

A nyní jsme rádi, že se můžeme podělit o několik novinek o novém projektu, který nám všem pomůže rozdrtit nudu, když zůstáváme doma!

 

 

Představujeme Star from Home  - Hvězdu z domova!

Nyní je čas rozbít nudu!

Proměňte svůj dům v pódium a ukázejte svůj talent světu!

Bude se jednat o platformu pro nahrávání videa, takže pokud se chcete podělit o svůj talent se světem, můžete to nyní udělat přes Star From Home. Tam bude několik cen, ačkoliv to není soutěžBiggest Talent (více o tom za okamžik), jde spíše o zábavu! Bude existovat palec nahoru nebo palec dolů styl hlasování, takže pokud se vám video líbí, dejte mu THUMBS UP a pokud se vám video nelíbí, dejte THUMBS DOWN. Další podrobnosti o cenách budou zveřejněny později pro účastníky.

Toto je nyní ve finálních fázích vývoje (bude zveřejněno v nejbližších dnech) a po dokončení bude oznámeno ve WazzUb a samozřejmě bude přidán hexagon do https://Safe.Zone/ na palubní desce.

Nezapomeňte, že se jedná o síť vhodnou pro rodiny, takže každé nahrané video by mělo být pro všechny od 14 let.

Takže určitě se bavte! Jde o sdílení některých smíchů, možná chcete někoho naučit nějaké taneční pohyby, zpívat píseň, nebo prostě chcete sdílet svůj talent se světem skvělým pozitivním zábavným způsobem. Využijte tedy své kreativní stropy a začněte přemýšlet o nápadech a sestavovat svá videa nebo začněte pozvat další lidi do naší sítě, lidi, o kterých víte, že vás baví. Brzy to oznámíme.

 

Rychlá aktualizace oBiggest Talent: se současnou situací po celém světě prostě není ten pravý čas na vyhlášení soutěže, kde vítěz Velké ceny vystupuje na pódiu v Las Vegas, Nevada, USA. Pokud o tom nevíte, Las Vegas je právě zavřený, show se zastavila, kasina jsou zavřená a celá oblast je skryta, zůstáváme doma, v bezpečí a sociální distanc, takže rezervace něčeho v tuto chvíli prostě není možné, proto je Biggest Talent zpožděn, dokud nebude vše jasné. Buďte si ujištěni, když bude vše znovu lepší, a bude to co nejdříve, Biggest Talent bude zpět, lepší než kdy jindy, aby si ho užil každý!

 

 

A co SafeZone pro bohatství?

Zde se dozvíte, jak chránit svá aktiva, včetně správy digitálního bohatství.

Musím o tom mluvit trochu hlouběji, protože všechny tyto věci související s bohatstvím budou prostřednictvím akreditovaných podniků třetích stran kombinujících se s technologiemi Unicorn Network.

Máte tedy správu digitálního bohatství, která bude zahrnovat digitální měny. Toto jsou naše měny: YEM, TEC, TSHC, tokeny Solario (SOLR) a všechny ostatní.

Dalším důležitým aktivem je Real Estate. Toto bude kombinováno s TwnklEstate, kde si můžete zakoupit částečná vlastnická práva (F.O.R.) s Twnkl Estate Coin (TEC).

Kromě toho jsme již zmínila, že vytvoříme zlatou minci Twnkl (TGC) a tento projekt se v současné době dokončuje. Protože máme více podrobností, budeme je samozřejmě sdílet s vámi.

Také se díváme na ropu a mluvíme o benzínu. Možná jste viděli pád ceny ropy o 60%. Vím, že jsem právě utratili US10 $ za 4-5 galonů, což až donedávna jsem dostávali jen 2-3 galony za stejnou cenu. Takže pro profesionálního investora, když je cena ropy nízká, to je ten pravý čas na nákup, protože máte největší schopnost vidět návratnost této investice.

Pak budeme mít také technologie. Některé z nich budou používat naši technologii Solario.

A samozřejmě existují i ​​další aktiva, jako je Umění a sbírky. Umění může být cokoli, jako jsou obrazy nebo sochy, a sbírky mohou být věci jako známky nebo mince. To vše jsou aktiva.

Když už mluvíme o mincích, jak všichni víme, když tento koronavirus nás obchází, mnoho podniků, včetně podniků, které vyrábějí mince, je právě zavřeno. Proto bude nějakou dobu trvat, než budou uvolněny mince YEM. Jen si toho uvědomte.

Totéž platí pro produkty v TwnklShopu, obchody s nemovitostmi v TwnklEstate, stejně jako nabídky YEM a jakékoli jiné speciální nabídky, všechno čelí zpožděním souvisejícím s koronavirem.

Několik dobrých zpráv jsme však dostali, potvrzení, že první němečtí zákazníci začínají přijímat své objednávky na čerstvou kávu, takže pokud jste jedním z těch, kteří stále čekají na vaši objednávku, mějte trpělivost, pracuje se na tom. Jsem si jist, že vaši objednávku obdržíte co nejdříve.

Pokud jde o další skvělé zprávy YEM Deals, obdrželi jsme aktualizaci, že první objednávky YEM Deals jsou nyní dodávány, takže pokud si objednáte, dejte pozor, aby vám v následujících týdnech toto nedošlo. Tým YEM Deals navíc usilovně pracuje na tom, aby přinesl ještě více skvělých nabídek, takže sledujte WazzUb kvůli oznámení, až bude připraven. Pokračujte, prosím, s trpělivostí, některé poštovní systémy mohou také mít zpoždění, buďte ujištěni, že všechny tyto věci budou doručeny a budeme poskytovat aktualizace, jak budeme moci.

 

Ještě poslední věc, než půjdeme, chceme sdílet velké DĚKUJEME !! všem našim statečným lidem na světě, kteří nám pomáhají v této náročné době, od prvních respondentů naší armády, lékařů a zdravotních sester, pracovníků obchodu s potravinami až po řidiče kamionů a všechny mezi tím - DĚKUJEME! Během této doby se také udržujte všichni ve svých pozitivních myšlenkách a modlitbách.

Děkuji vám všem, že jste zde. Buďte v pořádku, zůstaňte v bezpečí a zdraví všem! Vše nejlepší. Ahoj.

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

 

Další informace z podpory:

Připomenutí podpory:

- V seznamu TwnklShop Wishlist – pamatujte,  pouze 1 hlas na položku na člena („yem“ se nepočítá jako hlas); žádná promo s hlasy (můžete použít pouze ve svém podpisu) a pouze 3 navrhované položky najednou (nezahrnuje položky již uvedené). Pokud jste v minulosti udělali chyby, vyčistěte svůj starý nepořádek dříve, než to Admin zjistí a objeví se další důsledky (tj. Zákaz).

 

- Upozorňujeme také, že zveřejňování příspěvků „jedno slovo“ kdekoli mimo TwnklShop Wishlist není povoleno a může způsobit další důsledky (tj. Zákaz a případně další právní důsledky, pokud dojde k podvodům).

 

Potřebujete pomoc? Použijte šikovnou kolonku SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone(WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com(tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone(šestiúhelník RADIO SHOWS)

 

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NEWS- NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.