Rekapitulace Webináře Unicorn Network
15.dubna 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc, a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.)musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata k diskusi:

1. Aktualizace SafeZone a Pernum

2. Aktualizace SafeZone Pass

3. Aktualizace TwnklShop & Wishlist

 

Cate vítá všechny s vydatným WAZZUB a děkuje všem za účast na dnešním webináři a doufá, že jsme všichni v bezpečí a pohodě a zůstáváme doma tak, jak všichni v týmu.

Zakladatelé dnes s námi nemohou být, jsou však zaneprázdněni a všem zasíláme pozdravy a přání.

 

Pokud jde vše hladce, přejděte na www.pernum.com...

 

 

… Můžete vidět následující:

• Před přihlášením je vstupní stránka PerNum mírně aktualizována a nyní se více zaměřuje na YEM než na Rainbow Currency nebo Twnkl, jen aby vše zůstalo konzistentní.

 

 

• Po přihlášení jsou v ikonách nějaké změny; přidali jsme ikonu WIN (která jde na Prize Mania, stránku, kterou určitě stojí za návštěvu) a ikony MoneyPon, Messenger a Wallet jsou na stejném místě jako předtím.

 

 

• Více ze stránky SafeZone (www.safe.zone)

 

 

• Vzrušující věcí, o které jsme mluvili naposledy, je náš SafeZone Pass. Toto je nyní živé, takže můžete jít po webináři a zkontrolovat ho. Toto ověřování na vysoké úrovni je velmi důležité pro veškeré podnikání, na kterém pracujeme, takže nastavení tohoto procesu ověřování na úrovni banky je zásadní pro to, abychom mohli hladce postupovat vpřed.

 

 

• Všichni z nás, kteří jsou již členy, mají ve výchozím nastavení ZDARMA SafeZonePass, který zahrnuje:

- ZDARMA ochrana identity (osobní číslo = PerNum)

- ZDARMA peněženka v digitální měně (Pernum.com)

- ZDARMA Uvítací bonus

(od 1. dubna 2020 byl upraven na 20 bezplatných YEM)

- ZDARMA Affiliate program (WeShareSuccess.com)

- ZDARMA denní losování (PrizeMania.net)

- ZDARMA Týdenní elektronická kniha (EEBOOX.com)

- Nákupní příležitosti, zahrnuty pro členy, kteří mají požadované mince, jako je TSHC pro TwnklShop a zdarma pravidelný YEM pro weby, jako je EEBOOX.

 

 

Ověření je volitelné, ale vyžaduje se, pokud chcete vydělat přidružené provize od We Share Success, nebo se chcete účastnit mezinárodních transakcí, jako jsou MoneyPon a TwnklBuy.

 

 

Tento proces ověřování je právě otevřen v režimu beta testování, takže můžete provést ověření. Nicméně vzhledem k tomu, že vliv je jednou z našich základních hodnot, bylo ve WazzUb zřízeno fórum, kde můžete poskytovat zpětnou vazbu s komentáři a informovat tým, zda věci fungují hladce nebo pokud existují problémy, které je třeba opravit.

Ověření je zcela volitelné. Pokud z jakéhokoli důvodu nejste připraveni nebo ochotni to udělat, můžete se svým Free SafeZone Passem dělat různé věci. Jediný čas, kdy budete muset ověřit svůj účet, je,  když chcete provádět finanční transakce, když posíláte prostředky nebo chcete-li provést výplatu. Takže vše související s pohyblivými penězi (fiat nebo krypto) je spojeno s ověřením vašeho účtu.

 

 

A pokud banka pro vás není tou nejlepší volbou, existují také dobré zprávy.

Po prvním přihlášení uvidíte, že váš stav je neověřený, což znamená, že máte Free SafeZone Pass. Chcete-li se ověřit, musíte provést následující kroky:

• Krok 1: Vyplňte svůj profil - vaše profilové údaje se musí 100% shodovat s údaji, které během ověřovacího procesu sdílíte.

• Krok 2: Zaplaťte 10 USD za ověřovací službu. Nyní můžete platit pomocí PayPal nebo přes bankovní účet, s PayPal budete platit prostřednictvím Silverwood Advisors (partner třetí strany, který spolupracuje s Unicorn Network na ověřování a dalších projektech) a bankovním převodem, prostřednictvím UAC Holdings. Po kliknutí na tlačítka se zobrazí všechny podrobnosti. Nejprve se ujistěte, že je váš profil správný, než provedete platbu a dokončíte ověřovací službu.

• Krok 3: Dokončení ověřovací služby. Pro mnoho zemí to bude proces zpracování videa, ale pro některé to bude služba automatické identifikace, která nevyžaduje video.

 

Máte-li jakékoli dotazy nebo problémy, pošlete je, prosím, do naší speciální oblasti pro proces ověřování ve WazzUb.

Na základě vaší zpětné vazby budou úpravy provedeny podle potřeby; protože jsme v režimu testování beta, abychom se ujistili, že vše běží hladce a podle toho. Tým bude chtít vědět, jaké prohlížeče používáte a další relevantní věci; viz příspěvek ve WazzUb pro více informací.

 

Přejděte na stránku www.safezonepass.com

 a přihlaste se, to je vše velmi vzrušující.

Další informace týkající se procesu ověřování a zanechání zpětné vazby naleznete v příspěvku WazzUb zde:

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=3869

 

Cate s námi sdílí další vzrušující aktualizaci:

 

 

Aby bylo možné nastavit upgrady a změny na webu TwnklShop, byl Wishlistdočasně uzavřen.

Je to proto, že naši uživatelé hlásili problémy, a také členové našeho týmu, kteří pracují v zákulisí, hlásili některé problémy. Proto bereme tento vliv velmi vážně, pocházející od našich uživatelů a členů našeho týmu.

TwnklShop je jedinečný obchodní model, je to podnikání řízené členskými státy.

Jak víme, pro produkt, který má být uveden na TwnklShopu, je několik kroků:

1. Musí být navržen jedním z vás, členy, naWishlist.

2. Poté musí být tento návrh hlasován od ostatních členů, kteří si přejí, aby byl tento produkt uveden na TwnklShopu.

3. Výrobky, které splňují podmínky, jsou uvedeny na TwnklShopu.

 

Předtím, než je produkt uveden na TwnklShopu, tým ověří produkt, aby se ujistil, že splňuje nezbytná pravidla, aby mohl být uveden. Tým také kontroluje nezbytné informace o produktu, jako je výrobce, zda je produkt k dispozici a že je samozřejmě obchod, který produkt prodává nebo vyrábí, legitimní a že značka je pravá. (Jako vždy samozřejmě udělejte své vlastní ověření pro sebe.)

 

Změny v TwnklShop & Wishlist:

Mějte na paměti, že bez ohledu na změny bude TwnklShop vždy obchodem řízeným členskými státy. Vše, co děláme na TwnklShopu, je v SafeZone zcela jedinečné, protože všechny produkty navrhují členové.

 

Změny ve Wishlist:

Aby byl proces hlasování snazší a efektivnější, tým do Wishlistnainstaloval speciální hlasovací systém.

Od nynějška u všech nových návrhů se bude stále zobrazovat stejná oblast, jakou jste použili k odeslání návrhu, ale k opaku dojde od toho, co jste dosud dělali. Takže místo toho, abyste nejprve hlasovali o návrhu, budete nejprve vyzváni, abyste zveřejnili relevantní komentáře, například, proč se vám produkt líbí, pokud jste (nebo kdokoli, koho znáte) měli s produktem dobré zkušenosti, nebo naopak, pokud s produktem jsem měl špatnou zkušenost a proč.

 

Úroveň 1:

Takže nyní, místo pouhého uvedení jediného slova jako „YES“ nebo „Cool“ nebo „Like“ nebo jiných podobných krátkých komentářů, jako jste právě dělali (jako hlas), můžete nyní napsat komentář k čemukoli chcete, ať už je to dobré nebo špatné. Musíte však ukázat nějakou aktivitu a poskytnout užitečnou a produktivní zpětnou vazbu, zda se bude jednat konkrétně o produkt, společnost nebo výrobce společnosti. V části komentářů však musíte ukázat nějakou aktivitu a vytvořit solidní konstruktivní komentáře, dobré nebo špatné. (Pamatujte, že nezveřejňujte komentáře jednoho slova.)

Dříve jste obdrželi bonus za aktivitu (POA) za hlasování o návrzích, nyní neuvidíte POA z hlasování, ale místo toho ji uvidíte, když zveřejníte odpovědi na každý návrh, stejně jako když vytváříte komentovat jakékoli jiné místo ve WazzUb. Na každý návrh můžete vložit více odpovědí, pokud jsou relevantní a smysluplné.

Tým pozná, když se někdo snaží podvádět nebo vytvářet jednoslovné příspěvky, aby sbíral bezplatný YEM, nedělejte to, tým tedy může jasně vidět, o co jde. Každý, kdo se snaží zneužít systém, bude objeven a bude muset čelit důsledkům, které mohou být zákazy nebo horší, takže buďte poctiví, dodržujte pravidla a vše bude v pořádku.

Jakékoli obavy nebo dotazy, zeptejte se ve fóru nebo v týmu podpory, proto jsou tam proto, aby nám pomohly s jakýmikoli dotazy nebo obavami.

Nyní, na základě komentářů, které jsou vidět v sekci návrhů, bude tým řídit, aby tento konkrétní návrh přesunul na úroveň 2.

 

Úroveň 2:

Tady tým jde a kontroluje navrhované produkty. Splňuje naše pravidla? Můžeme získat podrobnosti o konkrétním produktu? Je stále k dispozici, pokud ne, existuje dobrá náhrada za tento produkt?

Takže pro všechny produkty, které splňují podmínky pro zařazení na seznam TwnklShop, vytvoří Wishlist tým. Hlasování uvidíte v samostatné částiWishlist, která je určena konkrétně pro hlasování. Je velmi jasně označen a uvidíte ‘Vote here’ a zde budete hlasovat.

A je to velmi jednoduché, stačí kliknout na tlačítko hlasování a poté kliknutím na tlačítko Submit odevzdat svůj hlas.

Chcete-li odevzdat hlas YES, klikneme na jednu ze dvou možností:

  • první možnost: „YES“
  • druhá možnost: „YES, mám zájem o rezervaci.“(“YES, I am interested to make a reservation.”)

(Nezáleží na tom, který YES si vyberete, pokud chcete vidět produkt uvedený na TwnklShopu, vyberte jednu z možností YES. Mysleli jsme si, že by bylo zajímavé vidět zpětnou vazbu o tom, kolik lidí hlasovalo o rezervování produktu na čas hlasování, proto jsou různé možnosti YES.)

a poté kliknutím na tlačítko Submit odešlete svůj hlas.

Nebo pokud nechcete hlasovat, můžete kliknout na Null vote.

Takto odevzdáme hlas. Super jednoduché, bez psaní, stačí kliknout na několik tlačítek a to je vše, co musíme udělat, abychom se mohli zúčastnit ankety. Uvědomte si, že můžete POUZE HLASOVAT JEDNOU, takže pokud to děláte, počítejte s hlasováním.

 

Protože naše komunita roste a my jsme zjednodušili proces hlasování, aby byl produkt uveden na TwnklShopu, bude potřebovat 250 YES hlasů prostřednictvím hlasování (obě možnosti YES se do tohoto součtu započítávají).

 

Dobrou zprávou o tomto novém systému je, že protože tým provádí ověřování návrhu před vytvořením průzkumu, to znamená, že jakmile průzkum dosáhne 250, může být uveden na webu TwnklShop. Nyní pochopte, že skutečný výpis produktu může trvat několik hodin nebo dní, v závislosti na denní době a dni v týdnu, kdy dosáhne těchto 250, a kdo je v tuto chvíli k dispozici, aby byl tento produkt uveden.

Jde však o to, že způsob, jakým jsme seznamovali nové produkty v TwnklShopu, byl jednou denně, 6 dní v týdnu. Skvělá věc je, že to, jak to nyní můžeme udělat, je, pokud například 5 produktů dosáhne 250 hlasů každý za 1 den, pak tým může za 5 dní uvést všech 5 produktů. Nebo pokud existuje pár, které dosáhnou tohoto počtu za týden, tým je může uvést několikrát týdně, nebo i když produkt trvá měsíc, než dosáhne 250 hlasů, pak mezi nimi bude měsíc, zatímco hlasy pro tento produkt dosáhnou této úrovně ve Wishlist.

Cate nám připomíná, že TwnklShop je obchodem řízeným členy, takže navrhuje 3 věci, které musíme udělat, abychom propagovali naše návrhy, jako například:

1. Řekněte svým pozvaným členům o skvělých příležitostech v TwnklShop a na Wishlist, jako je například možnost sbírat odměny za důkaz aktivity nebo dokonce bezplatné produkty.

2. Nezapomeňte, že pokud navrhujete produkt a je uveden na TwnklShop, obdržíte uvedený produkt ZDARMA po provedení 8měsíční inteligentní smlouvy. Uvědomte si, že musíte navrhnout produkty, které jsou skutečně dostupné ve vaší místní oblasti, nemůžeme vám dát jeden zdarma, pokud jej nemůžete normálně koupit ve své lokalitě.

3. Můžete nakupovat tolik úžasných špičkových produktů na TwnklShopu pomocí Twnkl Shopping Coins (TSHC), takže v závislosti na tom, kolik jste za svůj TSHC zaplatili, můžete prostřednictvím TwnklShopu získat celoživotní hodnotu! Nezáleží na tom, zda jste si TSHC zakoupili nedávno nebo před nějakou dobou, nebo i když si kupujete TSHC v den, kdy provedete rezervaci, bude cena na TwnklShopu vždy fantastická hodnota. Takže i když jste si dnes nebo dávno koupili mince, vždy budete mít na TwnklShopu vždy velkou hodnotu.

 

Celý tento proces závisí na nás, členech a Cate se tam zahrnuje sama, protože ona je také členem, jako my všichni. Pojďme se tedy bavit a aktivovat Sílu My, aby se naše nákupní sny staly skutečností!

 

Objasnění TwnklShop:

Existuje dobrá zpráva o hodnotě vašich navrhovaných produktů: Ve Wishlist se musíte držet produktů, které jsou oceněny mezi 500 a 25 000 USD.

Nyní pro opravdu špičkové produkty, jako jsou vysoce kvalitní hodinky, šperky a všechny další úžasné věci, které stojí spoustu peněz, žádný problém, máme je. Stejně jako jsme to udělali s TwnklCars a službou TwnklEstate Dream Home, i v TwnklShop budeme mít službu luxusního nakupování. Na tomto místě si můžete nastavit vlastní inteligentní smlouvy a vybrat cílovou hodnotu, smlouva Smart bude uzavřena na 2 až 3 roky nebo něco podobného a budete si moci zakoupit produkty od 25 000 do 250 000 USD! To je opravdu úžasné, takže všichni z vás, kteří by rádi vlastnili nádherné náhrdelníky z drahokamů nebo luxusní hodinky, a ještě mnohem víc, to brzy budete moci udělat na TwnklShop tím, že si založíte vlastní chytré smlouvy a provedete rezervaci v TSHC (samozřejmě daně a doprava nejsou zahrnuty a musí být zaplaceny v měně fiat, jako tomu bylo u jiných podobných služeb).

Toto ještě není živé a tým TwnklShop na tom tvrdě pracuje a doufejme, že se brzy otevře. Cate nám dává vědět, že tato neuvěřitelná příležitost je ve výrobě.
 

Rozdíly mezi pojmy „aktivováno“ (activated) a „provedeno“ (executed):

Aktivováno = když je hodnota YEM dosažena v daném časovém rámci (hodnota musí být dosažena po dobu 14 po sobě jdoucích dnů) u chytré smlouvy. Po aktivaci inteligentní smlouvy zahájí tým TwnklShop jednání s těmito konkrétními výrobci a obchodníky o plnění inteligentních smluv.

Provedeno = jakmile jsou splněny všechny podmínky, to znamená v okamžiku, kdy je provedena inteligentní smlouva. S TwnklShopem je nejprve aktivována inteligentní smlouva, tým vyjednává, pak bude několik aktualizací, kde budete vědět, jaký je přesný produkt, který byste dostali. V tomto okamžiku se rozhodnete, že chcete tento produkt (a budete muset zaplatit jakékoli poplatky za fiat měnu nebo dodání, atd. které jsou s tím  spojeny) a váš produkt bude doručen, nebo se rozhodnete, že produkt nechcete a poté zrušíte Chytrá smlouva a vrácení peněz za TSHC.

V souhrnu je tedy aktivováno, když je splněn cíl YEM; provedený je, když je vše hotovo a doručeno.

 

Produkty již uvedené na TwnklShop:

U produktů, které jsou již uvedeny na TwnklShop, stále existuje trochu zpoždění při označování těchto aktivovaných produktů. Ujišťujeme vás, že tým to zvládne a pracuje na automatizaci procesu.

Zejména v době Coronaviru Covid-19 je většina společností uzavřena nebo prochází těžkými časy, takže v mnoha ohledech je vše pozastaveno.

Tato globální výzva, kterou právě nyní procházíme, však vytváří zajímavý zvrat a může to přimět firmy více zajímat se o rozhovor s námi, jakmile bude správný čas, a učinit je více ochotnými vyjednat a přijmout YEM, což je součástí celého důvodu, proč to děláme.

Ujišťujeme vás, jak Cate říká, že tým je sebevědomý a očekává, že všechny aktivované inteligentní smlouvy budou provedeny. Až bude čas na vyjednávání, budou tyto podniky s námi chtít mluvit, protože přineseme svým podnikům nové zákazníky!

Takže všechny tyto nové aktualizace mají pomoci týmu a pomoci vám, členům.

Pro ty členy, kteří dříve vyhráli položky prostřednictvím Wishlist, je nejprve oceněna vaše proaktivita a návrhy, a zejména mnozí díky těm členům, kteří vyhráli spoustu věcí, protože to byli hlavně jediní, kdo navrhovali a získávali hlasy v době, kdy byly jejich položky uvedeny.

Uvědomte si však, že existuje spousta lidí, kteří také chtějí vyhrát věci zdarma prostřednictvím Wishlist, takže pokud to je delší doba, co jste vyhráli, tak je to tak, protože chceme, aby co nejvíce lidí vyhrálo tyto položky zdarma. A rozumíte tomu, že částečně jde o to přilákat nové členy, což vytváří nový provoz a proto tyto produkty nabízíme zdarma a proto vytváříme různé webové stránky, abychom generovali provoz. Takto se obchoduje a tak, jako Síla My, se musíme všichni spojit a nadšeně jít ven a sdílet to, co máme na Wishlist (ve skutečnosti to, co máme v celé naší síti), s těmi, které zveme.

Můžete použít možnost PerNum Messenger a existuje mnoho dalších způsobů, jak sdílet se všemi, co máme. (Nezapomeňte pravidelně kontrolovat svůj vlastní účet PerNum Messenger, abyste zjistili, zda máte nějaké zprávy.)

Dříve jsme omezili členy na 3 návrhy na osobu, ale s tímto novým hlasovacím systémem a metodami, jak to děláme, pokud chcete navrhnout více než 3 položky, pak je to v pořádku, ale chápejte, že pokud máte již vyhrané věci, pak může chvíli trvat, než znovu vyhrajete. Spousta členů chce vyhrát věci, ale v roce je jen 365 dní.

Nyní, když je hlasovací systém v TwnklShopu prováděn odlišně, by mohlo být za rok uvedeno více než 365 produktů; záleží na nás všech jako členech, na naší činnosti. Pokud chceme vidět více věcí uvedených na TwnklShopu, musíme aktivovat více lidí.

A pokud si chcete zarezervovat věci, které jsou dražší než 25 000 USD, stačí počkat, až se Luxury shopping service otevře velmi brzy.

Tyto aktualizace pro TwnklShop budou zveřejněny s rekapitulací, takže prozatím je Wishlist stále uzavřen. Jakmile bude nový Wishlist TwnklShop uveden do provozu, oznámíme to všem, takže musíme mít oči otevřené pro aktualizace ve WazzUb.

Abychom to shrnuli, s novými pravidly hlasování bude muset každá položka získat 250 hlasů, aby mohla být uvedena. V tuto chvíli nemáme žádné položky, které by splňovaly kritéria 25 000 USD nebo méně, s 250 hlasy již. Dokud tedy něco nového nedosáhne nového systému, nebudou v TwnklShopu uvedeny žádné nové položky.

Cate dokončí webinář tím, že nám všem přejehodně zdraví a abychom zůstali v bezpečí. Děkuje všem za účast a rozloučí se s velkým WAAAZZZUUUBBB!

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

 

Další informace z podpory:

Připomenutí podpory:

 

- V seznamu přání TwnklShop - pamatujte pouze 1 hlas na položku na člena (započítají se pouze hlasy v oficiálním hlasování); a žádná propagace s komentáři k návrhům (můžete to udělat pouze ve svém podpisu). Pokud jste v minulosti udělali chyby, vyčistěte svůj starý nepořádek dříve, než to Admin zjistí a nastanou další důsledky (tj. zákaz).

 

- Všimněte si také, že zveřejňování jednoho slova „ano“ nebo „jemu“ není povoleno kdekoli a může způsobit další důsledky (tj. Zákaz a případně další právní důsledky, pokud se jedná o podvod).

 

***

 

 

Potřebovat pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone(WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com(tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone(šestiúhelník RADIO SHOWS)

 

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY (NEWS). Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.