RekapitulaceWebináře Unicorn Network
Důležitémomenty
1. července 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.)musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata k diskusi:

1.Představujeme YEMEXCHANGE

 

Vážení členové rodiny Unicorn,

 

Po více než roce výzkumu, vývoje, programování a testování je čas konečně tady a dnes si projdeme věci společně.

 

Jsme hrdí, že Vám můžeme představit YEMEXCHANGE!

 

Tento projekt je společným úsilím nadace YEM a Unicorn Network, programátorů, testerů a mnoha dalších a děkuji všem, kteří pomohli uskutečnit tento projekt.

 

Pro ty, kteří to možná neví, je nadace YEM nezisková, demokraticky zvolená organizace, která zastupuje Rainbow Currency (obchodní symbol: YEM) a YEM znamená Vaše každodenní peníze!

 

Každé pondělí zveřejňuje nadace YEM aktualizace a předpisy na svých webových stránkách:

https://www.yemfoundation.org/

Poslední aktualizace z 29. června 2020 bere na vědomí pravidla YEMEXCHANGE, která zahrnovala aktualizace pro obchodování. Mějte na paměti, že jakákoli pravidla a předpisy mají chránit Rainbow Currency a udržovat věci spravedlivé pro všechny držitele YEM. Rainbow Currency NENÍ určena pro denní obchodování a spekulace, je to skutečná měna, jejímž jediným účelem je nákup zboží a služeb po celém světě.

 

K dnešnímu dni byl YEM používán na nákup automobilů, nemovitostí, založení společnosti v Německu a všech druhů každodenního zboží a služeb, jako je jídlo, návštěvy lékařů a mnoho dalšího. Vzhledem k tomu, že se kolem něj vybudovala rostoucí celosvětová ekonomika, šplhá po žebříčcíchod svého založení na konci roku 2017.

 

 

Níže jsou uvedena nová pravidla zveřejněná nadací YEM

 29. června 2020, celou aktualizaci si můžete přečíst sami na svých webových stránkách.

 

 

Burzovní pravidla:

1. První oficiální cenové rozpětí bude 0,9 000 USD až 1 000 USD

2. Nikdo nesmí nabízet YEM pod, nebo nad aktuálním cenovým rozsahem

3. Každý držitel YEM může mít na burze najednou pouze jeden (jeden) příkaz

4. Po zrušení nebo úplném provedení prodejní objednávky čeká sedmidenní čekací doba, než bude možné zadat novou prodejní objednávku

5. Maximální částka pro prodejní objednávky je 1 000 YEM na objednávku

 

 

Nyní se podívejme na nový YEMEXCHANGE

 

 

Z webu:

O NÁS

YEMEXCHANGE je oficiální výměna mincí a žetonů blockchainu „TWNKLCHAIN“. Plně dodržujeme všechny požadavky YEM Foundation.

 

VÝMĚNA

YEMEXCHANGE nabízí obchodní páry YEM / USD, TEC / YEM, TMC / YEM, TSHC / YEM a TVC / YEM. Na základě poptávky bude přidáno více obchodních párů.

 

OTC

YEMEXCHANGE nabízí jako doplňkovou službu přímé tržiště OTC obchodů. Nakupujte a prodávejte YEM přímo za současný kurz jiným členům a od ostatních členů.

 

 

KYC / AML

Společnost YEMEXCHANGE používá k ochraně našich zákazníků proces na úrovni banky KYC / AML. Každý člen musí projít snadným, ale účinným procesem identifikace.

 

Skvělé na YEMEXCHANGE je to, že KYC / AML (znáte svého zákazníka / praní špinavých peněz) je pokryto prostřednictvím vašeho členství v SafeZone a ověřeno vaším ověřeným průkazem SafeZone. V YEMEXCHANGE existuje více úrovní přístupu na základě vaší úrovně ověření. (Budeme se o tom podrobněji zabývat později.)

 

BEZPEČNOST

YEMEXCHANGE je členem SafeZone a přináší našim členům nejvyšší bezpečnostní standarty. Každá transakce musí být schválena náhodným jednorázovým pinem.

 

POPLATKY

YEMEXCHANGE je domovem nejnižších poplatků v oboru. Plaťte své poplatky s YEM, nebo platte s USD a získejte 100% cashback v YEM. Vítejte v našich čistých nulových poplatcích!

 

Roboti

YEMEXCHANGE - zóna bez robotů. Jsme vstup (nebo výstup) pro držitele YEM a nepodporujeme krátkodobé obchodování. Proto není povoleno obchodování s roboty.

 

API

Pro pohodlí našich zákazníků nabízí YEMEXCHANGE API pro načítání aktuálních hodnot, objemů obchodování a statistik trhu.

 

Nyní se po přihlášení krátce prozkoumáme.

 

 

Toto je váš hlavní dashboard po přihlášení, kde máte všechny informace na první pohled. A ano, můžete vidět počáteční cenu, o které hlasovali držitelé YEM, průměr všech hlasů je počáteční cena pro YEM: 1,0794 USD a mějte na paměti, že cena YEM se může lišit nahoru i dolů, nicméně budou vždy v daném cenovém rozpětí stanoveném nadací YEM, která je hodnocena každý týden a aktualizace jsou zveřejňovány každé pondělí na jejich webových stránkách. Minimální cena je nejnižší cena, za kterou YEM půjde, a je to zde k ochraně hodnoty a vytvoření stability, což je nezbytné pro podnikání.

 

Na dashboard jsou přehledné užitečné informace.

PENĚŽENKY

Zobrazí se celková hodnota vašich peněženek YEMEXCHANGE. Ve vaší oblasti WALLETS můžete také vkládat a vybírat prostředky do / z peněženek YEMEXCHANGE. (O tom si o chvíli promluvíme.)

 

KNIHA OBJEDNÁVEK

Kniha objednávek je místo, kde vidíte otevřené objednávky.

 

POPLATKY

Chcete-li aktivovat Čisté nulové poplatky, musíte provést výběr z oblasti profilu (více o tom za okamžik).

Také mějte na paměti, že na stránce poplatků se vyskytl technický problém, brzy bude aktualizován. Pokud si chcete před použitím směny počkat, dokud to nebude opraveno, můžete tak učinit, jinak budou poplatky účtovány tak, jak jsou v systému, nezapomeňte si přečíst vaše potvrzení, než něco uděláte, abyste viděli účtované poplatky.

 

PŘEDPISY

Jak již bylo zmíněno, nadace YEM oznamuje aktualizace a nová nařízení v pondělí, můžete snadno přistupovat na web YEM Foundation pomocí tlačítka LEARN MORE.

 

Na první pohled uvidíte aktuální ceny YEM a všech dostupných TCoinů.

 

Jednou z důležitých oblastí, ke které máte přístup z ovládacího panelu, je váš PROFIL.

Existuje několik úrovní v závislosti na vašem ověření. Po přihlášení klikněte na PerNum v pravém horním rohu a zobrazte si PROFIL a uvidíte svou úroveň. Ano, YEMEXCHANGE můžete používat omezeně bez ověřeného SafeZone Pass.

 

 

YOUR PROFILE

 

Zde se zobrazuje váš stav ověření

 

Úroveň 1: Zadáno jméno a DOB - Obchoduje až 100 $ měsíčně [předáno]

Úroveň 1 znamená, že ve svém profilu SafeZone máte základní informace. Vaše jméno a adresa. A na Pernum.com, když jste se poprvé přihlásili, jste spolu s dalšími informacemi zadali své datum narození (DOB). Právě teď se DOB zobrazuje pouze v profilu Pernum. Dokud nebyla zadána, neměli byste přístup na stránku Pernum Wallet. Jakmile to uděláte, profil již nebudete moci vidět na Pernum.com

 

Úroveň 2: KYC Basic - Obchoduje až 200 $ měsíčně [předáno]

Úroveň 2 je KYC Basic, to znamená, že jste také nahráli svůj platný doklad o totožnosti (POI) a důkaz o adrese (POA) a vybrali jste svůj typ členství na SafeZone v části PROFIL.

https://safe.zone

 

Jako připomenutí prosím nahrajte aktuální účet za služby, jako je např. Telefonní linka, televize, internet, voda, bankovní výpis (číslo účtu a transakce mohou být začerněny), nebo účet lékaře například - oficiální hlavičku dopisu s vaším jménem a fyzickou adresou. POA musí mít vaše jméno a fyzickou adresu vašeho bydliště a nesmí být starší než 3 měsíce.

Nezapomeňte také, že vaše POI musí být platným státním průkazem totožnosti a ukázat na něm svůj obrázek, jako je národní občanský průkaz nebo cestovní pas.

 

 

Úroveň 3: Plná KYC a AML - neomezené obchody za měsíc [Ověřeno]

Level 3 je ověřený SafeZone Pass, začněte na safezonepass.com.

 

Všimněte si v dolní části obrázku výše, zde si vyberete, pokud se chcete účastnit čistých nulových poplatků na YEMEXCHANGE, zvolte ENABLE k účasti. Uvědomte si, že když se účastníte, budete potřebovat finanční prostředky ve své peněžence USD, z nichž budou poplatky vybírány, a transakce budete moci provádět pouze v případě, že máte v peněžence USD, když se účastníte čistých nulových poplatků.

 

Pokud si chcete jednoduše zaplatit své poplatky v YEM, nechte to jako ZAKÁZANÉ. Toto nastavení můžete kdykoli změnit.

Nezapomeňte, že veškeré poplatky účtované z YEMEXCHANGE jsou odečteny z vašich peněženek YEMEXCHANGE, takže když zadáváte jakékoli objednávky na prodej nebo provádějte jiné transakce, ujistěte se, že máte dost YEM na pokrytí zahrnutých poplatků.

 

 

YOUR WALLETS

Chcete-li financovat svou peněženku, jednoduše jděte do oblasti WALLETS v YEMEXCHANGE a vkládejte peníze přímo odtud. K vložení do YEMEXCHANGE nemusíte jít do vaší Peněženky PerNum.

Jednoduše klikněte na VLOŽIT a začněte hned vedle prostředků, které chcete vložit, vše se děje na webu YEMEXCHANGE a vkládejte své prostředky.

 

 

                                   TRADE

 

V sekci TRADE najdete burzu, kde si můžete vyměňovat různé měny. Chcete-li změnit měnové páry, jednoduše klikněte na malou rozevírací nabídku vlevo nahoře a vyberte požadovaný pár. Obchodní sekce mají stejný formát bez ohledu na obchodní pár.

Například pro pár YEM / USD uvidíte na levé straně příkaz Koupit YEM.

K zakoupení objednávky na burze (OBCHOD v nabídce) ... zadáte KOUPIT objednávku, bude automaticky splněna na základě toho, co je k dispozici. Pokud chcete, aby byla při plnění objednávky vždy nejlepší cena, vyberte při nastavování objednávky zaškrtávací políčko Koupit za nejlepší cenu.

Když zadáte svou objednávku, uvidíte ji nejprve v seznamu níže vlevo, poté, co je automaticky splněna z dostupných prodejních objednávek, uvidíte na obrazovce vpravo dole několik malých oznámení. Dáme vám vědět, co se děje. Poté, co je objednávka splněna, uvidíte svou objednávku v Historii trhu vlevo. Ujišťujeme vás, že i když vám chybí malá upozornění, jakmile vaše objednávka skončí, uvidíte ji v historii vašeho účtu v oblasti WALLETS a samozřejmě obdržíte prostředky v peněžence.

 

Uprostřed se také zobrazí položka Prodat objednávku YEM.

Chcete-li PRODÁVAT příkaz na burze (OBCHOD v nabídce) ... zadáte příkaz PRODEJ, bude automaticky splněn na základě toho, co je k dispozici.

Pamatujte, že všechny prodejní objednávky pro YEM jsou omezeny na maximum 1 000 YEM na nabídku a prodejní cena musí být v daném cenovém rozpětí, ale současně lze povolit pouze malé snížení ceny.

Při určování ceny mějte na paměti, jak jsme viděli z minulých zkušeností, že vždy není nutně nejlepší strategií a nemusí mít vliv na to, jak rychle se vaše objednávka prodává. Kromě toho mějte na paměti, že pokud svou nabídku zrušíte a pokusíte se změnit cenu nebo z jakéhokoli důvodu, nebo je-li vaše nabídka splněna, budete muset počkat 7 dní, dokud nenajdete novou nabídku. Toto je poskytnout příležitost více držitelům YEM k účasti, jak chtějí / potřebují.

 

Pokud chcete prodat větší objemy YEM, použijte OTC Marketplace

 

OTC

V oblasti OTC Marketplace můžete nakupovat / prodávat veřejné a soukromé nabídky. Mnoho z nich by mohlo tuto službu znát jako TwnklBuy, dříve byly funkce TwnklBuy integrovány do této OTC oblasti. Pro ty, kteří měli stále nabídky na TwnklBuy, jsou v procesu refundace (včetně poplatků), uvidíte, že prostřednictvím vaší Peněženky PerNum, kdokoli, kdo čekal na objednávky, tým bude sledovat s vámi, sledujte příští týden na e-mail.

 

Jak tedy funguje OTC trh?

 

Vpravo vidíte sekci OTC Buy YEM Order. Zde uvidíte seznam dostupných objednávek k nákupu. Můžete také prohledat seznam a zobrazí se také všechny soukromé objednávky.

 

Vlevo vidíte sekci OTC Sell YEM Order, kde zadáte svoji prodejní objednávku. Můžete zadat veřejnou nabídku, kterou může kdokoli vidět a zakoupit, nebo můžete zadat soukromou nabídku. Pokud zadáte soukromou nabídku, budete muset přidat PerNum člena, který vaši nabídku obdrží, a pak ji uvidí pouze oni. V případě platebních možností mohou přímé platby použít pouze soukromé nabídky, protože byste museli osobně znát osobu, aby určila požadovaný způsob platby, například pokud byste chtěli přijímat prostředky prostřednictvím konkrétního zpracovatele plateb. V opačném případě budou všechny veřejné nabídky vázány na úschovu.

 

Několik dalších věcí, které je třeba poznamenat, uvidíte oblast API, kde můžete získat informace o rozhraní API pro zobrazení cen a statistik. A oblast FAQ, která bude podle potřeby přidávat další informace na základě zpětné vazby.

Přihlaste se do YEMEXCHANGE zde:

https://yemexchange.com/

Pokud máte dotazy, přečtěte si FAQ na webu YEMEXCHANGE nebo si přečtěte rekapitulaci před kontaktováním podpory v případě, že vaše otázka již byla zodpovězena. Děkuju.

 

Podívejte se prosím na téma oznámení YEMEXCHANGE ve WazzUb, kde jsou aktualizace k dispozici.

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=4197

 

A konečně chceme sdílet velké DĚKUJEME našemu fantastickému týmu, který je zde neúnavně pro nás všechny a pro náš úspěch. Tento nadcházející víkend, 4. července, je Den nezávislosti v USA, takže náš tým stráví od 3. do 6. července s rodinou a přáteli zasloužený kvalitní odpočinek. Takže buďte si vědomi a pošlete pár pozitivních vibrací na jejich cestu díky. Zůstaňte v bezpečí a bavte se s každým, kdo tento víkend slaví svátky.

 

Cate uzavírá webinář tím, že všem děkuje za to, že se k ní připojili, přála všem všem skvělý zbytek dne nebo noci a vše nejlepší. Až příště ... WAAAZZZZUUUUUBBBB!

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

 

Další informace z podpory:

Potřebovat pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone(WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com(tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone(šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

                                                                                                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                                                                                                         ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.