Rekapitulace Webináře Unicorn Network
Důležité momenty
20.července 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata k diskusi:

1. Aktualizace nabídek YEM

2. Aktualizace SafeZone Pass

3. Spuštění programu IBookSmarter

4. Nabídka čajového automatu BOB HOME pro držitele YEM v omezeném čase

 

Vážení členové rodiny Unicorn,

Waaaaazzzzuuuubbbb všichni, vítejte v dalším vzrušujícím webináři, doufáme, že se všem daří dobře !!!

V naší síti provádíme řadu aktualizací, takže dnes se chystáme podělit o několik podrobností z těchto posledních důležitých aktualizací, které jsou nyní k dispozici od tohoto shrnutí, to je super vzrušující!

 

Nejprve pár aktualizací, kterými začneme:

Existuje mnoho lidí s otázkami ohledně YEM Deals. Ujišťujeme vás však, že jsme v neustálém kontaktu s lidmi, kteří provozují YEM Deals a mějte na paměti, že jsou třetí stranou, která nabízí tyto produkty na svých vlastních webových stránkách. Používají pouze rozhraní PerNumPay API, aby umožnily platby YEM.

Uvědomte si prosím, že s globální pandemií mnozí z nás nechápou plný rozsah toho, jak to ovlivňuje mnoho lidí v zemích po celém světě, například v Číně (odkud jsou produkty YEM Deals dodávány) a mnoho jiná místa. Teď, když jsme rádi, že to ve vaší místní oblasti není tak špatné, nebo možná to vaše země vůbec nezažívá, pamatujte, někteří lidé mají velmi těžké časy. Je zřejmé, že YEM Deals je jednou z těch společností, které to stále cítí, takže rozhodně zasíláme naši dobrou vůli a přání a doufáme, že brzy tyto výzvy překonají. Ve skutečnosti mnozí z nás také procházejí těmito problémy, takže je velmi důležité, abychom v těchto těžkých dobách všichni zůstali soucitní a ohleduplní k ostatním.

Jak již bylo zmíněno, jsme v neustálém kontaktu s YEM Deals a očekáváme, že brzy budeme mít další aktualizaci, takže určitě sledujte WazzUb a jakmile budou k dispozici, budeme o tom informovat všechny.

A samozřejmě, všem, kdo se s touto globální pandemií v současné době vypořádávají, zasíláme naše přání. Obecně víme, že se někdy všichni rozloučíme. Naše srdce samozřejmě patřé každému, kdo zemřel z jakéhokoli důvodu a nezáleží na tom, jak je život vždy důležitý.

Rozhodně budeme všechny informovat o pokroku YEM Deals a děkujeme vám za vaši podporu a porozumění, nyní a vždy.

 

Nyní některé další věci:

Pracujeme na řadě aktualizací týkajících se SafeZone Pass a také v celé naší síti děláme mnoho různých věcí a to vše proto, aby celý proces byl mnohem plynulejší a snadnější pro všechny. Teď jsme rádi, že můžeme některé z těchto podrobností dnes sdílet.

Tyto aktualizace byly provedeny tak, aby to pro každého bylo jednodušší a také vám to poskytlo více možností. Jak víte, rádi používáme váš VPLIV, vzít zpětnou vazbu od všech a zavést je tam, kde je to možné. Samozřejmě, musí to dávat dobrý obchodní smysl, protože konec konců podnikáme. Ale zároveň jsme všichni lidé a toto je společnost řízená členy, VLIV je jednou z našich základních hodnot!

Jak jsme již v dubnu oznámili, web SafeZone Pass byl spuštěn s ověřeným SafeZone Pass, a protože jsme evoluční typ společnosti, vytváříme věci jeden po druhém, a pak dojde k bodu, kde mnoho věcí mohou být integrovány společně. Pak jsme se vyvinuli v nový způsob bytí. A opravdu, to platí pro nás všechny jako lidi, a totéž platí pro naši společnost.

A nyní s potěšením sdílíme s vámi jednu z těchto skvělých aktualizací, které se odehrávají, která je nyní k dispozici od této rekapitulace ...

 

Z obrázku výše: Vítejte v SafeZone!

Heslo SafeZone Pass je klíčem k přihlášení na zúčastněných webech,

a identifikovat se v zúčastněných obchodech.

Jakmile nastavíte SafeZone Pass, nebudete již nikdy muset sdílet data v naší síti.

Jednoduše dokončete proces registrace kliknutím na žlutý šestiúhelník:

 

Nyní to ovlivní řadu různých věcí, takže je důležité, abyste zde věnovali pozornost a určitě si přečetli tuto rekapitulaci. Uvidíte, že existuje několik rozdílů, zejména pokud zvete nové členy.

Dříve při pozvání nových členů ,prošli procesem rychlého přihlášení. Když se poprvé oficiálně přihlásili, přistáli na stránce, odkud se zaregistrovali - tak tomu bylo dříve.

Do naší sítě máme mnoho různých takzvaných vstupních bran, a to vše záleží na tom, jak se chce každý člen zúčastnit a bavit se v naší síti. Díky tomu máte mnoho možností, když mluvíte s lidmi, zejména když se těšíte z naší sítě.

 

Nyní, s touto aktualizací, když se připojí nový člen, bude dělat následující:

Nejprve, když se poprvé přihlásí po našem rychlém registračním procesu, začnou na této stránce (na SafeZonePass.com), kde budou mít hned několik dalších informací, podrobností a možností přizpůsobení svého členství v závislosti na to,co chtějí dělat.

 

Na obrázku nahoře vidíte, že šestiúhelníky jsou stejné jako naše tradiční šestiúhelníky, s výjimkou toho, že si všimnete, že se šestiúhelníky otočily o něco více do strany než dříve. Vypadá to opravdu skvěle a dobře to funguje s tímto novým rozvržením.

Pamatujte, že během procesu registrace si hned nastavíte 3 informace:

● obdrželi jste PerNum

● nastavíte své heslo

● nastavíte svůj hlavní PIN

 

Takže, každý, kdo se poprvé připojí, uvidí tyto první 3 hexagony ZELENÉ.

Nyní, další, které uvidíte žlutě, je TYP ČLENSTVÍ (MEMBERSHIP TYPE).

 

Když kliknete na tento šestiúhelník, zobrazí se vám několik informací o stavu vašeho členství.

Například, jak již víte, máme 3 možnosti statusu členství (Obecné, Kreativní a Obchodní) a nyní jsme upgradovali na 4! To má podnikům i neziskovým členům poskytnout samostatný výběr; Nyní si můžete vybrat z následujících možností:

 

Z výše uvedeného obrázku: VYBERTE SVŮJ ČLENSKÝ STAV

V SafeZone máme 4 různé typy členství:

Jako generální člen se připojíte jako jednotlivec.

Jako obchodní člen je váš účet určen pro konkrétní registrovanou firmu.

Jako kreativní člen chcete své umění zpeněžit, například hudbu, video nebo psaní pod jménem umělce.

Jako neziskový člen představuje váš účet registrovanou neziskovou organizaci s osvobozením od daně.

Vyberte správný typ členství:

 

Z tohoto seznamu vyberete typ členství. Je to tedy stejný postup jako dříve, pro výběr typu členství (výběr typu a potvrzení jednorázovým kódem PIN) je to právě teď na SafeZonePass.com na stejné stránce, takže je mnohem jednodušší, pohodlnější a plynulejší pro všechny.

Nyní musíte vědět, že není povinné procházet všemi šestiúhelníky, které najdete na SafeZonePass.com. To, co budete muset nastavit hned před tím, než budete pokračovat (kromě vašeho PerNum, hesla, hlavního PIN), je však váš TYP ČLENSTVÍ. Vyberte si typ svého členství moudře, protože jej nelze později změnit, s výjimkou určitých okolností, protože to bude za chvíli vysvětleno dále.

Jak se budeme v naší síti nadále vyvíjet, váš typ členství určí, jak budete interagovat s různými webovými stránkami, protože některé weby budou zaměřeny na konkrétní účel, například na kreativní členství; brzy o tom budeme mít nějaké aktualizace. Dávejte pozor, protože máme spoustu věcí naplánovaných. Stejně tak s naším obchodním členstvím máme spoustu věcí v dílech i pro ně.

V závislosti na tom, jak si vyberete typ členství, bude váš stav určovat způsob interakce s určitými webovými stránkami. Při výběru typu členství si toho tedy uvědomte. A zatímco na téma Typ členství, musíte také vědět, že i když jsme vám dříve povolili změnit typ členství v některých případech, nyní, jakmile bude váš typ členství integrován do naší sítě, nebude to možné změnit!

A právě teď víme, zejména u některých našich obchodních členů, že někteří z těch, kteří mají vybraný typ obchodního členství, by měli být neziskoví, takže u těchto typů věcí bude možné změnit; v opačném případě, jakmile provedete svůj výběr, již jej nebudete moci změnit. Mějte na paměti tyto změny.

 

Další důležitou věcí, kterou je třeba pochopit, je, že budete muset AKTIVOVAT VAŠI PENĚŽENKU (ACTIVATE WALLET), než si ji budete moci prohlížet a pracovat s Peněženkou PerNum, takže je také dobré nastavit si ji hned před prozkoumáním webových stránek SafeZone, které získáme za chvíli.

 

Jakmile se tedy rozhodnete, jaký druh členství je váš účet, pak tento hexagon zezelená a v podstatě můžete někomu říci: stačí se přihlásit, když se přihlásí, aby se aktivoval jeho účet a dostane vše nastaveno tak, jak chce. Takže vidíte, že je to všechno velmi snadné, stačí sledovat žlutý šestiúhelník v závislosti na tom, co chcete dělat.

Všechny ostatní šestiúhelníky, které jsou červené, nejsou dosud dostupné, dokud nedokončíte žlutý šestiúhelník před nimi. Každý červený šestiúhelník se změní na žlutý, jakmile přijde řada.

 

Jakmile si tedy vyberete typ členství, uvidíte žlutý hexagon ACTIVATE WALLET. Teď je to přesně stejný postup, jak u všech šestiúhelníků a pokud se posuneme dolů, uvidíte, že po aktivaci WALLET čeká řada dalších šestiúhelníků.

 

Poté kliknete na ACTIVATE WALLET.. Dříve by to bylo to, co byste museli udělat pro svou Peněženku PerNum na Pernum.com, ale nyní to uděláte přímo zde na SafeZonePass.com.

 

 

Z obrázku výše: KROK 2: AKTIVUJTE PERNUM PENĚŽENKU

Jako uvítací bonus jste obdrželi 20 YEM (hodnota 21,38 USD) ZDARMA připsaných na vaši osobní peněženku. YEM je digitální měna SafeZone a lze ji použít k nakupování na zúčastněných webech. Můžete získat více ZDARMA YEM za aktivity v SafeZone, např. cenu při jednom z našich denních losování. Navíc můžete vybírat provize a rodinné bonusy za pozvání dalších členů zdarma a za účast v našem přidruženém programu ‘We Share Success’.

 

Ze zákona potřebujeme vědět, kdo jste a že jste ve věku plnoletosti. Nastavte si svůj osobní profil pro aktivaci vaší peněženky.

 

 

Jak vidíte, nastavením osobního profilu aktivujete Peněženku PerNum. Nyní, zatímco tento obrázek mluví o 20. YEM ZADARMO, jak nedávno zmínila Cate v rozhlasové show SafeZone, během tohoto webináře a dalších dříve, že jak se zvyšuje hodnota YEM, počet tohoto bonusu ZDARMA YEM se sníží, ale bude stále na dobré hodnotě .

Pravidelně tedy bude tento bonus ZDARMA YEM upravován stejně, jako tomu bylo doposud, a že další přizpůsobení je naplánováno na příští týden, někde kolem 1. srpna; do té doby dojde ke změně, takže si toto uvědomte. Uvidíte, jaká je hodnota a na základě toho, kolika ZDARMA YEM je odměňováno za uvítací bonus, zkontrolujte uvedené informace.

 

Vše, co musíte udělat, je kliknout na tlačítko, AKTIVOVAT VAŠE PENĚŽENKY a poté uvidíte velmi jednoduchý formulář, do kterého můžete zadat všechny své údaje.

 

Zadejte své jméno, adresu (váš e-mail bude již uveden, protože jste se zaregistrovali k účtu pomocí své e-mailové adresy)…

 

 

… Pak vaše datum narození, telefonní číslo a klikněte na SUBMIT.

 

Obecně řečeno, informace ve vašem profilu nejsou sdíleny veřejně, pokud není výslovně uvedeno, že mohou být sdíleny veřejně, používají se pro interní účely, pouze pro splnění všeho, co je potřeba. Například pro poskytování produktů, služeb, KYC / AML a podobně v celé naší síti. Jak víte, děláme vše, co je v našich silách, abychom vám poskytli co největší soukromí a kontrolu nad tím, jak jsou vaše data sdílena, jak je to možné. Nezapomeňte na to.

 

Takže po stisknutí tlačítka SUBMIT se tento výběr pro vaši zemi zobrazí pro daňové účely.

 

 

Z obrázku výše: ACTIVATE WALLET

Některé transakce a přijaté provize, bonusy a odměny mohou být zdanitelné. Abychom mohli zobrazit správnou hodnotu, musíme znát zemi, ve které platíte daně.

Země pro daňové účely:

 

Nemusíme nutně účtovat daň okamžitě, pokud to není výslovně uvedeno, avšak kvůli tomu, jak funguje TwnklChain, je hodnota měny vaší daňové země uvedena pro každou transakci pro vaše pohodlí, takže je pro vás snadné sledovat daňové účely .

Vyberte tedy zemi, do které chcete vložit své daně a s níž chcete být propojeni s vaší peněženkou PerNum a pak klikněte na SUBMIT a s tím jste hotovi.

 

 

Dále uvidíte žlutý šestiúhelník ACTIVATE WALLET, který se změní na zelený šestiúhelník PROFILE. Důvodem je, že jakmile zadáte všechny údaje potřebné k aktivaci vaší peněženky, aktivujete peněženku a současně si nastavíte svůj osobní profil. Takže „nový“ šestiúhelník PROFILE se změní na zelený s modrým odkazem, který říká „změna“, což znamená, že pokud se vrátíte do tohoto šestiúhelníku, budete moci změnit své profilové údaje.

 

Existuje několik způsobů, které jsme dříve nastavili, abychom aktualizovali vaše data, kdykoli potřebujete. Nyní, místo procházení všemi těmito způsoby ve vašem profilu na Safe.Zone, jsou tyto aktualizace aktivní, přijdete na vaši stránku SafeZonePass.com a provedete změny.

 

 

Například jste si možná všimli, že pod heslem existuje odkaz na změnu. Pokud tedy chcete změnit své heslo, přejdete sem ...

 

 

 

... na tomto obrázku je vidět, že je velmi snadné a snadné změnit heslo.

 

 

Také něco nového, zde máme možnost změnit váš hlavní PIN (MASTER PIN).

Teď, když nedoporučujeme měnit svůj hlavní PIN z rozmaru, chápeme, že existují časy a situace, kdy je číslo pravděpodobně ohroženo nebo cokoli jiného, nyní můžete změnit svůj hlavní PIN. Samozřejmě stále musíte zadat hlavní PIN, který jste měli dříve. Pokud jste zapomněli svůj hlavní PIN, pak vám to nepomůže; pokud ano, budete muset kontaktovat podporu SafeZone. Pokud však znáte svůj hlavní PIN a chcete jej změnit kvůli bezpečnostním účelům nebo tak, můžete to nyní snadno udělat zde.

 

 

Tento proces je jednoduchý, stačí zadat aktuální jednorázový PIN a poté zadat nový hlavní PIN, potvrdit jej a kliknout na SUBMIT. Poté bude váš nový hlavní PIN aktivován a váš starý hlavní PIN bude smazán, takže si toho uvědomte. Mějte na paměti, že bez vašeho současného hlavního kódu PIN jej nelze změnit. Alespoň nyní je pro každého pohodlnější udržovat účet co nejbezpečnější.

 

Pamatujte, že když nastavujete hlavní PIN, změňte jej na jiné číslo, než které je s vámi spojeno, například vyhněte se narozeninám, nebo jednoduchou kombinaci v po sobě jdoucím pořadí, jako je 123456 - to je opravdu hloupé, NEDĚLEJTE TO!!! Po sobě jdoucí čísla jsou nejnebezpečnější ze všech!

Vezměte trochu úsilí a přemýšlejte o zcela novém čísle; postupem času se to stane známým, jako je například učení nového telefonního čísla, čím více jej používáte, tím více si ho budete pamatovat. Zapište si jej na bezpečném místě, takže když ho potřebujete použít, můžete se podívat na toto číslo a časem si ho budete pamatovat, takže mějte ho v bezpečí a buďte inteligentní ohledně toho, jaké číslo vyberete.

Dobrá věc je, že pokud jste si vybrali číslo, které nebylo tak zabezpečené, můžete jej snadno změnit a učinit bezpečnějším, což bychom všem doporučili, aby udělali.

 

 

Vaše PRIVACY LEVEL (ÚROVEŇ OCHRANY SOUKROMÍ) je další žlutý šestiúhelník, který uvidíte po dokončení svého profilu. Tímto způsobem určíte, jak budou vaše informace zobrazeny, například když pozvete nového člena, a další místa v naší síti (uvědomte si, že WazzUb má ve skutečnosti ještě konkrétnější nastavení a možnosti pro váš profil a veřejné sdílení, protože se jedná o sociální komunitu) oblasti naší sítě, takže tyto možnosti se dělají samostatně na WazzUb.com, spolu s dalšími možnostmi zasílání zpráv, protože se jedná o místo, kde se spojujete s ostatními členy).

 

Po kliknutí na šestiúhelník PRIVACY LEVEL…

 

 

Z obrázku výše: KROK 3: SELECT YOUR PRIVACY LEVEL

Vy rozhodujete, jak se prezentujete v SafeZone. Vy si vyberete, zda chcete, aby se při komunikaci s ostatními členy se zobrazovalo vaše skutečné jméno nebo vaše PerNum a vy se rozhodnete, zda se při rozhodování o veřejné komunikaci s ostatními se zobrazí profilový obrázek vás, nebo výchozí obrázek.

Pokud si nejste jisti, vyberte prozatím DISPLAY MY PERNUM. Nastavení můžete později změnit.

 

… V SafeZone uvidíte 3 možnosti zobrazení vašeho jména.

Můžete si tedy vybrat:

●Zobrazte své křestní jméno

● Zobrazte mé celé jméno

● Zobrazit můj PerNum

 

S tímto nastavením PRIVACY LEVEL si můžete vybrat, že chcete provést změny později, takže pokud se rozhodnete, že chcete změnit své PerNum nebo své křestní jméno nebo celé jméno, je to na vás. Je to velmi jednoduché a snadné najít a změnit a není třeba procházet tuny nabídek, které se snaží najít nastavení PRIVACY LEVEL.

Když přidáváme nové věci, dáme to samozřejmě do této oblasti, jak to dává smysl a také udržuje vše jednoduché a snadné pro vás.

 

Po nastavení úrovně PRIVACY LEVEL klikněte na NEXT…

 

 

… A uvidíte, že váš výběr je zelený tam, co jste vybrali (například na tomto obrázku je vybrána možnost Zobrazit můj PerNum).

 

 

 

A po PRIVACY LEVEL je dalším šestiúhelníkem, který ukazuje žlutou barvu, PROFILE PICTURE, na který se nyní podíváme.

 

 

Z obrázku výše: KROK 4: SELECT YOUR PROFILE PICTURE

Vy rozhodujete, jak se prezentujete v SafeZone. Vy si vyberete, zda chcete, aby se při komunikaci s ostatními členy zobrazovalo vaše skutečné jméno nebo vaše PerNum, a vy se rozhodnete, zda se při rozhodování o veřejné komunikaci s ostatními zobrazí profilový obrázek váš nebo výchozí obrázek.

Pokud nevyberete profilový obrázek, bude ve výchozím nastavení zobrazena pečeť SafeZone.

 

Uvidíte, že máte na výběr z několika možností. K dispozici jsou 3 možnosti:

● nahrát nový obrázek

● vyberte výchozí obrázek muže nebo ženy

● SafeZone Seal

 

Jak vidíte na obrázku výše, ve výchozím nastavení se zobrazí pečeť SafeZone Seal, takže pokud na tento šestiúhelník nekliknete vůbec, bude se váš obrázek zobrazovat pouze jako pečeť SafeZone. To vše je pro vás od samého začátku zaměřeno na soukromí. To je to, čemu říkáme soukromí podle návrhu, takto děláme věci v SafeZone.

Uvidíte zelený rámeček kolem toho, co si vyberete pro svůj PROFILE PICTURE, a pokud nahrajete svou vlastní fotku, uvidíte ji se zeleným rámečkem, když ji vyberete.

 

Takže poté, co nastavíte hexagon PROFILE PICTURE, zezelená.

 

 

 

Nyní, v některých případech, v závislosti na tom, co jste již vybrali (to platí pro všechny naše současné členy), pokud již máte nahrané PoI (Proof of Identity) nebo PoA (Proof of Address) nahrané, uvidíte LIFT LIMITS šestiúhelník (na obrázku nahoře červený)…

 

 

 

… se ihned zobrazí jako hexagon POI / POA zeleně, protože jste již dokončili akci Lifting Limits.

 

 

I přesto se však stále ujistěte, zda jsou všechny vaše údaje správné, a proveďte potřebné změny.

 

A samozřejmě, hexagon LIFT LIMITS bude žlutý, pokud jste tak dosud neučinili. Když na něj kliknete, uvidíte ...

 

 

Z obrázku výše: KROK 5: LIFT YOUR LIMITS

Pokud chcete vydělat jakoukoli fiat měnu a / nebo chcete provést transakce větší než hodnota 100 USD (roční limit 1 000 USD) v SafeZone, musíte zvýšit své limity nahráním důkazu adresy (PoA) a důkaz totožnosti (PoI). Po dokončení nahrávání bude váš limit zvýšen na hodnotu 200 USD (roční limit 2 000 USD) za vyplacení jakékoli fiat měny nebo transakcí, které provedete v SafeZone. Pokud potřebujete více, po zvýšení limitu přejděte na možnost Unlimited.

 

Teď je to vše pro vás velmi snadno a pohodlně spojeno na jednom místě.

Tato stránka (na obrázku výše) se zobrazí, když se nahrají vaše PoI a PoA. Je však velmi snadné a velmi snadné nahrávat dokumenty PoI a PoA, pokud jste je nenahráli. Tlačítka UPLOAD, pokud jste je nenahráli namísto CHANGE / VIEW POA / POI pro ty, kteří je nahráli; je to velmi jednoduché a snadné.

 

Hlavním účelem zvýšení limitů je, pokud chcete vydělat jakoukoli fiat měnu a / nebo chcete, aby byly transakce větší než hodnota 100 USD (roční limit 1 000 USD) v SafeZone, pak musíte zvednout své limity nahráním PoI a PoA.

Jakmile dokončíte nahrávání, váš limit bude zvýšen na hodnotu 200 USD (roční limit 2 000 USD) za vyplacení jakékoli fiat měny nebo za provedení transakcí, které provedete v rámci SafeZone.

Pokud potřebujete více, můžete po zrušení limitu  GO UNLIMITED. Mějte na paměti, že i když máte v úmyslu GO UNLIMITED, musíte udělat tuto fázi zvedání limitů jako první.

Existuje mnoho věcí, které můžete dělat, aniž byste museli nahrávat dokumenty PoI a PoA. Pokud však chcete GO UNLIMITED, musíte tuto část nejprve provést, než budete pokračovat. Systém je navržen tak, aby vám NEPOVOLIL pokračovat, pokud jste tyto věci neudělali jako první; je to proto, aby to bylo jednoduché a aby bylo zajištěno, že se vše dělá podle toho.

 

Pokud jste tedy již potřebné dokumenty nahráli, ale musíte je zkontrolovat a / nebo znovu načíst, klikněte na ZMĚNIT / ZOBRAZIT POA / POI a uvidíte tuto stránku níže.

 

 

Pokud potřebujete nahrát nový dokument, stačí kliknout na malý „soubor“ obrázek, který chcete nahrát. Budete muset potvrdit svou akci jednorázovým kódem PIN.

 

 

V dolní části můžete zadat svůj PIN, abyste si mohli zobrazit své POI a ujistit se, že je vše v pořádku, nebo pokud je třeba znovu načíst. Jednoduše nahrajte nový soubor, pokud jej potřebujete aktualizovat.

 

 

A totéž platí pro dokument PoA.

 

 

Jakmile to všechno uděláte, můžete se rozhodnout GO UNLIMITED…

 

… Což je ve skutečnosti ověřený SafeZone Pass.

 

 

Z obrázku výše: KROK 6: GO UNLIMITED

Pro neomezený přístup ke všem finančním službám a pro neomezené transakce v rámci SafeZone musíte projít procesem KYC / AML na úrovni banky, který poskytuje IDnow, přední mezinárodní poskytovatel identifikačních služeb zákazníků. Náklady na tento postup jsou 10 USD a nelze je vrátit, pokud nepošlete identifikaci, ale když budete úspěšní, obdržíte bonus 20 YEM ZDARMA (hodnota US $ ...) připsaný na vaši osobní peněženku.

Než budete pokračovat, uvědomte si, že vaše informace poskytnuté společnosti IDnow musí odpovídat 100% vašim informacím na vašem účtu SafeZone. Než budete pokračovat, vraťte se prosím výše a proveďte potřebné změny. Pokud se vaše osobní údaje změní později, budete muset svůj účet znovu ověřit.

 

Chcete-li se ověřit, klikněte na tlačítko GET VERIFIED ve spodní části a dostanete se sem:

 

 

Toto je ověřený SafeZone Pass proces, jako rychlá rekapitulace…

Krok 1 vám pouze připomíná, že pravidlem je, že informace ve vašem profilu musí odpovídat 100% informacím, které poskytnete společnosti IDnow.

Pokud se tedy potřebujete vrátit zpět a změnit svá data, klikněte zde na X v pravém horním rohu nebo klikněte na modrý odkaz „profil“.

 

Krok 2 je místo, kde si vyberete způsob platby. Uvědomte si, že v důsledku pandemické situace se čas na přijímání a zpracování plateb bankovním převodem dramaticky zpomalil právě teď. Platby PayPal jsou obecně okamžitějšími typy procesů, ale opět záleží na tom, jak budete platit přes PayPal, jak dlouho bude tento proces trvat, protože přijímají různé typy plateb. Zpracování jakékoli jiné platby, která není provedena kreditní kartou nebo zůstatkem PayPal, může trvat delší dobu.

 

 

Krok 3 je proces, kterým musíte projít s IDnow. V horní části stránky máte odkaz na příspěvek ve Wazzubu, kde najdete více informací o celém procesu, který již ostatní prošli. Důležité je, že když kliknete na tlačítko GO, ujistěte se, že máte požadovaný dokument, že máte dobré osvětlení v místnosti, kde se nacházíte, protože aplikace bude muset zachytit čistý obraz požadovaného dokument, včetně bezpečnostních údajů, (takže jej budete muset ukázat na fotoaparátu), a být také připraven na selfie. Také se ujistěte, že jste na klidném místě a že máte dostatek energie pro jakékoli zařízení, které používáte, a také se ujistěte, že jste v daném čase volní a že vás nikdo nepřeruší. Takže plánujte dopředu. Pokud jste vše nastavili dobře, dokončení procesu může trvat jen několik minut. Toto je jen několik přátelských rad ze všech zpětných vazeb, které jsme v této záležitosti obdrželi.

Jsme si vědomi, že někteří členové mají s procesem ověření nějaké problémy, ale buďte ujištěni, že jsme na vrcholu. Existují také určité technické výzvy, na kterých stále pracujeme, takže buďte ujištěni, tým velmi usilovně pracuje na překonání všech překážek a dělá to co nejrychleji. To je důvod, proč jsme stále v měkkém spuštění procesu ověřování Beta. Obecně lze říci, že většina lidí, zejména když berou tento proces vážně a poprvé zadávají správné informace, nemají problémy s ověřením.

 

 

Takže pokud se rozhodnete GO UNLIMITED, uvidíte svůj stav v tom, že poslední hexagon se změnil z STATUS UNVERIFIED na zelený VERIFIED hexagon, když jste byli úspěšně ověřeni u IDnow.

Toto je místo, kam jdete zkontrolovat (na SafeZonePass.com). Poté, co jdete do IDnow, vrátíte se sem a řekne vám, jak jste byli úspěšní. Obdržíte zprávu od společnosti IDnow, která vás upozorní na to, že jste úspěšně dokončili ověřování (to znamená, že jste s nimi dokončili proces, nikoli výsledky tohoto procesu) a že vám poskytovatel služeb poskytne aktualizaci, která je právě zde na tomto webu (ten poslední šestiúhelník). Nemusíte čekat, až vás někdo kontaktuje. Stačí přijít sem a uvidíte, jaké byly výsledky z vašeho ověření. Nyní to bude někdy trvat několik minut, než budou výsledky zaslány do našeho systému, takže to stačí aktualizovat a zkontrolovat, zda je váš stav, který se tam zobrazí v tomto šestiúhelníku.

 

Nyní je největší otázkou, kterou si všichni položíte..

„Pozval jsem někoho, aby hrál PrizeMania, ale teď jdou na SafeZone Pass a nic o SafeZone Pass nevědí, jak tedy najdou něco o PrizeMania? “

Přišli jsme s velmi jednoduchým řešením, které vám pomůže s tímto dotazem.

Jakmile si tedy svůj účet přizpůsobíte, jakmile budete chtít, uvidíte při procházení dolů níže několik dalších šestiúhelníků, což vám umožní snadno se dostat na různé weby v okolí SafeZone. Chcete-li získat přístup k některým oblíbeným webovým stránkám v síti SafeZone, vše, co musíte udělat, je posunout dolů na SafeZonePass.com a uvidíte…

 

 

… Mnoho z nejpopulárnějších je snadno dostupných hned. Když tedy zvete nové lidi, můžete jim jednoduše na stránce SafeZonePass.com po založení účtu jednoduše kliknout na web, který chtějí navštívit.

 

Jsme velmi rádi, že tyto aktualizace pro každého máme, opravdu zefektivňuje proces, když zvete ostatní, a také, když chcete pouze aktualizovat své informace. Tímto způsobem je mnohem jednodušší pomocí ověřeného SafeZone Pass a všeho ostatního, jako jsou všechny vaše osobní informace a volby, výběr soukromí a podobné věci, celkem na jedné stránce.

Skutečně se snažíme udržovat věci organizované, pohodlné, snadné a hladké a jak jsme již zmínili u naší evoluční společnosti, neustále vyvíjíme a vymýšlíme nové věci, využíváme nové nápady, vytváříme nová partnerství, nabízíme nové služby a produkty všem, a jak pokračujeme v růstu, jsme si touto aktualizací a samozřejmě s naší SafeZone jako celkem vytvořili dobrý základ, abychom tak mohli snadno růst v příštích mnoha desetiletích.

V závislosti na tom, co se rozhodneme udělat, možná to znovu změníme, přijdeme s něčím novým, když se dostaneme do určité míry, ale věříme, že s tím, co děláme, to bylo opravdu skvělé a bude to dovolte nám, aby se SVOBODA vyvíjela způsobem, který všichni chceme, samozřejmě na základě našeho členství INFLUENCE, což je opravdu fantastické!

 

Jak je vidět na obrázku výše, pokud chcete jít do PRIZEMANIA, můžete na ni kliknout a jít tam, nebo chcete vyzkoušet PERNUM, můžete na ni kliknout a jít tam, nebo kliknout na štít SafeZone (což je zjevně SafeZone), kde jsou všechny šestiúhelníky spojeny. Můžete vidět WeShareSuccess (pro náš affiliate program) a pak samozřejmě některé z našich oblíbených webových stránek, jako jsou TwnklEstate, IVC (International Vacation Club), MoneyPon, WazzUb (kam byste měli jít, abyste získali všechny své nejnovější informace) informace), TwnklShop, IBookSmarter a TwnklCars.

Jsou zde 2 hexagony, o kterých si myslíme, že vás bude obzvlášť zajímat, a to je IVC a IBookSmarter!

 

Dříve jsme dříve říkali, že v důsledku globální pandemie se ve světě děje mnoho různých problémů - což je pravda, ale zároveň se věci na mnoha místech, včetně Baham a Karibiku, začínají zlepšovat se začínají znovu otevírat. Je to ten pravý čas, abychom se s vámi podělili o několik velmi vzrušujících aktualizací o IBookSmarter a IVC.

Aktualizace se týkají především IBookSmarteru, ale vaše členství v IVC, pokud ho máte, bude pro IBookSmarter velmi zajímavé. Takže si to můžete zkontrolovat více!

 

 

 

IBookSmarter je nyní LIVE, takže se podívejme, o co jde.

 

 

Co je IBookSmarter?

IBookSmarter (IBS) je mezinárodní cestovní portál a moderní způsob cestování a objevování světa. Jsme hrdí na to, že můžeme tuto spolupráci s Byelando Travel oznámit jako náš cestovní partner IBookSmarter. IBS stanoví nové standardy v cestovním ruchu. S IBookSmarterem budete mít různé možnosti: budete si moci rezervovat balíčky, hotely, lety, charterové lety, plavby, byty ... existují různé druhy věcí, které si můžete zarezervovat pro vaši zábavu při cestování v IBookSmarteru.

Získáte vysoce kvalitní přístup k více než 82 miliardám rezervovatelných cestovních nabídek! Jedná se o známé značky a nabídky, stejně jako je najdete v cestovních kancelářích, webech a na všech dalších místech, která si rezervujete, s jediným velmi jedinečným bodem: IBookSmarter je první a jediný cestovní portál, který vám odměňuje YEM za cestování a práci hodně aktivit. Ať už je to pro rezervaci vašich výletů, váš hotel, dokonce i pro rezervaci vašich letů a další ... Prostřednictvím IBookSmarter získáte Travel CashBack v YEM až 12% z ceny za cestu / rezervaci!

Prostřednictvím IBookSmarter si můžete zarezervovat své současné i budoucí cesty včetně všech ostatních turistických služeb přímo a obdržíte Travel CashBack v YEM za každou rezervaci provedenou prostřednictvím IBS.

Uvidíme nějaké další informace o vývoji YEM a zjistíme, jak cenný je váš Travel CashBack, nebo se může stát, za chvíli.

 

 

Na IBS najdete úžasné nabídky dne a mnoho dalších kvalitních cestovních nabídek.

Zde je několik rychlých předloh IBookSmarter:

● zájezdy, last minute prázdniny, mini-prázdniny, plavby a další!

Search Celosvětové vyhledávání letů… Ať už jde o domácí, krátké, střední, dlouhé vzdálenosti a další, zde si můžete rezervovat téměř jakýkoli let

● IBookSmarter Community… naše úžasná komunita SafeZone

● Rezervujte si hotel Flight & Hotel společně nebo jednotlivě, dokonce i s půjčovnou aut

● Rezervujte hotely, apartmány, rekreační domy nebo vily

● Všechny nabídky IBookSmarter jsou ručně vybírány a sestavovány odborníky Bylando Travel! Na všechny nabídky a služby rezervované prostřednictvím IBookSmarteru dostanete YEM CashBack až 12%.

● Nabídky pro výhodné lovce ... Výhodné ceny a skvělé nabídky do celé řady destinací

● Speciální kategorie  nabídek… např. rodinné dovolené, turistika, cyklistika, golf, tenis, motorka, jednolůžkové, luxusní nebo okružní výlety

● Prohledávejte filtry a hodnocení cestování ... snáze najděte svou vysněnou dovolenou!

 

Jak vidíte, v IBookSmarteru máte k dispozici celou řadu možností a funkcí, které vám umožní splnit vaše sny!

Při rezervaci cestování existuje několik věcí, kterým musíte porozumět v závislosti na vašem členství. Super o IBookSmarter je, že neexistují žádné další náklady, pouze za použití webu a prohlížení nabídek.

 

 

 

Máte 3 různé možnosti přihlášení:

● ZDARMA PŘIHLÁŠENÍ (FREE LOGIN)

● PŘIHLÁŠENÍ S SAFEZONE PASS (LOGIN WITH SAFEZONE-PASS)

● AKTIVUJTE SAFEZONE PASS (ACTIVATE SAFEZONE-PASS NOW)

 

Když kliknete na ZDARMA PŘIHLÁŠENÍ, vstoupíte na web volně bez dalšího přihlášení.

Kliknutím na PŘIHLÁSIT SE BEZPEČNOSTNÍM PASEM se přihlásíte pomocí přihlašovacích údajů SafeZone. Pokud jste členem IVC, získáte v IBookSmarter další výhody, jako je zvýšený cashback při rezervaci cestování přes IBS.

Členství IVC a výhody IBS se pohybují od 3-hvězdičkových (6% cashback u IBS), 4-hvězdičkových (8% cashback u IBS), 5-hvězdičkových (10% cashback u IBS) a VIP Luxury (12% cashback u IBS) . Na webu IBS je více informací o výhodách členství v IVC (další informace získáte kliknutím na kartu IVC v horní části). Čím déle jste členem IVC, tím více výhod získáte.

Jako člen SafeZone, i když nejste členem IVC, získáte při přihlášení na IBS standardní 3% cashback při rezervaci na IBS. Za chvíli projdeme více podrobností o cashbacku.

 

Kliknutím na ACTIVATE SAFEZONE PASS se připojí noví členové.

 

 

Připojování nových členů bude mít 2 možnosti ...

● MÁM ZVACÍ KÓD (I HAVE AN INVITATION CODE)

● NEMÁM ZVACÍ KÓD (I DO NOT HAVE AN INVITATION CODE)

Prosím, pochopte, že Byelando Travel je nezávislý partner a člen SafeZone, takže každý, kdo se zaregistruje na webu IBS přímo BEZ vlastního zvacího kódu, bude Byelando Travel pozván přímo.

 

Je třeba pochopit několik zajímavějších a důležitějších věcí. Nejprve prosím pochopte, že v cestovním ruchu neexistují žádné standardní provize, takže je to komplikovaný proces poskytovat jakýkoli přidružený program vůbec. Týmy však usilovně pracují na hledání řešení, samozřejmě jsou velmi orientovány na řešení a existují řešení pro všechno. Díky našemu skvělému partnerství se společností Byelando Travel s potěšením sdílíme, že s IBookSmarterem bude existovat partnerský program i obchodní model. Úplné informace o těchto 2 programech se dostanou v samostatné aktualizaci, máme však hned několik zajímavých podrobností, které můžeme sdílet.

 

O partnerském programu IBS

Provize a bonusy se budou lišit v závislosti na úrovni členství IVC kupujícího v cestovním ruchu.

Mezi cashback a provize je sdíleno maximálně 15%, provize jsou rozděleny podle pravidel WSS, takže čím více cashback obdrží kupující na cestách, tím méně provizí a bonusů je možné sdílet.

Například členové VIP IVC cestují, dostanou 12% cashback, což ponechá 3% na rozdělení mezi provize a bonusy. Na druhou stranu, když cestují jiní členové než IVC, dostanou 3% cashback, což ponechá 12% na rozdělení na provize a bonusy.

To byl opět jen příklad a brzy budou k dispozici veškeré podrobnosti.

 

O obchodním modelu IBS

Obchodní model IBS byl něco, co bylo naznačeno v lednu. Tento volitelný obchodní model pro IBookSmarter bude zahrnovat vaši vlastní webovou stránku IBS, kterou budete propagovat, a prostřednictvím tohoto obchodního modelu budete moci mít provize a další bonusy.

 

Je třeba si uvědomit 2 věci (jak uvedla Cate, tyto myšlenky se stále připravují, jejich konečné podrobnosti budou zveřejněny brzy; právě upozorňovala na některé z podrobností, které jsou právě zvažovány a diskutovány)

1. Budete-li mít zájem o tento obchodní model, musíte být členem IVC.

2. Může se jednat o poplatek, ale týmy stále zpracovávají konečné podrobnosti.

 

Takže pro ty, které to zajímá, jste si již vědomi, že se to děje a znovu se o velmi brzy sdělíme o affiliate programu a obchodní příležitosti.

Nedoporučujeme přímou propagaci IBS, dokud nebudete mít úplné podrobnosti a pokud chcete sdílet, sdílet je se svými pozvanými členy nebo pozvěte ostatní do SafeZone s jiným odkazem na doporučení a sdílejte odkaz na web IBS poté, co již jsou členem SafeZone pro dosažení optimálních výsledků, nebo to můžete vynechat. Zatím my nemůžeme pomoc v tomto bodě.

Nyní prozkoumáme web více a uvidíme funkce IBookSmarter.

Ať už jako první kliknete na FREE LOGINnebo se nejprve přihlásíte ke svému účtu SafeZone, budete si moci prohlédnout všechny cestovní nabídky na IBS.

 

 

Odtud si můžete prohlédnout různé možnosti cestování. Jako řešení dne ...

 

 

A mnoho dalších možností cestování!

 

 

V záběrech obrazovky můžete vidět několik skvělých příkladů prázdninových destinací a fantastických balíčků (se základními náklady).

 

 

Můžete také vidět velmi štědré odměny za cashback (v YEM) za každou zakoupenou akci, která může být až 12%! O cashbacku se dostaneme za chvíli.

 

 

To vše můžete vidět z FREE LOGIN a je to stejné, když se přihlásíte také pomocí svého účtu SafeZone.

Nejdůležitější je však zapamatovat si, že pokud si chcete rezervovat jakékoli cestování, musíte se nejprve přihlásit, abyste získali maximální výhody.

 

Některé z skvělých funkcí, které najdete na IBS…

 

 

… Obsahují množství možností vyhledávání a rezervace v závislosti na tom, co hledáte po cestách.

Když uvidíte místo, které vás zajímá, jednoduše na něj klikněte a zobrazte různé dostupné nabídky.

 

 

Stránky rezervace obsahují podrobnosti o konkrétním balíčku, hotelu nebo nabídce.

 

 

Hodnocení, podrobnosti o nemovitosti a další informace jsou k dispozici na jednotlivých rezervačních stránkách, proto je před rezervací zkontrolujte.

 

 

Nyní se podívejme na výhody obdržení YEM Cashback.

 

 

Jak je vysvětleno na webu IBS o vašem IBookSmarter Travel CashBack…

Za každou rezervaci provedenou přes Ibooksmarter obdržíte v hotovosti YEM až 12% z ceny za cestu / rezervaci, a tedy hotovostní peníze zdarma! Částka vašeho CashBack závisí na tom, zda používáte Ibooksmarter prostřednictvím „bezplatného přihlášení“ nebo jako člen IVC a tedy registrovaný partner SafeZone!

Využijte IBookSmarter přímo prostřednictvím “Free Login”a získejte hodnotný CashBack ve výši 3% nebo aktivujte své exkluzivní 3-hvězdičkové, 4-hvězdičkové, 5-hvězdičkové nebo VIP luxusní členství a zajistěte CashBack až 12% kromě mnoha dalších výhod.

 

Zde jsou 2 příklady IBookSmarter CashBack. Pomocí níže uvedených 2. příkladů můžete vidět výhody YEM CashBack.

 

Příklad 1:

Rezervace zájezdu (cena zájezdu / rezervace = 2000 Euro)

Datum / začátek cesty: za 4 měsíce

 

Příklad 2:

Rezervace zájezdu (cena zájezdu / rezervace = 2000 Euro)

Datum / začátek cesty: za 8 měsíců

 

 

Abychom pochopili i něco jiného, ​​částka CashBack, kterou obdržíte, bude založena na hodnotě vašeho cestování v době rezervace, nikoli na datu cesty.

Jak vidíte zde na obrázku výše, v závislosti na tom, jak brzy budete cestovat, a také, zda máte nebo nemáte členství v IVC, určí částku a potenciální hodnotu vrácené hotovosti. Je docela možné, že váš cestovní CashBack může být téměř stejně cenný jako cena, kterou jste zaplatili za svou dovolenou, to je fantastické!

 

Nezapomeňte na drobné změny v tomto příkladu ...

Základem pro určení vašeho Travel-CashBack / YEM je cena za cestu / rezervaci v USD / EUR

* Číslo / cashback v YEM v době rezervace (zde 04.2020) = směnný kurz: 0,81 USD / 0,74EUR (cestovní cena = 2000 EUR / CashBack / YEM 6% = 120 EUR / 120 EUR: 0,74 = 162 YEM)

** předpokládaná hodnota / YEM za 4 měsíce = 1,10 USD / 1,00 EUR (Výpočet: Travel-CashBack = 162 YEM / 162 YEM x 1,00 EUR / YEM = 162 EUR)

*** předpokládaná hodnota / YEM za 8 měsíců = 1,65USD / 1,50 EUR (Výpočet: Travel-CashBack = 162 YEM / 162 YEM x 1,50 EUR / YEM = 243 EUR)

**** přijatá hodnota / YEM za 24 měsíců = 5,50USD / 5,00 EUR (výpočet: Travel-CashBack = 162 YEM / 162 YEM x 5,00 EUR / YEM = 810 EUR)

Náznak:

** / *** / **** Tržní hodnoty použité jako příklady pro ilustraci možného vývoje hodnoty cashback jsou předpokládány a nejsou garantovanými hodnotami!

Budoucí vývoj cen a hodnota YEM mohou být nižší nebo vyšší!

 

V IBookSmarteru ... Udělejte svůj obchod

Jak se cena YEM zvyšuje, zvyšuje se také hodnota vašeho Travel CashBack / YEM.

A čím více si rezervujete přes IBookSmarter, tím více CashBack v YEM získáte a tím vyšší bude váš zůstatek CashBack v USD / EUR, který můžete použít pro vaši další cestu, nakupování a mnoho dalších věcí.

 

Tady je další scénář, který vám ukáže, jak hodnotné může nebo by se mohlo stát vaše Travel-CashBack:

Umíš si představit…

Zarezervujte si výlet přes IBookSmarter v hodnotě 1 000 EUR v září 2019… Hodnota YEM v této době byla 0,010 USD / YEM.

 

 

Zde vidíte, že pokud by to byla možnost v roce 2019 a zakoupili jste si cestování v té době, vaše cashback by sama stála více než 12x to, co jste strávili na dovolené. To je úžasné!

 

Samozřejmě mějte na paměti, že mohou být drobné změny na tomto příkladu …

* CashBack / YEM se počítá pomocí směnného kurzu 0,01 USD / EUR platného dne 10.09.2019 (cestovní cena = 1000 EUR / CashBack / YEM 3% = 30 EUR / 30 EUR: 0,01 = 3000 YEM)

** Hodnota Travel CashBack se počítá z počtu CashBack YEM v současné tržní hodnotě k 04.2020 z 0,81USD / 0,74EUR / YEM.

(Výpočet: 3000 YEM x 0,74 EUR / YEM = 2,220 EUR)

 

Jak vidíte, existuje mnoho možností pro všechny vaše cestovní potřeby na IBS a zejména jako člen IVC, odměny jsou vynikající!

 

Velmi brzy budeme mít více informací o přidruženém programu a obchodní příležitosti. Mezitím, jak bylo uvedeno výše, pokud chcete sdílet IBS s ostatními, sdílejte to s vaší pozvanou rodinou a nezapomeňte nejprve pozvat všechny nové lidi zvlášť do SafeZone.

 

Máme také několik dalších skvělých aktualizací o tom, kde můžete právě teď utratit část svého YEM:

 

 

Toto je velmi speciální nabídka Bob Home Tea Time, je to automatický čajový automat a 1 funkční čaj NBplus; toto je speciální YEM DEAL pro Evropu (včetně Velké Británie) a Švýcarsko. Pokud tedy vy nebo váš přítel nebo člen rodiny žije v Evropě, Velké Británii nebo Švýcarsku, můžete si tuto nabídku koupit.

 

Pokud se pokusíte zakoupit mimo tuto oblast, nebude to rozumné, protože se jedná o evropský napájecí kabel. Uvědomte si také náklady na dopravu, například v některých zemích, například v Africe, může stát přibližně 200 EUR, pouze za dopravu!

Pro ty, kteří mají adresu z Evropy, Velké Británie nebo Švýcarska, se můžete bez obav zúčastnit a užít si tento nádherný čaj a automatický čajový automat.

Cate o tom hovořila v rozhlasové show v posledních několika týdnech, došlo k malé technické závadě, která však byla vyřešena a web je právě teď aktivní. Můžete tam jít a podívat se na to. Už to bylo oznámeno ve WazzUb, v chatovacích místnostech a oznámeních WazzUb.

Za tuto omezenou časovou nabídku automatu na přípravu čaje BOB HOME Tea Time s 1 funkčním čajem NBplus budete muset zaplatit 89 eur a navíc 60 YEM za celou nabídku. Je to hodnota $ 170 + pro kombinovanou nabídku kávovaru plus 1 typ čaje.

Mají na výběr několik různých bylinných čajů, jako je hubnutí, pocit sexy, dáma, která potřebuje pomoc při přechodu do fáze menopauzy, nebo se jen chcete cítit dobře, chcete se probudit ... existuje mnoho různých čajů , takže si můžete vybrat ten pravý pro vás.

Fantastický „čajový čas“, a protože se nejedná o chytrou smlouvu, jakmile zaplatíte za svou nabídku, bude vám doručena v rozumném čase. Můžete je získat jako dárky pro lidi, zvláště pokud máte rodinu žijící v Evropě. Toto je časově omezená nabídka, která je k dispozici pouze do 7. srpna nebo do vyprodání zásob.

(Cate již dříve v rozhlasové show oznámila, že nabídka byla k dispozici pouze do 31. července, ale protože došlo k malému zpoždění, laskavě ji prodloužily, aby vám poskytly spoustu času na to, abyste si ji prohlédli sami.)

Tato nabídka je tedy k dispozici nyní do 7. srpna nebo do vyprodání zásob. Určitě, pokud máte zájem, zajděte tam a zadejte objednávku co nejdříve. Bavte se s tím a užijte si čaj. Těšíme se na vás všechny, kteří se budou moci podílet na nákupu této fantastické nabídky.

Podívejte se na čajový automat BOB HOME + 1 funkční čaj NBplus zde:

https://nbplus.app/en/

Cate uzavírá webinář tím, že všem děkuje za připojení, přeji všem skvělý zbytek dne nebo noci a vše nejlepší. Až příště ... WAAAZZZZUUUUUBBBB!

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

 

                                             ***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si  rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh  

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.