Rekapitulace Webináře Unicorn Network
30. září 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata k diskusi:

1. Co se bude dít v říjnu 2020

2. Aktualizace SafeZone.info

3. PRO or NO! Aktualizace

4. Aktualizace Švýcarského digitálního fondu

5. Bridge-coin aktualizace

6. Aktualizace Happy Health Center

7. Aktualizace TwnklEstate

8. Aktualizace TwnklSoccer

 

 

 

Waazzzuubbb Unicorn Family!

 

Dnes máme několik zajímavých informací, o které se můžeme podělit, budeme hovořit o tom, co se bude dít v říjnu 2020! Během měsíce října uvidíte v síti SafeZone řadu aktualizací.

 

Jedna z těchto aktualizací proběhne na webu SafeZone.info, který bude spuštěn v průběhu října. Když jsou aktualizace kompletní a navštívíte SafeZone.info…

 

 

... uvidíte informace o SafeZone!

 

SafeZone.info přejde na více informativní web. Bude to skvělý způsob, jak můžete sdílet obecnější informace o SafeZone s dalšími lidmi, které pozvete.

 

Jak vidíte na obrázku výše, uvádí:

SafeZone je globální síť projektů řízená pravidlem „People First - Planet Second - Profit Third“. Je to míněno jako rámec pro podobně smýšlející lidi, kteří chtějí z této planety udělat lepší místo pro nás všechny. Zaměřujeme se tedy na respekt, soukromí, bezpečnost, kvalitu, abychom jmenovali jen některé z našich základních hodnot.

 

Nejsme političtí, nejsme náboženští, zajímá nás jen lidstvo a to, jak interagujeme s naší planetou. Můžete se připojit k SafeZone bez ohledu na to, kdo jste, bez ohledu na to, kde žijete, pokud se ke všem ostatním členům chováte s úctou.

 

Za členství v SafeZone nemusíte platit nic. Když jsme v roce 2011 zahájili tento projekt, dali jsme příslib, že žádný člen nebude nucen platit nic, aby byl členem, a tento slib sdílí finanční úspěch našich projektů s našimi členy.

Vlastně vám platíme za to, že jste se stali členem! Hned po registraci najdete digitální peněženku, kde jsme pro vás vložili YEM v hodnotě 10 USD. YEM znamená „Vaše každodenní peníze“ a je hlavní digitální měnou v SafeZone. Tyto bezplatné YEM nelze obchodovat ani převádět, ale můžete je použít k nakupování na zúčastněných webech.

 

Kromě toho vás odměňujeme za pozvání dalších bezplatných členů: za každého pozvaného člena získáte YEM v hodnotě 1 USD a za každého člena, kterého jste pozvali, bezplatný rodinný bonus YEM v hodnotě 0,1 USD. Takto s vámi sdílíme náš úspěch!

Někteří z vás to mohli při čtení textu zachytit, takže by si tu každý měl vzít na vědomí několik důležitých věcí ...

 

1. Protože jsme museli neustále upravovat částku Free YEM pro uvítací bonus, protože hodnota YEM stále roste, našli jsme lepší způsob, jak tuto aktualizaci udržovat, aniž bychom museli věci neustále měnit ... jakmile budou tyto aktualizace spuštěny (pamatujte, že toto je plánováno někdy v říjnu, a ještě to není živé), uvítací bonus bude vždy 10 USD v hodnotě Free YEM. Takže je to pro všechny super snadné, bez ohledu na to, jaká je hodnota YEM, jakmile budou tyto aktualizace dokončeny, za uvítací bonus dostanete vždy zdarma YEM v hodnotě 10 USD.

 

 

2. Když pozvete další, nabídneme provize a rodinné bonusy podle našich pravidel Sdílíme úspěch! Jelikož se jedná o provize a rodinné bonusy, bude to pravidelný YEM. Každý nový člen, kterého pozvete, vás tedy odmění odměnou YEM v hodnotě 1 USD a jako rodinné bonusy získáte odměnu YEM v hodnotě 0,1 USD (10 centů), když ostatní členové z vašich 5 generací pozvou také nové členy!

 

Stále pracujeme na podrobnostech distribuce pro ty, kteří v minulosti pozvali ostatní, a všechny zveřejníme, až to v říjnu začne fungovat. Tyto provize a bonusy budou určitě platit pro všechny nové pozvánky po zveřejnění aktualizací.

 

Toto je skvělá a velmi vzrušující aktualizace, zejména jako jednoduché řešení, pokud potřebujete nějaké malé částky YEM za poplatky YEMCHAIN ​​a samozřejmě mnoho dalších použití. Čím více lidí pozvete, tím více provizí a rodinných bonusů nasbíráte!

(Poznámka: Od tohoto příspěvku s rekapitulací byl uvítací bonus již upraven na 10 USD v hodnotě Free YEM. O všech těchto aktualizacích budeme informovat, až budou všechny tyto aktualizace dokončeny ve WazzUb a na WeShareSuccess v oblasti Kampaně po přihlásit se.)

 

3. Možná jste si také všimli na obrázcích SafeZone Shield ve spodní části makety (mluvíme o 4 typech členství), že existuje několik rozdílů od toho, co jsme dosud měli. Aktualizovali jsme typ individuálního členství na „Osobní“, protože jej budete osobně používat pro sebe. Aktualizovali jsme také název členství Creative na „Creator“, protože jste autorem; ať už jde o hudbu, psaní nebo video, jste tvůrci. Díky tomu jsou věci pro každého trochu jasnější a vše je spojeno. Uvidíte také aktualizace, které se dějí v síti, abyste vše synchronizovali s těmito aktualizacemi také v členství. To je skvělé.

Až budou tyto aktualizace zveřejněny, budete moci sedět s lidmi, které chcete pozvat, projít si věci společně a mluvit o různých typech členství. Pokud jste například seděli s někým a chtěl se dozvědět více o obchodním členství, po kliknutí na Business SZ Shield se zobrazí tato stránka ...

 

 

Z výše uvedeného obrázku:

 

Jako firma hledáte strategie, jak zvýšit počet zákazníků, vaše příjmy a samozřejmě váš zisk. Členství v SafeZone může pomoci vašemu podnikání prosperovat. Naši odborníci vytvoří dokonalou marketingovou strategii pro váš úspěch.

 

Za prvé, být členem SafeZone Business jako firma je silná zpráva pro vaše zákazníky. Respektujete jejich soukromí, nabízíte nejvyšší úroveň kybernetické bezpečnosti a jste akreditováni jako legálně registrovaná firma v dobrém stavu.

 

Za druhé, v SafeZone máte na dosah ruky nejširší výběr marketingových nástrojů: affiliate marketing, SEO, audio, video, banner, text - jakýkoli druh marketingu, který vás zajímá, máme vše pokryto. Kromě toho, vás váš osobní instruktor zisků naučí, jak je používat pro dosažení nejlepších výsledků.

 

Za třetí, naši odborníci jsou nejlepší - je to jako úplné marketingové oddělení, které pro vás pracuje za zlomek běžných nákladů. Nyní si představte toto:

 

CASHBACK MARKETING

 

V SafeZone obdržíte až 50% svého marketingového rozpočtu připsaných zpět na váš účet jako cashback.

 

ZÁRUKA ZPĚT ROZPOČTU

 

V nepředvídaných případech, kdy nedojde k žádným výsledkům, vrátíme váš rozpočet zpět na váš účet a vytvoříme lepší strategii pro vaše podnikání.

 

Zaregistrujte se nyní k bezplatnému obchodnímu členství v SafeZone a požádejte o bezplatnou hodinovou konzultaci (hodnota 200 USD).

 

Poznámka: (To bude možné pro zainteresované firmy, až budou tyto aktualizace aktivní)

 

To je super a ano, Cashback Marketing se vrátí s možnostmi specifickými pro firmy a neziskové organizace. Jak již bylo diskutováno dříve, Cashback Marketing aktualizuje svůj obchodní model a bude k dispozici pouze podnikům a neziskovým organizacím pro jejich marketingové / reklamní potřeby. Záruka vrácení rozpočtu je součástí těch možností, které budou k dispozici na Cashback Marketing.

 

To byl jen jeden příklad toho, co najdete na SafeZone.info, když budou tyto aktualizace zveřejněny. (K dispozici je další aktualizace pro naše obchodní členy, která bude sdílena později také na webináři!)

 

To je fantastický a skvělý způsob, jak sdílet vše, co nabízíme, jako první krok, když zvete ostatní. Můžete si s nimi posedět, projít si web a prozkoumat více o SafeZone a výhodách společného členství. To je vynikající a poskytuje obecné místo k získání více informací o tom, co SafeZone nabízí, než se ponoří do všeho.

 

Takže na to dávejte pozor.

 

 

Co jiného se kolem SafeZone děje?

 

Pokud jste viděli, spustili jsme PRO or NO! asi před 2 týdny, a wow, bylo naprosto úžasné kontrolovat všechna prohlášení.

 

Během webináře jsme provedli živé hlasování s dotazem: „Milujete PRO or NO?“ Výsledky sdílíme na konci rekapitulace.

 

Za posledních pár týdnů dokončujeme mnoho aktualizací na PRO or NO! A máme v plánu také mnoho dalších věcí. Dnes si projdeme několik věcí a podělíme se o několik tipů, abyste mohli co nejlépe těžit ze svých zkušeností na platformě PRO or NO! .

 

 

Jak je vidět na obrázku, když se podíváte na PRO or NO! nyní uvidíte širokou škálu prohlášení ke všem druhům témat. Některé otázky jsou vážně kladeny, jiné jsou spíše na lehčí straně a některé vás přimějí jít hmmm ... je to však dobré, o tom je respektující svoboda projevu a všichni sdílejí své odlišné úhly pohledu a pokud nesouhlasíte, hlasujte NO a buďte zdvořilí bez ohledu na to, jak komentujete.

 

Když už mluvíme o úctě, existuje několik standardů kvality, na které se opravdu zaměřujeme na PRO or NO! které jsou důležité, abyste věděli. Mnoho z nich jsme již zmínili prostřednictvím aktualizací zveřejněných ve WazzUb na PRO or NO! oznámení a my dáváme dohromady nějaké informace o kvalitním poradenství, které mají být zveřejněny na PRO or NO! mezitím je důležité, abychom o těchto bodech hovořili, abyste si ze své činnosti na PRO or NO užili co nejvíce zábavy a výhod!

 

 

Vytváření prohlášení

- Ujistěte se, že se jedná o skutečné prohlášení nebo otázku, kde můžete jasně odpovědět, že souhlasíte (PRO) nebo nesouhlasíte (NO).

 

Není nutné, abyste zadali… „Pokud uvažujete tímto způsobem, hlasujte PRO… nebo pokud si myslíte, že tak hlasujete NO.“ To je v pořádku, pokud uvedete tyto možnosti pro přehlednost, ale není to nutné.

 

Nejdůležitější je, že někdo může snadno rozhodnout, zda s vaším tvrzením souhlasí nebo ne.

 

Zde je příklad (tady si nikoho nevybíráme, pokud jste to napsali, dáváme jen několik příkladů, aby každý mohl lépe porozumět a bavit se) ... Tento příklad je takový, který byl zveřejněn, ale neukázal se živý kvůli těmto bodům diskutovaným níže; pokud jste osobou, která toto prohlášení napsala, a chcete ji zveřejnit, proveďte úpravy podle doporučení a po zveřejnění zůstane aktivní.

 

JAK ÚČINNÉ JSOU SANITIZÉRY V BOJI PROTI COVIDU 19.

 

Hodně přichází v podobě dezinfekčních prostředků jako opatření k odstranění světové ekonomické hrozby a souvisejících komplikací. na trhu jsme již měli dezinfekční prostředky, příslušné vlády se musí probudit a v tomto smyslu reagovat.

 

 

Tento příklad přináší několik věcí:

  1. Otázka „jak“ ... to vyžaduje, aby vám někdo dal více než PRO or NO odpověď ...

 

To by bylo lépe řečeno, protože… „Sanitizéry jsou účinné v boji proti COVID 19.“ nebo „Sanitizéry nejsou účinné v boji proti COVID 19.“ Pak mohou lidé snadno souhlasit (hlasovat PRO) nebo nesouhlasit (hlasovat NE).

 

2. Další velkou věcí je zkontrolovat pravopis a ujistit se, že váš názor je jasný, protože někdy chybně napsané jedno slovo může změnit svět v tom, co ve skutečnosti myslíte.

 

A proto je důležité psát s respektem ve svém rodném jazyce. Co máme na mysli tím, že „s úctou píšeme ve svém vlastním jazyce?“

 

 

V horní části PRO or NO! existuje výběr jazyka (jak je znázorněno na obrázku výše). Pokud je tam váš rodný jazyk, pak jděte, vyberte si svůj jazyk a můžete bez obav psát svá prohlášení a komentáře v rodném jazyce.

 

Pokud angličtina není vaším rodným jazykem, ale přesto se chcete účastnit anglických oblastí, můžete tak učinit, nicméně v těchto oblastech svůj mateřský jazyk přeložte do angličtiny. Totéž by platilo pro jakýkoli jiný jazyk, i když to není váš rodný jazyk, jednoduše přeložit své prohlášení nebo komentáře do jakékoli jazykové oblasti, které se chcete účastnit, a máte pokrytí.

 

 

Toto prohlášení je v češtině (prohlášení o tom, jak se vám líbí vánoční svátky?), Nicméně ten kdo to komentoval.vlevo nahoře na obrázku výše poznamenal, že své prohlášení přeložili pomocí Yandexu a prohlášení je v češtině.

 

Tato osoba tedy zjevně nemluví česky, ale svůj komentář přeložili (což v zásadě uvádí: ano, milují svátky), zveřejnili svůj komentář k tomuto českému prohlášení a komentář je v českém jazyce. To je fantastické.

 

Zvláště pokud neznáte jiný jazyk, včetně krátké poznámky o tom, jak jste svůj text přeložili, pomůže ostatním v případě nedorozumění nebo špatného překladu. Tímto způsobem budou vědět, že komentář je přeložen a odkud. Všichni víme, jak jsou některé překladatelské stránky lepší než jiné, takže informace o tom, kam jste přeložili, mohou potenciálně zabránit nechtěným nedorozuměním.

 

Proč tedy předkládáme tyto body týkající se kvality?

 

Stavíme skvělé PRO or NO! Tým, stejně jako jedna přidaná funkce, je funkce ZPRÁVA a kdokoli může hlásit cokoli na PRO nor NO! který neodpovídá standardům kvality, pravidlům nebo podmínkám.

 

Jde však o to, že za účelem boje proti podvodům bude v případě nahlášení vašeho prohlášení nebo komentáře jakékoli přijaté YEM zrušeno. Pokud je váš komentář nebo prohlášení později považováno za OK po PRO or NO! Tým to zkontroluje a poté budou všechny odměny obnoveny.

 

Pokud tedy chcete těžit nejvíce, dodržujte pravidla, podmínky a standardy kvality.

 

Aby bylo jasno také, pokud nadměrně hlásíte věci, které hlášení nepotřebuje, můžete sami čelit následkům a dostat zákaz. Buďte tedy chytří a používejte funkci REPORT vhodně a s respektem.

 

 

Zde je další důležitý bod pro všechny.

 

Jak kontaktujete podporu SafeZone?

Můžete použít PRO or NO! klást otázky podpory?

 

Ne, nemůžete použít PRO or NO! a klást otázky podpoře, proto na WazzUb.com máme specializovaný tým podpory a rozsáhlou oblast, kde můžeme získat potřebnou pomoc.

Nejjednodušší způsob, jak kontaktovat tým podpory, je prostřednictvím šestihranu SUPPORT v Safe.Zone.

 

A kde vidíte odpovědi od týmu podpory?

Ve vašem PerNum Messenger. Stačí se přihlásit na Pernum.com a kliknout na ikonu Messenger pro přístup ke svým zprávám.

 

PerNum Messenger je také skvělý způsob, jak odesílat rychlé zprávy také vašim pozvaným členům! Právě teď přidáváte lidi do seznamu schválených zpráv ve WazzUb; v profilu každého uživatele stačí kliknout na jméno / PerNum, které chcete zobrazit, a je zde možnost přidat do vašeho seznamu povolených. V této oblasti budeme mít později další aktualizace a budeme o nich informovat všechny. Aktualizace v PerNum Messenger se nemusí stát v říjnu, což může být později; plánuje se několik aktualizací, aby byl pro všechny plynulejší, ale zatím si uvědomte, že jak je vysvětleno, tak je to aktuálně nastaveno.

 

Přesto je to velmi skvělé a jsme tak nadšení, že vidíme veškerou aktivitu na PRO or NO! a rádi vidíme, že různé pohledy jsou vyjádřeny s úctou. Cate zmínila, že milovala některá vtipnější prohlášení, která jí byla zaslána, přinesla úsměv a smích do jejího dne, takže za to děkuje. Některá prohlášení jsou samozřejmě spíše na vážné stránce, což je také fantastické. Rádi vidíme, jak všichni zveřejňují svá prohlášení a komentáře a užívají si konverzace.

 

Další věc, pokud jste to neviděli, žebříček webových stránek Alexa pro PROorNO.com procházel střechou, je to již kolem 400 000 nejlepších webů na světě a pro web, který se právě spouští před 2 týdny, je to opravdu úžasné. Sledujte, jak to letí. Pro ty, kteří to nevědí, čím nižší je číslo v hodnocení Alexa, tím více populární je web po celém světě. Takže mít pořadí kolem 400 000 už po 2 týdnech je skvělé!

 

 

Přejdeme k dalším aktualizacím… Swiss Digital Asset Management!

 

 

Jsme rádi, že sdílíme, že již bylo rezervováno téměř 1300 rezervací účtu za YEM v hodnotě několika miliard USD!

 

K tomu jsou některé důležité aktualizace, takže zde určitě věnujte pozornost.

 

Kvůli popularitě se švýcarský tým správy aktiv rozhodl ponechat rezervace otevřené do 5. října a bylo přijato speciální opatření, aby každý, kdo si rezervoval účet, měl zaručenou šanci otevřít si účet, jakmile budou zveřejněny všechny podrobnosti. (Od odeslání této rekapitulace je tento proces rezervace nyní uzavřen.)

 

Můžeme to udělat, protože švýcarská společnost Asset Management je stále v procesu, aby si tento obchodní model potvrdili úřady (vše vypadá dobře, potřebuje jen nějaký čas). A určitě je to vaše poslední šance provést rezervaci účtu, protože Swiss Asset Management již potvrdil, že nepřijme nové žádosti o účet, dokud nebudou rozděleny první zisky, což může trvat 6 až 12 měsíců.

 

Toto je tedy vaše poslední šance na poměrně dlouhou dobu provést rezervaci účtu. Dobrou zprávou je, že všechny rezervace budou mít šanci otevřít si účet, takže pokud jste na seznamu, budete mít příležitost otevřít si účet po zpřístupnění konečné nabídky a smluv.

 

Ale již víme, že maximum YEM na účet bude přísně omezeno, s největší pravděpodobností bude maximální částka mezi 2 a 5 miliony YEM na účet. Je to takto omezeno, aby všichni držitelé rezervací mohli mít účet. Pokud by byl limit vyšší, pak by někteří držitelé rezervací nemohli mít účet.

 

Pochopte, že pokud jste provedli rezervaci s vyšší částkou, je to v pořádku, není třeba provádět žádné úpravy vaší rezervace; pamatujte, že se během tohoto procesu rezervace nepohybuje žádný YEM, nejdůležitější je, že pokud se chcete zúčastnit, nezapomeňte provést rezervaci před jejím uzavřením.

 

Pokud je program super úspěšný, mohlo by se otevřít další kolo, ale nejprve bychom měli znát některé výsledky, a proto nebudou přijímat nové žádosti o účet, dokud nebudou po uzavření distribuovány první zisky.

 

Zde je několik faktů pro ty z vás, kteří se chtějí dozvědět více o potenciálním výsledku.

1) Účet je v YEM. Vložíte YEM a dostanete YEM, pokud zrušíte účet.

2) Měsíční poplatky budou účtovány v YEM, ale budou vypočítány z hodnoty YEM v USD v době vkladu. Přesnou částku pak najdete na blockchainové transakci.

3) YEM všech účtů bude spojen. Každý účet tedy bude v průběhu času dostávat stejný zisk, samozřejmě na základě částky YEM, kterou jste vložili.

4) Zisk se vyplácí v USD, poprvé po 12 měsících. Pokud dříve dojde k významnému zisku (například po 6 měsících), může se Swiss Asset Management rozhodnout rozdělit zisky dříve. Po 12 měsících se můžete rozhodnout, zda chcete dostávat zisky jednou ročně (akumulované) nebo měsíčně (aktuální).

5) Svůj účet můžete kdykoli zrušit a do 14 dnů vám bude převeden váš YEM a akumulované zisky, pokud existují.

To je tedy ještě lepší než to, co jsme se původně naučili. Samozřejmě, pokud zrušíte předčasně, budou zde poplatky, skvělou zprávou však je, že pokud existují nějaké kumulované zisky, stále byste dostávali svůj podíl ze zisků po dobu, po kterou jste se zúčastnili.

6) YEM se vyplácí do vaší Peněženky PerNum, zisky se vyplácejí na váš bankovní účet a veškeré bankovní poplatky, které se vyskytnou, budou zaplaceny vámi.

7) Neexistuje žádná záruka na zisky. Kvůli měsíčním poplatkům za účet tedy existuje riziko ztráty. To je důvod, proč i když neexistují žádné zisky, budete i nadále platit měsíční poplatky bez ohledu na výsledek.

8) Komunikovaná cílová ROI je založena na hodnotě YEM v USD v době vkladu a má zahrnovat poplatky za vklad a poplatky za úspěch. Zde je příklad:

Vložíte 633 553 YEM. Hodnota USD je přesně 1 milion na základě dnešní hodnoty YEM (v době webináře).

Měsíční poplatky ve výši 0,04% z hodnoty USD = 400 USD, které se platí v YEM při aktuálním kurzu, které se odečítají přímo z vašeho účtu správy aktiv. Čím vyšší je hodnota YEM, tím méně YEM zaplatíte za poplatky.

Pochopte tedy, že odečtený YEM vychází z vašeho počátečního vkladu YEM, avšak ROI se počítá na základě hodnoty USD v době vašeho vkladu, takže zaplacené poplatky se vám při výpočtu ROI nepočítají.

Zpět k našemu příkladu, řekněme nyní, Swiss Asset Management získává 1,25% hrubý zisk. Nyní si ponechávají 20% z toho za své služby, což je 0,25%. Zisk, který vám má být vyplacen, je tedy 1% z 1 milionu USD = 10 000 USD.

Takže 400 USD měsíční poplatky zvyšují hodnotu až 4 800 USD (jedná se o poplatky, které v YEM platíte ze svého zůstatku správy aktiv), takže zisk 10 000 USD minus 4 800 USD poplatky = 5 200 USD ČISTÝ zisk = 0,52% z vaší hodnoty 1 milion USD vklad, který se pohybuje v rozmezí 0,5–1% ročně.

Pochopte tedy, že když obdržíte zisky, dostanete na svůj bankovní účet celých 10 000 USD, takže doslova to odpovídá vráceným měsíčním poplatkům plus 5 200 USD navíc.

 

Jakmile bude potvrzena správa švýcarského majetku, budeme o tom informováni, a budeme všechny informovat, až budou připraveny další kroky. Můžete o tom také obdržet e-mail, ale bez ohledu na to budeme aktualizace zveřejňovat, až budeme mít další aktualizace.

 

Rozumět těmto podmínkám, o nichž se dnes mluví, se stále mohou z jakéhokoli důvodu změnit; tyto informace jsou poskytovány pouze proto, abyste lépe porozuměli aktuálním dostupným informacím.

 

Můžete se podívat na více na

https://swissdigitalfunds.com/

 

Pokud máte nějaké dotazy, nezapomeňte si přečíst web, podívejte se na rekapitulaci webináře Unicorn Network z 31. srpna 2020 a téma Otázky podpory ve WazzUb; informace jsou propojeny s oznámením švýcarských digitálních fondů ve WazzUb.

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=4365

 

 

A teď ... speciální můstková mince!

 

 

(Poznámka: Mějte prosím na paměti, že v této části níže, byla přidána určitá jasnost ohledně speciální přemosťovací mince z toho, co bylo řečeno během webináře.)

 

Aby se zajistilo dostatek této speciální přemosťovací mince pro ty, kteří na ni chtějí převést YEM, brzy bude zahájen speciální typ procesu.

 

Proces, který znáte pro Swiss Asset Management, je podobný procesu pro speciální bridge-coin, protože potřebujeme znát částku YEM, která má být převedena, a kolik členů si to přeje.

 

Pro ty, kteří si přejí jako první převést YEM na tuto speciální přemosťovací minci, dejte nám prosím vědět, kolik YEM chcete převést. Toto bude pouze pro informační účely.

 

A stejně jako u společnosti Swiss Asset management neexistuje žádná povinnost převést YEM na tyto informace, pouze nás informujete, co byste mohli udělat. Nic není rezervováno, žádný YEM nebude s těmito informacemi přesunut, to je jen proto, aby sdělil vaše záměry, aby tým mohl dělat, co musí.

 

Pochopte také, že bude existovat nějaký druh regulace, aby trh nebyl okamžitě zaplaven, takže i když si možná všimnete, že chcete převést určitou částku, mohou existovat určitá omezení v závislosti na tom, kolik lidí má také zájem stejný. To nelze zjistit, dokud nezjistíte svůj zájem.

 

Všimněte si, že když prodáváte své speciální můstkové mince světu BTC, neexistují žádná omezení, jde o převod YEM na tuto speciální přemosťovací minci; tuto část kontrolujeme a je součástí toho, co dělá YEM výjimečným.

 

Předpisy, které převádějí YEM na tuto speciální můstkovou minci, mohou zahrnovat maximální částku na člena za týden nebo za měsíc. To je proto, aby ti, kteří převádějí svůj YEM na tuto speciální přemosťovací minci, měli-li ji prodat ve světě BTC, měli dobrou hodnotu. Než bude možné tyto druhy rozhodnutí učinit, musí tým nejprve vědět, kolik je poptávky. Proto máme informační proces.

 

Pamatujte na účel této speciální přemosťovací mince: je to výstupní brána, pokud chcete převést svůj YEM na světovou kryptoměnu BTC a vstupní brána, pokud chcete použít světovou kryptoměnu BTC k nákupu YEM.

 

A pochopte, jakmile se oficiálně otevře proces převodu YEM na tuto speciální přemosťovací minci, ke konverzi dojde na základě zásady „kdo dřív přijde, je dřív na řadě“.

Pro vyjádření vašeho zájmu byl na Pernum.com zřízen speciální průzkum…

 

 

Poté, co se přihlásíte, uvidíte to nahoře „KLIKNUTÍM SEM HLASUJETE ZA MŮSTKOVOU MINCI“ a po kliknutí tam uvidíte stránku hlasování.

 

 

Z výše uvedeného obrázku:

Jako doplňková služba pro ty členy, kteří by chtěli převést část svých YEM na jiné kryptoměny nebo fiat měny, jsme v procesu vytváření mostu mezi YEM a dalšími kryptoměnami, jako je Bitcoin a Ether.

 

Stávající kryptoměna, obchodovatelná na více burzách vs. bitcoin a další kryptoměny, byla vybrána, aby fungovala jako „mostní mince“ mezi oběma světy. Tato přemosťovací mince má 2 funkce:

 

YEM -> bridge coin -> BTC, ETH,…

 

Držitelé YEM mohou převést YEM na přemosťovací mince pevnou sazbou. Pevná sazba se nastavuje první den provozu a bude přesně 1: 1 na základě tehdy aktuálních hodnot.

 

Příklad: YEM / USD $ 1,50 a překlenovací mince / USD $ 3 = 1 YEM je 0,5 překlenovací mince

 

Tato pevná sazba bude zachována, dokud bude hodnota přemosťovací mince stejná nebo menší než pevná sazba. Držitelé můstkových mincí mají tedy velký zájem neklesat hodnotu přemosťovacích mincí lowballingem a dumpingem.

 

BTC, ETH,… -> bridge coin -> YEM

 

Lidé, kteří by chtěli převést jakoukoli jinou kryptoměnu na YEM, musí nejprve převést svou měnu na přemosťovací minci. Tímto způsobem vytváříme nepřetržitou poptávku po přemosťovací minci. Mince můstku lze kdykoli při aktuálním kurzu převést na YEM.

 

Příklad: YEM / USD $ 1,50 a překlenovací mince / USD $ 3 = 1 překlenovací mince je 2 YEM

 

Čím vyšší je tedy hodnota přemosťovací mince, tím více YEM obdržíte.

 

Vezměte prosím na vědomí, že při převodu YEM na přemosťovací minci opouštíte SafeZone a vaše převáděcí mince nejsou chráněny našimi funkcemi kybernetické bezpečnosti. Nemáme kontrolu nad burzami, kde se obchoduje s bridge coinem, ani nemáme kontrolu nad poskytovateli peněženek pro bridge coin.

 

Vaše peněženky s můstkovými mincemi mohou být hacknuty, vaše můstkové mince mohou být odcizeny, burzy můstkových mincí mohou být hacknuty nebo bankrotovat, s hodnotou můstkových mincí lze manipulovat a skládkovat. Neexistuje žádná záruka, že můžete obchodovat s můstkovou mincí požadovanou rychlostí.

 

Neneseme odpovědnost za žádné ztráty, kterým byste mohli čelit, a nemůžeme vám nijak pomoci mimo SafeZone.

 

Abychom mohli vypočítat, kolik můstkových mincí je třeba v tomto kruhu nastavit, požádáme vás, abyste nám řekli, zda plánujete převést jakýkoli YEM na přemosťovací minci nyní nebo později, a pokud ano, kolik YEM plánujete převést do konce roku 2020. Vaše čísla jsou pouze pro naše výpočty, neexistuje žádná transakce, žádná rezervace ani žádná jiná povinnost. Děkuji za Vaši účast!

 

Zadejte částku YEM, kterou byste mohli chtít převést na přemosťovací minci do konce roku 2020:

Otázkou tedy je ... kolik YEM plánujete převést na speciální přemosťovací minci v roce 2020? To je to, o čem hlasujete a dáváte najevo své záměry pomocí této ankety.

 

Takže přemýšlejte o tom, co chcete dělat, pokud chcete převést YEM na tuto speciální můstkovou minci. Průzkum zůstane po určitou dobu otevřený a o jeho uzavírání budeme informovat všechny. Můžete si být jisti, že bude k překladu této rekapitulace dostatek času a každý si bude moci informace přečíst před uzavřením ankety, takže je čas, aby si každý všiml svého zájmu.

 

Navštivte Pernum.com, abyste hlasovali v anketě a zaznamenali váš zájem:

https://pernum.com/

 

 

 

A nyní další vzrušující novinky ... Happy Health centra!

 

 

Hovoříme-li o více vzrušujících věcech, které se dějí v říjnu. 25. října se v Německu otevře naše první Happy Health Center! Všechno je připraveno, úřady na to udělily licenci.

 

 

Společnost Happy Health si mohla tuto kancelář za YEM pronajmout. To je fantastické! Každý den existuje stále více příkladů toho, jak YEM jsou vaše každodenní peníze. Ve středisku Happy Health Center bude pracovat nejméně 10 poskytovatelů služeb…

 

 

 

… Od masážní terapie po sportovní kurzy…

 

 

… Osobní trénink, meditace, čtení a mnoho dalšího!

Každá služba může být plně placena v YEM. A samozřejmě, kdo nemá YEM, může platit v EUR. Pouze 1,1 milionu držitelů YEM z 8 miliard lidí má YEM, takže drtivá většina lidí navštěvujících toto Happy Health Center zaplatí v EUR.

 

Nyní navíc bude existovat model sdílení podnikání, který by mohl být obchodní příležitostí pro ty, kteří se zajímají o zdraví a chtěli by provozovat Happy Health Center ve své místní oblasti. To je fantastické!

 

Nyní již máme několik lidí, kteří se zajímají o různé věci související se zdravím a kontaktovali nás dříve, takže teď, když máme více informací, budeme s nimi více sledovat; Pokud jste nám tedy dříve poslali e-mail, dávejte pozor na zprávu od týmu. A pro kohokoli jiného, ​​kdo má zájem, určitě zveřejníme další aktualizace, které budou k dispozici. Pokud byste chtěli být mezi prvními, kteří se do toho zapojili, můžete týmu poslat informace e-mailem na adresu:

Happyhealth [zavináč] safezone [tečka] info

Happyhealth[at]safezone[dot]info

 

Takže je to super a velmi vzrušující být v této fázi. Později v tomto měsíci budeme sdílet několik dalších podrobností, jak se bude čas blížit slavnostnímu otevření, dávejte na to pozor.

 

 

V říjnu také pro firmy ... budeme mít několik aktualizací pro naše obchodní členy, bude vydána aplikace PerNumPay pro firmy. V tuto chvíli prochází několika aktualizacemi. Pokud ji aktuálně používáte, aktuální verze funguje dobře, všechno je v pořádku, přidáváme další funkce a aktualizace, aby byla ještě lepší. To je fantastické a bude aktualizováno později tento měsíc.

 

 

Několik dalších aktualizací pro vás na TwnklEstate. Pokud jste dříve provedli rezervaci na nemovitosti v Ugandě, byla inteligentní smlouva zrušena a vrácena. Kvůli globální pandemii banka zrušila a kvůli cestovním omezením a dalším výzvám nebylo možné v té době znovu vyjednat, proto byla dohoda zrušena a vrácena; uvidíte aktualizace ve své peněžence PerNum, pokud jste se účastnili.

 

Dobrou zprávou je, že jsme stále v kontaktu s majitelem nemovitosti, takže existuje šance, že bude nemovitost znovu uvedena na TwnklEstate později. Potřebuje více času, vyskytly se komplikace, takže potřebuje další čas, aby se zjistilo, zda je ještě možné dosáhnout dohody. O všech aktualizacích budeme průběžně informovat všechny.

 

Jsme si také vědomi řady dalších inteligentních smluv a aktualizací, které jsou potřebné na webech TwnklEstate, TwnklShop a TwnklCars; tým na nich pracuje a my budeme mít k dispozici další aktualizace, které mohou být dále než jen v říjnu, takže si toho uvědomte.

 

 

A konečně rychlá připomínka, TwnklSoccer se vrátí k hrám 10. října, to je, kdy budou hry hrát fotbalové kluby ... dávejte pozor na hry zveřejněné na TwnklSoccer asi před týdnem. Uvědomte si také, že toto další kolo her začne 10. října, v tomto kole bude spousta her, například asi 20 her, takže si toho uvědomte, abyste si nenechali ujít včasné předpovědi.

(Hry se nyní zveřejňují od tohoto souhrnného příspěvku, takže přejděte na TwnklSoccer, abyste mohli předpovědět do 10. října 2020.)

https://twnkl.soccer/

 

A ano, až budou ceny z posledních her TwnklSoccer připraveny k vyzvednutí, budeme mít oznámení ve WazzUb, takže na to také dávejte pozor, tým na tom pracuje co nejrychleji.

 

 

VÝSLEDKY HLASOVÁNÍ:

Během webináře jsme provedli živé hlasování s dotazem: „Milujete PRO or NO?“

 

93% účastníků webináře, kteří odpověděli, hlasovalo PRO, milovali PRO or NE!

6% účastníků webináře, kteří odpověděli, hlasovalo NE, nelíbí se jim PRO or NO!

 

Což je naprosto super! Nyní jsme určili na PRO or NO! že alespoň někteří lidé si myslí, že jsou komici, takže možná někteří z těch 6% jsou komici a možná se jim to prostě nelíbí; to je také v pořádku, je to všechno dobré. Nemusíme pořád souhlasit. To je skvělá věc na tom, co tady děláme a jen život obecně. Nemusíme pořád souhlasit, je v pořádku nesouhlasit. (Život by byl docela nudný, kdybychom se všichni neustále shodovali.) To je součást toho, jak nacházíme řešení našich výzev, když s úctou přijdeme na to, s čím nesouhlasíme, a najdeme společnou řeč mezi našimi rozdíly. Takže je to naprosto skvělé, jsme nadšeni, že vidíme, jak si každý užívá čistou konverzaci na PRO or NO! webová stránka.

 

Takže to jsou vzrušující zprávy přicházející během měsíce října 2020. Doufáme, že všichni budou stejně nadšení jako my! Děkuji vám všem, že jste se k nám připojili, Waaazzzuuubbbbb, a vše nejlepší všem!

 

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

 

                                             ***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si  rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh  

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.