Rekapitulace Webináře Unicorn Network
Důležité momenty
4. listopadu 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc, a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata:

1. Aktualizace CCH

2. PRO nebo NO! Aktualizace kvality

3. Bridge coin aktualizace

4. Aktualizace švýcarských digitálních fondů

5. Oznámení o spuštění zlaté mince Twnkl (TGC)

6. Oznámení o zahájení YEMBids

7. Oslava výročí Unicorn Network 9. výročí

8. Další aktualizace

 

 

Waaaazzzuuubbb Všichni!

Cate pozdravila všechny, sdílela přání od zakladatelů a sdílela aktualizace. Důvodem tohoto dnešního webináře je sdílení některých aktualizací, jak možná víte, že se náš webový seminář Unicorn Network 9. výročí, slaví 11. listopadu 2020 v 11:11 pacifického času a během toho máme tolik důležitých informací, které se nám to nevejdou do jednoho webináře, takže dnes projdeme několik důležitých aktualizací.

 

 

Aktualizace CCH

- Pochopte, prosím, že jsme v neustálém kontaktu s týmem CCH, poskytněte jim prosím čas, který potřebují na dokončení své práce. Ujistěte se, že všechny mince jsou v bezpečí. Sledujte prosím webové stránky CCH, kde jsou k dispozici další aktualizace.

 

 

Aktualizace Pro or No Quality

- Pamatujte, nediskutujte jen o YEM a dalších projektech SafeZone, Unicorn Network ... diskutujte o široké škále témat ... obchod, ekonomika, zábava, finance, sport, politika, lidé, věda, náboženství, cestování, technologie a mnoho dalšího, jsou to skvělá témata pro PRO or NE! ... bavte se s tím!

- Přemýšlejte o prohlášeních, která učiníte na PRO or NO! jako když jste na večírku, kde konverzujete s lidmi, uděláte prohlášení, někteří budou souhlasit, někteří nesouhlasí a někteří budou diskutovat dále (tj. učinit komentář). Pokud tedy chcete ve svém prohlášení něco citovat, musí to být malá část vašeho prohlášení, nikoli celé prohlášení. Nechtěli byste jít na večírek a jen číst lidem z knihy, kdykoli s vámi mluvili, je to stejné pro PRO or NO! buďte ve svých prohlášeních originální, řekněte, co chcete říci svými vlastními slovy.

- Také o používání uvozovek, jak již bylo uvedeno, nemůžete uvést celý svůj citát, pokud citujete malý, nezapomeňte uvést uvozovky („“) a uvést zdroj.

- Nezapomeňte si před zveřejněním přečíst Pravidla a Pokyny pro kvalitu, nezapomeňte, že prohlášení / komentáře mimo pravidla budou hlášeny a jakékoli odebrání prohlášení / komentáře není odměněno ... maximalizujte své odměny podle Pravidel a pokynů pro kvalitu ... snadný způsob Chcete-li zobrazit odkazy v zápatí, klikněte na libovolné prohlášení, odtud můžete snadno vidět zápatí.

- Další pokyny budou zveřejňovány v pokynech pro zajištění kvality, takže tyto aktualizace sledujte.

 

Aktualizace Bridge coin

- Bohužel první vybraná mince se ukázala jako příliš riskantní. I když je vaší odpovědností při převodu YEM na přemosťovací minci, záleží nám na tom a snažíme se omezit potenciální riziko, kdy a kde můžeme ... jak se uvádí v anketě na Pernum.com:

"Vezměte prosím na vědomí, že při převodu YEM na přemosťovací minci opouštíte SafeZone a vaše prostředky přemosťovací mince nejsou chráněny našimi funkcemi kybernetické bezpečnosti." Nemáme kontrolu nad burzami, kde se obchoduje s bridge coinem, ani nemáme kontrolu nad poskytovateli peněženek pro bridge coin.

Vaše peněženky s můstkovými mincemi mohou být hacknuty, vaše můstkové mince mohou být odcizeny, burzy můstkových mincí mohou být hacknuty nebo bankrotují, s hodnotou můstkových mincí lze manipulovat a skládkovat je. Neexistuje žádná záruka, že můžete obchodovat s můstkovou mincí požadovanou rychlostí.

Neneseme odpovědnost za žádné ztráty, kterým byste mohli čelit, a nemůžeme vám nijak pomoci mimo SafeZone. "

 

Když se podíváme na různé coiny pro jinou možnost, je třeba si uvědomit řadu věcí, protože celý trh je obecně nějaký shnilý, Cate sdílela článek z Coin Rivet:

 

 

„Brad Garlinghouse říká, že 99% kryptoměn„ pravděpodobně klesne na nulu “

Generální ředitel společnosti Ripple Brad Garlinghouse řekl agentuře Bloomberg, že většina kryptoměn může být jednoho dne bezcenná “

https://coinrivet.com/brad-garlinghouse-says-99-of-cryptocurrencies-will-probably-go-to-zero/

 

Můžete to vidět sami, když jdete na místa, jako je CoinMarketCap (CMC) ... v CMC je uvedeno více než 7 000 mincí a žetonů, a pokud se podíváte jen částečně do seznamu, uvidíte, že většina těchto krypt má nulový objem, což znamená v podstatě jsou mrtví.

 

 

I když se podíváte trochu dále, kde se ukazuje nějaký objem, není to o moc lepší. Navíc je obecně známo, že přibližně 95% objemu se děje prostřednictvím robotů, kteří hrají ping pong tam a zpět, takže si toho musíte být vědomi.

 

 

A i když najdete ten, který by mohl vypadat dobře s trochou objemu, jako například tento s názvem Sense (všimněte si, toto je jen příklad a nemá nic společného s výběrem můstkové mince, toto je jen příklad mince s alespoň určitým objemem pro tento příklad) ... ale když se podíváte blíže, vykazuje klesající trend (cena je o 25% nižší).

 

 

Pro ty, kteří si myslí, že stačí vybrat jednu z nejlepších mincí ... prosím, pochopte, že jde o vybírání poctivé mince, která odpovídá našim cílům a projektům, a vyžaduje správnou vyjednávácí a náležitou péči. Tím si můžete být jisti, že tým již zvažuje řadu možností, nyní jsou v hloubkové kontrole s několika možnostmi a dobrou zprávou je, že jakmile bude učiněno konečné rozhodnutí, dokončení procesu bude trvat jen asi 1 týden a připravíme jej k použití pro všechny.

 

Pochopte také prosím, tým již má několik dobrých možností, nepotřebuje žádné návrhy. I když oceňují každého, kdo se dívá ven, prosím, nechte je soustředit se na svou práci.

 Doufáme, že další aktualizace budou sdíleny během našeho webináře z 11. listopadu, takže si na webináři přečtěte všechny nejnovější informace.

 

Aktualizace švýcarských digitálních fondů

 

- Švýcarské digitální fondy jsou připraveny začít, oficiální zahájení 12. listopadu, více informací oznámeno 11. listopadu webinář.

- Obchodní model byl testován, vše proběhlo hladce a po službě je vysoká poptávka, na kterou čekají někteří velcí zákazníci.

- NESPĚCHEJ. Nehýbejte s žádným YEM z Proof of Stake před rozdáváním odměn nebo alespoň počkejte, až uslyšíte aktualizace 11. listopadu; budete mít čas si přečíst poslední podrobnosti, než budete muset přesunout svůj YEM k účasti.

- Dobrá zpráva, konečné podmínky zaručeně budou alespoň takové, jaké byly dříve oznámeny.

- Pro ty, kteří mají otázky týkající se požadavků KYC / AML na účast, další informace přijdou kolem 11. nebo 12. listopadu.

 

 

Aktualizace zlatých mincí Twnkl

 

- Jak bylo oznámeno počátkem tohoto roku, pracujeme na velmi zvláštním projektu, zlaté minci Twnkl (obchodní symbol TGC), a dnes s radostí sdílíme některá oznámení.

- Web byl vytvořen v rámci přípravy na oficiální spuštění, které se očekává 12. listopadu.

 

 

Z obrázku webu TGC výše:

KOUPIT DIGITÁLNÍ ZLATO

Zlatá mince Twnkl (TGC) je 100% krytá fyzickým zlatem. Díky strategické smlouvě s arizonským zlatým dolem máme přímý přístup k 0,999 nejlepšímu zlatu za nejlepší ceny. TGC je zdaleka nejlevnější, nejbezpečnější a nejchytřejší způsob vaší investice do zlata.

 

 

- TGC musí být zakoupen s fiat měnou, nicméně se jedná o dohodě, aby bylo možné po nákupu v fiat měně zakoupit alespoň nějaké menší procento TGC s YEM, další podrobnosti budou 11. listopadu.

- Někteří by se s nedávnými aktualizacemi některých projektů od „Twnkl“ po „YEM“ mohli divit, proč je takto pojmenována zlatá mince Twnkl, neexistuje inteligentní kontrakt jako jiné projekty s názvem „Twnkl“ ... odpověď je ve 2 částech, 1 ) protože zlato se třpytí a 2) protože si ho nemůžete koupit přímo u YEM.

- Nepodceňujte sílu přeměny fyzického zlata na digitální zlato ...

 

 

Z obrázku webu TGC výše:

PŘEVOD FYZICKÉHO ZLATA

Fyzické zlato může být zabaveno, zfalšováno nebo odcizeno. Převedením svého fyzického zlata na TGC získáte klid, který si zasloužíte. Vaše zlato je s vámi bez ohledu na to, kde jste, své zlato můžete kdykoli prodat a brzy můžete dokonce platit ve stále více obchodech s TGC.

 

- Přemýšlejte o tom, jak je fyzické zlato skladováno, obvykle v prutech ... co když chcete utratit jen část zlatého prutu, musíte najít někoho, kdo by ho roztavil na menší pruty nebo nakrájel na menší kousky, to je čas náročné a komplikované ... v koloniálních dobách doslova krájeli mince na polovinu nebo na čtvrtiny, nebo dokonce jen na menší kousky, aby provedli změnu ... dnes to není tak snadné ... takže mít vaše fyzické zlato v digitální podobě je nákladově efektivní, pohodlné a přináší klid, protože vaše zlato je uloženo digitálně ve vaší peněžence PerNum jako mince TGC a protože je uloženo ve vaší peněžence PerNum, máte k nim přístup kdykoli a kdekoli na světě.

- Jednou důležitou aktualizací je, že se také upgraduje rozhraní PerNumPay API, které umožňuje TGC jako možnost platby. Podniky tedy budou moci okamžitě přijmout TGC a držitelé TGC mohou své TGC utratit jakýmkoli způsobem, který si zvolí, v dalších a dalších zúčastněných obchodech, již brzy.

 

 

- Zvláštní poděkování patří Angelovi za pomoc s některými obrázky pro web TGC. Pokud nevíte o Angelových uměleckých dílech, jedná se o aktivního zakládajícího člena (UFM), který vytváří umělecká díla pro kteréhokoli člena, která můžete použít. Jeho obrázky najdete ve Wazzubu v oblasti Síla novinek.

 

- Pamatujte, že další podrobnosti přijdou 11. listopadu, prosím, do té doby si ponechejte své dotazy a počkejte na další informace.

 

- Web pro TGC je doména .gold (nevěděli jsme, že tento konec domény existuje před zakoupením domény pro tento projekt), což je skvělé a usnadňuje zapamatování webu.

https://twnkl.gold/

 

 

Aktualizace YEMBids

- Toto je dobrý příklad toho, co se stane s webovým projektem v naší síti, evolučním procesem vytváření ... před několika lety jsme spustili web TwnklBds, dostali jsme zpětnou vazbu (tj. Vliv) od našich členů, poté web prošel offline údržbou a byl nějakou dobu nefunkční, někteří lidé si mysleli, že je mrtvý a už se nikdy nevrátí ... a my s radostí můžeme říci, že není mrtvý, byla vylepšován na základě vaší zpětné vazby a nyní se vrací v dokonalém stavu, v nové evoluční podobě jako YEMBids, finální verze, nová a vylepšená na základě zpětné vazby našich členů, která navždy zůstane online.

- Pro ty, kteří se zajímají, proč se název změnil z „TwnklBds“ na „YEMBids“ ... protože na tomto místě můžete utratit svůj YEM, dokonce i YEM zdarma, poté, co jste vyhráli v aukci a koupili všechny druhy výrobků, od elektroniky, gadgetů , šperky, oblečení, domácí zboží a ještě mnohem více!

- Na YEMBids najdete aukce od našich obchodních partnerů, kteří prodávají nové předměty, a dokonce i jednotliví členové, kteří prodávají nové nebo použité předměty.

- Pokud prodáváte použitou položku, musí být označena jako použitá a v popisu budete muset jasně uvést aktuální stav položky a samozřejmě o tom být upřímní.

- Další informace o typech produktů, které jsou mezitím povoleny nebo nejsou povoleny, najdete v dalších podmínkách pro obchodníky Shobbit v úplných podmínkách Unicorn Network.

- S YEMBids můžete vydělat YEM prodejem věcí, které máte a které již nepotřebujete.

- Více informací přijde 11. listopadu

- Potřebujeme 5 beta testerů, pokud máte zájem, pošlete e-mail na yembids@safezone.info s vaším PerNum a Skype ID. Budete potřebovat znát angličtinu, mít počítač s přístupem na internet a být k dispozici pro testování v příštích několika dnech.

 

 

Oslava výročí Unicorn Network

Nezapomeňte se připojit k našemu webináři o oslavě 9. výročí Unicorn Network, který se koná 11. listopadu 2020 v 11:11 pacifického času. Webinář je vyhlášen na WazzUb a těšíme se, až vás tam uvidíme!

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=4496

 

Další aktualizace

- Všechno, co není zmíněno, je stále v provozu, jakmile budou k dispozici aktualizace, budou oznámeny. Nejnovější informace najdete vždy ve Zprávách a oznámeních na WazzUb.com.

- Pro ty, kteří se obávají zpoždění nebo potřebného dalšího času, jsou zpoždění součástí života, buďte šťastní, v našem případě to není tak špatné jako německé letiště v Berlíně. Toto letiště bylo poprvé oznámeno jako dokončené a otevřené 31. října 2011 (mějte na paměti, že to bylo po 20 letech plánování a vývoje), ale potřebovali více času, stále ohlašovali nové slavnostní otevření pro roky 2012, 2013, 2014, 2015 , 2016, 2017, 2018, a nyní se právě otevřely před 4 dny uprostřed krize covid, kdy po devítiletém zpoždění už nikdo nelétá. Zpoždění jsou tedy součástí života.

- Ujišťujeme vás o našich projektech, vše se připravuje a bude připraveno, až bude připraveno.

 

- Také další série her TwnklSoccer jsou nyní zveřejněny na webu TwnklSoccer, nezapomeňte si vybrat své vítěze, než začnou hrát další hry 14. listopadu 2020.

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?pid=342925#p342925

 

Děkuji vám všem, že jste se k nám připojili, Waaazzzuuubbbbb, a vše nejlepší všem!

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si  rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

 

***

 

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

 

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

 

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

***

 

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat,""odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.