Rekapitulace Webináře Unicorn Network
11. listopadu 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata:

1. Spuštění zlaté mince Twnkl (TGC)

2. Další aktualizace

 

Twnkl Gold Coin (TGC) se dnes uvádí na trh

Existuje několik důležitých klíčových věcí, které byste měli hned vědět, takže tyto informace dnes sdílíme.

 

 

Nejprve pochopte některé klíčové věci týkající se zlata

● Je to těžké

● Chcete-li utratit jen malou část svého zlata, může být náročné provést změnu

● Musíte jej uložit někde v bezpečí

● Pokud cestujete, může být těžké si ho vzít s sebou

● Ještě více si musíte pamatovat na bezpečnost, zvláště pokud je uchováváno v menších porcích, jako jsou mince nebo malé zlaté cihly atd. Čím menší je cihla, tím snazší je krást

● Pokud se přestěhujete, může to být komplikovaný proces, který si můžete vzít sebou

● Zlato může být zabaveno také vládami, úřady a dalšími

● Zlato může být falešné nebo mít nižší kvalitu, nejčistší zlato má čistotu 99,99%

 

 

A co nákup zlata, vidíme nabídky pořád, jak těžké to může být?

● Nejde o to, jak těžké to je, i když jste si ho nikdy předtím nezakoupili, mohli by vás využít lidé, kteří prodávají falešné nebo nekvalitní zlato, nebo můžete platit vyšší ceny.

 

 

Jak se zlato prodává, sleduje pouze hodnotu na trhu známou jako „spotová cena“?

● Ne, za nákup zlata obvykle zaplatíte spotovou cenu, která je uvedena na trhu a navíc budete platit další poplatky.

● Například současná hodnota zlata je dnes asi 60 USD za gram a pokud byste si jej koupili, nakonec byste za stejný 1 gram zlata nakonec zaplatili 75–80 USD. Pokud chcete platit méně poplatků, musíte si koupit více zlata, mnohem více, pokud se chcete přiblížit okamžité ceně.
 

Jak tedy nakupujete zlato za dobrou cenu, aniž byste museli kupovat tunu najednou? Jak zajistíte bezpečnější, pohodlnější a přátelštější vlastnictví zlata?

Digitalizované zlato se zlatou mincí Twnkl!

● Obchodní symbol: TGC

● TGC je podloženo skutečným zlatem

● 1 TGC = 1 gram hodnoty zlata

● Může nakupovat digitalizované zlato za tržní cenu

● Nejlevnější způsob nákupu zlata

● Ušetřete náklady bez prostředníka nebo jiných poplatků!

● Plus slevy k dispozici za prvních 5 000 prodaných TGC (hodnota 5 kg zlata)

● Plus může platit až 10% s YEM

● Plus může získat 10% YEM cashback, pokud je nákup proveden 100% s fiat měnou

● Plus všechny výhody digitalizovaného zlata!

 

 

Jaké jsou výhody digitalizovaného zlata prostřednictvím TGC?

● Ať jste kdekoli, vaše zlato je s vámi, protože TGC jsou uloženy ve vaší peněžence PerNum, ke svému TGC máte přístup kdekoli a kdykoli

● Pamatujte, že bylo již dříve oznámeno, že se PerNumPay API aktualizuje, aby umožňovalo přímé platby prodejcům s TGC prostřednictvím aplikace PerNumPay

● Budoucí aktualizace oznámené na 11. listopadu webinář podrobně popisuje virtuální debetní kartu (Visa nebo Master Card), kde můžete utrácet peníze přímo z vaší PerNum Multiwallet přímo v online obchodech a prostřednictvím aplikací jako Apple Pay a Google Pay

● TGC je ve vaší peněžence PerNum v bezpečí s nejvyšší úrovní zabezpečení prostřednictvím SafeZone - nezapomeňte uchovat své přihlašovací údaje v bezpečí (zejména hlavní PIN) a jste v bezpečí

 

 

Jak je tohle možné?

● Máme smlouvu a partnerství se zlatým dolem v Arizoně, USA, abychom získali nejlepší ceny zlata přímo ze zlatého dolu

● Nakupujeme hromadně, abychom získali nejlepší ceny

● Již vlastníme 5 kg zlata a další zlato bude podle potřeby zakoupeno v závislosti na prodaných TGC.

● Máme smlouvu se zlatým dolem na nákup jakéhokoli množství zlata, které potřebujeme k podpoře TGC

● Fyzická zlatá podpora TGC je uložena v super tajných a bezpečných místech po celém světě a ne, nebudeme sdílet žádné konkrétní podrobnosti kvůli našim zásadám maximální bezpečnosti, nebudeme pomáhat padouchům.

 

 

Jak můžeme všechno toto zlato uložit?

● I když je zlato těžké, udržuje si jeho hodnotu v malém balení, například na obrázku výše vidíte, že 500 g zlata se vejde do dlaně, což by odpovídalo 500 TGC.

● Jeden metr krychlový zlata má hodnotu více než 1,1 miliardy USD a 1 metr krychlový je pouhá 3 stopová krychle prostoru, takže nezabírá mnoho místa

● Takže i když je těžký a vyžaduje vysoké zabezpečení, zapadá do relativně malých oblastí ve srovnání s jinými cennými aktivy

 

Jak mohu tyto výhody co nejlépe využít?

● Rozhodněte se, co chcete více, zaplatíte částečně s YEM nebo získáte více YEM ve formě cashbacku.

● Pokud chcete za svůj nákup zaplatit částečně s YEM, rozhodněte se, kolik chcete koupit, kolik máte YEM a můžete zaplatit až 10% z ceny s YEM. Vy rozhodnete, jaké procento zaplatíte za YEM, může to být 1%, 3%, 8% nebo až 10% ... v YEM lze zaplatit jakoukoli částku mezi 1% - 10% ceny. Zbytek bude samozřejmě třeba platit fiat měnou.

● Pokud chcete místo toho získat více YEM jako cashback, jednoduše vyberte, kolik TGC chcete koupit, a dokončete svůj nákup 100% s fiat měnou (0% placeno s JEM). Musí se jednat o 100% nákup fiat měny, aby se kvalifikoval pro cashback YEM, bez výjimek.

● Prvních 5 000 prodaných TGC navíc získává speciální 3% slevu navíc!

 

 

Máte nějaké další informace?

 ●Platby v měně Fiat musí být prováděny bankovním převodem, což je jediný akceptovaný způsob platby

 ●TGC lze zakoupit pouze v celých částkách

● Minimální objednávka = 1 TGC

● Po odeslání platby musíte nahrát doklad o platbě

● Poplatek za nezaplacení je 25 USD, pokud si objednáte a nedokončíte platbu do 5 dnů, takže objednávejte pouze v případě, že máte v úmyslu provést platbu rychle

 

 

A co přeměna fyzického zlata na TGC?

● Začne to kolem 1. prosince

● Bude spuštěno po jednotlivých zemích, jakmile začne

● Více informací k tomu přijde později

 

 

Co když chci prodat svůj TGC později, mohu?

● Ano, prodej TGC bude implementován později prostřednictvím obchodování na YEMEXCHANGE

● Plánováno zahájení někdy v lednu 2021

 

Pochopte, že právě teď přísně prodáváme TGC, později přijde čas převést fyzické zlato na TGC a později ještě obchodovat s TGC pro ty, kteří to chtějí udělat.

 

Navštivte web Twnkl Gold Coin na adrese:

https://twnkl.gold/

 

Další aktualizace

● Rekapitulace webináře 11. listopadu 2020 se dokončuje a bude zveřejněna později dnes

● YEMBids ve skutečnosti potřebuje jen trochu více času, přišlo několik věcí na poslední chvíli a začne v pondělí 16. listopadu 2020, další informace najdete v rekapitulaci z 11. listopadu, až bude k dispozici.

● Švýcarské digitální fondy také potřebují trochu více času a veškeré podrobnosti budou k dispozici také v pondělí 16. listopadu 2020.

● Všechno ostatní, co není zmíněno, se připravuje a aktualizace budou zveřejněny jako dostupné. Nejlepším místem pro kontrolu aktualizací je WazzUb.com v sekci Zprávy a oznámení.

 

 

To je tedy vzrušující zpráva pro dnešek, doufáme, že jste stejně nadšení, že během našich Zlatých 20 let dosáhneme dalšího milníku! Děkuji vám všem, že jste se k nám připojili, Waaazzzuuubbbbb, a vše nejlepší všem!

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

                                             ***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si  rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

 

***

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh  

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.