Rekapitulace Webináře Unicorn Network Důležité momenty
1. prosince 2020
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.) musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata:

- Aktualizace PerNum Multi Wallet

- Aktualizace Twnkl Gold

- YEMBids aktualizace a nové produkty pouze pro USA

- Další důležité aktualizace

 

 

Cate otevírá webinář velkým WAAAZZZUUUBB a vítá všechny!

 

Cate říká:  prosím pochopte, že všechny projekty, na které čekáme, se aktualizují, na procesech se pracuje velmi tvrdě a my se vše dozvíme, jakmile budou věci aktualizovány a připraveny. Pokud tedy dnešní aktualizace nejsou to, co čekáte, buďte ujištěni, že naše týmy na všem pracují a jakmile budeme mít další aktualizace, budeme je sdílet se všemi, ať už prostřednictvím webinářů, nebo ve WazzUb v části Novinky a oznámení.

 

Dnes jsou některé velmi vzrušující aktualizace, z nichž první je naše zcela nová PerNum Multi Wallet! Bude to fungovat po etapách.

 

Vezměte prosím na vědomí, že nejsme finanční ani zdravotničtí odborníci, takže než si něco koupíte, pokud máte obavy, nezapomeňte se informovat u vlastních finančních a zdravotních odborníků. Musíte se rozhodovat sami a nést za ně plnou odpovědnost.

 

 

Multi peněženka PerNum:

 

 

Jak jsme si všimli v minulých webinářích, Peněženka PerNum bude aktualizována na Peněženku PerNum Multi, tyto aktualizace budou zveřejňovány krok za krokem, takže dávejte pozor, až budou aktivní.

 

Jakmile jsou aktualizace aktivní, vidíte jako na obrázku, všechny tokeny, měny a aktiva byly z důvodu přehlednosti a snadné reference rozděleny do sekcí.

 

Celková hodnota celé vaší peněženky je uvedena v dolní části stránky v YEM, USD a měně vybrané daňové země.

 

Tento maketový příklad na obrázku výše ukazuje obě měny v USD v dolní části, ale ve vaší bude zobrazovat USD a vaši konkrétní měnu, která odpovídá zvolené měně daňové země.

 

Proč svou peněženku PerNum rozdělit do sekcí (YEM WALLET, TOKEN WALLET, FIAT WALLET, ASSET WALLET)?

 

Díky tomu je vše funkční, usnadňuje se navigace a je to vidět na první pohled. Kromě toho udržuje funkce lépe srozumitelné pro každý typ měny, tokenu a aktiva, které můžete mít ve své peněžence, například rozdíly mezi měnami jako YEM a tokeny jako TEC.

 

 

1. PENĚŽENKA YEM:

YEM je digitální měna a má vlastní peněženku.

 

Jak vidíte na obrázku, zobrazí se všechny vaše varianty. Spolu s YEM jsou to:

 

FYEM = zdarma YEM;

POS = Doklad o vkladu;

BIDS = YEMBids (YEM, který je uložen ve vaší peněžence YEMBids pro aukce).

 

V rámci těchto variací vaše YEM WALLET VALUE = vaše součty všech vašich různých YEM WALLET VALUES.

 

Nakonec je pod vaší YEM WALLET VALUE hodnota vašeho celkového YEM v USD nalevo a na pravé straně, vámi vybraná měna daňové země (jak je uvedeno, příklad na tomto obrázku ukazuje USD jako vybranou měnu daňové země).

 

Poznámka: Protože Swiss Digital Funds (SDF) provozuje samostatná společnost a je držena ve zcela jiné peněžence, nebude se zde zobrazovat, zůstatek SDF můžete vidět ve svém účtu na SwissDigitalFunds.com.

 

 

2. TOKENOVÁ PENĚŽENKA:

 

Všechny zde zobrazené tokeny NENÍ TO MĚNA, jsou to tokeny. Tokeny mají speciální funkci, například pro inteligentní smlouvy nebo pro konkrétní produkty.

 

Na obrázku vidíte:

SOLR = tokeny Solario, což jsou poukázky na 100 KWH zelené energie, nebo slevové kupóny na zařízení vyrobené v rámci projektu Solario

TEC = Twnkl Estate Coin, což jsou tokeny pro nákup práv na částečné vlastnictví nemovitostí (FOR) prostřednictvím inteligentních smluv na TwnklEstate

TVC = Twnkl Vacation Coin, což jsou tokeny pro nákup prázdninových balíčků prostřednictvím chytrých smluv v Mezinárodním rekreačním klubu

TMC = Twnkl Mobility Coin, což jsou tokeny pro nákup vozidel prostřednictvím chytrých smluv u TwnklCars

TSHC = Twnkl Shopping Coin, což jsou tokeny pro nákup produktů nakupování prostřednictvím chytrých smluv v TwnklShop

 

Stejně jako u vaší peněženky YEM se v dolní části zobrazuje vaše celková hodnota tokenové peněženky a pod ní vaše hodnota tokenové peněženky v USD a vámi zvolená měna daňové země.

 

Jak víte z různých webinářů (a příslušných shrnutí), všechny tyto různé peněženky mají spoustu různých funkcí, ať už jde o mince nebo žetony. Proto pro vás vytváříme tuto úžasnou a jedinečnou multifunkční peněženku PerNum.

 

 

 

3. FIAT PENĚŽENKA:

 

Stejně jako u ostatních jednotlivých peněženek a jejich konkrétních komponent vysvětlených výše uvidíte v této konkrétní peněžence věci, které se vztahují k fiat měně.

 

Zde vám ukážeme několik zajímavých věcí, například EURO a USD.

 

EURO a USD jsou stabilní mince.

 

EURY znamená EUR na našem blockchainu YEMChain a USDY znamená USD na našem blockchainu YEMChain.

 

Oba EURY a USDY mají přesně stejnou hodnotu jako jejich příslušné EUR a USD; jsou to stabilní mince, 1 EURY = 1 EUR a 1 USDY = 1 USD.

 

Všechny transakce těchto stabilních mincí (EURY / USDY), ke kterým dojde ve vaší peněžence Fiat, budou uvedeny v blockchainu YEMChain. To vám při vašich transakcích poskytne soukromí, bezpečnost a transparentnost.

 

 

4. MAJETKOVÁ PENĚŽENKA:

 

Jak víte, zlatou minci Twnkl (TGC) již máme, ale to, co také brzy uvidíte ve své peněžence Asset, je velmi, velmi vzrušující.

 

Uvidíte také více než jen zlato!

 

Tito další jsou tokeny aktiv, které zatím nejsou k dispozici, ale přicházejí!

 

Spolu s naším TGC budeme mít také později:

 

TSC = Twnkl Silver Coin for silver

TCC = Twnkl Copper Coin pro měď

TLC = Twnkl Lithium Coin pro lithium

TPC = Twnkl Platinum Coin pro platinu

TOC = Twnkl Oil Coin pro olej

 

Ve spodní části opět vidíte celkový zůstatek peněženky aktiv a také zůstatek v USD a měnu vaší daňové země.

 

Ke svým aktivům můžete kdykoli přistupovat pouze s napájením a připojením k internetu, což je výhoda digitálních aktiv, ať jsou kdekoli.

 

Stejně jako máme oficiální certifikáty pro zlatou minci Twnkl, které si můžete vytisknout pro své osobní záznamy, budou existovat i oficiální certifikáty pro všechna vaše digitální aktiva, která si možná budete chtít zakoupit, až budou k dispozici.

 

Nedávno se říkalo, že cena mědi poroste, a dobrá věc na mědi je, že se kupuje za mnohem menší cenu za gram, než řekněme zlato nebo stříbro, ale zabírá o tunu více prostoru než zlato a stříbro. Pro ty, kteří chtějí koupit měď jako strategii ochrany majetku nebo expanze, je dobrou zprávou, že s digitálním aktivem není prostor problémem. Digitální aktiva zabírají stejné množství prostoru, bez ohledu na to, jaký je jejich skutečný objem, takže nepotřebujete obrovský sklad, který by uchovával vaše aktiva, jako je měď a zlato, všechny lze snadno uložit do víceúčelové peněženky PerNum.

 

Některé články o mědi a zlatě pro více informací:

https://www.longtermtrends.net/copper-gold-ratio/

 

https://www.prnewswire.com/news-releases/record-gold-copper-prices-create-huge-opportunity-for-new-large-scale-projects-301175756.html

 

https://www.argusmedia.com/en/news/2135858-copper-gold-price-relativities-poised-for-correction

 

 

Existuje tedy několik velmi vzrušujících možností, jak chránit a rozšiřovat své bohatství.

 

Co znamená Oil WTI?

 

WTI je zkratka pro Western Texas Intermediate, což je jedno z hlavních měřítek cen ropy, takže k tomu bude cenový token TOC používat.

 

 

Co jiného se děje s vaší peněženkou PerNum Multi?

 

To, co se plánuje a na kterém se již pracuje, je IBAN pro každého držitele peněženky.

 

IBAN se použije k odesílání i přijímání bankovních převodů fiat měny (USD / EUR) přímo do a z vaší peněženky Fiat ve vaší peněžence PerNum Multi. IBAN bude obzvláště užitečný v tom, jak se rozhodnete posílat své fiat provize.

 

Také plánujeme a pracujeme na virtuální debetní kartě, kterou lze použít kdekoli online, kde jsou přijímány karty Visa / Master. Lze je také použít se službami, kde jsou přijímány služby Google Pay a Apple Pay, což vám poskytuje ještě větší flexibilitu. Mnoho kamenných obchodů nyní přijímá Google Pay a Apple Pay.

 

Mnoho lidí nyní nakupuje nejvíce online, takže virtuální debetní karta může být právě to, co hledáte!

 

Tyto aktualizace budou probíhat postupně, ale doufáme, že možnosti virtuální debetní karty a IBAN budou vydány v prosinci 2020, což je cíl.

 

A nejen virtuální debetní karta, ale také plánujeme možnost fyzické debetní karty, doufejme, že bude implementována kolem dubna / května 2021.

 

U obou debetních karet IBAN a Virtual, stejně jako u fyzických debetních karet, budou účtovány určité poplatky - celý seznam poplatků bude zveřejněn na webových stránkách PerNum, jakmile bude použitelný. Je zřejmé, že budou platit také běžné poplatky YEMChain.

 

Pochopte, že podle toho, co děláte, budou účtovány poplatky, například při vkladu nebo výběru prostřednictvím IBAN, spolu s několika malými transakčními poplatky.

 

Dobrá zpráva: abychom pomohli vyrovnat některé z těchto poplatků, ale pouze po omezenou dobu budeme nabízet NULOVÉ ČISTÉ POPLATKY. To znamená, že v YEM obdržíte 100% cashback v závislosti na tom, co kupujete.

 

Známé poplatky:

Mějte prosím na paměti, že se tyto mohou při otevření funkcí změnit. Takhle to teď vypadá.

Nastavit poplatky:

Virtuální debetní karta + IBAN = 25 USD

Fyzická debetní karta = 50 USD

 

Dobrou zprávou je, že zde budou i některé provize.

 

Provize budou vypláceny z poplatků za zřízení virtuálních debetních karet a IBAN, například:

Provize za virtuální debetní kartu + IBAN = 40% s rozdělením We Share Success (WSS), což by za aktivní a pasivní provize bylo 2,50 USD.

 

Provize na fyzické debetní kartě bude vyšší kvůli vyššímu poplatku 50 USD.

40% provize na fyzické kartě s rozdělením WSS by tedy činila 5 USD za aktivní a pasivní provize.

 

Uvědomte si, že poplatky a provize se mohou později změnit, ale zatím to tak vypadá. Konečné poplatky a provize budou zveřejněny, jakmile budou funkce k dispozici.

 

Dejte lidem, o kterých přemýšlíte, že je pozvete, vědět o všech těchto nových projektech a pobídkách, ať už si objednají cokoli a kdykoli, budete vydělávat provize.

 

Super věc, ať už je cokoli nakoupeno pomocí fiat měny, provize budou také v fiat měně!

 

Pamatujte: prozatím budou jediné fiat měny, které budou k dispozici v nové peněžence Fiat vaší peněženky PerNum Multi, USD a EUR.

 

Jak již bylo zmíněno, vše bude probíhat postupně, krok za krokem. Doufejme, že některé z těchto nových možností budou k dispozici brzy, do konce tohoto měsíce. Takže pozor na aktualizace během tohoto měsíce prosince, samozřejmě vás všechny upozorníme, jakmile budeme mít nějaké novinky.

 

Co jiného se děje s našimi projekty?

 

Je to období roku a na Mega Deals Week jsou k dispozici skvělé produkty!

 

Určitě si budete chtít včas prohlédnout Mega Deals Week na prázdniny - nové produkty jsou přidávány po celou dobu, takže se často vracejte. Právě teď je k dispozici pro naše členy v evropském regionu a vypadá to, že jsou k dispozici skvělé nové hodinky a domácí fitness systém pro páry.

 

 

 

Krásná limitovaná edice SafeZone Christmas Ornament set je také stále k dispozici po omezenou dobu v omezeném množství na Mega Deals Week, takže jednejte rychle, abyste si byli jisti, že si svou zakoupíte ještě předtím, než budou vyprodány. Nejlepší ze všeho je, že stále je čas na jeho obdržení před prázdninami v závislosti na tom, kde žijete, ale musíte jednat rychle.

 

Navštivte Mega Deals Week a získejte ten svůj ještě dnes; tyto produkty na Mega Deals Week by byly skvělými dárky pro přátele a rodinu, ale musíte jednat rychle, tak si je dnes vyzkoušejte!

https://megadealsweek.com/

 

 

 

Co jiného se děje?

 

Již zmíněno, zlatá mince Twnkl (TGC).

 

Pro ty, kteří požadovali fakturu, si ji můžete vytisknout na stránce Moje objednávky a jakmile je vaše objednávka označena jako „Zaplaceno“, můžete si stáhnout a vytisknout oficiální certifikát, který máte k dispozici.

 

Nejlepší na tom je, že existují i ​​provize za nákupy TGC, takže sdílejte TGC se svými přáteli a kupte si nějaké TGC pro sebe - vlastnit něco sami je jedním z nejlepších způsobů, jak to propagovat.

 

• Právě teď máme nejlepší ceny zlata, zejména s 3% slevou, která je k dispozici po omezenou dobu, dokud se neprodá prvních 5 kg v hodnotě (5 000 TGC), takže právě teď jednejte rychle a získejte více zlata za méně peníze.

• Nezapomeňte, že za jakékoli zlato, které zakoupíte pomocí TGC, zaplatíte pouze tržní cenu, žádné přirážky ani prostředníci, kteří k ceně přidávají další poplatky - minimální nákup je 1 TGC, poté si však můžete koupit libovolně mnoho, 1,5 TGC.

• Jsou nabízeny fantastické provize, a protože TGC lze zaplatit pouze částečně YEM, vaše provize budou převážně ve fiat měně a provize z nových prodejů přicházejících do vaší peněženky aktiv vaší peněženky PerNum Multi lze utratit přímo z vaší peněženky, jakmile budou k dispozici funkce virtuální debetní karty a IBAN, což může být skvělý způsob, jak si později koupit nějaký TGC nebo jiný digitální majetek.

• Jakmile se prodá prvních 5 kg TGC, můžeme vždy získat více zlata díky našemu partnerství se zlatým dolem v Arizoně v USA.

• Hodnota TGC je vždy tržní hodnotou zlata.

• Vaše digitální TGC jsou bezpečně a snadno uloženy ve vaší peněžence PerNum Multi, takže si nemusíte dělat starosti s prostorem nebo bezpečností pro uložení vašeho zlata.

• Až budou k dispozici různé funkce, budete moci svůj TGC převést nebo prodat digitálně.

 

S virtuální debetní kartou a aplikací PerNum Wallet se můžete doslova rozhodnout, ze které peněženky chcete odečíst prostředky, a v případě TGC, pokud se rozhodnete tuto peněženku použít, v danou chvíli prodáte TGC a převeďte jej na fiatovou měnu na přesnou částku vaší transakce v daném čase. Obecně nelze zlato přímo utratit za nákup věcí, je třeba je nejprve převést na fiatovou měnu, což lze snadno provést pomocí funkcí PerNum Multi Wallet a PerNum App, jakmile jsou k dispozici.

 

Existuje staré známé moudré rčení, nedávejte všechna vejce do jednoho košíku (rozložte je do několika košů) ... možná jste už slyšeli o tom, jaký finanční chaos se právě teď odehrává, něco je způsobeno globální pandemií, jak víme a další jsou problémy, které trvají mnohem déle, jsou způsobeny různými dalšími faktory. Ať už je to cokoli, ve zprávách si můžete neustále přečíst, že odborníci navrhují, abyste si část svého majetku nechali v drahokamech a polodrahokamech, jako je zlato, stříbro, měď a další. Toto je mnoho aktiv, která budeme moci uložit do naší Multi Peněženky PerNum v Peněžence aktiv.

 

Zde je několik článků, které jsme sdíleli více informací o ochraně svého bohatství, zejména v dnešní době:

https://www.investopedia.com/articles/basics/10/protect-yourself-from-inflation.asp

 

https://www.moneycrashers.com/investments-protect-against-inflation/

 

https://innovativewealth.com/alternative-investment/top-10-ways-that-wealthy-families-protect-and-grow-their-wealth/

 

 

S TGC jste krytí tím, že máte část svého bohatství uloženého ve zlatě. Skvělou zprávou v TGC je, že vaše zlato je kdekoli, pro přístup k vaší peněžence potřebujete pouze napájení a připojení k internetu, a pokud to po nějakou dobu nemáte, stále máte oficiální certifikát, který přesně ukazuje, kolik TGC máte v určitý den / čas, který si můžete kdykoli vytisknout pro svůj klid.

 

A provize v TGC jsou skvělým způsobem, jak naplnit svoji peněženku Fiat, abyste mohli používat nové funkce virtuální debetní karty / IBAN, jsou-li k dispozici.

 

 

Co dalšího se vás chystá na nadšení pro sváteční období?

 


 

 

YEM Bids:

 

• Na YEMBids je nyní uvedeno mnoho skvělých produktů - právě teď probíhá 115 aukcí! (V době zveřejnění rekapitulace existuje více než 140 aukcí!)

• Výrobky z oděvů, peněženek, elektroniky, chytrých telefonů, sběratelských předmětů, ručně vyráběných šperků, sad na pěstování bylinného čaje a mnohem, mnohem více.

• Nové produkty jsou přidávány denně, proto je často kontrolujte.

• Pro ty fanoušky Manchesteru United budou brzy k dispozici nové produkty, takže dávejte pozor i na ty!

• K dispozici jsou různé druhy dopravy, některé v rámci Evropy, jiné pouze v USA, jiné mezinárodní a další.

• Dobrá věc také s YEMBids je, že můžete použít svůj YEM ZDARMA k nakupování (stejně jako obecný YEM), který můžete nashromáždit z účasti na našich stránkách SafeZone Network, jako je WazzUb, PROorNO !, výherní losování o každý den na PrizeMania, a další přijdou.

• S YEMBids také můžete sbírat provize a rodinné bonusy od svých pozvaných, kteří nakupují nebo prodávají na YEMBids. Provize jsou 2% (rozdělení WSS) pro kupující i prodávající, které jste pozvali, s rodinnými bonusy od vašich rodinných generací hlubokých 5 úrovní.

 

(Úspěch We Share Success bude brzy aktualizován o podrobnosti v oblasti KAMPAŇ, takže na to dávejte pozor.)

 

A věděli jste, že kromě skutečných fyzických produktů můžete také prodávat služby na YEMBidech?

 

Když nastavujete aukci, existují kategorie služeb, jako jsou překlady, korektury, psaní kopií, grafické práce, vytváření obrázků atd., Vyberte si, co nejlépe vyhovuje vaší nabízené službě.

 

• Všichni členové mohou vypsat aukce na YEMBidech.

• Než začnete, pečlivě zkontrolujte podmínky.

• Nové a použité položky jsou vítány, nezapomeňte je náležitě popsat, použité položky musí být označeny jako „Použité“.

• Nový znamená, že je zcela nový, nikdy nebyl použit / nošen, stále v originálním balení, protože by byl prodán spotřebiteli od původního výrobce / prodejce.

• Použitý (nebo z druhé ruky) znamená vše, co není úplně nové, může být ve velmi dobrém stavu, „jako téměř nový stav“ nebo v jakémkoli jiném stavu, ve kterém je, jednoduše řečeno, musí být jasně označeno a náležitě popsáno.

• Použijte jasné autentické fotografie, které vám pomohou popsat dražené předměty.

 

Pamatujte, že buďte upřímní, buďte zdvořilí, přečtěte si podmínky a řiďte se pravidly (podrobnosti viz Další podmínky pro Shobbit Merchants, jsou ve spodní části úplných podmínek Unicorn Network) a pokud máte dotazy, podívejte se na FAQ na YEMBids, zkontrolujte WazzUb nebo požádejte podporu.

 

Poslední bod týkající se přepravy. Přeprava je v YEM, prodejce stanoví přepravní cenu v YEM - pokud to nechcete dělat jako prodejce (tj. Dostáváte YEM za náklady na dopravu), neuvádějte svou položku do aukce, opakujte, náklady na dopravu musí být být v YEM, takže kupující platí za dopravu v YEM, to je účel u YEMBids - vše je placeno v YEM!

 

Bavte se nakupováním zdarma a utratte svůj YEM zdarma na YEMBids! Brzy také přijdou další weby pro shromažďování bezplatných YEM.

 

 

Speciální nové aukce pouze pro členy USA!

 

Dříve jsme měli pouze nabídky pro Evropu / Velkou Británii / Švýcarsko, nyní je čas, aby si naši členové z USA užili několik vzrušujících nabídek!

 

Dobrá věc je, že produkty mohou být dodávány na jinou adresu, než je vaše, takže pokud máte rodinu / přátele v USA, můžete dražit na aukcích a pokud jste vítěz, můžeme je odeslat vaší rodině / přátelé v USA. Dokonce i pro ty, kteří žijí mimo USA, se můžete také zapojit do aukcí, pokud odesíláte na adresu v USA - milý požitek pro přátele nebo rodinu, kteří žijí v USA, přestože bydlíte v jiné zemi.

 

 

NeoShake vyrábí společnost Neogenics. Jsme na začátku jednání s nimi, abychom nabídli více produktů, a tento NeoShake je první nabídkou pro každého.

 

Tyto aukce jsou pro celý případ směsi NeoShake, která má jak vanilkovou, tak čokoládovou příchuť (každá se prodává v samostatných aukcích).

 

Hodnota celého setu je 360 USD (samozřejmě, dražíte v YEM); v každém setu je 6 krabiček.

 

NeoShakes jsou vysoce kvalitní bez GMO, lepku, pšenice, kvasnic, sóji, přidaného cukru, přidané soli, umělých barviv nebo konzervantů.

 

Koktejly jsou oslazeny vysoce kvalitním extraktem z listů stevie, s 97% Rebaudioside A (to je důležité, protože nekvalitní extrakt z listů Stevia může být pro vás špatný, takže je to vynikající kvalita s 97% čistotou Rebaudioside A).

 

 

• Zákazníci tvrdí, že proteinové koktejly NeoShake chutnají skvěle a děti je také milují - podívejte se na čokoládovou příchuť zobrazenou výše!

 

• Je to skvělé jídlo na cestách nebo na hubnutí, protože můžete nahradit 2 jídla (má nízký obsah kalorií).

 

• Nebo pro ty, kteří jsou starší a je pro ně těžké vařit (nebo jakýkoli věk), je to jednoduché jídlo, které si snadno připraví sami.

 

• Snadno se mísí, můžete jej smíchat v láhvi s jednou z těch drátěných kuliček na dně a jen s ní ručně protřepat, takže není potřeba mixér ani vaření na varné desce.

 

• Je také vhodný pro lidi citlivé na stravu, protože má vysoce kvalitní přísady a má nízký obsah cukru a méně než 1 gram cukru na odměrku práškové směsi.

 

Aukce probíhají ve 3denních cyklech, takže pokud jste zmeškali ty první, podívejte se na ty, které jsou nyní živé (odkazy níže), a pokud vám chybí, dávejte pozor, aby byly uvedeny další. První 2 případy jsme již prodali (celkem 4 v době zveřejnění této rekapitulace), takže gratulujeme vítězům těchto aukcí!

 

NeoShake - Vanilla Protein Shake Mix (pouzdro)

NeoShake - směs čokoládových proteinových koktejlů (pouzdro)

(níže uvedený odkaz zobrazí aktivní aukce pro oba typy)

https://www.yembids.com/active_auctions.php?user_id=768

 

 

Je důležité, pokud máte nějaké zdravotní problémy, nejprve se poraďte se svým lékařem, zda je vhodné konzumovat NeoShake.

 

Těšíme se na vaši zpětnou vazbu, pokud jste vítězným uchazečem o NeoShake.

 

Cate uzavírá webinář poděkováním všem, kteří se ho zúčastnili, přeji všem vše nejlepší, dalším velkým vydatným WAAAZZZUUUBBB !!!

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

 

                                             ***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone (WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si  rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com (tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone (šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY (NEWS). Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh  

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2020 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.