Webinář pro držitele YEM
9. ledna 2021
Prezentuje: Cate Kozikowski


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.)musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata:

1. Diskuse o struktuře nadace YEM

 

 

Zpráva od

Nadace YEM a Unicorn Network

 

Vážení držitelé YEM,

 

Jak víte, YEM byl vytvořen jako měna lidí a lidmi. Držitelé YEM jsou YEM. Pokud držíte YEM, jste jeho součástí. YEM není jen měna, je to měna lidí a vy jste lidé. Jsou to vaše každodenní peníze. VY.

 

Proto dnes jako Unicorn Network nezačínáme tento webinář, jako Unicorn Network, místo toho jej začínáme jako YEM Holders ( Držitel, vlastník). Stejně jako vy jste držiteli YEM a společně máme právo přemýšlet a diskutovat, pokud jde o YEM.

 

To je synchronizováno s aktuální správní radou Nadace YEM. Vysvětlili jsme jim naše nápady předem a oni to plně podporují. Protože je to náš YEM a představenstvo Nadace YEM nás zastupuje, držitelé YEM, proto tyto informace sdílíme s vámi všemi, abychom se mohli všichni rozhodnout společně.

 

Jako držitelé YEM máme právo přemýšlet o tom a diskutovat o nich. Sdílíme naši zpětnou vazbu, náš vliv s nadací YEM o tom, jak si myslíme, že by se to mělo dělat a oni řídí volby.

 

 

Jak víte, všichni držitelé YEM mají právo hlasovat pro představenstvo a čas od času sdílet jejich zpětnou vazbu k různým dalším souvisejícím tématům. Dnes máme jedno takové téma, téma představenstva a jak by mělo být strukturováno pro další růst, stabilitu a reprezentaci do budoucna.

 

Jak víme, rok 2021 je rokem voleb do správní rady Nadace YEM. Každý držitel YEM s YEM ve své peněžence PerNum (včetně PoS) bude mít možnost hlasovat v nadcházejících volbách.

 

Než se k tomu dostaneme, Nadace YEM a Unicorn Network Admin diskutují o aktualizaci věcí, aby Nadace YEM mohla nejlépe uspokojit poptávku, kterou musí k dalšímu zastupování YEM na celém světě. Takže jsme přišli s nějakými nápady a chceme se o ně podělit se všemi, abychom mohli všichni společně diskutovat a rozhodnout, zda tímto směrem se vydáme.

 

Projdeme si nápady společně, na WazzUb bude zveřejněno diskusní téma a na PRO or NO prohlášení! S neformálním hlasováním bude zveřejněn oficiální hlasování na Pernum, takže prosím, držte své dotazy až do konce, zapište je a pošlete je na WazzUb nebo PRO or NO! při otevření diskusního tématu a prohlášení. Spolu s rekapitulací budete moci hned projít tím, co zde sdílíme.

 

 

Pojďme se na to podívat společně.

 

Současná struktura rady je 7 členů, po jednom z každého kontinentu. A je to.

 

Někteří z vás si možná pomyslí, že máme skvělou desku, proč nezvolíme znovu ty samé lidi?

 

Stávající správní rada Nadace YEM odvedla skvělou práci a my jsme tak vděční za to, co udělali, a ve správní radě dokonce sloužili déle, než bylo původně plánováno, ale nikdo neočekával, že YEM poroste tak rychle, jak roste a poté s pokračujícím růstem, který se očekává v příštích letech a v souvislosti s prací, se 6 ze 7 členů představenstva rozhodlo nepokračovat ve znovuzvolení.

 

Rozhodně je dobré mít volby každé 3 roky, protože za poslední 3 roky se k YEM připojilo a koupilo mnoho lidí a mohli by být dokonalými lidmi pro nadaci YEM, nevíme, takže jim musíme dát šanci .

 

S ohledem na to vše je náš nápad následující:

 

 

jak je znázorněno na obrázku:

 

NADACE YEM 2021

 

RADA MEZINÁRODNÍCH ŘEDITELŮ (BID)

 

7 členů rady, kteří byli zvoleni

přímo držiteli YEM.

 

1 YEM - 1 hlas

 

BID mezinárodně zastupuje nadaci YEM

a je regulačním úřadem YEM.

 

 

RADA NÁRODNÍCH ŘEDITELŮ (BND)

 

1 člen představenstva za každou zemi, která byla zvolena

přímo držiteli YEM ve své zemi.

 

1 YEM - 1 hlas

 

BND zastupuje nadaci YEM na národní úrovni.

Podporuje BID a podává zprávy BID.

 

 

A to má další velkou výhodu, to znamená, že pro představenstvo mezinárodních ředitelů můžeme zvolit 7 lidí, kteří jsou nejlépe kvalifikovaní pro tuto práci, a to nejen podle kontinentu, protože si můžeme zvolit nejlepší osobu pro každou zemi a nejen pro celý kontinent.

 

U voleb BND se mohou volby konat postupně, v závislosti na zájmu. Takže bychom mohli mít volby i po hlavní době voleb. Držitelé YEM, kteří žádají o BND, by museli žít v zemi, o kterou žádají, a museli by mít tuto zemi vybranou pro svou daňovou zemi pro svou peněženku PerNum.

 

 

 

PORADNÍ RADA (AB)

 

Členy poradní rady navrhuje jakýkoli držitel YEM, schvaluje je národní ředitel a jmenuje BID.

 

Členové AB mohou být poradci pro právní, daňové, ekonomické, sociální, finanční

nebo jakékoli jiné téma související s úspěchem YEM.

 

Členové AB nezastupují nadaci YEM.

 

 

Členy poradního sboru lze přidat kdykoli. Pro tuto pozici není nutná žádná volba.

 

 

To by tedy byla struktura.

A co načasování všeho?

 

 

jak je znázorněno na obrázku:

 

NADACE YEM 2021 NAVRHOVAL TIMELINE

 

9. ledna– 16.ledna - Diskuze (WazzUb)

 

17. ledna - 31. ledna - Hlasování o struktuře

 

1. února - 28. Února -  Kandidáti

 

1. března - 15. března - volby

 

16. března - výsledky 

 

17. března - 31. března - Smlouvy / Správa

 

1. dubna Nová rada

 

 

Děkujeme všem, že jste se k nám dnes připojili, těšíme se na vaši zpětnou vazbu v diskusním tématu a PRO nebo NO! tvrzení.

Téma diskuse ve WazzUb:

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=4640

 

 

PRO or NO! Prohlášení:

https://proorno.com/statement.php?id=4312

 

 

Cate uzavírá webinář poděkováním všem, kteří se ho zúčastnili, přeji všem vše nejlepší, dalším velkým vydatným WAAAZZZUUUBBB !!!

 

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski a

Váš tým podpory WAZZUB

 

 

***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone(WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com(tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone(šestiúhelník RADIO SHOWS)

 

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2021 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.