RekapitulaceWebináře Unicorn Network-Důležité momenty
8.ledna 2021
Prezentuje: Cate Kozikowski se zvláštnímhostem Anthony Normanem (generálníředitel pro dodržovánípředpisůspolečnosti Dragon Global)


Tento webinář je vlastnictvím United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc., a nesmí být nahráván a distribuován veřejnosti. Jakékoliv přepisy/ překlady poskytované " Síla MY " nejsou oficiální. Počkejte prosím na oficiální anglické rekapitulace a překlady, kde jsou uvedeny kompletní podrobnosti, prezentované během jakéhokoli webináře.

Odmítnutí odpovědnosti: Vždy jste osobně zodpovědní za své vlastní jednání a nic, co je obsaženo v tomto oznámení, nebo ve webináři,by nemělo být z jakéhokoli důvodu bráno, jako rada. Proveďte svou vlastní analýzu a promluvte se svými vlastními odborníky, před přijetím jakýchkoli rozhodnutí, například těch, které se týkají zdraví, financí, daní a podnikání. Rozhodnutí o koupi digitálních Fractional Owner Rights (F.O.R.)musí vždy vycházet pouze z informací uvedených na webové stránce a žádná z informací sdílených v žádném webináři není pro společnost právně závazná, pouze obsah přímo na webových stránkách společnosti TwnklEstate je právně závazný.

 

Témata:

1. Aktualizace PerNum Multi Wallet

2. Bridge coin aktualizace

 

 

Cate vítá všechny srdečným Waaazzzzuubbb!

Řekla, že dříve během dne měla příležitost absolvovat rozhovor s Anthony Normanem, který je generálním ředitelem pro dodržování předpisů společnosti Dragon Global.

Kvůli technickým problémům se Anthony bohužel nemohl připojit na webinář živě, nicméně byli schopni zaznamenat některé nejdůležitější body rozhovoru a malou prezentaci také pro webinář.

 

 

[Začátek rozhovoru]

 

Cate: Wazzzuuubbb a vítejte všechny!

 

Dnes jsem zde s velmi zvláštním hostem, panem Anthony Normanem, z Dragon Global. Vítejte Anthony!

 

Anthony: Děkuji Cate, jsem tak rád, že jsem tady.

 

Cate: Výborně, jsem ráda, že jste se k nám mohl přidat. Než se dnes pustíme do této velmi vzrušující prezentace, můžete odpovědět na několik otázek.

 

Anthony: Rozhodně to dělám rád.

 

Cate: Proč se Dragon Global rozhodl spolupracovat s Unicorn Network a UAC Group of Companies?

 

Anthony: Začneme tím, že vidíme spoustu příležitostí a synergií ve způsobu, jakým byla strukturována a ve způsobu, jakým je strukturována měna YEM. Když se podíváte na mnoho kryptoměn obecně, vidíte vysokou volatilitu a upřímně řečeno to není dlouhodobě udržitelné. Ale je to něco, o čem si myslíme, že je dlouhodobě udržitelné a má mnoho synergických efektů se službami, které nabízíme ve společnosti Dragon Global, včetně kapitálových služeb a tvorby trhu. Takže si myslíme, že se jedná o dokonalou shodu, kterou vám ukážu také na tomto webináři.

 

Cate: Výborně, to je velmi vzrušující. Proč si tedy myslíte, že YEM je v tomto ohledu dokonalá kryptoměna?

 

Anthony: Jak jsem již řekl, způsob, jakým YEM řídí volatilitu trhu, je velmi důležitým faktorem. Volatilita trhu je samozřejmě něco dobrého a pozitivního, když obchodujete a jako součást společnosti Dragon Global ve skutečnosti provozujeme také zajišťovací fond pro kryptoměny, ale ve světě kryptoměn kvůli tržním limitům kryptoměn jste velmi zranitelní vůči volatilitě trhu. Takže chcete mít volatilitu, ale rozumně. V tom věřím, že strategie YEM přistupuje velmi solidním způsobem. A jak jsem řekl, je to dlouhodobý přístup.

 

Druhou částí je, že YEM má globální dosah, očividně se snažíme oslovit členy z většiny světa a myslíme si, že YEM je něco, co bude pohánět jak likviditu, tak podstatu také za YEM, protože do partnerství přivedeme naše služby v oblasti tvorby trhu a vlastního kapitálu.

 

Cate: Výborně!

[Konec rozhovoru]

 

Nyní máme další prezentaci od Anthonyho:

 

 

Ahoj všichni, vítejte na tomto webináři pro Pernum a Dragon Global. Jmenuji se Anthony Norman, jsem CEO a Compliance Officer v Dragon Global. Jsme britská společnost Fintech, která nyní spolupracuje s Pernum.

 

Dnes večer si povíme o nové funkčnosti peněženky a také o několika bodech týkajících se YEM a stability YEM, což je podle nás velmi vzrušující.

 

Než začneme, pečlivě si přečtěte upozornění. Tento webinář NEMÁ být koncipován jako právní, finanční nebo daňové poradenství (požádejte o radu své vlastní finanční nebo právní odborníky). Toto je webinář pouze pro informační účely..

 

 

Zřeknutí se odpovědnosti / výhledové prohlášení

 

Dragon (Dragon Global Solutions Limited). Informace obsažené v tomto dokumentu jsou důvěrné informace týkající se investičního produktu / softwaru, které může společnost Dragon v budoucnu nabídnout. Tato prezentace byla připravena výlučně pro prospěch a interní potřebu klienta, kterému je doručována (takový klient dále jen „vy“ nebo „Společnost“), aby pomohla Společnosti předběžně vyhodnotit proveditelnost možné transakce nebo transakcí. Informace v této prezentaci zahrnují určité analýzy založené na informacích, které jsou pro nás vlastnictvím. Byl vyroben výhradně pro vaše použití a bez našeho předchozího písemného souhlasu by neměl být reprodukován ani sdělován, zcela ani zčásti, žádné jiné osobě. Tento dokument zůstává naším majetkem a na naši žádost nám musí být tato kopie a jakékoli kopie, které jste vytvořili, vráceny nebo zničeny. Tato prezentace slouží pouze pro diskusní účely a je neúplná bez odkazu na ústní instruktáž poskytnutou společností Dragon a měla by být vnímána pouze ve spojení s ní. Informace v této prezentaci odrážejí naše názory a převládající podmínky ke dni této prezentace.

 

Informace v prezentaci se mohou změnit bez předchozího upozornění a DG nepřebírá žádnou povinnost tyto informace aktualizovat. Názory a odhady společnosti Dragon (včetně finančních výkazů nebo předpovědí nebo návrhů účetních, daňových, regulačních nebo jiných postupů) představují rozhodnutí společnosti Dragon a měly by být považovány za orientační, předběžné a pouze pro ilustraci. Při přípravě této prezentace jsme vycházeli a předpokládali, bez nezávislého ověření, přesnost a úplnost určitých informací dostupných z veřejných zdrojů nebo které nám byly poskytnuty Společností nebo jejím jménem. Naše analýzy navíc nejsou a nemají být posouzením žádného z aktiv, cenných papírů nebo podniků Společnosti nebo kteréhokoli z jejích subjektů. Společnost Dragon nezaručuje skutečnou hodnotu, která může být zaplacena nebo přijata v souvislosti s konkrétní transakcí, ani právní, daňové a / nebo účetní důsledky takové transakce.

 

Nic v této prezentaci by nemělo být vykládáno jako regulační, oceňovací, právní, daňové, účetní nebo investiční poradenství a nepředstavuje doporučení, výzvu, nabídku nebo závazek ke koupi, prodeji nebo upisování jakýchkoli cenných papírů vám, od vás nebo na vašem jménem, ​​nebo rozšířit jakýkoli úvěr nebo vám poskytnout jakékoli pojištění nebo uzavřít jakoukoli transakci. Pokud není písemně dohodnuto jinak, nejednáme jako váš finanční poradce ani zmocněnec. Než vstoupíte do jakékoli transakce, měli byste se ujistit, že plně rozumíte potenciálním rizikům a přínosům této transakce a měli byste se poradit s takovými poradci, pokud to považujete za nezbytné, aby vám pomohli při provádění těchto rozhodnutí, mimo jiné včetně vašich účetních, investičních poradců a právní a / nebo daňové experty.

 

 

Úvod:

 

Jsme Dragon Global Solutions Limited, britská společnost pro správu aktiv se silným zázemím v oblasti podnikových financí.

 

https://dragonglobalfinance.com

 

Reguluje nás Financial Conduct Authority ve Velké Británii.

 

Působíme také ve Švédsku a Estonsku pro naši směnárnu kryptoměn. Máme velmi jedinečnou regulační strukturu společně s peněženkou PerNum, která funguje pod švédskou úvěrovou unií.

 

Krása tohoto řešení spočívá v tom, že nám umožňuje vytvářet skutečnou peněženku s různými aktivy, kde můžete do stejné peněženky začlenit jak CRYPTO, FIAT (nebo tradiční měnu), tak další aktiva, jako je EQUITY, což je docela unikátní vlastnost. To je něco, co děláme už mnoho let. Naší specializací je tato jedinečná fúze mezi různými regulačními platformami.

 

To, co jsme nedávno udělali, je partnerství s Pernum, abychom vám poskytli tyto služby uvnitř vaší peněženky PerNum.

 

Nyní o těchto funkcích trochu promluvím.

 

Když bude spuštěna nová funkce Peněženky PerNum, znamená to, že budete mít plnou peněženku mezi aktivy.

 

Máme cestovní mapu na celý rok s rozšířením dalších funkcí. Nejprve spustíme především peněženku s fiat a kryptoměnou a navíc (krok za krokem) také rozšíříme složku peněženky o kapitálovou stránku. To je opravdu vzrušující věc, protože se váže také na hodnotu YEM jako kryptoměny.

 

 

Nové funkce (vztahující se na vaši peněženku PerNum):

 

● Vklady Fiat - budete mít možnost provádět vklady v EUR a USD, včetně interních převodů mezi účty.

 

● Své kryptoměny můžete ukládat u nás. Začneme bitcoinem a etherem a v průběhu času mohou být zavedeny další kryptoměny. Obzvláště v dnešní době je nesmírně důležité mít stabilní a bezpečnou peněženku pro všechny tyto různé kryptoměny.

 

● Poskytneme vám 3 typy karet:

 

  • Na základní úrovni máme virtuální kartu, která funguje s Apple Pay a Google Pay a je svázána s vaším účtem PerNum.
  • Na další úrovni si můžete objednat základní plastovou (fyzickou) kartu, což je debetní karta od společnosti VISA.
  • Velmi brzy, přibližně za 2 nebo 3 týdny, implementujeme naši kovovou prémiovou kartu pro naše prémiové členy; to přijde s minimálním vkladem.

 

V návaznosti na kovovou prémiovou kartu zavedeme řadu prémiových služeb v oblasti životního stylu, jako například:

 

  • Letadlaa jachty - k letadlům a jachtám budeme mít přístup ve velmi unikátním modelu. Obvykle takové věci přicházejí s velmi vysokou úrovní minimální úrovně výdajů. Ale vytvořili jsme model, který je podle nás velmi atraktivní. Umožňuje vám přístup, například když si pronajmete tryskové letadlo, obvykle musíte pro přístup získat alespoň 20–25 hodin letu. V takovém případě můžete získat přístup na velmi, velmi nízkých úrovních, například za 1 hodinu, což je velmi jedinečné. Zde je tedy spousta zábavných věcí.

 

Kromě toho může peněženka obsahovat kapitál, což znamená dluhopisy, akcie atd. Akční hra je místo, kde jsme opravdu nadšení z partnerství s YEM, protože budeme mít několik velmi vzrušujících funkcí.

 

 

Nyní budeme hovořit o Bridge Coin a Equity obecně:

 

Co je to vlastní kapitál? Když mluvím o vlastním kapitálu, mluvím o akciích (většinu času). Kapitál může být vlastnictví budovy, nemovitosti, dluhopisů atd. Obecně se to označuje jako cenný papír, nebo většinu času, ale nemusí tomu tak být. Když teď mluvím o vlastním kapitálu, mluvím o veřejně kótovaných akciích.

 

Firemní finance jsou zde opravdu naším horkým místem. Náš tým (a já osobně) byl zapojen do více než 15 reverzních převzetí nebo veřejných seznamů. V roce 2014 jsem provedl největší technologický seznam (Unicorn Listing, jak se o něm říká (Unicorn znamená společnost, která je veřejně dostupná s hodnotou alespoň 1 miliardy USD, což je pro vás velmi vhodné). To se stalo v Evropě; 1,3 miliardách eur a to jsme provedli asi za 9 měsíců. Takže máme velmi zkušený a zkušený tým, který pracuje s vlastním kapitálem.

 

Jak to souvisí s YEM? Důležitým faktorem pro YEM je, že YEM dobře kontroluje volatilitu trhu a stejně jako u jakékoli měny nechcete příliš velkou volatilitu. Volatilita je dobrá, pokud provádíte denní obchodování (nebo jakékoli obchodování obecně); ve skutečnosti provozujeme zajišťovací fond zabývající se kryptoměnou, takže si můžete myslet, že je to pozitivní věc, ale chcete volatilitu v rozumných mezích, nechcete příliš mnoho.

 

Jakmile se aktivum nebo cenný papír stane příliš nestálým, stane se nejistým. A i když může existovat spousta výhod, větší investoři (institucionální investoři) se vyhýbají něčemu, co je příliš volatilní. Proto vidíte, jak do institucionálních peněz vstupují opravdu velké peníze, řekněme to „nudné třídy aktiv“, jako jsou nemovitosti.

 

To, co jsme vytvořili, je tedy velmi dobrý most. Vytvořili jsme můstkovou minci, kde lze ve skutečnosti vsadit YEM.Ponecháte si svůj YEM, ale zamknete ho nebo ho vyměníte za naši můstkovou minci (jméno oznámíme velmi brzy). Tímto způsobem bude YEM použit k podpoře veřejného kapitálu. Právě teď pracujeme s řadou veřejně kótovaných společností. Jsou primárně na německém trhu, ale v této fázi nemáme svobodu zveřejňovat jména, protože jednáme s veřejnými společnostmi, ale plán je vydán 1. února 2021 a v té době to bude vše vám bude oznámeno.

 

Děláme to tak, že generujeme likviditu; jednáme jako takzvaný tvůrce trhu. To znamená, že v těchto aktivech zajišťujeme likviditu. Na oplátku ve skutečnosti účtujeme akcie.

 

Toto je ve skutečnosti fantastický model, protože to znamená, že VAŠE YEM, pouhým podržením, vám přináší výnos každý měsíc. Takže náhle YEM, pouhým podržením, začne generovat pasivní příjem; může to být více nebo to může být měsíc po měsíci méně, nicméně to pro vás generuje stabilní proud příjmů. Proto si myslíme, že je to tak dobrá věc.

 

Dovolte mi vysvětlit důvod, proč je kapitál v této souvislosti tak výnosný. Obecně jsou veřejné trhy (říkejte tomu koneční spotřebitelé) na konci, kde jste měli tolik lidí mezi nimi a měli jste tolik firem podnikových financí, investičních bank atd. Takže ve skutečnosti je velká marže pryč, ale upřímně řečeno, to, co obvykle říkám, je, že dávám hodnotu tváří v tvář hodnotě. Nyní vám dám příklad, abyste to vysvětlili: Uvedete seznam společností a řekněme, že mají hodnotu 100 milionů, jen abyste si vybrali náhodné číslo. Je to soukromá společnost a důvodem, proč je oceňována na určitém počtu, je to, že je založena na schopnosti ji prodat. Jakýkoli druh komodity aktiv nebo cokoli jiného je zjevně založen na likviditě.

 

Nyní, pokud se jedná o soukromé aktivum (soukromá společnost), je obecně velmi těžké jej prodat. Ale v okamžiku, kdy jej uvedete na veřejný trh jen proto, že jej MŮŽETE prodat, je to obchodovatelné aktivum, pak se jeho hodnota zjevně zvýší, protože je snazší jej zlikvidovat - pro případ, že byste to potřebovali. A to je důvod, proč je hra o podnikových financích tak zisková. V zásadě můžete vzít společnost v hodnotě 100 milionů, umístit ji na veřejný trh a stojí za to říci, 200 milionů, jen jako příklad. To vše může znít velmi jednoduše, může to znít velmi tupě, téměř směšně, ale ve skutečnosti je to tak jednoduché. To samozřejmě neznamená říkat, že práce je snadná; je spousta práce, spousta legální práce, například regulační rámec, kterým musíte projít atd., ale pokud se podíváte na druhou stranu, je to velmi atraktivní. Takže vidíte, to je to, co děláme.

 

Druhou fází toho, co děláme, je zajištění likvidity těchto aktiv. Tak tomu říkáme TAJEMSTVÍ FIREMNÍHO FINANČNÍHO PRŮMYSLU! Budu to rozšiřovat v budoucích webinářích, které budu mít také s vámi. Právě teď jsme opravdu u druhu zdroje; provozujeme naše podnikové financování přímo za YEM, což znamená, že jste blíže ke skutečnému zdroji.

 

Kromě toho máme náš jedinečný přístup k tvorbě trhu. To znamená, že děláme to, že ve skutečnosti zálohujeme kapitál různými způsoby. Tvorba trhu tradičně znamená, že za cenu akcie umístíte „nabídku“ a „dotaz“, což je dobrá věc, ale problém i v tomto spočívá v tom, že ve skutečnosti omezujete nejen možnou nevýhodu na akcii, ale také vzhůru do zásoby.

 

Co děláme, je to, že obchodujeme s kryptoměnami a stále nakupujeme a nakupujeme na trhu, protože známe cestu, kam se směry cenných papírů ubírají ... toho uvidíte mnohem více (v budoucích webinářích) .

 

 

Lednová kampaň YEM:

 

● Zahájení naší akciové platformy a přemostění mincí proběhne v pondělí 1. února (2021). První funkce peněženky spustíme ve středu (13. ledna), poté 1. února spustíme skutečnou platformu bridge coin a equity. Aby to pro vás bylo trochu zábavnější, dáme vám ještě hodně navíc!

 

● Ke spuštění 1. února a na omezenou dobu budou všechny nákupy YEM (prostřednictvím tohoto programu) generovat další provize PLUS ZDARMA přidělení vlastního kapitálu z našich nadcházejících případů.

 

Zde je to, co získáte navíc pro ty, kteří se účastní programu likvidity překlenovacích mincí:

 

● Po omezenou dobu na VŠECHNY vklady bitcoinů a etherea do programu likvidity překlenovacích mincí budeme denně platit 20% nad aktuální tržní cenou - právě teď v době tohoto záznamu platíme více než 50 000 USD za BTCY.

 

● U vkladů fiat a kryptoměn do programu likvidity překlenovacích mincí získáte po omezenou dobu nejen YEM za plnou hodnotu (to znamená, že si ponecháte YEM), ale také získáte stejnou částku ve vlastním kapitálu tokeny (100%), které budou vyplácet dividendy každý měsíc ... což znamená, že to bude přinášet každý měsíc výnos, tak co, je to hezké? A to je skvělá věc: pouze držitelům YEM bude nabídnut přístup k těmto akciím za tyto ceny, na těchto neuvěřitelných úrovních, protože držíte YEM!

 

● Toto můžete použít pouze pomocí YEM, to je krása. YEM se skutečně stává (vždy se stalo), ale nyní se opravdu stává atraktivní měnou, kterou je třeba držet.

 

● Lidi, tohle děláte: Vsadíte svůj YEM, což znamená, že začnete získávat zisky (a vlastní kapitál), ale ponecháte si svůj YEM; tak co, je to hezké?

 

Ať děláte cokoli, nenechte si ujít tuto kampaň; jak vidíte, okamžitě dosáhnete velmi pěkného zisku! A další dobrá zpráva: je tu ještě něco!

 

(Poznámka od podpory: Pochopte, že se účastníte programu likvidity překlenovacích mincí, nejprve vložíte požadované prostředky do své multi peněženky PerNum, aby mohly být přidány do YEMChain, pamatujte například, že pokud vložíte EUR, uvidíte svůj účet na YEMChain, BTCY pro BTC atd., pak v druhém kroku, jakmile bude k dispozici program likvidity překlenovacích mincí, vložíte do tohoto programu požadované prostředky. Také si uvědomte, že chcete-li svůj YEM, jednoduše kupte si můstkovou minci a prodejte ji, máte také tuto možnost. A pokud chcete jen vložit YEM, nemusíte vložit další prostředky, tyto jiné měnové opce jsou jen možnosti pro vás, pokud se rozhodnete. více informací o tomto na webináři z 13. ledna, další podrobnosti jsou vysvětleny níže.)

 

 

Co bude dál?

 

• Spustíme další funkce a týdenní aktualizace.

• První funkce peněženky budou spuštěny ve středu (13. ledna).

• Proveďte přihlášení a vyzkoušejte systém; proveďte zkušební vklad nebo převodový vklad, ale zkontrolujte to a podívejte se, jak to funguje.

• A sledujte naše nadcházející aktualizace akcií; brzy přijdou individuální aktualizace.

 

Takže, s tím bylo řečeno, přeji vám hezký víkend a doufám, že se vám naše nová Peněženka PerNum líbí. Mnohokrát děkuji a dobrou noc!

 

 

Zpět na Cate:

 

Cate je nadšená, že to všechno slyší, protože jsme si jisti, že jste všichni nadšení!

 

Nyní chceme poukázat na to, abyste si byli všichni všeho vědomi a abyste se vyhnuli nejasnostem: Anthony pracuje primárně se spoustou cenných papírů a věcí, takže mohl odkazovat na YEM jako na bezpečnost, jak to vysvětlil. Pamatujte, že YEM je měna, nejde o cenný papír, protože není vázán na konkrétní podnik a jeho jediným účelem je být měnou.

 

To vše je naprosto vynikající a tak neuvěřitelně vzrušující! Dnes s vámi můžeme sdílet ještě jednu vzrušující novinku:

 

To je velmi vzrušující zpráva od Nadace YEM.

 

https://yemfoundation.org/admin/docs/1610132929.pdf

 

"Vážení držitelé YEM,

Vzhledem k aktuálnímu vývoji a vyhlídkám na to, co brzy přijde a bude k dispozici pro aktivity YEM a aktivity spojené s YEM, a obrovskému nárůstu popularity kryptoměn obecně, se Nadace YEM rozhodla zvýšit cenové rozpětí pro YEM o 0,8500 $. Nový rozsah obchodování se nyní pohybuje od 3,3500 do 3,5500 USD, přičemž první obchod začíná na 3,5300 USD na YEM EXCHANGE. “

 

To je tak fantastické; musíte být všichni nadšeni všemi těmito neuvěřitelnými věcmi, které se dějí s naším YEM !!!

 

Jak zmínil Anthony, budeme pravidelně informovat o našem partnerství se společností Dragon Global a o všech funkcích a funkcích a věcech, které mají přijít velmi brzy. Takže krok za krokem budeme mít k dispozici další informace, jako vždy, a určitě vás budeme informovat.

 

Soudě podle zpětné vazby z chatu na webináři byli všichni super, super nadšení!

 

Jak víte, pracujeme také na řešeních pro další výzvy, projekty a věci, takže dávejte pozor na všechny tyto aktualizace řešení.Můžete si být jisti, že vás budeme průběžně informovat o všem, co se děje, jako vždy.

 

To je pro dnešek vše, moc vám děkuji, že jste přišli; ve středu budou k dispozici další informace a aktualizace vysvětlující některé z nových funkcí (o kterých se dnes hovoří) v peněžence PerNum.

 

Zvláštní poznámka od podpory: nezapomeňte přijít na webinář ve středu 13. ledna 2021, kde získáte další informace o těchto vzrušujících aktualizacích probíhajících v peněžence PerNum, vysvětlíme podrobně první nové funkce. Podrobnosti najdete v tomto příspěvku WazzUb níže nebo se zaregistrujte přímo ze šestiúhelníku WEBINARS na Safe.Zone.

https://world.wazzub.com/viewtopic.php?id=4650

Všechno nejlepší všem, WAAAZZZUUUBBB, a uvidíme se příště!

 

 

S ohledem na váš úspěch

Cate Kozikowski, Anthony Norman a

Váš tým podpory WAZZUB

 

***

 

Potřebujete pomoc? Použijte praktický šestiúhelník SUPPORT v SafeZone.

https://www.safe.zone

 

Pro všechny Unicorn Network:

Přihlaste se a přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde: https://www.safe.zone(WEBINARS hexagon)

 

Pro všechny informace o webináři Rainbow Currency:

Přečtěte si rekapitulaci a zaregistrujte se pro webináře zde:

https://www.rainbowcurrency.com(tlačítko WEBINAR RECAPS z menu)

 

Nezapomeňte se podívat na Radio Safe Show také!

Vysílání probíhá každý čtvrtek od 11 do 12 hodin v USA. Poslouchejte živě a podívejte se na minulé přehlídky: https://www.safe.zone(šestiúhelník RADIO SHOWS)

***

 

Vezměte prosím na vědomí,20. března 2019 Unicorn Network aktualizuje svou politiku sociálních médií. Aktualizace členům budou zveřejněny na webu WazzUb.com pod oblastí NOVINKY. Externí stránky sociálních sítí a skupiny budou krok za krokem zavírány. Další aktualizace zveřejníme, jak bude k dispozici.

 

                                        ***

Odmítnutí odpovědnosti třetích stran sociálních médií

 

Unicorn Network využívá webové stránky a aplikace třetích stran pro marketing a často požádá členy, aby dobrovolně spolupracovali s těmito službami, aby se zvýšil dosah našich příspěvků. Nicméně, pokud není výslovně uvedeno, Unicorn Network neposkytuje záruku bezpečnosti nebo bezpečnosti těchto služeb a členovi je doporučeno, aby tyto služby využíval s vědomím, že jakékoli problémy, které mohou vzniknout jejich používáním, nespadají do odpovědnosti Unicorn Network.

 

***

** Připomenutí pro všechny členy: ** Máme přísnou politiku proti spamu. Buďte profesionální při sdílení odkazů na kteroukoli z našich nabídek. Bylo zjištěno, že někteří členové posílají své odkazy na jiné stránky a na Facebookové skupiny. ** Toto je nevyžádaná pošta !!! ** Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na jiných stránkách nebo ve skupinách, pokud to není stránka nebo skupina specificky nastavená pro sdílení obchodních příležitostí. Neměli byste zveřejňovat vaše odkazy na časové ose jiné osoby, na žádné sociální stránce, pokud vám to nedovolí. Prosím, buďte ohleduplní a profesionální. Děkuji.

***

 

Pokyny pro pozvání členů

Vážení členové,

Naše Rainbow Currency je velmi vzrušující příležitostí pro všechny členy a pro budoucnost obchodu a finančních transakcí.

Víme, že každý je velmi nadšený a inovativní při podpoře naší Rainbow Currency z tohoto výskytu jednou za život.

Jako vždy chceme mít na paměti pověst společnosti a samozřejmě při propagaci je několik věcí, které je třeba věnovat:

 

A. Při překládání informací musí být obchodní značky v angličtině. Rainbow Currency, Twnkl, Glitter, Rainbow, SafeZone atd. Musí být v angličtině.

 

B. Vždy poskytněte přesné informace na firemních stránkách jako informační pokyn. Nedělejtete divoké tvrzení nebo změnu významu cokoli. Pokud si nejste jisti, co znamená něco, objasněte.

 

C. Ujistěte se, že jste v souladu s místními a mezinárodními antispamovými předpisy týkajícími se e-mailů. Pokud používáte zásilky, měli byste si být jisti, že ti, kterým posíláte e-maily, jsou přihlášeni k přijímání e-mailů. Pokud posíláte e-maily přátelům / rodině, ujistěte se, že respektujete jejich přání, pokud vás požádají, abyste jim nepředávali nabídky.

 

D. Nikdy nepoužívejte naše Mailaxy pro jakékoli marketingové zásilky. Je určen k použití pouze pro osobní potřebu. Účty mohou být uzavřeny, pokud se dostaneme do seznamu na černé stránce kvůli členům, kteří používají Mailaxy k marketingu a jsou označeni jako spam.

 

E. V sociálních médiích, jako je Facebook, Twitter atd., Vždy dodržujte jejich podmínky používání.

* Nikdy nezveřejňujte své odkazy nebo propagační akce na stránce profilu kteréhokoli jiného člena. Pokud zveřejníte na svém profilu, ti, kteří vás budou sledovat, uvidí, zda budou sledovat vaše příspěvky.

* Nikdy nereagujte na příspěvek někoho jiného nebo na komentář s odkazy či propagacemi.

* Pokud patříte do skupin, které vám umožňují post marketing, a existuje jich mnoho, ujistěte se, že budete dodržovat jejich pravidla a nebudou je zaplavovat stálými příspěvky. Sledujte, co ostatní dělají jako skupina. Pokud je v této skupině několik stovek nebo tisíc aktivních lidí a pouze jedna osoba vysílá stejnou věc každých 5 minut nebo každou hodinu, nedělejte to samé, jen proto, že to jedna osoba dělá. Proveďte to, co je pro tuto skupinu obvyklé.

 

F. Neustálé označování náhodných lidí ve vašich příspěvcích. Tato funkce je určena k označování osoby, která může být v obraze, nebo označit někoho, kdo musí věnovat pozornost danému příspěvku, protože je pro něj relevantní.

 

G. Nepřiřazujte lidi do skupin bez jejich svolení. To se mi stává po celou dobu a je to velmi nepříjemné. Můžete posílat pozvánky, které dávají osobě možnost připojit, ignorovat nebo jednoduše smazat vaši žádost.

 

H. Mnoho členů zveřejnilo marketingový materiál, který lze použít a sdílet, grafiku a videa, které lze sdílet, a nápady týkající se lepších marketingových postupů. Mějte vždy na paměti personalizaci věcí, které používáte, a ujistěte se, že informace jsou přesné. Pokud vidíte něco, co se vám líbí, které nebylo dáno sdílet nebo používat, vždy kontaktujte vlastníka tohoto materiálu a požádejte o jeho svolení, než něco uděláte.

 

I. Pokud vytvoříte své vlastní stránky, skupiny, blogy atd., Ujistěte se, že dodržujete podmínky používání hostitele. Ujistěte se, že dodržujete naše pokyny pro affiliate pro sociální média a internetovou aktivitu. Můžete je zobrazit zde:

 https://drive.google.com/open?id=1Vf4BCQNWKuzCCcaGbF4uWxKe2l0aQfbh

 

                                         ***

 

Vzhledem k tomu, že naše webové stránky jsou hostovány na celosvětovém webu, přístup může být dostupný iv jiných zemích. Jsme rádi, že obsah, software, produkty a / nebo služby jsou k dispozici pro lidi v kterékoli zemi, kde je to zákonné. I když momentálně nejsme obeznámeni s žádnou zemí, která zakazuje informace tohoto typu, ani konkrétně s informacemi, které poskytujeme, nepředstavujeme si, že materiály na webových stránkách jsou vhodné nebo legální pro použití v jakémkoli místě mimo Spojené státy. Zákony týkající se používání obsahu, softwaru, produktů a / nebo služeb přes internet se mohou lišit v různých zemích. Pokud máte přístup k našim webovým stránkám z místa mimo Spojené státy americké a vy sami jste odpovědní za dodržování všech platných zákonů příslušné jurisdikce. Přístup na webové stránky je zakázán v jakékoli zemi, kde je obsah považován za nezákonný nebo kde je v rozporu s předpisy.

 

                                          ***

Odmítnutí odpovědnosti za výši provize:

Bylo vynaloženo veškeré úsilí, abychom přesně reprezentovali náš projekt. Všechny příklady výsledků nelze interpretovat jako příslib nebo záruku výdělků. Vaše úroveň úspěchu při dosahování výsledků na našich webových stránkách, závisí na čase, který věnujete projektu, na vašich znalostech a na různých marketingových dovednostech. Jelikož se tyto faktory liší podle jednotlivců, nemůžeme zaručit žádný úspěch ani konkrétní výsledek. Nejsme zodpovědní za žádné vaše akce. Materiály na našich webových stránkách mohou obsahovat informace, které obsahují nebo vycházejí z výhledových prohlášení. Výhledová prohlášení poskytují naše očekávání nebo prognózy budoucích událostí. Toto prohlášení můžete identifikovat tím, že se netýkají pouze historických nebo aktuálních skutečností. Používají se slova, jako je "předvídat," "odhadovat", "očekávat", "projektovat", "zamýšlet", "plánovat", "věřit" a další slova a pojmy obdobného významu v souvislosti s popisem potenciálních výsledků zisku.

 

 

Copyright © 2011-2021 United American Capital Corporation, Unicorn Network, Inc., SafeZone, Inc.
Všechna práva vyhrazena.